Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
ναι ο λιλυς εκανε πολλα στη ζωη του!πιπες!!τελευταια στηνει και κωλαρακι και συμφωνουμε ο ο σκορδας δεν τα εκανε ποτε στη ζωη του!βεβαια μετα την ημερα που περασα στο κοτερο δηλωνω οτι ο ζαγορ δεν συγκρινεται με την γυναικα του!Αξια,τα τιμαει τα λεφτα!Τωρα που συμφωνησαμε,δεν πας για υπνο?

Ασε τις μαλακίες ξέρεις πολύ καλα τι εννοώ, ο ένας έκανε σφραγίσματα και ο άλλος έπερνε ευρωπαικά, τι να μας πεί απο την ζωή του?

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Έμαθα οτι περιμένετε να γίνει 3ος παγκόσμιος, εμφύλιος η χούντα για να πάρετε και πάλι τίτλο.
Η ιστορία σας το λέει.
Είστε ίσως η μοναδική ομάδα που στέλνετε συγχαρητήρια επιστολή στον ολυμπιακό όταν πέρνει το πρωτάθλημα!!
Μιλάμε για πολύ γλυψιμο  :*

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Ασε τις μαλακίες ξέρεις πολύ καλα τι εννοώ, ο ένας έκανε σφραγίσματα και ο άλλος έπερνε ευρωπαικά, τι να μας πεί απο την ζωή του?
συμφωνουμε!ο ενας διαβασε,σπουδασε και ασκει επιστημη!ο αλλος δεν καταφερε να τελειωσει ουτε το γυμνασιο,και απλα ειχε ταλεντακι να κλωτσαει μια μπαλα!Αναμεσα σε εναν επιστημονα και εναν ποδοσφαιριστη,διαλεγω τον επιστημονα!Και ο συγκεκριμενος επιστημονας,παρα τα οσα λαθη εχει κανει στην διοικηση της ομαδας,εχει τα αρχιδια να σκαει για καφε με μπλουζα του ΑΡΗ,και οχι να κυκλοφορει λες και ειναι μοντελο που ποζαρει οπως ο ζαγορακης,που ουτε μια προταση δεν μπορει να πει!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
και οχι να κυκλοφορει λες και ειναι μοντελο που ποζαρει οπως ο ζαγορακης,που ουτε μια προταση δεν μπορει να πει!

την χορηγεία απο τον βάζελο την τσίμπησε όμως...

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Έχετε τσακωθεί με την πραγματικότητα εσείς οι αριανοί.
Ποιος έχει μεγαλύτερη σχέση με το ποδόσφαιρο? o ποδοσφαιριστής πρωταθλητής ευρώπης και mvp του euro η ένας οδοντίατρος?

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
την χορηγεία απο τον βάζελο την τσίμπησε όμως...
και επισης παραιτηθηκε απο αντιπροεδρος της σουπερ λιγκας!αν λοιπον ηθελε να εχει καποιο οφελος θα παρεμενε στην θεση αυτη!

Έχετε τσακωθεί με την πραγματικότητα εσείς οι αριανοί.
Ποιος έχει μεγαλύτερη σχέση με το ποδόσφαιρο? o ποδοσφαιριστής πρωταθλητής ευρώπης και mvp του euro η ένας οδοντίατρος?
σου απανταω,οτι προτιμαω για την θεση του προεδρου,εναν επιστημονα και οχι καποιον που δεν μπορει να πει μια προταση σωστα!και γενικα εκτιμαω καποιον που κοπιασε,διαβασε και σπουδασε,οχι σαν καποιους που ηταν ανικανοι να τελειωσουν την στοιχειωΔη εκπαιδευση και εβγαλαν λεφτα επειδη απλα σταθηκαν τυχεροι και ειχαΝ ενα ταλεντακι να κλωτσανε μια μπαλα!Και η κοινωνια εχει αναγκη απο επιστημονες και οχι απο κακομαθημενα κωλοπαιδα!αν διαφωνεις ειναι δικαιωμα σου!Ομως δεν εχω σκοπο να συνεχισω την συζητηση στα οπαδικα!και ο λογος ειναι,οτι φιλε μου,αυριο εχω να σκεφτω πως θα δουλεψω για να ζησω!κανενας ζογορακης και κανενας σκορδας δεν θα μου λυσει το βιοποριστικο προβλημα μου!Επομενως στα αρχιδια μου ο ΑΡΗΣ,ο παοκ,ο ολυμπιακος,ο παο!για χαβαλε καλα ειναι,αλλα μεχρι εκει!Καληνυχτα λοιπον απο μενα και καλη συνεχεια!

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Δεν ξέρεις τελικά τι σου γίνεται, την μπάλα την γουστάρεις η τζάμπα μας τα ζαλίζεις?

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Δεν ξέρεις τελικά τι σου γίνεται, την μπάλα την γουστάρεις η τζάμπα μας τα ζαλίζεις?
σου απαντησα!αν δεν μπορεις να κατανοησεις τα βασικα,τοτε πηγαινε νυχτερινο!καλο σου βραδυ!

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Προτιμάς και επιστήμονα της οδοντιατρικής επιστήμης για το ποδόσφαιρο! Για μπάλα μιλάμε το κατάλαβες??
Δεν έχει δόντια η μπάλα ρε μεγάλε, που κολλάνε οι μαλακίες τι έχει ανάγκη η κοινωνία μας το κανες και μελό.
Οτι να ναι είσαι, απο τις πίπες και και τα κότερα πας να μας βγάλεις κοινωνικά και ηθικά νοήματα.

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Προτιμάς και επιστήμονα της οδοντιατρικής επιστήμης για το ποδόσφαιρο! Για μπάλα μιλάμε το κατάλαβες??
Δεν έχει δόντια η μπάλα ρε μεγάλε, που κολλάνε οι μαλακίες τι έχει ανάγκη η κοινωνία μας το κανες και μελό.
Οτι να ναι είσαι, απο τις πίπες και και τα κότερα πας να μας βγάλεις κοινωνικά και ηθικά νοήματα.
Για προεδρο ομαδας μιλαμε!ΚΑΙ για να τελειωνουμε,γουσταρω να βλεπω ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο!Να πηγαινω να παρακολουθω οποτε θελω την ομαδας της περιοχης μου!Και η γενικοτερη θεση μου για την μπαλα ειναι,οτι πρεπει να σταματησει να ειναι επαγγελματικο,με την εννοια που εχουμε μαθει ως τωρα!ελπιζω να εγινα κατανοητος!

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι σχέση έχει η οδοντιατρική επιστήμη με την προεδρία ποδοσφαιρικής ομάδας! Μάλλον εσυ είσαι πολύ μπροστά! Ακόμα και το επάγγελμα του ρέμου είναι πιο σχετικό με το ποδόσφαιρο.
Έχεις πει ενα κάρο μαλακίες για να υποστηρίξεις την φώκια, ξεκατινιάστηκες με τον Ζαγοράκη και τον ΠΑΟΚ και τώρα μας λες οτι έχεις επίπεδο και ρομαντικές απόψεις για το ποδόσφαιρο!!!

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι σχέση έχει η οδοντιατρική επιστήμη με την προεδρία ποδοσφαιρικής ομάδας! Μάλλον εσυ είσαι πολύ μπροστά! Ακόμα και το επάγγελμα του ρέμου είναι πιο σχετικό με το ποδόσφαιρο.
Έχεις πει ενα κάρο μαλακίες για να υποστηρίξεις την φώκια, ξεκατινιάστηκες με τον Ζαγοράκη και τον ΠΑΟΚ και τώρα μας λες οτι έχεις και ρομαντικές απόψεις για το ποδόσφαιρο!!!
Παραπονιεσαι για την παραγκα,για τον κοκαλλη,για τους διαιτητες!τι προτεινεις??πες ποια θεωρεις λυση?και αν οχι εσυ,πες τη θεση του προεδρου σου που τον θεωρεις και γνωστη του ποδοσφαιρου!!ασε τις συζητησεις καφενειου και προτεινε κατι!!αν δεν εισαι σε θεση να το κανεις,τοτε πες το μας,να μην ασχολουμαστε καθολου μαζι σου!εγω ειπα την αποψη μου!την θεωρεις  ρομαντικη!για να ακουσουμε την δικη σου ή του προεδρου σου....

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα συντρόφια
http://[URL unfurl="true"]www.super3.gr/gallery/photos/%D0%CF%C4%CF%D3%D6%C1%C9%D1%CF/%C5%CD%D4%CF%D3%20%C5%C4%D1%C1%D3/ARIS-osfp/ARIS-osfp_08-09_1-0/ARIS-osfp_08-09_1-0_1.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.super3.gr/gallery/photos/%D0%CF%C4%CF%D3%D6%C1%C9%D1%CF/%C5%CD%D4%CF%D3%20%C5%C4%D1%C1%D3/ARIS-osfp/ARIS-osfp_08-09_1-0/ARIS-osfp_08-09_1-0_2.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.super3.gr/gallery/photos/%D0%CF%C4%CF%D3%D6%C1%C9%D1%CF/%C5%CD%D4%CF%D3%20%C5%C4%D1%C1%D3/ARIS-osfp/ARIS-osfp_08-09_1-0/ARIS-osfp_08-09_1-0_3.jpg[/img[/URL]]

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια stefan00 υπεύθυνος είναι ο σύντροφος σου maximoς που έπιασε στο στόμα του το λαό του ΠΑΟΚ.
αλλα εσυ μπορείς να απαντήσεις ? έχεις τα αρχίδια ?

Ο πρόεδρος μου ο σελεμπριτυ είναι μια χαρά μάγκας και γαμω τα παιδιά, για τον δίκο σου την φώκια με γυαλιά τι να πει κανείς που γελάει ολη η ελλάδα με την πάρτη του.

Τι λες βρε γελοιο υποκειμενο, που θα μας την πεις κιολας που πιασαμε στο στομα μας τους ΑΛΗΤΕΣ, τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ της κοινωνιας, τα ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ που κρυβονται πισω απο την ανωνυμια και το πληθος για να κανουν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ επιθεσεις! Ουστ απο δω ρε αλητη, γιατι για να τους υπερασπιζεσαι παει να πει οτι εισαι ΚΑΙ ΕΣΥ ενας τετοιος ΑΛΗΤΗΣ, μπορει να ησουν και επι τοπου στο σκηνικο!!!!! Αιντε χαιδεμενα της πολης, επειδη κανετε οτι κανετε και σας χαιδευουν τα αυτακια και δε μιλαει κανεις και τα ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ολα, δε σημαινει οτι δε θα μιλησουμε κιολας..... ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΑΛΗΤΟΠΑΙΔΑ!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Παραπονιεσαι για την παραγκα,για τον κοκαλλη,για τους διαιτητες!τι προτεινεις??πες ποια θεωρεις λυση?και αν οχι εσυ,πες τη θεση του προεδρου σου που τον θεωρεις και γνωστη του ποδοσφαιρου!!ασε τις συζητησεις καφενειου και προτεινε κατι!!αν δεν εισαι σε θεση να το κανεις,τοτε πες το μας,να μην ασχολουμαστε καθολου μαζι σου!εγω ειπα την αποψη μου!την θεωρεις  ρομαντικη!για να ακουσουμε την δικη σου ή του προεδρου σου....

Ρε αδελφε, μην παιδευεσαι αλλο, επειδη εχεις χασει λογω απουσιας καποια επεισοδια, προσπαθεις να συννενοηθεις και να βγαλεις ακρη με τον ΠΙΟ ΒΛΑΚΑ απο τους βλακες οπαδους αυτης της ομαδας!!!! Ντρεπεται να παραδεχτει οτι ο λιλλης εκτος απο το να κλωτσα καπως καλα τη μπαλα δεν εμαθε να μπορει να αρθρωσει λεξη, οτι κουμαντο στην ομαδα του κανουν αλλοι και αυτος ειναι η γλαστρα-κραχτης για τον κοσμο και εν τελει για το ποια θεωρει λυση αφου μονιμως αδικειται :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ντρεπεται να παραδεχτει οτι η λυση γι αυτους ειναι μια και τη βρηκανε, Μακης λεγεται, ανελαβε φετος ποστο στην παε τους(τι ποστο αραγε??) και φημες λενε οτι στα 25 του εχει 2 πτυχια!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καλημέρα συντρόφια
http://[URL unfurl="true"]www.super3.gr/gallery/photos/%D0%CF%C4%CF%D3%D6%C1%C9%D1%CF/%C5%CD%D4%CF%D3%20%C5%C4%D1%C1%D3/ARIS-osfp/ARIS-osfp_08-09_1-0/ARIS-osfp_08-09_1-0_1.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.super3.gr/gallery/photos/%D0%CF%C4%CF%D3%D6%C1%C9%D1%CF/%C5%CD%D4%CF%D3%20%C5%C4%D1%C1%D3/ARIS-osfp/ARIS-osfp_08-09_1-0/ARIS-osfp_08-09_1-0_2.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.super3.gr/gallery/photos/%D0%CF%C4%CF%D3%D6%C1%C9%D1%CF/%C5%CD%D4%CF%D3%20%C5%C4%D1%C1%D3/ARIS-osfp/ARIS-osfp_08-09_1-0/ARIS-osfp_08-09_1-0_3.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Καλημερα αδελφε..... δε σε πιστευω, μονταζ ειναι, την καλυτερη κερκιδα την κανουν οι "πιο τρελαμενοι,φανατικοι, οι περισσοτεροι, οι πιο τιμιοι οπαδοι"....... ξερεις.... αυτοι οι..... ξερω γω ναουμε ξερω γω .......ζμπαουγκ...... οι φωτογραφιες σου ειναι μονταζ, πρεπει να εχεις αποφοιτησει απο τη γνωστη πετρουλακεια σχολη με ειδικευση στο θεμα "πως φτιαχνουμε πρωτοσελιδα της μπαογκ"!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Φανταστικες φωτογραφιες, ετσι για να σοβαρευτουμε και λιγακι!!!!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημερα αδελφε..... δε σε πιστευω, μονταζ ειναι, την καλυτερη κερκιδα την κανουν οι "πιο τρελαμενοι,φανατικοι, οι περισσοτεροι, οι πιο τιμιοι οπαδοι"....... ξερεις.... αυτοι οι..... ξερω γω ναουμε ξερω γω .......ζμπαουγκ...... οι φωτογραφιες σου ειναι μονταζ, πρεπει να εχεις αποφοιτησει απο τη γνωστη πετρουλακεια σχολη με ειδικευση στο θεμα "πως φτιαχνουμε πρωτοσελιδα της μπαογκ"!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Φανταστικες φωτογραφιες, ετσι για να σοβαρευτουμε και λιγακι!!!!!
Ήταν ωραία η ατμόσφαιρα. Τώρα αν και η ομάδα συνεχίσει με αυτό το ρυθμό όλα θα πάνε καλά.

Υ.Γ. Μην πιάνεις στο στόμα σου τον stefanD. Είναι ομοφυλόφυλος και μπορεί να σου την πέσει

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πάρε κόσμε

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    55,2 KB · Εμφανίσεις: 21
  • 4.jpg
    4.jpg
    25,8 KB · Εμφανίσεις: 14
  • 5.jpg
    5.jpg
    21,4 KB · Εμφανίσεις: 16
  • 10.jpg
    10.jpg
    22,3 KB · Εμφανίσεις: 21

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Σας το ξαναλέω μην πιάνετε στο στόμα σας τον λαό του ΠΑΟΚ... είστε μια τρίχα απο τα αρχίδια του.
Τα υπόλοιπα που λέτε είναι για εσωτερική κατανάλωση στον σούπα3.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom