Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
[size=20pt]Aris Fan Club ….ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ!!![/size]
aris_2008.gif

Σας το ορκίζομαι…στον λόγο μου…Δεν το θέλω…απλά παρουσιάζονται μπροστά μου!!! Δεν φταίω εγώ….Αλλος το ανακάλυψε και δεν κρατήθηκε να μου το στείλει…Τι να κάνω ο έρμος μετά? Πόσο μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό και να το προσπεράσω χωρίς σχολιασμό???? Ειμαι αδύναμος τελικά…δεν άντεξα…ενέδωσα

Και σήμερα ήρθε η στιγμή να ζητήσω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ συγνώμη από όλους τους φίλους μου αρειανους που τόσο καιρό τους κορόιδευα για την ανυπαρξια τους.. Σήμερα πείστηκα ακόμα και εγώ, που πίστευα ότι περιορίζονται μόνο στην περιοχή της Χαριλάου, ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ!!! Εχουν ξεφύγει πλέον από τα στενά γεωγραφικά όρια της πόλης μας, της χώρας μας και εξαπλώνονται σαν επιδημία σε όλη την ευρώπη ιδρύοντας συλλόγους στο όνομα της αγαπημένης τους ομάδος…του Αρη της καρδιάς μας…ή μήπως καλύτερα να λέγαμε του Αρη της Μυκόνου???…, του Αρη του Φίφη ????..του Αρη του πισογέμη??..του Αρη του πλακοράφτη??

Ψάχνοντας λοιπόν φίλος για συνδέσμους του Αρη στην Ευρώπη ανακάλυψε και τον σύνδεσμο φίλων Αρη –Lyon στην Γαλλία…Μάλιστα φίλοι μου!! Εχει σύνδεσμο και στην Γαλλία. Και αν δεν πιστεύετε κάντε απλά ένα κλίκ στο ακόλουθο λίνκ
Διαβάζουμε λοιπόν οτι ο Αρης στην γαλλία είναι : ARIS, Association de Gais et de Lesbiennes à Lyon…

Ελα που κάνετε ότι δεν ξέρετε γαλλικά…Ακόμα και ο Αλέφαντος που με δυσκολία διαβάζει το αλφάβητο θα τα καταλάβαινε… Το λέει ξεκάθαρα λοιπόν το καταστατικό του συλλόγου. Ειναι ΕΝΩΣΗ ΓΚΕΙ και ΛΕΣΒΙΩΝ της ΛΥΩΝ! μάλιστα φίλοι μου..Ετσι εξηγείται που ακόμα και η μασκώτ τους ο περιβόητος σκύλος “ΤΡΟΜΟΣ” από μπουλντόκ έγινε πεκινουά με φιόγκο στα μαλλιά και στην συνέχεια πλαδαρή κίτρινη φώκια. Το κάνανε δηλαδή μια “δικιά τους” το δύσμοιρο σκυλί. Ο αντίστοιχος σκύλος-φώκια στον σύνδεσμο στη Λυών , δεν θάβει πλέον τα κόκκαλα του στην αυλή, αλλά τα κρύβει!! Μην ρωτήσετε που…δεν θα σας απαντησω. Απλά θα σας πώ ότι δυσκολεύεται να κάτσει πλεόν στα δύο πόδια…… Αλήθεια ο γάλλος ”τρόμος” πως λέγεται? Ζιζέλ?
aris_2008_thumb%5B3%5D.gif

Ετσι εξηγούνται όλες οι φήμες της μυθολογίας που θέλανε τον Θεό Αρη να εκδιώχνεται από τον Ολυμπο κακήν-κακώς γιατί τον έκαναν τσακωτό να σπάει σπυράκια στο σβέρκο του Ερμη.., έτσι εξηγείται ακόμα και τό σήμα του συλλόγου που θέλει τον Θεό Αρη να κάθεται κρατώντας ΜΟΝΟ μια ασπίδα χωρίς σπαθί, χωρίς δόρυ!!.. Που άραγε έχει “κρύψεί” το Δόρυ???? η απάντηση αυτονόητη… “αυτοσκοτωνόταν” ο θεούλης Ρουλης..

Πάντως ομολογουμένως πολύ καλή δούλειά από τα παιδιά του Αρη στην Γαλλία. Εχουν και φόρουμ στο σαιτ τους. Μάλιστα κάπου πήρε το μάτι μου ότι έχουνε και κάρτα μέλους, κάτι σαν τα διαρκείας δηλαδή. Ετσι είναι. Δίκιο είχαν που φωνάζανε το καλοκαίρι οτι τα λεφτά δεν τους φτάνουν για όλα. Διαρκείας στο ποδόσφαιρο, στην μπάλα, στην Λέσχη , στην Λυών… Ωραίο σωματείο-λέσχη. Δηλαδή αυτοί όταν μαζεύονται να παίξουν τάβλι-πλακωτό, το εννοούν στην κυριολεξία έτσι? Και αν το σωματειο τους οι Γκέι και οι Λεσβείες το βαφτίσανε "αρη" το σωματειο τους οι Τραβεστί πως θα το βγάλουνε? "Σουπερ-χωρίς τα τρία"?

Για αυτό και ο Αρης δίνει συνέχεια φιλικά κάθε καλοκαίρι στην Γαλλία. Για να μη μένουν παραπονεμένοι οι φίλοι της ομάδος εκεί. Φαντάζεστε τον Σ.Φ.Αρη Λυών να κάνει κερκίδα στο Ζερλάν? Αντί για χαρτάκια θα πετάνε πολύχρωμες κορδέλες για τα μαλλιά..Σε κάθε γκόλ της ομάδος θα πηδούνε ο ένας πάνω στον άλλον και θα φωνάζουνε “Vamos dildo, Vamos tabon”, ενω όταν χάνει η ομάδα ένα σύνθημα θα δονεί την ατμόσφαιρα “Αρη παίξε την μπάλα της ζωής σου, αλλιώς να μας γαμήσετε εσείς και οι οπαδοί σου”… ΄Για να μην μιλήσω για τις διαμαρτυρίες σε διαιτητές και επόπτες…”καλέ γιούχουυυ,.. ναι εσύ ο μελαμψούλης με την σφυρίχτρα..είσαι πολύ κακός σήμερα..όλο φρού και φρού μου είσαι..σ’αρέσει να σφυράς? θελεις να πάιξεις με την σφυρίχτρα μου?”

Εννοείται πως και τα παρατσούκλια εκεί θα είναι αντίστοιχα με την φύση (..και παραφύσιν) του συνδέσμου τους. Αντί για τον τον Σάκηπεταλούδα, τον Μπάμπη τον Σουγιά, τον Περικλη τον Μεντεσέ, θα έχουν τον Σανέλ τον Λουδοβίκο, τον Πεπέ τον Loreal, τον Φιλίπ τον Madam Le Figaro…

Πέρα από ολα αυτά, οφείλουμε να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στην προσπάθεια που κάνουν να προβάλουν το μεγαλείο αυτού του συλλόγου στα πέραντα της ευρώπης και αργότερα της Γης. Ο Αρης μας έχει ανάγκη τέτοιες αξιάπαινες προσπάθειες. Είμαι και είμαστε περήφανοι για αυτούς…

Υ.Γ… Διάβασα σήμερα ένα αρθράκι (πάλι) για τον ΠΑΟΚ στο επίσημο σάιτ του θυγατρικού συνδέσμου του Aris-Lyon στην θεσσαλονικη .Του Σ3..Δεν θα μπώ στην διαδικασία να το σχολιάσω πολύ-πολύ. Οι άνθρωποι ζούνε σε ένα δικό τους κόσμο, λοβοτομημένο, όπου η πλύση εγκεφάλου είναι πιο συχνή από το πλύσιμο των δοντιών τους. Σε έναν δικό τους κόσμο όπου η προσπάθεια να γίνουν “ΠΑΟΚ” καθημερινά αποτυγχάνει. Ακόμα δεν βαρεθήκατε γάλλοι φίλοι μου να προπαγανδίζετε? πόσο ακόμα θα προσπαθείτε? Ειπαμε ότι προσπαθείτε να ξεπεράσετε τον Γκέμπελς αλλά εσείς έχετε φτάσει στο άλλο ακρο, να σας παρακαλάνε να κάνετε προπαγάνδα για να γελάνε μαζί σας ακόμα περισσότερο.

Επισκέπτης
Σε αποκλειστικότητα σας παρουσιάζω αντιγραφο απο τα φειγ βολάν που πετάξανε (να δουμε τι ακομα μαλακια θα σκαρφιστουν να κανουν για να μας προκαλεσουν γελιο) στους παικτες τις ομάδος τους οι φιλοι μας αρειανοι για να διαμαρτυρηθούν για την πορεία της ομαδος τους.

Ως γνωστον κανεις παικτης τους δεν μιλάει ελληνικα και κανεις οπαδος ισπανικα οποτε συγχωρέστε τους αν τα ισπανικά τους δεν ειναι τοσο καλα και μπορει να παρερμηνευτουν καποια λεγομενα τους. Φιλοτιμη προσπαθεια παρόλο αυτά ,το ομολογώ....

