Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε Ταράτσα έλα να τους επαναφέρεις στην τάξη!Παντρεύτηκες και έγινες "αρνάκι"... :grin:
Όσες μέρες ήμουν στο νησί πήγα στο Manchester-WestHam στο Manchester-Celtic και στο Chelsea-Liverpool! Δεν έχει πολλές μέρες που γύρισα και δυσκολεύομαι να μπω στο Ελληνικό ποδοσφαιρικό κλίμα με όλες αυτές τις μαλακίες που ασχολούμαστε εδώ! Μόλις επανέλθω ψυχολογικά θα γίνω ξανά κάφρος! :grin:

Επισκέπτης
Όσες μέρες ήμουν στο νησί πήγα στο Manchester-WestHam στο Manchester-Celtic και στο Chelsea-Liverpool! Δεν έχει πολλές μέρες που γύρισα και δυσκολεύομαι να μπω στο Ελληνικό ποδοσφαιρικό κλίμα με όλες αυτές τις μαλακίες που ασχολούμαστε εδώ! Μόλις επανέλθω ψυχολογικά θα γίνω ξανά κάφρος! :grin:
γραψε & ποσο πληρωσες ανα αγωνα να κοψουμε φλεβες..

Επισκέπτης
Τόση είναι η μέση τιμή των εισητηρίων; :crazy:
Περιπου ναι αλλά σε καλές θέσεις!
Το ξέρω αλλά έπρεπε να δω την καψούρα!
Λόγω μεγέθους κλείνει 2 θέσεις για να βολευτεί! :2funny:
Κρύβε λόγια!
Εμ δεν πήγες με το νυφικό να σου κάνουν καλύτερη τιμή. Τόσα χρόνια στην Αγγλία δεν το ήξερες?????

[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]
Ναι το ξέχασα αυτό!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Τι διάολο  :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
Άλλος άνθρωπος μας γύρισε ο χονδρούλης  :o :o :o :o :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Επισκέπτης
Τι γράφει ρε κολλητέ;
Ακριβώς πάνω απο την πόρτα γράφει με γκραφιτι " Εδω είναι το Κλεάνθης Βικελίδης"!
Τι μου θυμίζει αυτο? :think:

This_is_Anfield.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom