Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Kαταλαβες?Οπως Μισουνοφ,Ορτιθ,Αγγελιδης και πολυ αλλοι στα βρωμικα πρωταθληματα του κυριου Ζιχ και του κυριου Κοτλεμπα!Τωρα συνενοηθηκαμε τσακαλε?

Δηλαδή είναι αλήθεια???Αυτό λές....

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Που να ξερω ρε φιλε,ολα φημες ειναι.Αλλα και να ηταν,τοση εντυπωση σου κανει σημερα κατι τετοιο?Δεν υπαρχει αθλητισμος σημερα!

Τώρα να σου πώ ότι έχεις άδικο...θα πω ψέμματα....

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Διαβασμένος είσαι αν και τα φουσκώνεις λίγο
Δεν ειναι το θεμα αν ειμαι διαβασμενος η οχι,απλα ειμαι σε ηλικια τετοια που παρακολουθω την ομαδα μου αλλα κι γενικοτερα αθλητισμο σχεδον 20 χρονια.Το οτι ειμαι οπαδος δεν σημαινει οτι δεν γνωριζα τι γινεται σε αλλες ομαδες,και ειδικα εκεινη την εποχη που τα αρης-ΠΑΟΚ στο μπασκετ τα παρακολουθουσε ολη η Ελλαδα,και τα εχω ζησει και εγω απο μεσα!

Επισκέπτης
Που να ξερω ρε φιλε,ολα φημες ειναι.Αλλα και να ηταν,τοση εντυπωση σου κανει σημερα κατι τετοιο?Δεν υπαρχει αθλητισμος σημερα!
Καλές οι νέες τεχνολογίες παληκάρια αλλά η πουτάνα η χημεία δεν παίζεται με τίποτα.

Επισκέπτης
μερικοι οπαδοι ειναι τελειως προκλητικοι λεμε...μικρη ομαδα ο ΑΡΗς...ΓΙΑ β εθνικη...ενω ο παοκ που σας εσωσαν περσυ ...ειναι για α καθε χρονο.οπως υπαρχουν φλωρακια που βριζουν εδω τον ΑΡΗ...ΚΑΙ φλωρακια που βριζουν τον παοκ...και οταν εννοω βριζουν ...δεν εννοω την ειρωνεια,αλλα ττους χαρακτηρισμους για τους οπαδους της καθε ομαδας.ελα ρε φιλε ...αν εισαι μαγκας ,με τη παρεα σου εξω απο το γηπεδο του ΑΡΗ,σε μερα αγωνα...και βρισε μας...αλλα οχι και απο εδω.επισης,δουλεψε κανα φιλο σου αρειανο(αν εχεις)...οχι ολο το λαο του ΑΡΗ.εγω τον παοκ δεν το χαρακτηριζω...μεγαλη ομαδα με πολυ κοσμο,αλλα πολλοι απο αυτους τα βλεπουν ακρως υποκειμενικα.εγω το μονο θετικο που βρισκω στα παοκια ...ειναι οτι ειναι οι περισσοτεροι ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ... η μαλλον ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΡΑ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Kαταλαβες?Οπως Μισουνοφ,Ορτιθ,Αγγελιδης και πολυ αλλοι στα βρωμικα πρωταθληματα του κυριου Ζιχ και του κυριου Κοτλεμπα!Τωρα συνενοηθηκαμε τσακαλε?

Μαλλον παραεισαι μεγαλος και μπερδευεις τα ονοματα.... Μιουρσεπ,Ορτιθ,Αγγελιδης.....και για να λεμε ΟΟΟΟΛΗΗΗ την αληθεια και οχι αυτη που μας βολευει..... οι δυο τελευταιοι που επαιξαν μετα απο 3 μηνες που "αποκαλυφθηκε" το σκηνικο?????? Σε ποια ομαδα πηραν μεταγραφη, οεο????????????

Επισκέπτης
απλα ειμαι σε ηλικια τετοια που παρακολουθω την ομαδα μου
Επειδή κι εγώ έχω τα χρονάκια μου (φαίνεται από το nick) δύο πράγματα με χαλάνε πολύ.
Ξενερώνω με αυτά που βλέπω σήμερα και τρέμω να ώθήσω τις κόρες μου στον αθλητισμό.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ξενερώνω με αυτά που βλέπω σήμερα και τρέμω να ώθήσω τις κόρες μου στον αθλητισμό.

Εντάξει μωρέ...μην το λές...υπάρχει και υγιής αθλητισμός...ζήτα να σε βοηθήσει ο...Τζέκος!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Επειδή κι εγώ έχω τα χρονάκια μου (φαίνεται από το nick) δύο πράγματα με χαλάνε πολύ.

Απλα φιλε nacho μπορεις να τις ωθησεις στο πνευμα του αθλητισμου, αλλα κρατα τες μακρυα απο τον "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ", εκει αρχιζουν τα προβληματα και τα περιεργα....

