You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
κατι θα κανουμε,να στην κανω πακετο για το σπιτι?εγο προτιμο τα μπουκαλια
εγω τι ομαδα ειμαι?Το σαιτ ειναι γεματο διχασμενες προσωπικοτητες
Ο Ταρατσας δεν ξερει καν τι ομαδα ειναι.
Ο Περσονας ειναι λιγο Παναθηναικος,λιγο Ολυμπιακος.
Ο Δωρητης ειναι πολυ Ολυμπιακος και λιγο Αρειανος.
Αποφασιστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
η μπλακ η ραμονεγω τι ομαδα ειμαι?
Κουιζ μου βαζεις ρε φιλε?Η μου κανεις τεστ για το ποσο παρακολουθω το σαιτ?εγω τι ομαδα ειμαι?
Ως παοκτσης(οπως λεει και ο conceicao) εχεις συστηθει.Αν ανηκεις και εσυ στο κλαμπ με τους διχασμενους ενημερωσε.
ο σουιδοσ ινε παντοσ ΓΑΒΡΑΡΟΣ σασ το εγκιομεΚουιζ μου βαζεις ρε φιλε?Η μου κανεις τεστ για το ποσο παρακολουθω το σαιτ?
Ως παοκτσης(οπως λεει και ο conceicao) εχεις συστηθει.Αν ανηκεις και εσυ στο κλαμπ με τους διχασμενους ενημερωσε.
Τις εγγυησεις δειξεο σουιδοσ ινε παντοσ ΓΑΒΡΑΡΟΣ σασ το εγκιομε
Οχι και γαυρος ρε αδερφε,ξεκολλα
γαβραροσ ισε ιπαμε ινε αφου ιμαστε μπαριδακια καλαΤις εγγυησεις δειξε
Οχι και γαυρος ρε αδερφε,ξεκολλα
Καλως ρε φιλαρακι,αφου το λες εσυ παω πασο.γαβραροσ ισε ιπαμε ινε αφου ιμαστε μπαριδακια καλα
σοστι κινισι εσισ εχισ φουλ του βαλε με ασουσ και γο καρε του 7Καλως ρε φιλαρακι,αφου το λες εσυ παω πασο.
ειμαι παοκτσης κ το χαιρομαι...α κ να μην ξεχνιομαστε,εχω κ την κοπελιτσα της φωτο.εχω προσφορες απο αρη οσφπΚουιζ μου βαζεις ρε φιλε?Η μου κανεις τεστ για το ποσο παρακολουθω το σαιτ?
Εισαι γιγαντας ρεσοστι κινισι εσισ εχισ φουλ του βαλε με ασουσ και γο καρε του 7
ζμπαοκτσισ να ιμαστε ζοστιειμαι παοκτσης κ το χαιρομαι...α κ να μην ξεχνιομαστε,εχω κ την κοπελιτσα της φωτο.εχω προσφορες απο αρη οσφπ
φασολια σοστοσΕισαι γιγαντας ρε
Καλα κανεις και το χαιρεσαι.Αν βαλεις και πισω οψη θα εχεις προσφορα και απο μενα.ειμαι παοκτσης κ το χαιρομαι...α κ να μην ξεχνιομαστε,εχω κ την κοπελιτσα της φωτο.εχω προσφορες απο αρη οσφπ
τωρα θα της πω να μου γυρισει τον πισινουλι της κ θα σου τον στειλωΚαλα κανεις και το χαιρεσαι.Αν βαλεις και πισω οψη θα εχεις προσφορα και απο μενα.
www.signaturebar.com/]
[/url]
Κώδικας:
[url=http://[URL unfurl="true"]www.signaturebar.com/][img]http://www.signaturebar.com/uploads/images/43285.jpg[/img][/url[/URL]]
vlepw to kolantero sou
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ειμαι παοκτσης κ το χαιρομαι...α κ να μην ξεχνιομαστε,εχω κ την κοπελιτσα της φωτο.
ΖΜπαοκτζού είναι η κοπελιά????
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K