P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Συλλληπητηρια στην οικογενεια του ατυχου φιλαθλου του αρη
Να είναι ελαφρύ το χώμα που το σκεπάζει
Τα θερμα μου συλληπητιρια και απο εμενα στην οικογανεια του
Συλλληπητηρια στην οικογενεια του ατυχου φιλαθλου του αρη
Να είναι ελαφρύ το χώμα που το σκεπάζει
Είναι δηλαδή παρακλάδι του super3 αυτοί οι arisultras; Τι σκατά γίνεται τελικά, ξέρει κανείς;Στο πανεπιστήμιο Gebels του Ανατολικού Βερολίνου και στο μάθημα Athletic Propaganda 100 το πρώτο που σου μαθαίνουν είναι οτι το καλό παπαγαλάκι της διοίκησης στην στραβή τα ρίχνει στους παίχτες. Επόμενο θύμα ο προπονητής. Ενίοτε και το σύστημα...
Για άλλα πανεπιστήμια δεν γνωρίζω...
Ας μας πει ο ταράτσας τι διδάσκεται στην Οξφόρδη...
Στα παπάρια μου αν είναι εναντίον του super3. Και γω εναντίον είμαι αλλά δεν λέω τέτοιες μαλακίες.Απλοί αντιφρονούντες είναι οι συγκεκριμένοι, εσύ τι νομίζεις? ότι όλοι είναι υπερ της διοίκησης Σκόρδα-super3!?
Μάλλον το αρχίδι ο Ταράτσας είναι πίσω απ'όλα αυτάμάλλον προβοκάτσια είναι...μου φαίνεται απίθανο να υπάρχουν τόσο χοντρομαλάκες
Μάλλον το αρχίδι ο Ταράτσας είναι πίσω απ'όλα αυτά
Μάλλον το αρχίδι ο Ταράτσας είναι πίσω απ'όλα αυτά
Eίναι τιμή που το ακούω αυτό απο εσένα και ας με έχεις αποκαλέσει παλιότερα αγάμητη νοσοκόμα!αυτός περιφέρει σε όλα τα θρεντ την ανάλατη ουδετερότητά του...δεν πιστεύει σε τίποτα,δεν υποστηρίζει τίποτα,δεν έχει καμία προτίμηση ή άποψη...μόνο "ας κερδίσει ο καλύτερος" και "να βγει νικητής το ποδόσφαιρο" κλπ δημοσιοσχετίστικα
Άσε το καμάκι μωρή πούστραEίναι τιμή που το ακούω αυτό απο εσένα και ας με έχεις αποκαλέσει παλιότερα αγάμητη νοσοκόμα!
Θα προβληματιζόμουν αν έλεγες καλή κουβέντα για εμένα, οπότε ξανά ευχαριστώ!μα δεν το λέω για καλό!
Μπααα με έχουν βρίσει η προσβάλει από όλες τις ομάδες, δεν υπάρχει πρόβλημα!Άσε το καμάκι μωρή πούστρα
Πολυσυλογική τσουλίτσαΜπααα με έχουν βρίσει η προσβάλει από όλες τις ομάδες, δεν υπάρχει πρόβλημα!
Αυτός νόμιζα οτι ήταν νιόνιοςκαι τον Λευτέρη Πανταζή όταν τον ρωτάνε τί ομάδα είναι λέει-για να μην χάσει κανένα πελάτη-Εθνική Ελλάδος...
Έλα τυράννησε το κορμί σου!και τον Λευτέρη Πανταζή όταν τον ρωτάνε τί ομάδα είναι λέει-για να μην χάσει κανένα πελάτη-Εθνική Ελλάδος...