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
ΑΡΟΥΛΑ = η γκέι ομάδα παράρτημα του ολυμπιακού και η μοναδική ομάδα στην Super league που παίζει με 11 ξένους βασικούς και 18 στο σύνολο στην ομάδα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Ιδού η αυριανή 11άδα της ΑΡΟΥΛΑΣ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Marian Kelemen

Neto                Lembo        Ronaldo                  Aurelio

García
                                                  Vitolo              Battión

Javito                    Koke 
                                                              Delorte

ΠΑΟΚ

Muslimovic

VIERINIA            IVIC                  LAKIS

GARCIA        VERON

Darlas      Kontreras        Malezas          Snautser

Xalkias

Έρχεται ο Sir!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

είσαι ρε γελοίος ΤΕΛΙΚA

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.601
Πόντοι
6.495
Κικε αηδια καταντησες!!
Αιντε στο καλο ανθρωπε μου που μας κανεις να τρεμουμε καθε βδομαδα..

Επισκέπτης
Κίκε Ερνάντεθ .Απλά ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ας διαλέξει επιτέλους ολυμπιακή aegean iberia ότι γουστάρει.Να βάλουμε και ρεφενέ αν χρειαστεί.

Επισκέπτης
μετρια εμφανιση των παικτων ...λαθη επι λαθων απο κικε...θα μπορουσΑΝ σε 3 φασεις τα τυρια να μασ παρουν και το παιχνιδι.ο ζεντιλ,αν και ξερει μπαλα...πρεπει να φυγει...γιατι το παλληκαρι δεν κανει για επαγγελματικο ποδοσφαιρο...δεν ετρεχε ,δε μαρκαρε...εδινε ολο λαθως πασες...σα να παιζαμε με 10 απο τοτε που μπηκε..η ομαδα χρειαζεται ενισχυση με τη προσθηκη 3-4 παικτων πιστευω.

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
ο αρης σημερα κοιμοταν  , ο γνωστος φετινος αρης φρου φρου και αρωματα

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οσοι δεν ειδατε το ΑΡΗΣ-μαρουσακι χασατε!

οσα ειχα γραψει μετα το ματς με τον πανελληνιο σημερα εγιναν ισχυροτερα στο μυαλο μου.

-φετος η ομαδα θα παιζει αμυνα. στο 2ο δεκαλεπτο καναμε σερι 22-0 και οι αντιπαλοι κοιτουσαν σα χαζοι αφου τρωγανε σερι αιφνιδιασμους κ ο λαος εσπρωχνε συνεχως! πανζουρλισμος στο γηπεδο .
-ο νελσον ειναι αθληταρας αλλα δεν βαζει την μπαλα στο πλεκτο . αν παιζει ομως αμυνα σαν τη σημερινη δεν με πειραζει . εκτος αυτου εχει ευκολα την ασιστ.
-ο μαρσαλ επιβεβαιωνει οτι δικαια ηταν 4ος σκορερ στην τουρκια. δεθηκε με τον κοσμο και σημερα εχωνε αβερτα αφου ανεβηκε η αυτοπεποιθηση του.
-ο αγαδακος μπασκετ δεν ξερει αλλα ο γλυνιαδακης δεν μπορουσε να τον κουνησει . παιζει ξυλο και αυτο ζηταει ο ματσον.
-ο κλαρκ ψαχνει ακομα το ρολο του αφου ο ματσον του εχει κοψει λιγο τα τρελα σουτ.
-ο σεκουλιτς φανηκε ταλαιπωρημενος απο τον τραυματισμο του.
-για τον σαββα δε χρειαζεται να πω εβαλε καλαθι "γκαλης" κ εφυγε στο πεταλο . αρχηγαρα και πολυ χρησιμος.
-τσαλδαρης θετικος οχι σουπερ.
-ο ματσον ειναι τρελος , κερδιζαμε 18 ποντους και ενω καναμε επιθεση ειχε μπει στο γηπεδο και εκανε νοημα στο πεταλο να κανουμε χερια!

γενικα ειμαι ευχαριστημενος γιατι η ομαδα εχει παθος , ο κοσμος ειναι κοντα, και οι παικτες εχουν καταλαβει ποια φανελα φορανε. παρολαυτα το εργο μας για την τετραδα ειναι δυσκολο ...ιδωμεν...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Οι βλαμμενοι παλι τα σπανε εκει στο καυτατζογριο????? Ε stefan???? Η ασυδοσια πλεον εχει ξεφυγει και εχει περασει ΟΛΑ τα ΟΡΙΑ!!!!!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Επανήλθε δριμύτερος η γνωστή λούγκρα του φόρουμ πετράκης μετά απο ένα σαβ/κο όλο πάθος με τον γκόμενο του σε κάποιο θέρετρο της Μακεδονίας.
Άλλα μου έλεγες όταν σε γαμούσα. Πως δεν μ'άγαπάς και πως με θέλεις μόνο για να έχεις λίγο κρέας στην σούφρα σου. Πολύ με πληγώνεις ώρες ώρες

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
molis eida to thema kai exw na pw kati..aksizei na asxoloumaste me ta erpeta ? ante na pesoun kai fetos mpas kai katalavoun oti ekei anhkoun...kai tora tha poune '' o ARHS na PESEI??????? pote epese o arhs gia na ksanapesei???''
ante kathomaste kai asxoloumaste me ton roulh kai ton super lao t..
Ούτε από το δικό σου τσαντήρι πέρασε το drom; Γράφε Ελληνικά ρε παπάρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom