Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Τα πρωταθλήματα σου τα πήρες ενω η χώρα ήταν υπο την γερμανική κατοχή η κατα τον εμφύλιο πόλεμο, επίσης τα πήρες με 3 παιχνίδια όλο το πρωτάθλημα και ενα μπαράζ!!!!
Το ποιος είναι ρουφιάνος και ποιος έχει πολεμήσει το αθηναικό κατεστημένο είναι γνωστο.
2 χρόνια τώρα που έχω τα χειρότερα μου χάλια με κέρδισε και ο θρασύμβουλος και σένα σου έσκισα τον κώλο με 3 γκολάκια. Πόσα χρόνια πριν έβλεπες την πλάτη μου? έχασες τον λογαριασμό?
Στους 21 τίτλους σου έχω να πώ οτι έφερα το πρώτο ευρωπαικό στην πόλη και οτι ποιός το γαμάει το μπάσκετ μας δουλεύεις? και οι βάζελοι σηκώνουν το ευρωπαικό κάθε χρόνο αλλα αυτο που τους καίει είναι η μπάλα.

Έπεσες γιατί άξιζες να πέσεις και έγλειψες και απείλησες όλο τον κόσμο για να μην πέσεις.
Ομαδα του 20ου αιωνα σε ΟΛΑ τα αθληματα στην Ελλαδα ψηφιστηκε ο ΑΡΗΣ  :birdman:!!
Οσες κουπες εχω στο μπασκετ,δεν εχετε σε ΟΛΑ τα αθληματα  :birdman:!
Περυσι μου εριξες 3 αλλα τοσα σου εριξα και εγω στον πρωτο γυρο!Ομως εσεις τερματησατε 9οι και εγω 4ος  :birdman:!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
έβρεξε πριν από λίγο και ξαναβγήκαν στην επιφάνεια...

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Περυσι 3 μου εριξες(με ανευ προηγουμενου σφαγη)κ 3 σου εριξα..Αλλα εσυ χαιρεσαι γι αυτο παρολο που τερματισες 15 βαθμους πισω απο μενα ενω εγω πηγα τελικο κυπελου κ αποκλειστηκα απο τον ομιλο του Ουεφα επειση εχασα μονο απο τη Μπαγερν στο Μοναχο..

Στα υπολοιπα απλα δεν αξιζεις καν απαντηση..Δεν το κατεχεις..
Αντε καληνυχτα..

Στα ίσια τα έφαγες τα 3, το είδε ολος ο κόσμος. Φέτος είχαμε τα χάλια σας, εγώ σου είπα για την ήττα γιατί μιλάμε μαζί και είσαι αριανός. Σιγα μην ευχαριστήθηκα την χρονιά επειδή έριξα 3 στον ρούλη.

Στα υπόλοιπα γιατί δεν απαντάς και το βάζεις στα πόδια? και σταμάτα τις κατινιές δεν αξίζεις κλπ.
Δεν απαντάς επειδή δεν μπορείς να απαντήσεις!

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εχεις λιγοτερα πρωταθληματα απο εμενα στη μπαλα(2 εσυ,3 εγω)??
Εισαι αποδεδειγμενα κ κατα γενικη ομολογια ο μοναδικος ρουφιανος της χωρας?
Βλεπεις τα τελευταια χρονια την πλατη μας???
Στους 21 τιτλους μου στο μπασκετ τι εχεις να αντιπαραταξεις??

Για ποιο απο ολα αυτα εισαι περηφανος ρε μεγαλε??Εγω ντρεπομαι για την β εθνικη αλλα επεσα γιατι δεν εγλυψα ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ κανεναν!!!!Τιποτα αλλο δεν μπορει να μου καταλογισει ενας οπαδισκος μιας γλειωδους ομαδουλας οπως της δικης σου...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

Άρθρο 44... Τα λέει όλα.

Όταν είχαμε διαφήμιση εκο ήμασταν κρατική ομάδα τώρα που έχετε εσείς δε σημαίνει κάτι.

