ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡΌχι ρε δεν θα αλλάξει αλλά μας ζαλίσατε τα αρχίδια 2 χρόνια πουθενάδες με δυο 4ες θέσεις με 40 χρόνια στην φάπα και βγάλατε και γλώσσα!
Εκεί που σας αξίζει είστε τώρα και εκεί που είσαστε μια ζωή δηλαδή κάτω απο τον παοκ!
Κίτρινη είναι η πόλη και άλλες παπαριές σας είπα απο την αρχή σε αυτό το thread δεν περνάν απο εμένα, γεμίστε το κλουβί μια φορα και μετά μιλήστε!
Οι μικρές ομάδες στα μεγάλα ματς δεν μπορούν και αυτό το αποδεικνύεται 40 χρόνια τώρα, άιντε στο μπασκετάκι τώρα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
πηρες φορα κι αρχισες τις μαλακιες πρωι πρωι αλλα χαλαλι σου,αφου σου πηγε το αποτελεσμα.Η ουσια παντως ειναι οτι οι πουθεναδες με μαζικη αμυνα 120 λεπτων με 2 κρισιμες φασεις υπερ τους σε εκτος εδρας ματς στο Βικελιδης με ξυλο απο την αρχη ως το τελος πηραν μια προκριση απο μια ομαδα ομολογουμενως καλυτερη στις 3 απο τις 4 συναντησεις που δωσαμε.Το επιθετικο χαλι της ομαδας και γενικα η ολη της δυσλειτουργια εχει να κανει με τα υψηλα κλιμακια και εχει φερει τον Αρη ουσιαστικα εκτος στοχων,απο κει και περα ολα τα υπολοιπα ειναι για τα παιδακια που πανε στο δημοτικο,δε θα ξανασχοληθω σημερα γιατι εχω βαρεθει να λεω τα ιδια και τα ιδια.Συλληπητηρια στην οικογενεια του παιδιου...
Όσο και να με προκαλείς φιλοτσιγγάνε δεν μασάωΌχι ρε δεν θα αλλάξει αλλά μας ζαλίσατε τα αρχίδια 2 χρόνια πουθενάδες με δυο 4ες θέσεις με 40 χρόνια στην φάπα και βγάλατε και γλώσσα!
Εκεί που σας αξίζει είστε τώρα και εκεί που είσαστε μια ζωή δηλαδή κάτω απο τον παοκ!
Κίτρινη είναι η πόλη και άλλες παπαριές σας είπα απο την αρχή σε αυτό το thread δεν περνάν απο εμένα, γεμίστε το κλουβί μια φορα και μετά μιλήστε!
Οι μικρές ομάδες στα μεγάλα ματς δεν μπορούν και αυτό το αποδεικνύεται 40 χρόνια τώρα, άιντε στο μπασκετάκι τώρα!
1)Πουθεναδες?Μια ομαδα που εχει δεχτει απο Αυγουστο 9 γκολ πουθεναδες???Γελανε και οι πετρες με αυτα που λετε!!!Με διαφορα η πιο σταθερη και πιο οργανωμενη ομαδα στο πρωταθλημα!!!πηρες φορα κι αρχισες τις μαλακιες πρωι πρωι αλλα χαλαλι σου,αφου σου πηγε το αποτελεσμα.Η ουσια παντως ειναι οτι οι πουθεναδες με μαζικη αμυνα 120 λεπτων με 2 κρισιμες φασεις υπερ τους σε εκτος εδρας ματς στο Βικελιδης με ξυλο απο την αρχη ως το τελος πηραν μια προκριση απο μια ομαδα ομολογουμενως καλυτερη στις 3 απο τις 4 συναντησεις που δωσαμε.Το επιθετικο χαλι της ομαδας και γενικα η ολη της δυσλειτουργια εχει να κανει με τα υψηλα κλιμακια και εχει φερει τον Αρη ουσιαστικα εκτος στοχων,απο κει και περα ολα τα υπολοιπα ειναι για τα παιδακια που πανε στο δημοτικο,δε θα ξανασχοληθω σημερα γιατι εχω βαρεθει να λεω τα ιδια και τα ιδια.Συλληπητηρια στην οικογενεια του παιδιου...
2)3/4 καλυτερος?Μηπως μπορεις να μου πεις στα 2 της Τουμπας καμμια ευκαιρια του αρη αναλογη με τα ΑΧΑΣΤΑ του Σορλεν χθες?
3) 45-21 φαουλ σε ντερμπι?ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ!!!!
4)Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ευχεται στους οπαδους του λαοφιλους αρη-που ποτε δεν γεμιζουν ενα γηπεδακι 20.000!!!- ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!Πιτσα,πατατακι,κοκα κολα και μπανιστηρι στον επιβητορα του Βορρα Π.Α.Ο.Κ. στη συνεχεια του κυπελλου,στα πλει οφ και στην Ευρωπη απο το καλοκαιρι!Και απο το καλοκαιρι θα εχετε μεγαλυτερο εφιαλτη!
Συλληπητηρια στην οικογενεια του παληκαριου που εχασε τη ζωη του βλεποντας την αγαπημενη του ομαδα!!!Εχω την εντυπωση οτι χιλιαδες απο εμας σκεφτηκαμε οτι θα μπορουσαμε να ημαστε σε αναλογη θεση κατα τη χθεσινη διαδικασια των πεναλτι!
Γάμησέ τα μαλάκα. Είμαστε και σε κρίσιμη ηλικίαΣυλληπητηρια στην οικογενεια του παληκαριου που εχασε τη ζωη του βλεποντας την αγαπημενη του ομαδα!!!Εχω την εντυπωση οτι χιλιαδες απο εμας σκεφτηκαμε οτι θα μπορουσαμε να ημαστε σε αναλογη θεση κατα τη χθεσινη διαδικασια των πεναλτι!
Ασε ρε ετσι πως χτυπουσε η καρδια μου λεω εδω τελειωνω...!Γάμησέ τα μαλάκα. Είμαστε και σε κρίσιμη ηλικία
Επισκέπτης
Όταν έχεις πρόβλημα υγείας δεν πας στο γήπεδο, συλλυπητήρια αλλά θέλει και προσοχή!
Ταρατσάκο
σε χαίρομαι όταν βγάζεις τόσο κόμπλεξ..μου αρέσει όταν το γυρίζεις στις σοβαρές αναλύσεις πάλι, γιατί ξέρω ότι κατά βάθος ξέρεις από μπαλίτσα και αντιλαμβάνεσαι πολύ καλά την εικόνα των 3 τελευταίων παιχνιδιών...συνέχισε, σε απολαμβάνω
σε χαίρομαι όταν βγάζεις τόσο κόμπλεξ..μου αρέσει όταν το γυρίζεις στις σοβαρές αναλύσεις πάλι, γιατί ξέρω ότι κατά βάθος ξέρεις από μπαλίτσα και αντιλαμβάνεσαι πολύ καλά την εικόνα των 3 τελευταίων παιχνιδιών...συνέχισε, σε απολαμβάνω
Δεν το ξερεις παντα αν εχεις προβλημα ρε συ ταρατσαΌταν έχεις πρόβλημα υγείας δεν πας στο γήπεδο, συλλυπητήρια αλλά θέλει και προσοχή!
Επισκέπτης
Ταρατσάκο
Μπορεί να μην το ήξερε ρε παπάρα. Είσαι και γιατρός πανάθεμά σεΌταν έχεις πρόβλημα υγείας δεν πας στο γήπεδο, συλλυπητήρια αλλά θέλει και προσοχή!
Επισκέπτης
Δεν είναι ανάγκη να έχεις σοβαρό πρόβλημα για να μην πας στο γήπεδο, απλή υψηλή αρτηριακή πίεση φτάνει για να το αποφύγεις το γήπεδο και τις συγκινήσεις!Μπορεί να μην το ήξερε ρε παπάρα. Είσαι και γιατρός πανάθεμά σε
Λακαμά που θέλεις να μου κάνεις και μάθημα!
Εξακολουθείς να λες μαλακίες. Σε αυτές τις μικρές ηλικίες όταν καταλάβεις το πρόβλημα συνήθως είναι αργά. Λίγοι άνθρωποι πεθαίνουν χωρίς να καταλάβουν ποτέ ότι είχαν πίεση; Είσαι και γιατρός πανάθεμά σεΔεν είναι ανάγκη να έχεις σοβαρό πρόβλημα για να μην πας στο γήπεδο, απλή υψηλή αρτηριακή πίεση φτάνει για να το αποφύγεις το γήπεδο και τις συγκινήσεις!
Επισκέπτης
Καλά ότι πεις, για αυτό δεν μπλέκομαι σε τέτοιες συζητήσεις εδώ μέσα γιατί λέει ο καθένας ότι μαλακία του κατέβει στο κεφάλι και μου γυρίζουν τα μυαλά!Εξακολουθείς να λες μαλακίες. Σε αυτές τις μικρές ηλικίες όταν καταλάβεις το πρόβλημα συνήθως είναι αργά. Λίγοι άνθρωποι πεθαίνουν χωρίς να καταλάβουν ποτέ ότι είχαν πίεση; Είσαι και γιατρός πανάθεμά σε
Ότι και να πεις δίκιο έχεις!
Είδες τι ωραία είναι να σου σπάνε τα αρχίδια; Είσαι και γιατρός πανάθεμά σεΚαλά ότι πεις, για αυτό δεν μπλέκομαι σε τέτοιες συζητήσεις εδώ μέσα γιατί λέει ο καθένας ότι μαλακία του κατέβει στο κεφάλι και μου γυρίζουν τα μυαλά!
Ότι και να πεις δίκιο έχεις!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Πολύ απλοικά τα λες αδελφέ!Δηλαδή αν πάω στο γήπεδο και έρθουν στις παραδίπλα θέσεις 2-3 ντεμάκια πως μπορώ να διατηρήσω την αρτηριακή μου πίεση σε νορμάλ επίπεδα?Δεν είναι ανάγκη να έχεις σοβαρό πρόβλημα για να μην πας στο γήπεδο, απλή υψηλή αρτηριακή πίεση φτάνει για να το αποφύγεις το γήπεδο και τις συγκινήσεις!
Επισκέπτης
Φωνάζεις "Γεια σου αγαπούλα" και καθάρισες!Πολύ απλοικά τα λες αδελφέ!Δηλαδή αν πάω στο γήπεδο και έρθουν στις παραδίπλα θέσεις 2-3 ντεμάκια πως μπορώ να διατηρήσω την αρτηριακή μου πίεση σε νορμάλ επίπεδα?
[size=10pt]Ρε μαλάκες τι ξεφτίλα είναι αυτή; Ποιοί είναι αυτοί οι arisultras; [/size]
Σύλλογος οπαδών Άρη - θυμάτων ΒΙΑΣ
Η οργάνωση arisultras, πρωτοστατεί στη δημιουργία κίνησης, για την αλληλοβοήθεια, την ψυχολογική και νομική υποστήριξη θυμάτων ΒΙΑΣ με αφορμή αθλητικά γεγονότα. Ο σύλλογος είναι υπό ύδριση (απομένουν να ολοκληρωθούν μόνο τυπικές διαδικασίες) και μέλη του μπορούν να γίνουν μόνο οπαδοί του ΑΡΗ που θέλουν να συλλογικοποιήσουν αυτό που τους συνέβει, να βοηθήσουν άλλα μέλη που χρειάζονται υποστήριξη και να κινηθούν δικαστικά εναντίων των φυσικών και ηθικών αυτουργών των πράξεων που υπέστησαν.
Συνεργαζόμαστε με έγκριτους νομικούς, επικεφαλείς της αστυνομίας και της κρατικής ασφάλειας και ιδιωτικούς ντετέκτιβ.
Στείλτε email στο victims@arisultras.gr και θα σας απαντήσουμε άμεσα σχετικά με τα διαδικαστικά της συμμετοχής σας ή τυχών ερωτήσεις.
Οδηγίες για όσους σκοπεύουν να πάνε στο Κ. ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ 28-01-2009
Εξ αιτίας των κινδύνων που πιθανών θα αντιμετωπίσουν σήμερα οι φίλοι του Άρη, οι οποίοι θα κατευθυνθούν από και προς το Κλεάνθης Βικελίδης κρίνουμε αναγκαίο να επισημάνουμε τα αυστηρά μέτρα αυτοπροστασίας που πρέπει να ακολουθηθούν από όλους ανεξαιρέτως .
Δεν κατευθυνόμαστε ποτέ, από και προς το γήπεδο πάνω από 2 άτομα παρέα γιατί αποτελούμε στόχο
Προσοχή στην ένδυση. Να είστε όλοι καλοντυμένοι, όχι φόρμες ή κασουαλ ντύσιμο, που προδίδουν γηπεδική κουλτούρα
Εννοείται οτιδήποτε κίτρινο να βγαίνει μετά τη Μαρτίου, σε περίπτωση που δεν τα αφήσετε σπίτι.
Κυκλοφορείτε μόνο τις ώρες αιχμής και σε κεντρικούς δρόμους, όπου δύσκολα θα κάνουν την εμφάνιση τους οι κρανοφόροι
Αν έχετε κοπέλα καλό είναι να πάτε μαζί στο γήπεδο και αν δεν θέλει να παρακολουθήσει τον αγώνα ας σας συνοδεύσει μέχρι τη κερκίδα και να έρθει να σας παραλάβει μετά τη λήξη της αναμέτρησης, Οι γυναίκες είναι το καλύτερο ξεκάρφωμα.
Όσοι χρησιμοποιείτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς, κατά την επιστροφή να κατεβείτε 1 στάση πριν ή μετά από αυτή που συνηθίζετε , για να αποφύγετε πιθανή ενέδρα
Ενημερώσετε συγγενείς ή φίλους εάν είναι να μην επιστρέψετε αμέσως σπίτι για να μην ανησυχούν για το αν σας έτυχε κάτι κακό
Η σωματική ακεραιότητα του καθενός είναι προσωπική ευθύνη. Εφαρμόστε τα προληπτικά μέτρα που σας προτείνουμε και να είστε σίγουροι ότι θα ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους
Άντε Αριανάρα με τη πρόκριση
Σύλλογος οπαδών Άρη - θυμάτων ΒΙΑΣ
Η οργάνωση arisultras, πρωτοστατεί στη δημιουργία κίνησης, για την αλληλοβοήθεια, την ψυχολογική και νομική υποστήριξη θυμάτων ΒΙΑΣ με αφορμή αθλητικά γεγονότα. Ο σύλλογος είναι υπό ύδριση (απομένουν να ολοκληρωθούν μόνο τυπικές διαδικασίες) και μέλη του μπορούν να γίνουν μόνο οπαδοί του ΑΡΗ που θέλουν να συλλογικοποιήσουν αυτό που τους συνέβει, να βοηθήσουν άλλα μέλη που χρειάζονται υποστήριξη και να κινηθούν δικαστικά εναντίων των φυσικών και ηθικών αυτουργών των πράξεων που υπέστησαν.
Συνεργαζόμαστε με έγκριτους νομικούς, επικεφαλείς της αστυνομίας και της κρατικής ασφάλειας και ιδιωτικούς ντετέκτιβ.
Στείλτε email στο victims@arisultras.gr και θα σας απαντήσουμε άμεσα σχετικά με τα διαδικαστικά της συμμετοχής σας ή τυχών ερωτήσεις.
Οδηγίες για όσους σκοπεύουν να πάνε στο Κ. ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ 28-01-2009
Εξ αιτίας των κινδύνων που πιθανών θα αντιμετωπίσουν σήμερα οι φίλοι του Άρη, οι οποίοι θα κατευθυνθούν από και προς το Κλεάνθης Βικελίδης κρίνουμε αναγκαίο να επισημάνουμε τα αυστηρά μέτρα αυτοπροστασίας που πρέπει να ακολουθηθούν από όλους ανεξαιρέτως .
Δεν κατευθυνόμαστε ποτέ, από και προς το γήπεδο πάνω από 2 άτομα παρέα γιατί αποτελούμε στόχο
Προσοχή στην ένδυση. Να είστε όλοι καλοντυμένοι, όχι φόρμες ή κασουαλ ντύσιμο, που προδίδουν γηπεδική κουλτούρα
Εννοείται οτιδήποτε κίτρινο να βγαίνει μετά τη Μαρτίου, σε περίπτωση που δεν τα αφήσετε σπίτι.
Κυκλοφορείτε μόνο τις ώρες αιχμής και σε κεντρικούς δρόμους, όπου δύσκολα θα κάνουν την εμφάνιση τους οι κρανοφόροι
Αν έχετε κοπέλα καλό είναι να πάτε μαζί στο γήπεδο και αν δεν θέλει να παρακολουθήσει τον αγώνα ας σας συνοδεύσει μέχρι τη κερκίδα και να έρθει να σας παραλάβει μετά τη λήξη της αναμέτρησης, Οι γυναίκες είναι το καλύτερο ξεκάρφωμα.
Όσοι χρησιμοποιείτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς, κατά την επιστροφή να κατεβείτε 1 στάση πριν ή μετά από αυτή που συνηθίζετε , για να αποφύγετε πιθανή ενέδρα
Ενημερώσετε συγγενείς ή φίλους εάν είναι να μην επιστρέψετε αμέσως σπίτι για να μην ανησυχούν για το αν σας έτυχε κάτι κακό
Η σωματική ακεραιότητα του καθενός είναι προσωπική ευθύνη. Εφαρμόστε τα προληπτικά μέτρα που σας προτείνουμε και να είστε σίγουροι ότι θα ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους
Άντε Αριανάρα με τη πρόκριση
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K