thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Πλάκα πλάκα τον γλίτωσαν τον υποβιβασμό μετά τη χθεσινή νίκη...
Και όμως αντιπαθητικέ φίλε μου πως είναι δυνατόν να έχω περισσότερα γκολ από εσένα;;; Περίεργο εεε;;;;;; Ο συνδεσμός σου τι υπερασπιστική γραμμή ακολουθεί για αυτό το παράδοξο;;;;;Θα κανω το συστημα της παοκ, αμυνα-αμυνα-ξαναμανααμυνα και νικη με μισο-μηδεν......
gagatsis...Και όμως αντιπαθητικέ φίλε μου πως είναι δυνατόν να έχω περισσότερα γκολ από εσένα;;; Περίεργο εεε;;;;;; Ο συνδεσμός σου τι υπερασπιστική γραμμή ακολουθεί για αυτό το παράδοξο;;;;;
Ρε δεν στον φέρνουμε τον άγγελο όσο και να χτυπιέσαι...ο Ηρακλής έχασε 3-4 εκπληκτικές ευκαιρίες(να τα βλέπει αυτά η προπονητάρα κ.Φερνάντο Σάντος που σε 3 ματς με άρη όχι ευκαιρία ούτε κόρνερ δεν κερδίσαμε-πρωτοφανές)
Ειδες που θα συμφωνησουμε σιγα σιγα?Και συ αποτελεσματα θελεις παρα να εισαι...τζανετακος του ποδοσφαιρου!!!
Είπα και εγώ... καιρό έχεις να βρίσεις τον Σάντος.ο Ηρακλής έχασε 3-4 εκπληκτικές ευκαιρίες(να τα βλέπει αυτά η προπονητάρα κ.Φερνάντο Σάντος που σε 3 ματς με άρη όχι ευκαιρία ούτε κόρνερ δεν κερδίσαμε-πρωτοφανές)
Και όμως αντιπαθητικέ φίλε μου πως είναι δυνατόν να έχω περισσότερα γκολ από εσένα;;; Περίεργο εεε;;;;;; Ο συνδεσμός σου τι υπερασπιστική γραμμή ακολουθεί για αυτό το παράδοξο;;;;;
εσύ κάτσε βλέπε μπάλα με 800 λεπτά ομιλίας και 8η θέση στη βαθμολογίαΜπαααα, χλωμο το κοβω να συμφωνησουμε, εγω εξακολουθω να θελω να δω ΜΠΑΛΑ, οσο γινεται σ' αυτη τη κωλοχωρα, αλλα να μπαινει που και που το πουτανακι το τοπι στο πλεκτο.....
Είπα και εγώ... καιρό έχεις να βρίσεις τον Σάντος.
Για αυτό μου αρέσει ο ΠΑΟΚ. Έχουμε αυτόβουλα άτομα με δικές τους απόψεις που δεν ακολουθούν σαν πρόβατα την γραμμή που τους δίνει ο σύνδεσμος και η διοίκησή τους. Άραγε σε ποιους αναφέρομαι;;;;;
σταμάτα να απαντάς σαν σκουλήκι και χρησιμοποίησε επιχειρήματα. Τί εννοείς;'η δεν πατας στο γηπεδο 'η δεν ακους τι γινεται γυρω σου!!!!!!!!!!
εσύ κάτσε βλέπε μπάλα με 800 λεπτά ομιλίας και 8η θέση στη βαθμολογία
εμείς θα βλέπουμε αυτό που βλέπουμε, με καλύτερη άμυνα από εσένα, καλύτερη επίθεση, 8άδα στο κύπελλο, 2η θέση στη βαθμολογία με ότι αυτό συνεπάγεται[glow=red,2,300] για μεσοβδόμαδα του χρόνου [/glow] (αν με πιάνεις) ;)
'η δεν πατας στο γηπεδο 'η δεν ακους τι γινεται γυρω σου!!!!!!!!!!
σταμάτα να απαντάς σαν σκουλήκι και χρησιμοποίησε επιχειρήματα. Τί εννοείς;
σωστάΤο ειπες μονος σου πιο πανω......
gagatsis....
που ρε μαλάκα πέφτουν φάπες;Και συ σταματα να σκεφτεσαι σα μογγολος, πεφτουν και εκει μεσα κατι φαπες, αν τολμησει να πει κανεις κατι κακο για τον τοντορα και οτι κανει, αλλα αυτα μαλλον δεν ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ πολυ πολυ, ειδικα περυσι η μιση τρουμπα ηταν ετοιμη να την πεσει στην αλλη μιση, ας ειναι καλα ο...... σταυριδης και ησυχασαν λιγο τα πραγματα τοτε......
σωστά
ένα από τα επιχειρήματά σας εδώ μέσα
αν δεν κάνω λάθος ήταν το νο3
ή νο2;
που ρε μαλάκα πέφτουν φάπες;
εγώ δεν είπα τίποτα, εσύ υπαινίσσεσαι κάτι. συνεχίζεις να γράφεις σαν το σκουλήκι που είσαι. πες τι εννοείς και άσε τους υπαινιγμούς.Εσυ βγες και πες (ξανα και ξανα) οτι ΝΟΜΙΜΑ θα παιξεις του χρονου ευρωπη (αν παιξεις) και οτι ΝΟΜΙΜΑ παιζεις στο πρωταθλημα και οτι ο κακος ο ατρομητουλης σας πηρε τη θεση στην ευρωπη προπερυσι, ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ!!!!!!
είσαι άσχετος, φάπες πέφτουν επειδή μερικοί τα πίνουν ή υπάρχει διάσταση απόψεων. Αλλο αυτό και άλλο απόκλισση από τη γραμμή του κεντρικού...Ρωτα τους μεγαλοσυνδεσμιτες-ραδιοφωνικους παραγωγους σου...... και αυτους που ειναι "κοντα" στη διοικηση και αυτους που ειναι πιο "απομακρυσμενοι"......