Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Το σαιτ ειναι γεματο διχασμενες προσωπικοτητες :2funny: :2funny: :2funny:
Ο Ταρατσας δεν ξερει καν τι ομαδα ειναι.
Ο Περσονας ειναι λιγο Παναθηναικος,λιγο Ολυμπιακος.
Ο Δωρητης ειναι πολυ Ολυμπιακος και λιγο Αρειανος.
Αποφασιστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :tooth: :tooth: :tooth:

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
εγω τι ομαδα ειμαι?

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
εγω τι ομαδα ειμαι?
Κουιζ μου βαζεις ρε φιλε?Η μου κανεις τεστ για το ποσο παρακολουθω το σαιτ? :2funny: :2funny: :2funny:
Ως παοκτσης(οπως λεει και ο conceicao) εχεις συστηθει.Αν ανηκεις και εσυ στο κλαμπ με τους διχασμενους ενημερωσε. :grin:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Κουιζ μου βαζεις ρε φιλε?Η μου κανεις τεστ για το ποσο παρακολουθω το σαιτ? :2funny: :2funny: :2funny:
Ως παοκτσης(οπως λεει και ο conceicao) εχεις συστηθει.Αν ανηκεις και εσυ στο κλαμπ με τους διχασμενους ενημερωσε. :grin:
ο σουιδοσ ινε παντοσ ΓΑΒΡΑΡΟΣ σασ το εγκιομε

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ειμαι παοκτσης κ το χαιρομαι...α κ να μην ξεχνιομαστε,εχω κ την κοπελιτσα της φωτο.εχω προσφορες απο αρη  οσφπ

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ειμαι παοκτσης κ το χαιρομαι...α κ να μην ξεχνιομαστε,εχω κ την κοπελιτσα της φωτο.εχω προσφορες απο αρη  οσφπ
Καλα κανεις και το χαιρεσαι.Αν βαλεις και πισω οψη θα εχεις προσφορα και απο μενα.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
www.signaturebar.com/] [/url]
Κώδικας:
[url=http://[URL unfurl="true"]www.signaturebar.com/][img]http://www.signaturebar.com/uploads/images/43285.jpg[/img][/url[/URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom