Επισκέπτης
Στα πεναλτι αλλά δεν ξέρω ποιος και θα χτυπηθούν στην εστία που κοιτάει προς την 1!
Mήπως ξέρει κανείς γιατί έγραψα αυτά χθες?O Κάλβο είναι στην αποστολή? Λέω να βάλω κάτι ψιλά για σκόρερ!
Στα πεναλτι αλλά δεν ξέρω ποιος και θα χτυπηθούν στην εστία που κοιτάει προς την 1!
Mήπως ξέρει κανείς γιατί έγραψα αυτά χθες?O Κάλβο είναι στην αποστολή? Λέω να βάλω κάτι ψιλά για σκόρερ!
γιατί ο Αρης έχει να βάλει γκολ 7 αγώνες και τα τελευταία 2 τα έβαλε ο Κάλβο...Mήπως ξέρει κανείς γιατί έγραψα αυτά χθες?
Θα μας τρελλανουν ρε σεις,τι επιθετικη δυστοκια και μαλακιες τωρα...8 γκολ εβαλε η ομαδα αλλα δεχτηκε 9,το προβλημα ειναι στην αμυνα...γιατί ο Αρης έχει να βάλει γκολ 7 αγώνες και τα τελευταία 2 τα έβαλε ο Κάλβο...
Για γούρι βρε χαζό!γιατί ο Αρης έχει να βάλει γκολ 7 αγώνες και τα τελευταία 2 τα έβαλε ο Κάλβο...
Ο Σηφάκης φταίει. Διώξτε τον τώραΘα μας τρελλανουν ρε σεις,τι επιθετικη δυστοκια και μαλακιες τωρα...8 γκολ εβαλε η ομαδα αλλα δεχτηκε 9,το προβλημα ειναι στην αμυνα...
Θα μας πορδίσεις τα κάκαλα για μια ακόμα φοράΚαθίστε να δείτε τι θα σας κάνω σήμερα!
Έχω δουλειά σήμερα με εσάς και με το καφενείο του Λίβερπουλ!
Υπομονηηηηηηηη!!!!Θα μας πορδίσεις τα κάκαλα για μια ακόμα φορά
Και'γω δεν νομίζω να μπορώ να ασχοληθώ μαζί σου σήμερα. Είμαι πολύ στεναχωρημένοςΥπομονηηηηηηηη!!!!
Εσύ δεν νευριάζεις αλλά μερικά γατάκια τους την δίνει εύκολα!
Δεν με ενοχλεί τόσο η ακουπίαση, όσο ο τρόπος που παίζουμε και αποκλειστήκαμεΕίναι δύσκολα 40 χρόνια χωρίς τίτλο!
[move][size=30pt]ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΕΟ?[/size][/move]
Γιατί ρε? Εσείς μας ζαλίσατε τον έρωτα ότι μαγεύετε με την μπάλα και το επιθετικό παιχνίδι που παίζετε!Δεν με ενοχλεί τόσο η ακουπίαση, όσο ο τρόπος που παίζουμε και αποκλειστήκαμε
Έχεις πάντα δίκιο. Η απάντησή μου είναι .....ε και; Τι κι'αν ο Λάμπρος λέει και κάνει μαλακίες, τι κι'αν ο κόσμος παρασύρεται από έναν χρόνο καλής μπάλας και αιθεροβατεί, τι κι'αν έχω να πάρω σαράντα χρόνια κούπα, τι κι'αν τερματίσω 7ος 8ος κλπ, τι κι'αν ξαναπέσω β' εθνική. Όλα αυτά θα με κάνουν λιγότερο Αρειανό; Θα σταματήσει η αγάπη μου για τον ΑΡΗ; Θα αλλάξω ομάδα; Τι λες;Γιατί ρε? Εσείς μας ζαλίσατε τον έρωτα ότι μαγεύετε με την μπάλα και το επιθετικό παιχνίδι που παίζετε!
Ο Λαμπρούκος έλεγε ότι δεν σας ικανοποιεί το ποδόσφαιρο που παίζετε στην Ελλάδα!
Πήγε απέναντι να χτυπήσει ένα πίτα γύρο ρώσικη απ'όλα γιατί τόση ώρα με άδειο στομάχι δεν αντέχει.Τον ήθελες κάτι;O MEΓΑΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΚΕ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΤΑΝ??????
Όχι ρε δεν θα αλλάξει αλλά μας ζαλίσατε τα αρχίδια 2 χρόνια πουθενάδες με δυο 4ες θέσεις με 40 χρόνια στην φάπα και βγάλατε και γλώσσα!Έχεις πάντα δίκιο. Η απάντησή μου είναι .....ε και; Τι κι'αν ο Λάμπρος λέει και κάνει μαλακίες, τι κι'αν ο κόσμος παρασύρεται από έναν χρόνο καλής μπάλας και αιθεροβατεί, τι κι'αν έχω να πάρω σαράντα χρόνια κούπα, τι κι'αν τερματίσω 7ος 8ος κλπ, τι κι'αν ξαναπέσω β' εθνική. Όλα αυτά θα με κάνουν λιγότερο Αρειανό; Θα σταματήσει η αγάπη μου για τον ΑΡΗ; Θα αλλάξω ομάδα; Τι λες;
Να μου αποδειξει για αλλη μια φορα ποσο κοταρα ειναι!!!Ακου πεναλτι προτελευταιος...Πήγε απέναντι να χτυπήσει ένα πίτα γύρο ρώσικη απ'όλα γιατί τόση ώρα με άδειο στομάχι δεν αντέχει.Τον ήθελες κάτι;