Ο γλού είναι φόλα γαύρος αλλα αυτο για την χορηγία είναι μαλακία που λένε γιατί την μισή Α εθνική ο γλού την είχε, και την ΑΕΚ είχε απο ότι θυμάμαι πρόχειρα.
¨Οτι είναι ΠΑΟΚΙ το ξέρω από μια πολύ έμπιστη πηγή.
Ο γλού είναι φόλα γαύρος αλλα αυτο για την χορηγία είναι μαλακία που λένε γιατί την μισή Α εθνική ο γλού την είχε, και την ΑΕΚ είχε απο ότι θυμάμαι πρόχειρα.
Αγαπητε συνονοματε συμπολιτη μαλον εχεις κανει λαθος και εισαι συνεχως σαυτο το θρεντ και ασχολησε μαζι μας και δεν εισαι στο αλλο το αλοθρησκο............
επιδει βαρεθηκα να σε βλεπω εδω σου λεω με ολη την ευγενια που μπορω να δειξω σε ενα υπανθρωπο γυφτοτουρκο ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ!!! ασχολησου με τον σελεμπριτυ προεδρο σου που δεν εχει παει ουτε δημοτικο ασχολησου με την ομαδιτσα σου στησε κολο σε οσους κυβερνιτικους θες ,απλα παρε τον ΠΟΥΛΟ και μην λερωνεις το θρεντ με το ονομα της πιο ανεξαρτητης ομαδας του ελλ. πρωταθληματος...αντε αντε ουστ στο τσαντιρι σου γρηγορα γιατι... ...αντε καραγκιοζακο
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια stefan00 υπεύθυνος είναι ο σύντροφος σου maximoς που έπιασε στο στόμα του το λαό του ΠΑΟΚ.
αλλα εσυ μπορείς να απαντήσεις ? έχεις τα αρχίδια ?
Ο πρόεδρος μου ο σελεμπριτυ είναι μια χαρά μάγκας και γαμω τα παιδιά, για τον δίκο σου την φώκια με γυαλιά τι να πει κανείς που γελάει ολη η ελλάδα με την πάρτη του.
Η προεδρος σας ειναι ΟΛΑ τα λεφτα!!Κατσε να μην ηταν εκεινη στο κοτερο και θα σου λεγα τωρα....Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια stefan00 υπεύθυνος είναι ο σύντροφος σου maximoς που έπιασε στο στόμα του το λαό του ΠΑΟΚ.
αλλα εσυ μπορείς να απαντήσεις ? έχεις τα αρχίδια ?
Ο πρόεδρος μου ο σελεμπριτυ είναι μια χαρά μάγκας και γαμω τα παιδιά, για τον δίκο σου την φώκια με γυαλιά τι να πει κανείς που γελάει ολη η ελλάδα με την πάρτη του.
και μην λερωνεις το θρεντ με το ονομα της πιο ανεξαρτητης ομαδας του ελλ. πρωταθληματος
καλά να πάθεις μωρή λουμπίνα..να δεις τον πόνο τώρα........Με το που τελείωσε ο γάμος μετλα απο 5 λεπτά έβαλε 40 κιλά, έβγαλε μια κρεατοελιά στην μύτη ρόλει στα μαλλιά, ροζ ρόμπα και χνουδωτη παντοφλα και με κυνηγούσε με τον πλάστη!
Η προεδρος σας ειναι ΟΛΑ τα λεφτα!!Κατσε να μην ηταν εκεινη στο κοτερο και θα σου λεγα τωρα....
ωχού....η μεγάλη επιστροφή λέμεεεεεεεε.............σπιτι μου !!Εσυ ολα καλα?η γυναικα?Καλα στεφανα!
Ο Σκορδας πρέπει να έτρωγε πολύ δούλεμα στο σχολείο, για αυτό το έριξε στο διάβασμα!
Εγω του κοκκαλη του ριξα ενα μπαλακι και ηρθε στα ισια του!Και σένα ο κόκαλης σου τα χώσε μια χαρά.
Και που σαι αυτη στο κότερο που λες 5 μέρες αφού πέρασε ο ΠΑΟ με διπλο απο το γήπεδο σου, σου έσκασε μια περήφανη χορηγία της cosmote!!!
εδω ρε ο λιλυς δεν μπορουσε ουτε περιληψη του μικυ μαους να διαβασει και εχετε το θρασος να μιλατε για βιβλια?Τι διάβαζε? Γκέμπελς?
Εγω του κοκκαλη του ριξα ενα μπαλακι και ηρθε στα ισια του!
Ο σκορδας δεν εχει παρει σβαρνα τα κοτερα του πατερα για να παρακαλαει να του δωσουν χορηγιες,σαν τον μιστερ λιλυ!!
Ουτε υψωσαμε πανο υπερ καμιας ομαδας,οπως κανατε εσεις!
Ουτε ζηταγαμε απο τους παιχτες μας να πουλησουν παιχνιδι,οπως κανατε εσεις!και μετα μιλατε για υπερηφανεια !!
Λετε για βυζαντιο και χαμενες πατριδες,και κανετε φιλικο παιχνιδι ανημερα της γενοκτονιας των ποντιων,με την γαλατασαραυ!
Εχετε τον γκαγκατση τζουνιορ στην διοικηση σας και μιλατε για ανεξαρτησια?
παοκακια αντε στο θρεντ σας!ανοιξε ενα που αναφερεται σε σας
" Φθηνές ιερόδουλες στη Θεσσαλονίκη "
ναι ημουνα και εγω στο κοτερο !! !!!ανεβασε τις τιμες της παντως ;)!Εσυ εκει που παρακάλαγε ο ζαγοράκης τον πατέρα ήσουν μπροστά έτσι?
γιατι και γω σου λέω οτι ο σκόρδας έπερνε πίπες στον κόκαλη για να του πουλήσει τον αβρααμ.
Να πας να πεις στους πόντιους να αλλάξουν ομάδα και να γίνουν αριανοί. Εσεις οι εβραίοι τους εκφράζετε περισσότερο!!
Το πανο εμένα προσωπικά μου άρεσε είχε πολύ γέλιο, πρέπει να είσαι πολύ λάκας να μην καταλάβεις οτι είναι ειρωνικο.
εδω ρε ο λιλυς δεν μπορουσε ουτε περιληψη του μικυ μαους να διαβασει και εχετε το θρασος να μιλατε για βιβλια?
ναι ο λιλυς εκανε πολλα στη ζωη του!πιπες!!τελευταια στηνει και κωλαρακι και συμφωνουμε ο ο σκορδας δεν τα εκανε ποτε στη ζωη του!βεβαια μετα την ημερα που περασα στο κοτερο δηλωνω οτι ο ζαγορ δεν συγκρινεται με την γυναικα του!Αξια,τα τιμαει τα λεφτα!Τωρα που συμφωνησαμε,δεν πας για υπνο?Μαλάκα μου αυτά που έχει κάνει ο ζαγοράκης στην ζωή του ούτε στον ύπνο του δεν τα έχει δει ο οδοντίατρος-φώκια.