You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Που είσαι εσύ βρε?Γιατι Λαμπρο μας βασανιζεις?Παλι δικο του ματσακι εχασε ο Κικε...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Χαμενος...στη μεταφραση κι εγω,πολυ χαιρομαι που τα ξαναλεμε επιτελους.Που είσαι εσύ βρε?
Επισκέπτης
Εμ και εσύ δεν πήρες χαμπάρι το *****.com! Δεν είχα αρειανό να μαλώσω!Χαμενος...στη μεταφραση κι εγω,πολυ χαιρομαι που τα ξαναλεμε επιτελους.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Σοβαρα μιλας?Χαμπαρι δεν πηρα,εψαχνα για poutanes.com...Εμ και εσύ δεν πήρες χαμπάρι το *****.com! Δεν είχα αρειανό να μαλώσω!
Επισκέπτης
Σοβαρα μιλας?Χαμπαρι δεν πηρα,εψαχνα για poutanes.com...
http://*****.com/forum/index.php
Mπες και δες! AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Καλη περιπτωση φαινεται...http://*****.com/forum/index.phpMπες και δες!
Επισκέπτης
Έλα να αρχίσουν τα όργανα!Καλημέρα σας τρελόπαιδα. Χαίρομαι που σας ξαναδιαβάζω. Ελπίζω να πήγατε έστω σε μια πορεία
Επισκέπτης
Αρκετά καλά τολμώ να πω!Πολεμοχαρή μου εσύ. Τι γίνεται αδελφέ, όλα καλά ;
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Πηγαμε,κατι ακουσα γιοα τρελλες προσφορες σε μαγαζια της Τσιμισκη κι ετρεξα...Καλημέρα σας τρελόπαιδα. Χαίρομαι που σας ξαναδιαβάζω. Ελπίζω να πήγατε έστω σε μια πορεία
Δεν πιστεύω να είσαι ο μαλάκας που τραβούσα έξω από τα beneton;Πηγαμε,κατι ακουσα γιοα τρελλες προσφορες σε μαγαζια της Τσιμισκη κι ετρεξα...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Πλακα κανω ρε Πετραρα,δε κανουμε πια τετοια πραγματα,μεγαλωσαμε...Δεν πιστεύω να είσαι ο μαλάκας που τραβούσα έξω από τα beneton;
Ποτέ δεν θα είμαστε μεγάλοι για να κατεβαίνουμε σε πορείες και να διαδηλώνουμε (όχι να καίμε). Το κακό είναι ότι περιμένουμε να σκοτωθεί ένα παιδί για να κατέβουμε στους δρόμους (άλλοι βέβαια δεν κατεβαίνουν ποτέ). Τέλος πάντων μεγάλη κουβέντα ανοίγω και σε λάθος μέρος. Πως βλέπεις την ομάδα;Πλακα κανω ρε Πετραρα,δε κανουμε πια τετοια πραγματα,μεγαλωσαμε...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Μια απο τα ιδια,με Κικε κι εδω που ειμαστε παλι καλα και βεβαια με τελειως λαθος επιλογες το καλοκαιρι...Ποτέ δεν θα είμαστε μεγάλοι για να κατεβαίνουμε σε πορείες και να διαδηλώνουμε (όχι να καίμε). Το κακό είναι ότι περιμένουμε να σκοτωθεί ένα παιδί για να κατέβουμε στους δρόμους (άλλοι βέβαια δεν κατεβαίνουν ποτέ). Τέλος πάντων μεγάλη κουβέντα ανοίγω και σε λάθος μέρος. Πως βλέπεις την ομάδα;
Έχει στοιχίσει πολύ το σούρσιμο του Κόκε κατά την ταπεινή μου άποψη. Αγνώριστο τον έκανε η ρουλέταΜια απο τα ιδια,με Κικε κι εδω που ειμαστε παλι καλα και βεβαια με τελειως λαθος επιλογες το καλοκαιρι...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Εκει την πεφτει?Τον κολλησε ο Κοντης μαλλον...Έχει στοιχίσει πολύ το σούρσιμο του Κόκε κατά την ταπεινή μου άποψη. Αγνώριστο τον έκανε η ρουλέτα
Εκεί, εκεί. Μαυρο-κόκκινη κατάντιαΕκει την πεφτει?Τον κολλησε ο Κοντης μαλλον...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K