Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τι έγινε ρε παιδιά? Άκουσε κανείς για τη μπάλα πυ χτύπησε αεροπλάνο πάνω απ'το Βικελίδης
χθες βράδυ? :uglystupid:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τι έγινε ρε παιδιά? Άκουσε κανείς για τη μπάλα πυ χτύπησε αεροπλάνο πάνω απ'το Βικελίδης
χθες βράδυ? :uglystupid:
Ελπίζω να μην ήταν το αεροπλάνο για Χίο γιατί έχω ένα γνωστό που πετάει συχνά - πυκνά

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ακόμα δεν τον πήραμε να τον στείλουμε πάλι Ξάνθη? Έχει να βγάλει πολύ γέλιο ακόμη.
Τύφλα να'χει ο Χατζηχρήστος στο Ζήκο :headbang:

Δεν παίζεστε...

Είναι δυνατόν να σας φταίνε πάντα οι παίχτες;

Γιατί έχετε τον Κόντη και τον Σκόρδα στην ασυλία;

Ο Λαμπριάκος στα 34 του δήλωσε "ήρθα να τελειώσω την καριέρα μου στην ομάδα που αγαπώ"¨...  Τιμής ένεκεν ήρθε ρε μαλάκες και εσείς με την ανυπαρξία σας τον κάνατε βασικό.  Ποιόν;  τον αναπληρωματικό της Ξάνθης και του Απόλλων Αθηνών..  Τί σας έχει κάνει το παιδί και το βασανίζετε;

Επισκέπτης
Δεν παίζεστε...

Είναι δυνατόν να σας φταίνε πάντα οι παίχτες;

Γιατί έχετε τον Κόντη και τον Σκόρδα στην ασυλία;

Ο Λαμπριάκος στα 34 του δήλωσε "ήρθα να τελειώσω την καριέρα μου στην ομάδα που αγαπώ"¨...  Τιμής ένεκεν ήρθε ρε μαλάκες και εσείς με την ανυπαρξία σας τον κάνατε βασικό.  Ποιόν;  τον αναπληρωματικό της Ξάνθης και του Απόλλων Αθηνών..  Τί σας έχει κάνει το παιδί και το βασανίζετε;
Ποιος σου είπε ότι τους έχουμε στην ασυλία?Αυτοί τον έφεραν κι αν μιλάμε σε προσωπικό επίπεδο αν πας σε προηγούμενες σελίδες τους έχω κράξει ήδη γι'αυτό και όχι μόνο.Ασυλία δίνουν μόνο τα πρόβατα και πίστεψέ με είμαστε αρκετοί εδώ που δεν είμαστε πρόβατα.
Υ.Γ. 1) Κρίμα το παιδί.(ειδικά σε κάτι τέτοιες ηλικίες είναι κρίμα και βήχα να έχεις.)
Υ.Γ. 2) Γιατί στράβωσε ο ταράτσας?

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ποιος σου είπε ότι τους έχουμε στην ασυλία?Αυτοί τον έφεραν κι αν μιλάμε σε προσωπικό επίπεδο αν πας σε προηγούμενες σελίδες τους έχω κράξει ήδη γι'αυτό και όχι μόνο.Ασυλία δίνουν μόνο τα πρόβατα και πίστεψέ με είμαστε αρκετοί εδώ που δεν είμαστε πρόβατα.
Υ.Γ. 1) Κρίμα το παιδί.(ειδικά σε κάτι τέτοιες ηλικίες είναι κρίμα και βήχα να έχεις.)
Υ.Γ. 2) Γιατί στράβωσε ο ταράτσας?

Όταν βρίζεις-χλευάζεις-κατηγορείς παίχτη τότε αυτόματα βάζεις τη διοίκηση σου σε ασυλία.  Ο λαμπριάκος είναι ο τελευταίος που φταίει.  Το αν και πόσο μπορεί το έχει δείξει τα τελευταία χρόνια.  Τώρα θα τον μάθετε;

Επισκέπτης
Όταν βρίζεις-χλευάζεις-κατηγορείς παίχτη τότε αυτόματα βάζεις τη διοίκηση σου σε ασυλία.  Ο λαμπριάκος είναι ο τελευταίος που φταίει.  Το αν και πόσο μπορεί το έχει δείξει τα τελευταία χρόνια.  Τώρα θα τον μάθετε;
Δε μ' ακούς δε μ'ακούς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom