Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
νεκρους εβριζαν βαζελοι παοκια κατα κυριο λογο και λιγοι αεκτζηδες
παντως τα παοκια κατεχουν το ρεκορ μαλακιας να βριζει ολη η τουμπα νεκρους,οποτε οποιος απο εδω μεσα λεει δεν εβριζα ειναι η ψευτης ή απλα δεν πηγαινει γηπεδο

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εσύ τι ζόρι τραβάς ρε;  σου θίξαμε τα τσιράκια;
εσεις θελατε να ειστε τσιρακια μας για αυτο και εχετε βγαλεο πανο και μπλουζακια
σε αυτο το θεμα οι αρειανοι ειναι περηφανοι και για την παρτη τους μονο,αλλα που να καταλαβεις εσυ?
γιουσουφακια μια ζωη

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
κανείς δεν έβρισε νεκρούς, απλά ειρωνευόμαστε τα σκουλήκια γιατί το γυρίζουν συνέχεια στο θάνατο του οπαδού τους και το παίζουν ηθικολόγοι ενώ αν μας απέκλειαν θα μας έπρηζαν με την καφρίλα τους

Οι αριανοί είναι τσιράκια σας

Εντάξει ρε συ...νέο παιδί ήταν...ας μην τα βλέπουμε αυτά τα πράγματα οπαδικά...και εγώ πάω γήπεδο...και θα μπορούσα κάποια στιγμή να (χτύπα ξύλο) να είμαι εγώ στην θέση του εκλιπώντος...αυτά είναι ανθρώπινα...και να σου πώ και κάτι στην τελική???ΧΕΣΤΗΚΑ για 1 πρόκριση...για 1 τίτλο...και για ότιδήποτε θές...σημασία έχει η ανθρώπινη ζωή...

Και απο πότε είναι τσιράκια μας οι Αρειανοί??? :think: :think: :think:
Μη μου πείς επειδή πήραμε Αβραάμ....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εντάξει ρε συ...νέο παιδί ήταν...ας μην τα βλέπουμε αυτά τα πράγματα οπαδικά...και εγώ πάω γήπεδο...και θα μπορούσα κάποια στιγμή να (χτύπα ξύλο) να είμαι εγώ στην θέση του εκλιπώντος...αυτά είναι ανθρώπινα...και να σου πώ και κάτι στην τελική???ΧΕΣΤΗΚΑ για 1 πρόκριση...για 1 τίτλο...και για ότιδήποτε θές...σημασία έχει η ανθρώπινη ζωή...

Και απο πότε είναι τσιράκια μας οι Αρειανοί??? :think: :think: :think:
Μη μου πείς επειδή πήραμε Αβραάμ....

Τζαμπα ασχολειστε μαγκες, η μαλακια των γυφτων ειναι ανικητη.......

Και οσο για αυτη τη καινουρια μοδα να μας βγαλουν τσιρακια αλλων...... αστο..... μην το ψαχνεις...... δε γινεται..... απλα οταν εχεις τη ρετσινια του ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ και του ΤΣΙΡΑΚΙΟΥ, προσπαθεις να την κολλησεις στον αλλο..... αλλα..... "μαγκακια"...... δε γινεται...... οτι γραφει δε ξεγραφει......

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τζαμπα ασχολειστε μαγκες, η μαλακια των γυφτων ειναι ανικητη.......

Και οσο για αυτη τη καινουρια μοδα να μας βγαλουν τσιρακια αλλων...... αστο..... μην το ψαχνεις...... δε γινεται..... απλα οταν εχεις τη ρετσινια του ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ και του ΤΣΙΡΑΚΙΟΥ, προσπαθεις να την κολλησεις στον αλλο..... αλλα..... "μαγκακια"...... δε γινεται...... οτι γραφει δε ξεγραφει......
Αλήθεια μεγάλε γιατί είμαστε ρουφιάνοι;; Και σε ποιον;;; Πάνε ασχολήσου με κανένα ισολογισμό του ΠΑΟΚ και στείλε τα αποτελέσματα στους αθηναίους παρακαλώντας να πέσουμε και άσε μας ήσυχους. Καημένα ανύπαρκτα ασπόνδυλα.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αλήθεια μεγάλε γιατί είμαστε ρουφιάνοι;; Και σε ποιον;;; Πάνε ασχολήσου με κανένα ισολογισμό του ΠΑΟΚ και στείλε τα αποτελέσματα στους αθηναίους παρακαλώντας να πέσουμε και άσε μας ήσυχους. Καημένα ανύπαρκτα ασπόνδυλα.

Ξερεις εσυ μικρε, ξερεις αλλα κανεις την παπια..... 'η μαλλον την ΚΟΤΑ!!!! :2funny: :2funny:

stratford

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Γαυρο-βαζελο-σκούληκα, όλοι οι λαλάκες μαζεύτηκαν για να κάνουν μαθήματα περί σεβασμού νεκρών, βρε ουστ αποδω...πρωτα θα πλένεστε και μετά θα πιάνετε παοκτσήδες στο στόμα σας....

Επισκέπτης
[size=20pt]Έκτακτο δελτίο!!![/size]

[move][size=40pt]
ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛ Ο ΑΡΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 900 ΛΕΠΤΑ!!!
[/size][/move]

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.608
Πόντοι
6.495
Α Ν Α Σ Τ Α Σ Η  !  !  !  !

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Κοιμήθηκε ο θεός...

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κοιμήθηκε ο θεός...
Μα γιατι το λες αυτο?Ειδες καμμια ευκαιρια του Ηρακλη?Αφου ο αρης παιζει την καλυτερη μπαλα στην Ελλαδα και ειναι πρωτος στις τελικες προσπαθειες!!!
Α ρε καραμπελας που σας χρειαζεται :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Θα κανω το συστημα της παοκ, αμυνα-αμυνα-ξαναμανααμυνα και νικη με μισο-μηδεν...... :2funny:

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Θα κανω το συστημα της παοκ, αμυνα-αμυνα-ξαναμανααμυνα και νικη με μισο-μηδεν...... :2funny:
Ειδες που θα συμφωνησουμε σιγα σιγα?Και συ αποτελεσματα θελεις παρα να εισαι...τζανετακος του ποδοσφαιρου!!!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ε, τι να το κανω που επαιζα καλυτερα τοσο καιρο, αποτελεσμα μηδεν, καλυτερα ετσι...... :rockon:
Τι έκανε;  σοβαρά;  μας τα είχατε πρήξει με τις μεγαλοεμφανίσεις σας.  αντε να σας δω τώρα τι θα πείτε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom