Kαταλαβες?Οπως Μισουνοφ,Ορτιθ,Αγγελιδης και πολυ αλλοι στα βρωμικα πρωταθληματα του κυριου Ζιχ και του κυριου Κοτλεμπα!Τωρα συνενοηθηκαμε τσακαλε?
Δηλαδή είναι αλήθεια???Αυτό λές....
Kαταλαβες?Οπως Μισουνοφ,Ορτιθ,Αγγελιδης και πολυ αλλοι στα βρωμικα πρωταθληματα του κυριου Ζιχ και του κυριου Κοτλεμπα!Τωρα συνενοηθηκαμε τσακαλε?
Που να ξερω ρε φιλε,ολα φημες ειναι.Αλλα και να ηταν,τοση εντυπωση σου κανει σημερα κατι τετοιο?Δεν υπαρχει αθλητισμος σημερα!Δηλαδή είναι αλήθεια???Αυτό λές....
Που να ξερω ρε φιλε,ολα φημες ειναι.Αλλα και να ηταν,τοση εντυπωση σου κανει σημερα κατι τετοιο?Δεν υπαρχει αθλητισμος σημερα!
Δεν ειναι το θεμα αν ειμαι διαβασμενος η οχι,απλα ειμαι σε ηλικια τετοια που παρακολουθω την ομαδα μου αλλα κι γενικοτερα αθλητισμο σχεδον 20 χρονια.Το οτι ειμαι οπαδος δεν σημαινει οτι δεν γνωριζα τι γινεται σε αλλες ομαδες,και ειδικα εκεινη την εποχη που τα αρης-ΠΑΟΚ στο μπασκετ τα παρακολουθουσε ολη η Ελλαδα,και τα εχω ζησει και εγω απο μεσα!Διαβασμένος είσαι αν και τα φουσκώνεις λίγο
Καλές οι νέες τεχνολογίες παληκάρια αλλά η πουτάνα η χημεία δεν παίζεται με τίποτα.Που να ξερω ρε φιλε,ολα φημες ειναι.Αλλα και να ηταν,τοση εντυπωση σου κανει σημερα κατι τετοιο?Δεν υπαρχει αθλητισμος σημερα!
Επειδή κι εγώ έχω τα χρονάκια μου (φαίνεται από το nick) δύο πράγματα με χαλάνε πολύ.απλα ειμαι σε ηλικια τετοια που παρακολουθω την ομαδα μου
Ξενερώνω με αυτά που βλέπω σήμερα και τρέμω να ώθήσω τις κόρες μου στον αθλητισμό.
Επειδή κι εγώ έχω τα χρονάκια μου (φαίνεται από το nick) δύο πράγματα με χαλάνε πολύ.
Ξενερώνω με αυτά που βλέπω σήμερα και τρέμω να ώθήσω τις κόρες μου στον αθλητισμό.
Αυτός που αθωώθηκε με τη βοήθεια του αδέκαστου > τριανταφυλόπουλου?Εντάξει μωρέ...μην το λές...υπάρχει και υγιής αθλητισμός...ζήτα να σε βοηθήσει ο...Τζέκος!!!!
ΑΡΟΥΛΑ = η γκέι ομάδα παράρτημα του ολυμπιακού και η μοναδική ομάδα στην Super league που παίζει με 11 ξένους βασικούς και 18 στο σύνολο στην ομάδα!!!
Ιδού η αυριανή 11άδα της ΑΡΟΥΛΑΣ
Marian Kelemen
Neto Lembo Ronaldo Aurelio
García
Vitolo Battión
Javito Koke
Delorte
ΠΑΟΚ
Muslimovic
VIERINIA IVIC LAKIS
GARCIA VERON
Darlas Kontreras Malezas Snautser
Xalkias
Έρχεται ο Sir!!!
Άλλα μου έλεγες όταν σε γαμούσα. Πως δεν μ'άγαπάς και πως με θέλεις μόνο για να έχεις λίγο κρέας στην σούφρα σου. Πολύ με πληγώνεις ώρες ώρεςΕπανήλθε δριμύτερος η γνωστή λούγκρα του φόρουμ πετράκης μετά απο ένα σαβ/κο όλο πάθος με τον γκόμενο του σε κάποιο θέρετρο της Μακεδονίας.
Ούτε από το δικό σου τσαντήρι πέρασε το drom; Γράφε Ελληνικά ρε παπάραmolis eida to thema kai exw na pw kati..aksizei na asxoloumaste me ta erpeta ? ante na pesoun kai fetos mpas kai katalavoun oti ekei anhkoun...kai tora tha poune '' o ARHS na PESEI??????? pote epese o arhs gia na ksanapesei???''
ante kathomaste kai asxoloumaste me ton roulh kai ton super lao t..