Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Πλάκα πλάκα τον γλίτωσαν τον υποβιβασμό μετά τη χθεσινή νίκη...

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Θα κανω το συστημα της παοκ, αμυνα-αμυνα-ξαναμανααμυνα και νικη με μισο-μηδεν...... :2funny:
Και όμως αντιπαθητικέ φίλε μου πως είναι δυνατόν να έχω περισσότερα γκολ από εσένα;;; Περίεργο εεε;;;;;;  Ο συνδεσμός σου τι υπερασπιστική γραμμή ακολουθεί για αυτό το παράδοξο;;;;;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Και όμως αντιπαθητικέ φίλε μου πως είναι δυνατόν να έχω περισσότερα γκολ από εσένα;;; Περίεργο εεε;;;;;;  Ο συνδεσμός σου τι υπερασπιστική γραμμή ακολουθεί για αυτό το παράδοξο;;;;;
gagatsis...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ο Ηρακλής έχασε 3-4 εκπληκτικές ευκαιρίες(να τα βλέπει αυτά η προπονητάρα κ.Φερνάντο Σάντος που σε 3 ματς με άρη όχι ευκαιρία ούτε κόρνερ δεν κερδίσαμε-πρωτοφανές)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ο Ηρακλής έχασε 3-4 εκπληκτικές ευκαιρίες(να τα βλέπει αυτά η προπονητάρα κ.Φερνάντο Σάντος που σε 3 ματς με άρη όχι ευκαιρία ούτε κόρνερ δεν κερδίσαμε-πρωτοφανές)
Ρε δεν στον φέρνουμε τον άγγελο όσο και να χτυπιέσαι...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ειδες που θα συμφωνησουμε σιγα σιγα?Και συ αποτελεσματα θελεις παρα να εισαι...τζανετακος του ποδοσφαιρου!!!

Μπαααα, χλωμο το κοβω να συμφωνησουμε, εγω εξακολουθω να θελω να δω ΜΠΑΛΑ, οσο γινεται σ' αυτη τη κωλοχωρα, αλλα να μπαινει που και που το πουτανακι το τοπι στο πλεκτο.....

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Είπα και εγώ... καιρό έχεις να βρίσεις τον Σάντος. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για αυτό μου αρέσει ο ΠΑΟΚ. Έχουμε αυτόβουλα άτομα με δικές τους απόψεις που δεν ακολουθούν σαν πρόβατα την γραμμή που τους δίνει ο σύνδεσμος και η διοίκησή τους. Άραγε σε ποιους αναφέρομαι;;;;;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Συγκυριες........

Δεν ξερω, ρωτα τους......

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Μπαααα, χλωμο το κοβω να συμφωνησουμε, εγω εξακολουθω να θελω να δω ΜΠΑΛΑ, οσο γινεται σ' αυτη τη κωλοχωρα, αλλα να μπαινει που και που το πουτανακι το τοπι στο πλεκτο.....
εσύ κάτσε βλέπε μπάλα με 800 λεπτά ομιλίας και 8η θέση στη βαθμολογία

εμείς θα βλέπουμε αυτό που βλέπουμε, με καλύτερη άμυνα από εσένα, καλύτερη επίθεση, 8άδα στο κύπελλο, 2η θέση στη βαθμολογία με ότι αυτό συνεπάγεται για μεσοβδόμαδα του χρόνου (αν με πιάνεις)  ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Είπα και εγώ... καιρό έχεις να βρίσεις τον Σάντος. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για αυτό μου αρέσει ο ΠΑΟΚ. Έχουμε αυτόβουλα άτομα με δικές τους απόψεις που δεν ακολουθούν σαν πρόβατα την γραμμή που τους δίνει ο σύνδεσμος και η διοίκησή τους. Άραγε σε ποιους αναφέρομαι;;;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 'η δεν πατας στο γηπεδο 'η δεν ακους τι γινεται γυρω σου!!!!!!!!!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
εσύ κάτσε βλέπε μπάλα με 800 λεπτά ομιλίας και 8η θέση στη βαθμολογία

εμείς θα βλέπουμε αυτό που βλέπουμε, με καλύτερη άμυνα από εσένα, καλύτερη επίθεση, 8άδα στο κύπελλο, 2η θέση στη βαθμολογία με ότι αυτό συνεπάγεται[glow=red,2,300] για μεσοβδόμαδα του χρόνου [/glow] (αν με πιάνεις)  ;)

Το ειπες μονος σου πιο πανω......

gagatsis....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
σταμάτα να απαντάς σαν σκουλήκι και χρησιμοποίησε επιχειρήματα.  Τί εννοείς;

Και συ σταματα να σκεφτεσαι σα μογγολος, πεφτουν και εκει μεσα κατι φαπες, αν τολμησει να πει κανεις κατι κακο για τον τοντορα και οτι κανει, αλλα αυτα μαλλον δεν ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ πολυ πολυ, ειδικα περυσι η μιση τρουμπα ηταν ετοιμη να την πεσει στην αλλη μιση, ας ειναι καλα ο...... σταυριδης και ησυχασαν λιγο τα πραγματα τοτε......

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Και συ σταματα να σκεφτεσαι σα μογγολος, πεφτουν και εκει μεσα κατι φαπες, αν τολμησει να πει κανεις κατι κακο για τον τοντορα και οτι κανει, αλλα αυτα μαλλον δεν ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ πολυ πολυ, ειδικα περυσι η μιση τρουμπα ηταν ετοιμη να την πεσει στην αλλη μιση, ας ειναι καλα ο...... σταυριδης και ησυχασαν λιγο τα πραγματα τοτε......
που ρε μαλάκα πέφτουν φάπες;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
σωστά
ένα από τα επιχειρήματά σας εδώ μέσα
αν δεν κάνω λάθος ήταν το νο3
ή νο2;

Εσυ βγες και πες (ξανα και ξανα) οτι ΝΟΜΙΜΑ θα παιξεις του χρονου ευρωπη (αν παιξεις) και οτι ΝΟΜΙΜΑ παιζεις στο πρωταθλημα και οτι ο κακος ο ατρομητουλης σας πηρε τη θεση στην ευρωπη προπερυσι, ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
που ρε μαλάκα πέφτουν φάπες;

Ρωτα τους μεγαλοσυνδεσμιτες-ραδιοφωνικους παραγωγους σου...... και αυτους που ειναι "κοντα" στη διοικηση και αυτους που ειναι πιο "απομακρυσμενοι"...... :think:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Εσυ βγες και πες (ξανα και ξανα) οτι ΝΟΜΙΜΑ θα παιξεις του χρονου ευρωπη (αν παιξεις) και οτι ΝΟΜΙΜΑ παιζεις στο πρωταθλημα και οτι ο κακος ο ατρομητουλης σας πηρε τη θεση στην ευρωπη προπερυσι, ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
εγώ δεν είπα τίποτα, εσύ υπαινίσσεσαι κάτι.  συνεχίζεις να γράφεις σαν το σκουλήκι που είσαι.  πες τι εννοείς και άσε τους υπαινιγμούς.

Εντάξει κύριε οπαδέ της ομάδας που της φταίει το σύστημα αλλά έχει 3 κρατικούς χορηγούς;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ρωτα τους μεγαλοσυνδεσμιτες-ραδιοφωνικους παραγωγους σου...... και αυτους που ειναι "κοντα" στη διοικηση και αυτους που ειναι πιο "απομακρυσμενοι"...... :think:
είσαι άσχετος, φάπες πέφτουν επειδή μερικοί τα πίνουν ή υπάρχει διάσταση απόψεων.  Αλλο αυτό και άλλο απόκλισση από τη γραμμή του κεντρικού...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom