doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
καλα μωρη χοντρη δεν εχεις προετοιμασιες ολη μερα στο ιντερνετ εισαι?
www.athina984.gr/node/24588]http://www.athina984.gr/node/24588[/url]
καλα μωρη χοντρη δεν εχεις προετοιμασιες ολη μερα στο ιντερνετ εισαι?
διαφωνει κανεις σε αυτο που εγραψα χθες οτι ο αρης με τον θρυλο ειναι οι 2 πιο τεχνικες ομαδες στην ελλαδα?
πολλα γελακια βλεπω απο τα μπαοκια(κονσεισαο,ταρατσα)
Δηλαδη αυτοι οι 5 που εχεις σε καθιστουν την πιο τεχνικη ομαδα με τον γαυρο??φυσικα ειναι οι πιο τεχνικες ομαδες στην ΕΛΛΑΔΑ...ο παοκ δεν ειπε κανεις οτι ειναι τεχνικη...αλλο δυναμικη,συμπαγης και σχετικα σοβαρη...και αλλο τεχνικη.εκτος απο βιερινια,βερον και μουσλιμοβιτς...δεν εχει αλλους τεχνητες .οσφπ και ΑΡΗς εχουν παικτες που εχουν σαφως πιο μεγαλη τεχνικη...ντιογκο,γκαλετι,μπελουτσι.λετο και κοβασεβιτς(και λεοναρντο) απο τη μια και ΝΕΤΟ,κοκε,καλβο,ζεντιλ(που δε το παρακανει) και ρεγκειρο απο την αλλη.παιζουν πιο θεαματικα οταν ειναι σοβαρες σιγουρα...οι τεχνικες ομαδες.στο γκολ του ΑΡΗ αν και επρεπε να ειχε γινει 0-1,χαθηκε η μπαλα στη φαση του γκολ...και μετα εφταιγε η αμυνα...και ο ντομι κοιτουσε τη φαση θαυμαζοντας...
Άσε να γελάνε τώρα ρε παλίκαρε.διαφωνει κανεις σε αυτο που εγραψα χθες οτι ο αρης με τον θρυλο ειναι οι 2 πιο τεχνικες ομαδες στην ελλαδα?
πολλα γελακια βλεπω απο τα μπαοκια(κονσεισαο,ταρατσα)
σουηδε αστο,εσυ δεν εχεις οχι 5 ουτε μισοΔηλαδη αυτοι οι 5 που εχεις σε καθιστουν την πιο τεχνικη ομαδα με τον γαυρο??
Σοβαρα ρε δωρητη?Δεν παιζει αυτο που λες.σουηδε αστο,εσυ δεν εχεις οχι 5 ουτε μισο
μιλαμε οτι αν ειχε συσταθει εθνικη ξυλοκοπων αμπαλων θα φοραγε πρασινα και θα ειχε τριφυλλι
Πες μας ένα δικό σου τεχνίτη.Δηλαδη αυτοι οι 5 που εχεις σε καθιστουν την πιο τεχνικη ομαδα με τον γαυρο??
σοβαρεψουΣοβαρα ρε δωρητη?Δεν παιζει αυτο που λες.
Ρουκαβινα,Κλειτον,Νινης,Ιβανσιτς,Χριστοδουλοπουλος,Γκαμπριελ.Διαβασα πιο πανω οτι εχετε βαλει Νταρκο και Νετο.Με την ιδια λογικη μπαινουν Μαντζιος και Σπυροπουλος ΑΝΕΤΑ.Πες μου που διαφωνεις.
ΥΓ:Εμενα προσωπικα στα παπαρια μου ποιος εχει του πιο πολλους τεχνιτες.Καλο ειναι να υπαρχουνε για να βλεπουμε ''μαγικα'',ομως δεν κερδιζεις τιτλους μονο με τεχνιτες.Απλα απαντησα επειδη μου φαινεται υπερβολικο ολο αυτο με τις ''πιο τεχνικες ομαδες''. ;)
και η οικοδομη τεχνη ειναι φιληΠες μας ένα δικό σου τεχνίτη.
Εκτός αν εννοείς την τέχνη του ξαπλώνειν (καρα) και του τζάμπα λεφτά (σίλβα).
Έχετε βέβαια και τεχνίτη οικοδόμο.
Τι να σοβαρευτω ρε φιλε?Τεχνιτες ζητησες,τεχνιτες σου εγραψα.Εχεις δει πολλους σαν τον Ρουκα και τον Κλειτον?Εδω μου εβαλε ο αλλος τον Ζεντιλ και τον Νετο.Για Ρεγκε,Καλβο και Κοκε συμφωνω.Μην τρελλαινεστε ρε...σοβαρεψου
δεν μπορεις να καταλαβεις απο τεχνιτες γιατι πολυ απλα ειχες εναν ανα 5ετια στην ομαδα σου
ολοι το λενε οτι ο αρης με τον ολυμπιακο εχουν τις ομαδες με τους περισσοτερους τεχνιτες παικτες,αν δεν μπορεις να το δεις τι να σου κανω?
μονο την μπαλα που ξερει το στοπερ μου ο αντζας δεν την ξερει το δικο σου το 10αρι
ο αρης εχει μια 7αδα απο τεχνιτες και γρηγορουςΤι να σοβαρευτω ρε φιλε?Τεχνιτες ζητησες,τεχνιτες σου εγραψα.Εχεις δει πολλους σαν τον Ρουκα και τον Κλειτον?Εδω μου εβαλε ο αλλος τον Ζεντιλ και τον Νετο.Για Ρεγκε,Καλβο και Κοκε συμφωνω.Μην τρελλαινεστε ρε...
Και ποιός σου είπε ότι δεν το έχω κάνει?και η οικοδομη τεχνη ειναι φιλη
πηγαινε ριξε μπετα αν εισαι μαγκας,πηγαινε σοβατισε,φτιαξε χαρμανι αυτα ολα προυποθετουν τεχνη
Θα πεταγα στα συννεφα με τους παικτες του Αρη?Δεν παιζει ρε φιλε.Σου απαντησα για τους τεχνιτες της δικιας μου ομαδας.Για ποιον αμφιβαλλεις?ο αρης εχει μια 7αδα απο τεχνιτες και γρηγορους
αν τους ειχες θα πεταγες στα συννεφα
Ρε φιλαρακι ολοι αυτοι που ανεφερα ανηκουν στο ροστερ του Παναθηναικου.Το ποσοι παιζουν ειναι αλλο θεμα.Δυστυχως δεν μπορουμε να τους βαλουμε ολους μεσα.Απλα ανεφερα τους τεχνιτες παικτες του Παναθηναικου.Για την αμυνα εχεις δικιο.Αλλα το ενα δεν αναιρει το αλλο.Συμφωνω οτι εχουμε τους πιο αμπαλους αμυντικους.Για Νετο και Ζεντιλ εχω διαφορετικη αποψη αλλα σε εμπιστευομαι επειδη ειναι παικτες της ομαδας σου και ΣΙΓΟΥΡΑ τους εχεις δει περισσοτερες φορες.πρωτον,το ρουκαβινα,ιβανσιτς και το νινη ακομη και το κλευτον ΠΟΤΕ τους βαζετε να τους δουμε?αναπληρωματικους τους βαζει...και δευτερον...ο νετο,επειδη μαλλον δε τον εχει προσεξει ειναι ο παικτης που ξερει τη πιο πολλη μπαλα στον ΑΡΗ...ο ζεντιλ ξερει πιο πολυ απο αυτον αλλα κανει μαλακιες που δεν επιτρεπονται μεσα στο γηπεδο...οσο για το κοβασεβιτς...εκτος απο δυναμη και κεφαλια ,εχει και τεχνικη σχετικα καλη.ΑΛΛΑ,οχι και να μου πεις για το νετο και το ζεντιλ... ειπες τους 2 που ξερουν τη περισσοτερη μπαλα...απο τον ΑΡΗ...οσο για τους 5-6 που λες. ουτε ο ΑΡΗς ,ΟΥΤΕ Ο οσφπ...εχουν περισσοτερους...ΑΠΛΑ ,λεω τους πιο τεχνητες και μαλιστα τεχνητες που μπορουν να αποδωσουν στο ελληνικο πρωταθλημα.ο παο,ειδικα στην αμυνα ,εχει πολυ αμπαλοαμπαλους.σαριεγκι,βυντρα,νιλσον...τι να λεμε...συγκρινεις με γαβρααμ,αντζα,λεοναρντο και τοροσιδη ?σα μοναδες εννοω...ο ΑΡΗς μπορει σαν ομαδα να θεωρειται 5η μεγαλυτερη στην ελλαδα,ομως με εξαιρεση το νεμπεγλερα,ολοι οι αλλοι το κατεχουν το τοπι...σε αντιθεση με τη χρονια που πεσαμε το 2005 που αντε 2-3 να το κατειχαν...
Συγνώμη ρε φίλεΠολυ λούγκρικη ατάκα, κάτι τέτοια πέταγε ο μπέζος που έκανε τον πούστη στους απαράδεκτους.
είσαι και 38 και λες τέτοια? Ρε μπάς και είσαι ομοφυλόφιλος?
Μην γαμάς πολύ ρε πετράκη θα ματώσει ο κολαράκος σου.
Συγνώμη ρε φίλε
άργησα να σου απαντήσω γιατί η δικιά σου με ξεζούμισε τόσες μέρες. Καλά δεν την είχε πάρει ποτέ κανείς από τον κώλο;
Εκτός από μουνόπανο είσαι και ανορθόγραφος ρε άχρηστε. Δεν πέρασαν από το drom στο αντίσκηνο που ζεις;Ασε την φαντασία να οργιάζει πετράκη, πιο πιθανο είναι να σου έβγαζαν κανένα δονητή απο τον κόλο.
Α και που σαι... σαφεστατοτατοτα βρωμόπουστα