%C2%91%C3%81%C2%B7%C3%82%20%C3%86%C2%B5%C2%B9%C2%B3%20%C2%B2%C2%BF%C2%BB%C2%B1%C2%BD_thumb%5B11%5D.jpg

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε ταρατσα που πας κ τα ξεθαυεις αυτα ρε φιλε?παοκ μια ζωη ρε σκουλικακια του ελεους

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
3 ο αρισ 2 το ζμπαοκ

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ΑΡΗ θυμίσου, πρίν λίγα χρόνια
Μέσα στα Ευρωπαϊκα σαλόνια, Μόναχο Γάνδη και Ισπανία
Οι οπαδοί σου γράψαν ιστορία
Και στο Τορίνο ξανά μαζί σου, όλοι εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου.. μαστουρωμένοι θα τραγουδάμε και οι τουρκαλάδες θα παραμιλανε...

υγ.δεν εννοει τους ζμπαουγκτζηδες

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ρε ταρατσα που πας κ τα ξεθαυεις αυτα ρε φιλε?παοκ μια ζωη ρε σκουλικακια του ελεους
deker,αν εισαι η κοπελιτσα της φωτογραφιας εισαι ευπροσδεκτη εδω μεσα κι ας λες ο,τι θες για μας.Αν δεν εισαι,αντε στο τσαντηρι με τους υπολοιπους.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μαλλον εσεις θελετε να λετε να οτι ειναι το αφεντικο μας γιαιτ μας τρεμετε περισσοτερι απο τον αρουλη.εδω οι ιδιοι οι αριανοι δεν βγαινουν να πουνε κατι γι αυτα που τους στελνουμε,εσενα τι σε κοφτει?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αν δεν ειμαι η κοπελειτσα στην φωτο αλλα μπορω να σου την φερω μπορω να λεω οτι θελω για την ομαδουλα σου?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αν δεν ειμαι η κοπελειτσα στην φωτο αλλα μπορω να σου την φερω μπορω να λεω οτι θελω για την ομαδουλα σου?
αν την φερεις και σε μενα θα γινουμε κολληταρια και θα αγαπαω την ζμπαουγκ
γαβροι θα πεθανετε

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
deker,αν εισαι η κοπελιτσα της φωτογραφιας εισαι ευπροσδεκτη εδω μεσα κι ας λες ο,τι θες για μας.Αν δεν εισαι,αντε στο τσαντηρι με τους υπολοιπους.
εγο μενο σε τσαντιρι,ιμε ομοσ καλο πεδι και σεβαστικο

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλα παιδια ειμαστε ολοι,αλλιως ξερετε που θα μας ειχαν..δεν μ αρεσει να κραζω τον αρη η τον ηρακλη,ειμαστε απο την ιδια πολη,αλλα συνθηματα που ακουγονται στο χαριλαου με κανουν κ σκεφτομαι αλλιως το θεμα.τεσπα, να ξερετε παντως οτι αν με κανετε επιτιμο μελος με ελευθερια λογου κ χωρις να μου τη λετε για αυτα που θα σας σερνω,εγω θα σας φερω την κοπελια της φωτο στο γηπεδο για παρτη σας....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
καλα παιδια ειμαστε ολοι,αλλιως ξερετε που θα μας ειχαν..δεν μ αρεσει να κραζω τον αρη η τον ηρακλη,ειμαστε απο την ιδια πολη,αλλα συνθηματα που ακουγονται στο χαριλαου με κανουν κ σκεφτομαι αλλιως το θεμα.τεσπα, να ξερετε παντως οτι αν με κανετε επιτιμο μελος με ελευθερια λογου κ χωρις να μου τη λετε για αυτα που θα σας σερνω,εγω θα σας φερω την κοπελια της φωτο στο γηπεδο για παρτη σας....
εγο προτιμο τα μπουκαλια

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Το σαιτ ειναι γεματο διχασμενες προσωπικοτητες :2funny: :2funny: :2funny:
Ο Ταρατσας δεν ξερει καν τι ομαδα ειναι.
Ο Περσονας ειναι λιγο Παναθηναικος,λιγο Ολυμπιακος.
Ο Δωρητης ειναι πολυ Ολυμπιακος και λιγο Αρειανος.
Αποφασιστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :tooth: :tooth: :tooth:

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Το σαιτ ειναι γεματο διχασμενες προσωπικοτητες :2funny: :2funny: :2funny:
Ο Ταρατσας δεν ξερει καν τι ομαδα ειναι.
Ο Περσονας ειναι λιγο Παναθηναικος,λιγο Ολυμπιακος.
Ο Δωρητης ειναι πολυ Ολυμπιακος και λιγο Αρειανος.
Αποφασιστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :tooth: :tooth: :tooth:

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!!!!!!!!!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Στο γηπεδο τι να την κανουμε ρε deker,οι μονοι που θα το χαρουν ειναι οι μπατσοι εξω απο τις θυρες κατα την εισοδο...σε κανενα αλλο μερος,πιο πριβε δε γινεται να μας τη φερεις?Χωρις τα μπουκαλια,εχουμε κι εμεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom