Επισκέπτης
Ξέρεις τι σημαίνει αυτό έτσι?Πολυσυλογική τσουλίτσα
Ξέρεις τι σημαίνει αυτό έτσι?Πολυσυλογική τσουλίτσα
Για βόηθα ρε επιστήμοναΞέρεις τι σημαίνει αυτό έτσι?
Η αλήθεια πονάει και όσοι δεν την αντέχουν βρίζουν και φέρονται ανάγωγα! ;)Για βόηθα ρε επιστήμονα
Ελπίζω να μην ήταν το αεροπλάνο για Χίο γιατί έχω ένα γνωστό που πετάει συχνά - πυκνάΤι έγινε ρε παιδιά? Άκουσε κανείς για τη μπάλα πυ χτύπησε αεροπλάνο πάνω απ'το Βικελίδης
χθες βράδυ?
Μπα......Της IBERIA ήταν και ήρθε να παραλάβει κάτι παλτά.Είναι βαρύς ο χειμώνας στην Ισπανία.Ελπίζω να μην ήταν το αεροπλάνο για Χίο γιατί έχω ένα γνωστό που πετάει συχνά - πυκνά
Ας πάρει και κανένα Ελληνικό ταγάριΜπα......Της IBERIA ήταν και ήρθε να παραλάβει κάτι παλτά.Είναι βαρύς ο χειμώνας στην Ισπανία.
Ακόμα δεν τον πήραμε να τον στείλουμε πάλι Ξάνθη? Έχει να βγάλει πολύ γέλιο ακόμη.Ας πάρει και κανένα Ελληνικό ταγάρι
Ακόμα δεν τον πήραμε να τον στείλουμε πάλι Ξάνθη? Έχει να βγάλει πολύ γέλιο ακόμη.
Τύφλα να'χει ο Χατζηχρήστος στο Ζήκο
Ποιος σου είπε ότι τους έχουμε στην ασυλία?Αυτοί τον έφεραν κι αν μιλάμε σε προσωπικό επίπεδο αν πας σε προηγούμενες σελίδες τους έχω κράξει ήδη γι'αυτό και όχι μόνο.Ασυλία δίνουν μόνο τα πρόβατα και πίστεψέ με είμαστε αρκετοί εδώ που δεν είμαστε πρόβατα.Δεν παίζεστε...
Είναι δυνατόν να σας φταίνε πάντα οι παίχτες;
Γιατί έχετε τον Κόντη και τον Σκόρδα στην ασυλία;
Ο Λαμπριάκος στα 34 του δήλωσε "ήρθα να τελειώσω την καριέρα μου στην ομάδα που αγαπώ"¨... Τιμής ένεκεν ήρθε ρε μαλάκες και εσείς με την ανυπαρξία σας τον κάνατε βασικό. Ποιόν; τον αναπληρωματικό της Ξάνθης και του Απόλλων Αθηνών.. Τί σας έχει κάνει το παιδί και το βασανίζετε;
Ποιος ήρθε?Υ.Γ. 2) Γιατί στράβωσε ο ταράτσας?
Έλειψες ένα μισάωρο από το θρεντ και τους κακοφάνηκε!Τα θέλει το τους!Ποιος ήρθε?
Έλα ρε συ είναι η μέρα σου σήμερα.Ρίξε ......σου τελείωσαν κιόλας?Ποιος ήρθε?
Μαζόχες!Έλα ρε συ είναι η μέρα σου σήμερα.Ρίξε ......σου τελείωσαν κιόλας?
Ποιος σου είπε ότι τους έχουμε στην ασυλία?Αυτοί τον έφεραν κι αν μιλάμε σε προσωπικό επίπεδο αν πας σε προηγούμενες σελίδες τους έχω κράξει ήδη γι'αυτό και όχι μόνο.Ασυλία δίνουν μόνο τα πρόβατα και πίστεψέ με είμαστε αρκετοί εδώ που δεν είμαστε πρόβατα.
Υ.Γ. 1) Κρίμα το παιδί.(ειδικά σε κάτι τέτοιες ηλικίες είναι κρίμα και βήχα να έχεις.)
Υ.Γ. 2) Γιατί στράβωσε ο ταράτσας?
Έχω δημιουργήσει νέο ρευμα σε αυτό το thread!Έλειψες ένα μισάωρο από το θρεντ και τους κακοφάνηκε!Τα θέλει το τους!
Ποιος σε πείραξε καρδιά μου???Ποιος ήρθε?
Δώσε σου λέω................................σήμερα όμως.Μαζόχες!
Εύχομαι να είναι χαμηλής τάσης και να μην πάθουμε τίποτα...Έχω δημιουργήσει νέο ρευμα σε αυτό το thread!
Δε μ' ακούς δε μ'ακούς.Όταν βρίζεις-χλευάζεις-κατηγορείς παίχτη τότε αυτόματα βάζεις τη διοίκηση σου σε ασυλία. Ο λαμπριάκος είναι ο τελευταίος που φταίει. Το αν και πόσο μπορεί το έχει δείξει τα τελευταία χρόνια. Τώρα θα τον μάθετε;