Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Στα πεναλτι αλλά δεν ξέρω ποιος και θα χτυπηθούν στην εστία που κοιτάει προς την 1! :cheesy:
O Κάλβο είναι στην αποστολή? Λέω να βάλω κάτι ψιλά για σκόρερ!
Mήπως ξέρει κανείς γιατί έγραψα αυτά χθες? :dancing:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
γιατί ο Αρης έχει να βάλει γκολ 7 αγώνες και τα τελευταία 2 τα έβαλε ο Κάλβο...
Θα μας τρελλανουν ρε σεις,τι επιθετικη δυστοκια και μαλακιες τωρα...8 γκολ εβαλε η ομαδα αλλα δεχτηκε 9,το προβλημα ειναι στην αμυνα...

Επισκέπτης
γιατί ο Αρης έχει να βάλει γκολ 7 αγώνες και τα τελευταία 2 τα έβαλε ο Κάλβο...
Για γούρι βρε χαζό! :grin:
Κάλβο έβαλα και στον τελικο πέρσι που ρουφηξαν τα μπαλάκια!
Και με την Κατοβίτσε έχασαν την πρόκριση σε εκείνη την εστία στα πέναλτι, ακόμα θυμάμαι τον ήχο απο εκείνο το δοκάρι! :2funny: :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Θα μας τρελλανουν ρε σεις,τι επιθετικη δυστοκια και μαλακιες τωρα...8 γκολ εβαλε η ομαδα αλλα δεχτηκε 9,το προβλημα ειναι στην αμυνα...
Ο Σηφάκης φταίει. Διώξτε τον τώρα

Επισκέπτης
Καθίστε να δείτε τι θα σας κάνω σήμερα! :rockon: :rockon: :rockon:
Έχω δουλειά σήμερα με εσάς και με το καφενείο του Λίβερπουλ! :2funny:

Επισκέπτης
Το Μπομπονέρα της Χαριλάου μου έκανε μεγάλη εντύπωση!
Βέβαια Μποπρονέρα το κανονικό γεμίζει συνέχεια και εσείς έχετε να το γεμίσετε 32 χρόνια αλλά δεν πειράζει! :2funny: :2funny: :2funny:

[move][size=40pt]ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ 32 ΧΡΟΝΙΑ ΟΕΟ?[/size][/move]

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Επισκέπτης
Είναι δύσκολα 40 χρόνια χωρίς τίτλο! :birdman:

[move][size=30pt]ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΕΟ?[/size][/move]

Επισκέπτης
Έτσι είναι τα αφεντικά της πόλης, καμία νίκη σε 4 παιχνίδια, κανέναν γκολ, 12 βαθμούς διαφορά στο πρωτάθλημα και αποκλεισμός απο το κύπελλο για 7η φορά απο τον παοκ! :birdman:
Σκέψου να μην ήσουν και το αφεντικό της πόλης! :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Επισκέπτης
Δεν με ενοχλεί τόσο η ακουπίαση, όσο ο τρόπος που παίζουμε και αποκλειστήκαμε  :headbang:
Γιατί ρε? Εσείς μας ζαλίσατε τον έρωτα ότι μαγεύετε με την μπάλα και το επιθετικό παιχνίδι που παίζετε! :jerking:
Ο Λαμπρούκος έλεγε ότι δεν σας ικανοποιεί το ποδόσφαιρο που παίζετε στην Ελλάδα! :2funny:

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
O MEΓΑΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΚΕ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΤΑΝ??????

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γιατί ρε? Εσείς μας ζαλίσατε τον έρωτα ότι μαγεύετε με την μπάλα και το επιθετικό παιχνίδι που παίζετε! :jerking:
Ο Λαμπρούκος έλεγε ότι δεν σας ικανοποιεί το ποδόσφαιρο που παίζετε στην Ελλάδα! :2funny:
Έχεις πάντα δίκιο. Η απάντησή μου είναι .....ε και; Τι κι'αν ο Λάμπρος λέει και κάνει μαλακίες, τι κι'αν ο κόσμος παρασύρεται από έναν χρόνο καλής μπάλας και αιθεροβατεί, τι κι'αν έχω να πάρω σαράντα χρόνια κούπα, τι κι'αν τερματίσω 7ος 8ος κλπ, τι κι'αν ξαναπέσω β' εθνική. Όλα αυτά θα με κάνουν λιγότερο Αρειανό; Θα σταματήσει η αγάπη μου για τον ΑΡΗ; Θα αλλάξω ομάδα; Τι λες;

Επισκέπτης
Έχεις πάντα δίκιο. Η απάντησή μου είναι .....ε και; Τι κι'αν ο Λάμπρος λέει και κάνει μαλακίες, τι κι'αν ο κόσμος παρασύρεται από έναν χρόνο καλής μπάλας και αιθεροβατεί, τι κι'αν έχω να πάρω σαράντα χρόνια κούπα, τι κι'αν τερματίσω 7ος 8ος κλπ, τι κι'αν ξαναπέσω β' εθνική. Όλα αυτά θα με κάνουν λιγότερο Αρειανό; Θα σταματήσει η αγάπη μου για τον ΑΡΗ; Θα αλλάξω ομάδα; Τι λες;
Όχι ρε δεν θα αλλάξει αλλά μας ζαλίσατε τα αρχίδια 2 χρόνια πουθενάδες με δυο 4ες θέσεις με 40 χρόνια στην φάπα και βγάλατε και γλώσσα!
Εκεί που σας αξίζει είστε τώρα και εκεί που είσαστε μια ζωή δηλαδή κάτω απο τον παοκ!
Κίτρινη είναι η πόλη και άλλες παπαριές σας είπα απο την αρχή σε αυτό το thread δεν περνάν απο εμένα, γεμίστε το κλουβί μια φορα και μετά μιλήστε!  :rockon:
Οι μικρές ομάδες στα μεγάλα ματς δεν μπορούν και αυτό το αποδεικνύεται 40 χρόνια τώρα, άιντε στο μπασκετάκι τώρα! :birdman:

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πήγε απέναντι να χτυπήσει ένα πίτα γύρο ρώσικη απ'όλα γιατί τόση ώρα με άδειο στομάχι δεν αντέχει.Τον ήθελες κάτι;
Να μου αποδειξει για αλλη μια φορα ποσο κοταρα ειναι!!!Ακου πεναλτι προτελευταιος... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom