Καλα με χεις αποστομωσει
Το ιδιο πραγμα σε 3 version αναρωτιεσαι??
Απάντησε επιτέλους να μην αναρωτιέμαι, μην ψάχνεις τρόπους να αποφύγεις.
Καλα με χεις αποστομωσει
Το ιδιο πραγμα σε 3 version αναρωτιεσαι??
Ομαδα του 20ου αιωνα σε ΟΛΑ τα αθληματα στην Ελλαδα ψηφιστηκε ο ΑΡΗΣ !!Τα πρωταθλήματα σου τα πήρες ενω η χώρα ήταν υπο την γερμανική κατοχή η κατα τον εμφύλιο πόλεμο, επίσης τα πήρες με 3 παιχνίδια όλο το πρωτάθλημα και ενα μπαράζ!!!!
Το ποιος είναι ρουφιάνος και ποιος έχει πολεμήσει το αθηναικό κατεστημένο είναι γνωστο.
2 χρόνια τώρα που έχω τα χειρότερα μου χάλια με κέρδισε και ο θρασύμβουλος και σένα σου έσκισα τον κώλο με 3 γκολάκια. Πόσα χρόνια πριν έβλεπες την πλάτη μου? έχασες τον λογαριασμό?
Στους 21 τίτλους σου έχω να πώ οτι έφερα το πρώτο ευρωπαικό στην πόλη και οτι ποιός το γαμάει το μπάσκετ μας δουλεύεις? και οι βάζελοι σηκώνουν το ευρωπαικό κάθε χρόνο αλλα αυτο που τους καίει είναι η μπάλα.
Έπεσες γιατί άξιζες να πέσεις και έγλειψες και απείλησες όλο τον κόσμο για να μην πέσεις.
Περυσι 3 μου εριξες(με ανευ προηγουμενου σφαγη)κ 3 σου εριξα..Αλλα εσυ χαιρεσαι γι αυτο παρολο που τερματισες 15 βαθμους πισω απο μενα ενω εγω πηγα τελικο κυπελου κ αποκλειστηκα απο τον ομιλο του Ουεφα επειση εχασα μονο απο τη Μπαγερν στο Μοναχο..
Στα υπολοιπα απλα δεν αξιζεις καν απαντηση..Δεν το κατεχεις..
Αντε καληνυχτα..
Ομαδα του 20ου αιωνα σε ΟΛΑ τα αθληματα στην Ελλαδα ψηφιστηκε ο ΑΡΗΣ !!
Ψαξτο και μετα ελα να γραψεις..... ;) ;) ;)!αν διαφωνεις,πες μας τις πηγες σου!
Εχεις λιγοτερα πρωταθληματα απο εμενα στη μπαλα(2 εσυ,3 εγω)??
Εισαι αποδεδειγμενα κ κατα γενικη ομολογια ο μοναδικος ρουφιανος της χωρας?
Βλεπεις τα τελευταια χρονια την πλατη μας???
Στους 21 τιτλους μου στο μπασκετ τι εχεις να αντιπαραταξεις??
Για ποιο απο ολα αυτα εισαι περηφανος ρε μεγαλε??Εγω ντρεπομαι για την β εθνικη αλλα επεσα γιατι δεν εγλυψα ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ κανεναν!!!!Τιποτα αλλο δεν μπορει να μου καταλογισει ενας οπαδισκος μιας γλειωδους ομαδουλας οπως της δικης σου...
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
Το σηκωσε ο μαναβης που ηταν αρχηγος της κερκιδας σας!!Άρθρο 44... Τα λέει όλα.
Όταν είχαμε διαφήμιση εκο ήμασταν κρατική ομάδα τώρα που έχετε εσείς δε σημαίνει κάτι.
Όσο για τη ρουφιανιά διάβασε λίγο αθλητική ιστορία. Μη τρως κίτρινη προπαγάνδα. Το πανό το σήκωσαν μόλις δύο άτομα. Δεν εξέφραζε το σύνολο του λαού του ΠΑΟΚ. Προσωπικά μακάρι να μη τέλειωνε το ματς. Όσο για τη ρουφιανιά στο μπαράζ του κώλου μη κάνεις πως δε θυμάσαι ποιος την διέπραξε. Υπαρχουν πολλά παραδείγματα που σας καθιστούν λιγότερο ηθική ομάδα από εμάς.
Καλως ορισες Warhol!!
Τι να σου απαντησω ρε στεφαν??Οτι ειχα να σου πω στο ειπα..
Αλλα οταν λες οτι δεν εισαι ρουφιανος,οτι εσυ πολεμας το κατεστημενο κ οτι δεν σας νοιαζει επ ουδενι το μπασκετακι τοτε τι αλλο να σου πω???
Και βέβαια εγώ πολεμάω το κατεστημένο όταν εσύ εδώ και τόσα χρόνια έχεις τις καλύτερες σχέσεις με το ΠΟΚ.
Δεν είπα οτι δεν με νοιάζει καθόλου το μπάσκετ αλλα γενικά δεν πολυνοιάζει τον κόσμο και τόσο, σου έδωσα το παράδειγμα των βάζελων.
Στις ερωτήσεις μου για τον λαό γιατί δεν απαντάς?
Δεν τα ξέρεις και καλά καημένε.Το σηκωσε ο μαναβης που ηταν αρχηγος της κερκιδας σας!!
Χορηγους ειχατε τον γλου και φετος τον βγενο!
Να μην θυμηθουμε ποιος ειναι φετος στη διοικηση σας!
Ουτε να ξαναπουμε για τα ανοιγματα τραπεζων τα ξημερωματα και τις εκτακτες χορηγιες!
Που είσαι βρε παιδί?Το σηκωσε ο μαναβης που ηταν αρχηγος της κερκιδας σας!!
Χορηγους ειχατε τον γλου και φετος τον βγενο!
Να μην θυμηθουμε ποιος ειναι φετος στη διοικηση σας!
Ουτε να ξαναπουμε για τα ανοιγματα τραπεζων τα ξημερωματα και τις εκτακτες χορηγιες!
σπιτι μου !!Εσυ ολα καλα?η γυναικα?Καλα στεφανα!Που είσαι βρε παιδί?
Δεν τα ξέρεις και καλά καημένε.
Ο γλου είναι δηλωμένος ΠΑΟΚΤΣΗΣ.
Αγαπητε συνονοματε συμπολιτη μαλον εχεις κανει λαθος και εισαι συνεχως σαυτο το θρεντ και ασχολησε μαζι μας και δεν εισαι στο αλλο το αλοθρησκο............Οχι δεν διαφωνώ αφου και γω σας ψήφισα
Με το που τελείωσε ο γάμος μετλα απο 5 λεπτά έβαλε 40 κιλά, έβγαλε μια κρεατοελιά στην μύτη ρόλει στα μαλλιά, ροζ ρόμπα και χνουδωτη παντοφλα και με κυνηγούσε με τον πλάστη!σπιτι μου !!Εσυ ολα καλα?η γυναικα?Καλα στεφανα!