Αφού να φανταστείς τους περίσεψε τοοοοόσο χρήμα που άεχισαν να σκορπάνε σε χορηγίες-αγορές υποκαταστημάτων στη συμπρωτεύουσα.
Ξέρεις αυτούς που αδικεί μόνιμα η Αθήνα.
Μια ζωή τα ίδια. Μια ζωή εμείς οι ρουφιάνοι και εσείς οι φύλακες του βορρά. Απέδειξε μου ότι είμαστε υποκατάστημα. Απέδειξε το...
Την πρώτη φορά που υποτίθεται ήμασταν υποκ του βαζελου το 1996 (επειδή πήραμε Φρατζέσκο έτσι λέγατε ) τον αφήσαμε εκτός Ευρώπης. Κατευθείαν τότε γίναμε του γαυρου. Τι και αν σε όλα τα ματς για μια δεκαετία κέρδιζε ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ. Τι και αν το 2002 εμείς χάσαμε απο χανούμι τελευταία αγωνιστική για να πάρει το πρωτάθλημα. Εσείς δώσατε στο χαριλάου το ματς με το γαύρο και μάλιστα με 5-0 για να τα πάρει αυτός. Αν θυμάσαι τις κασέτες του τριανταφυλλόπουλου ανέφερε για συμφωνία θείου -ρούλη για τα τηλεοπτικά. Σας έδωσε τα πίτουρα και είπατε και ευχαριστώ. Πουθενά δεν αναφέρθηκε το όνομά μας. Ξαφνικά το 2004 ξαναγίναμε του βάζελου επειδή μας κέρδισε στην ΤΟΥΜΠΑ με 1-2, 3 αγωνιστικές πριν το τέλος και τελικά πήρε πρωτάθλημα. Μια μικρή λεπτομέρεια το νικητήριο γκολ μπήκε από τυχερή στραβοκλωτσιά του ολισαντέμπε στο ενενηκοστότρίτο λεπτό. Ποιος θα ξεχάσει πέρυσι που υπογράψατε την επικύρωση του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΣΙΝΟΥ τίτλου στον γαύρο .
Για να σε προλάβω, το πανό στο βολο το σήκωσαν δύο άτομα. Οπότε αυτό δεν λέει τίποτα για έναν ολόκληρο λαό και μια ολόκληρη ομάδα. Εμείς θέλαμε να γαμηθείτε και οι 2 πουστοομάδες. Τελικά μίλησαν οι ΒΑΛΙΤΣΕΣ...
Για το μπασκετάκι που χάσαμε από τον θρήνο θέλω να μου πεις ποιος πήρε πρωτάθλημα εκείνη τη χρονιά. Επίσης την επόμενη πως μας το πήρανε και με τι μέσα. Πριν το ματς με θρήνο παίζαμε μαζί. Εμείς φωνάξαμε ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΦΩΝΑΞΤΕ ΠΑΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΟ. Εσείς δεν το κάνατε. Η πολλή περηφάνεια αυτά έχει. Εκτός αν θέλετε να σας προστατεύουμε από την αθήνα οπότε αλλάζει το θέμα, γίνεστε θυγατρική μας και σας παίρνουμε υπό τη προστασία μας. Δε με νοιάζει όυτε ο βορράς όυτε ο νοτιάς ούτε οι άλλες ομαδούλες - γειτονιές που γεωγραφικά ανήκουν στη Θεσσαλονίκη. Με νοιάζει μόνο ο
ΠΑΟΚ. Αν και σύμφωνα με τα γεγονότα οι ρουφιάνοι εσείς είστε.