Όσο για τη ρουφιανιά διάβασε λίγο αθλητική ιστορία. Μη τρως κίτρινη προπαγάνδα. Το πανό το σήκωσαν μόλις δύο άτομα. Δεν εξέφραζε το σύνολο του λαού του ΠΑΟΚ. Προσωπικά μακάρι να μη τέλειωνε το ματς. Όσο για τη ρουφιανιά στο μπαράζ του κώλου μη κάνεις πως δε θυμάσαι ποιος την διέπραξε. Υπαρχουν πολλά παραδείγματα που σας καθιστούν λιγότερο ηθική ομάδα από εμάς.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Οχι δεν διαφωνώ αφου και γω σας ψήφισα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
6.495
Καλως ορισες Warhol!!

Τι να σου απαντησω ρε στεφαν??Οτι ειχα να σου πω στο ειπα..

Αλλα οταν λες οτι δεν εισαι ρουφιανος,οτι εσυ πολεμας το κατεστημενο κ οτι δεν σας νοιαζει επ ουδενι το μπασκετακι τοτε τι αλλο να σου πω??? :headbang:

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Άρθρο 44... Τα λέει όλα.

Όταν είχαμε διαφήμιση εκο ήμασταν κρατική ομάδα τώρα που έχετε εσείς δε σημαίνει κάτι.

Όσο για τη ρουφιανιά διάβασε λίγο αθλητική ιστορία. Μη τρως κίτρινη προπαγάνδα. Το πανό το σήκωσαν μόλις δύο άτομα. Δεν εξέφραζε το σύνολο του λαού του ΠΑΟΚ. Προσωπικά μακάρι να μη τέλειωνε το ματς. Όσο για τη ρουφιανιά στο μπαράζ του κώλου μη κάνεις πως δε θυμάσαι ποιος την διέπραξε. Υπαρχουν πολλά παραδείγματα που σας καθιστούν λιγότερο ηθική ομάδα από εμάς.
Το σηκωσε ο μαναβης που ηταν αρχηγος της κερκιδας σας!!
Χορηγους ειχατε τον γλου και φετος τον βγενο!
Να μην θυμηθουμε ποιος ειναι φετος στη διοικηση σας!
Ουτε να ξαναπουμε για τα ανοιγματα τραπεζων τα ξημερωματα και τις εκτακτες χορηγιες!

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Καλως ορισες Warhol!!

Τι να σου απαντησω ρε στεφαν??Οτι ειχα να σου πω στο ειπα..

Αλλα οταν λες οτι δεν εισαι ρουφιανος,οτι εσυ πολεμας το κατεστημενο κ οτι δεν σας νοιαζει επ ουδενι το μπασκετακι τοτε τι αλλο να σου πω??? :headbang:

Και βέβαια εγώ πολεμάω το κατεστημένο όταν εσύ εδώ και τόσα χρόνια έχεις τις καλύτερες σχέσεις με το ΠΟΚ.
Δεν είπα οτι δεν με νοιάζει καθόλου το μπάσκετ αλλα γενικά δεν πολυνοιάζει τον κόσμο και τόσο, σου έδωσα το παράδειγμα των βάζελων.
Σε λίγο θα έρθουν και οι γριές να μας λένε για το βόλευ.

Στις ερωτήσεις μου για τον λαό γιατί δεν απαντάς?

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Και βέβαια εγώ πολεμάω το κατεστημένο όταν εσύ εδώ και τόσα χρόνια έχεις τις καλύτερες σχέσεις με το ΠΟΚ.
Δεν είπα οτι δεν με νοιάζει καθόλου το μπάσκετ αλλα γενικά δεν πολυνοιάζει τον κόσμο και τόσο, σου έδωσα το παράδειγμα των βάζελων.

Στις ερωτήσεις μου για τον λαό γιατί δεν απαντάς?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ουτε να ξαναπουμε για τα ανοιγματα τραπεζων τα ξημερωματα και τις εκτακτες χορηγιες!
Δεν τα ξέρεις και καλά καημένε.

Ο γλου είναι δηλωμένος ΠΑΟΚΤΣΗΣ. Από τη στιγμή που δεν έχασα απο βαζελάκι πως τολμάς να λες για βγενόπουλο; Θυμάσαι που το 96 όταν πήρα Φρατζέσκο όλα τα σκουληκάκια διαλαλούσατε για υποκατάστημα του βάζελου: Τελικά τον πέταξα εκτός ευρώπης.
Θες να σου θυμήσω για τον ξανθό; Στο 44 πως μπήκατε; Κάτι ελληνοποιήσεις στο μπάσκετ; Εσείς δεν μπήκατε στην ρύθμιση την περσινή των χρεών; (ενώ πιο πριν ο πρόεδρός σας περηφανευόταν πως έχει την πιο υγιή ομάδα;) Το παράξενο είναι πως όταν μπήκαμε στη ρύθμιση πάλι ακουστήκαν κάποια περί κρατικής ομάδας. Την επομένη όμως μόκο. Καημένα. Πραγματικά σας λυπάμαι. Δύσκολο να είσαι δεύτερος στους τρεις.

Επισκέπτης
Που είσαι βρε παιδί? :rockon:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
δες που έκαναν μια νίκη και ξαναβγήκανε από το χώμα...
καταρχήν ρε παπαγαλάκια,η λέξη ρουφιάνος για ομάδα δεν νοείται,δεν υπάρχει...ρουφιάνος είναι άτομο μόνο,ο χαφιές,ο καταδότης κλπ....είδαμε από πού πέρασε ο ΠΑΟ φέτος,που μέχρι και ο Τέλης τον κέρδισε!!!
ρουλάκια της πλάκας,ξεφτυλίζεστε κάθε τρεις και λίγο...πάμε για πρωτάθλημα είπε ο προέδρός τους στην κλήρωση της σούπερ λίγκα...και χθες είπε στο ματς με τον ΠΑΟΚ αδικηθήκαμε κατάφωρα!!!!...πότε ρε κομπλεξικέ που ζεις και ανπνέεις με τον ΠΑΟΚ στο μαξιλάρι σου?...στην κόκκινη του βιτόλο ή σε ένα καθαρό φάουλ 50 μέτρα από την εστία,από το οποίο προήλθε το γκολ?....φάση δεν κάνατε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ....

ΥΓ δεν βγήκατε ομάδα του αιώνα,αλλά της χιλιετηρίδας...από καταβολής κόσμου :jerking: :jerking:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Δεν τα ξέρεις και καλά καημένε.

Ο γλου είναι δηλωμένος ΠΑΟΚΤΣΗΣ.

Ο γλού είναι φόλα γαύρος αλλα αυτο για την χορηγία είναι μαλακία που λένε γιατί την μισή Α εθνική ο γλού την είχε, και την ΑΕΚ είχε απο ότι θυμάμαι πρόχειρα.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Οχι δεν διαφωνώ αφου και γω σας ψήφισα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αγαπητε συνονοματε συμπολιτη μαλον εχεις κανει λαθος και εισαι συνεχως σαυτο το θρεντ και ασχολησε μαζι μας και δεν εισαι στο αλλο το αλοθρησκο............
επιδει βαρεθηκα να σε βλεπω εδω σου λεω με ολη την ευγενια που μπορω να δειξω σε ενα υπανθρωπο γυφτοτουρκο ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ!!! ασχολησου με τον σελεμπριτυ προεδρο σου που δεν εχει παει ουτε δημοτικο ασχολησου με την ομαδιτσα σου στησε κολο σε οσους κυβερνιτικους θες ,απλα παρε τον ΠΟΥΛΟ και μην λερωνεις το θρεντ με το ονομα της πιο ανεξαρτητης ομαδας του ελλ. πρωταθληματος...αντε αντε ουστ στο τσαντιρι σου γρηγορα γιατι...  :bottom: :bottom: :bottom: :knockinb: :knockinb: :knuppel: :knuppel: :knockinb: :knockinb:...αντε καραγκιοζακο

Επισκέπτης
σπιτι μου  :2funny: :2funny: :2funny:!!Εσυ ολα καλα?η γυναικα?Καλα στεφανα!
Με το που τελείωσε ο γάμος μετλα απο 5 λεπτά έβαλε 40 κιλά, έβγαλε μια κρεατοελιά στην μύτη ρόλει στα μαλλιά, ροζ ρόμπα και χνουδωτη παντοφλα και με κυνηγούσε με τον πλάστη! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom