Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλημέρα σας σουπεράδες.  Απ ότι καταλαβαίνω ετοιμάζεστε για το ντέρμπι ουραγών με την δεύτερη ομάδα της πόλης μας...

Εγώ πάλι ζαλίζομαι εκεί ψηλά που βρίσκομαι και όσο φαντάζομαι οτι Σάββατο βράδυ μπορεί να μην έχω τον κόκκινο γκέι να μου κρατάει το χέρι τόσο με πιάνει ίλιγγος.  Από την άλλη πρέπει να προσέχω διότι ο κουτσιανικούλης και ο ξανθός αράπης παραμονεύει.  Αλλά τι σας γράφω τώρα, εσείς τα ξέρετε καλύτερα...
Χθες έμαθα το εξής απίστευτο, ο κοντρέρας σε 4 παιχνίδια δεν έχει κάνει ούτε ένα φαουλ! :new_shocked:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Χθες έμαθα το εξής απίστευτο, ο κοντρέρας σε 4 παιχνίδια δεν έχει κάνει ούτε ένα φαουλ! :new_shocked:
Είναι σίγουρα ο καλύτερος αμυντικός που έχω δει στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια.  Δεύτερος ο κωλομπούρδας και μετά ο Κατσιαμπής.  (και οι 2 τελευταίοι στα καλά τους).

Οσον αφορά αυτά που γράφει ο πετράκης, πετράκη εγώ γνωρίζω τι μπορεί να γίνει και οτι μετά από 2 αγωνιστικές με ήττα στον τέλη και ήττα από βάζελο μπορώ να βρεθώ στη μέση της βαθμολογίας.  Αυτό δεν μου απαγορεύει όμως το να σας τσιγκλώ συνέχεια...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Οσον αφορά αυτά που γράφει ο πετράκης, πετράκη εγώ γνωρίζω τι μπορεί να γίνει και οτι μετά από 2 αγωνιστικές με ήττα στον τέλη και ήττα από βάζελο μπορώ να βρεθώ στη μέση της βαθμολογίας.  Αυτό δεν μου απαγορεύει όμως το να σας τσιγκλώ συνέχεια...
Μα δεν κατάλαβες βρε κουτό ότι και γω γι'αυτό σου την λέω; Μόνο μην μας μείνει κουσούρι στο τέλος

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.608
Πόντοι
2.606
Δε θελω ητοπαθεια.Ενταξει το ξανθο μελαχροινο αγορι ειναι γρηγορο και τα καρφωνει-αλλα πιο πολυ ειναι μπαλοσπροχτης δεν το κατεχει το τοπι-αρα με εναν σταθερο αμυντικο κοντα του γεια σας.Οσο για τον πολυμετωπικο απο που να αρχισω.ΜΟΝΟ και μονο το γεγονος οτι ο τεντοπανας θα ειναι ακομα στον παγκο του μας κανει 70-30 φαβορι.Για να μην φανει βεβαια υπερβολη -αν δεν εμφανιστουν μουνια VITOLA στο μελλον και σωστη διαχειρηση της κουρασης-το πρωταθλημα το παλευουμε.Εκτος και αν μας το παρει ο μαντζουρακης της ισπανιας με τον θρηνο του(δε βγαζει παρελαση).

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δε θελω ητοπαθεια.Ενταξει το ξανθο μελαχροινο αγορι ειναι γρηγορο και τα καρφωνει-αλλα πιο πολυ ειναι μπαλοσπροχτης δεν το κατεχει το τοπι-αρα με εναν σταθερο αμυντικο κοντα του γεια σας.Οσο για τον πολυμετωπικο απο που να αρχισω.ΜΟΝΟ και μονο το γεγονος οτι ο τεντοπανας θα ειναι ακομα στον παγκο του μας κανει 70-30 φαβορι.Για να μην φανει βεβαια υπερβολη -αν δεν εμφανιστουν μουνια VITOLA στο μελλον και σωστη διαχειρηση της κουρασης-το πρωταθλημα το παλευουμε.Εκτος και αν μας το παρει ο μαντζουρακης της ισπανιας με τον θρηνο του(δε βγαζει παρελαση).
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, καλά αυτά που γράφεις, αλλά ΜΗΠΩΣ είσαι σε λάθος thread;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.608
Πόντοι
2.606
SORRY!Νομιζα οτι το thread αυτο αν και αρειανο ηταν και για αθλητικη αποψη εκτος απο -ζητω ο αγης και γαμω τον αγη-ξανα σορρυυυ θα βριζω μονο πλεον η θα λεω ζητω... :huh:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
SORRY!Νομιζα οτι το thread αυτο αν και αρειανο ηταν και για αθλητικη αποψη εκτος απο -ζητω ο αγης και γαμω τον αγη-ξανα σορρυυυ θα βριζω μονο πλεον η θα λεω ζητω... :huh:
Λάθος κατάλαβες αδελφέ. Δεν σου λέω ότι εδώ μόνο βρίζουμε. Γιατί δεν καταλαβαίνεις από χιούμορ;

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αφού να φανταστείς τους περίσεψε τοοοοόσο χρήμα που άεχισαν να σκορπάνε σε χορηγίες-αγορές υποκαταστημάτων στη συμπρωτεύουσα.
Ξέρεις αυτούς που αδικεί μόνιμα η Αθήνα.
Μια ζωή τα ίδια. Μια ζωή εμείς οι ρουφιάνοι και εσείς οι φύλακες του βορρά. Απέδειξε μου ότι είμαστε υποκατάστημα. Απέδειξε το...
Την πρώτη φορά που υποτίθεται ήμασταν υποκ του βαζελου το 1996 (επειδή πήραμε Φρατζέσκο έτσι λέγατε ) τον αφήσαμε εκτός Ευρώπης. Κατευθείαν τότε γίναμε του γαυρου. Τι και αν σε όλα τα ματς για μια δεκαετία κέρδιζε ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ. Τι και αν το 2002 εμείς χάσαμε απο χανούμι τελευταία αγωνιστική για να πάρει το πρωτάθλημα. Εσείς δώσατε στο χαριλάου το ματς με το γαύρο και μάλιστα με 5-0 για να τα πάρει αυτός. Αν θυμάσαι τις κασέτες του τριανταφυλλόπουλου ανέφερε για συμφωνία θείου -ρούλη για τα τηλεοπτικά. Σας έδωσε τα πίτουρα και είπατε και ευχαριστώ. Πουθενά δεν αναφέρθηκε το όνομά μας. Ξαφνικά το 2004 ξαναγίναμε του βάζελου επειδή μας κέρδισε στην ΤΟΥΜΠΑ με 1-2, 3 αγωνιστικές πριν το τέλος και τελικά πήρε πρωτάθλημα. Μια μικρή λεπτομέρεια το νικητήριο γκολ μπήκε από τυχερή στραβοκλωτσιά του ολισαντέμπε στο ενενηκοστότρίτο λεπτό. Ποιος θα ξεχάσει πέρυσι που υπογράψατε την επικύρωση του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΣΙΝΟΥ τίτλου στον γαύρο .

Για να σε προλάβω, το πανό στο βολο το σήκωσαν δύο άτομα. Οπότε αυτό δεν λέει τίποτα για έναν ολόκληρο λαό και μια ολόκληρη ομάδα. Εμείς θέλαμε να γαμηθείτε και οι 2 πουστοομάδες. Τελικά μίλησαν οι ΒΑΛΙΤΣΕΣ...

Για το μπασκετάκι που χάσαμε από τον θρήνο θέλω να μου πεις ποιος πήρε πρωτάθλημα εκείνη τη χρονιά. Επίσης την επόμενη πως μας το πήρανε και με τι μέσα. Πριν το ματς με θρήνο παίζαμε μαζί. Εμείς φωνάξαμε ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΦΩΝΑΞΤΕ ΠΑΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΟ. Εσείς δεν το κάνατε. Η πολλή περηφάνεια αυτά έχει. Εκτός αν θέλετε να σας προστατεύουμε από την αθήνα οπότε αλλάζει το θέμα, γίνεστε θυγατρική μας και σας παίρνουμε υπό τη προστασία μας. Δε με νοιάζει όυτε ο βορράς όυτε ο νοτιάς ούτε οι άλλες ομαδούλες - γειτονιές που γεωγραφικά ανήκουν στη Θεσσαλονίκη. Με νοιάζει μόνο ο ΠΑΟΚ. Αν και σύμφωνα με τα γεγονότα οι ρουφιάνοι εσείς είστε.

Επισκέπτης
Επειδή αρειανοι και παοκτσηδες μας έχετε ζαλίσει τα αρχίδια με το ποιος είναι το αφεντικό της πόλη θα βάλω όλα τα πρωταθλήματα εδώ απο το 59 και μετά που το πρωτάθλημα είχε ένα ενδιαφέρον με την έννοια έπαιζαν πάνω απο 16 ομάδες! Όποιος και να είναι να ξέρετε πως σας κοιμίζουν σαν πρόβατα εδω και δεκαετίες με αυτήν την κόντρα!

Α΄Εθνική ποδοσφαίρου αντρών 1959-1960

ΠΑΟΚ 59 7ος
ΑΡΗΣ 59 8ος

Ο παοκ στην ισοβαθμία περνάει τον άρη!

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1

το μουνι ο βιτολο τουλαχιστον δεν ειχε προθεση οπως η κοντη πουτανα γ.χ. καλα το πρωταθλημα ειναι σιγουρο δεν το συζητω. μα καλα ΠΟΣΟ ΓΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ??? Μπεεεεεεεε....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πολύ καλά τα γράφεις φίλε,αλλά μην ασχολείσαι με ανύπαρκτους...η γνωστή προπαγάνδα των σαουρίδιδων....αυτοί είναι αδέσμευτοι,δεν πουλάνε παίκτες,κόβουνε συνέχεια βαθμούς όπως την πρηγούμενη βδομάδα από τον ΠΑΟ,τους παίρνουνε Κύπελλα όπως στο Καυτατζόγλειο κλπ...εδώ τολμάνε και μιλάνε για διαιτησία στο ματς της Κυριακής...αλλά έτσι όσο γλώσσα βγάζουνε τόσο ξεφτυλίζονται καθημερινά με Τέληδες,Σλάβεν,φυγή παικτών,κατσίκια στο Λευκό Πύργο κλπ...ήρθαν τα νανάκια στην Τούμπα και δεν έκαναν σουτ,όχι ευκαιρία,ούτε καν σουτ...
Μια ζωή τα ίδια. Μια ζωή εμείς οι ρουφιάνοι και εσείς οι φύλακες του βορρά. Απέδειξε μου ότι είμαστε υποκατάστημα. Απέδειξε το...
Την πρώτη φορά που υποτίθεται ήμασταν υποκ του βαζελου το 1996 (επειδή πήραμε Φρατζέσκο έτσι λέγατε ) τον αφήσαμε εκτός Ευρώπης. Κατευθείαν τότε γίναμε του γαυρου. Τι και αν σε όλα τα ματς για μια δεκαετία κέρδιζε ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ. Τι και αν το 2002 εμείς χάσαμε απο χανούμι τελευταία αγωνιστική για να πάρει το πρωτάθλημα. Εσείς δώσατε στο χαριλάου το ματς με το γαύρο και μάλιστα με 5-0 για να τα πάρει αυτός. Αν θυμάσαι τις κασέτες του τριανταφυλλόπουλου ανέφερε για συμφωνία θείου -ρούλη για τα τηλεοπτικά. Σας έδωσε τα πίτουρα και είπατε και ευχαριστώ. Πουθενά δεν αναφέρθηκε το όνομά μας. Ξαφνικά το 2004 ξαναγίναμε του βάζελου επειδή μας κέρδισε στην ΤΟΥΜΠΑ με 1-2, 3 αγωνιστικές πριν το τέλος και τελικά πήρε πρωτάθλημα. Μια μικρή λεπτομέρεια το νικητήριο γκολ μπήκε από τυχερή στραβοκλωτσιά του ολισαντέμπε στο ενενηκοστότρίτο λεπτό. Ποιος θα ξεχάσει πέρυσι που υπογράψατε την επικύρωση του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΣΙΝΟΥ τίτλου στον γαύρο .

Για να σε προλάβω, το πανό στο βολο το σήκωσαν δύο άτομα. Οπότε αυτό δεν λέει τίποτα για έναν ολόκληρο λαό και μια ολόκληρη ομάδα. Εμείς θέλαμε να γαμηθείτε και οι 2 πουστοομάδες. Τελικά μίλησαν οι ΒΑΛΙΤΣΕΣ...

Για το μπασκετάκι που χάσαμε από τον θρήνο θέλω να μου πεις ποιος πήρε πρωτάθλημα εκείνη τη χρονιά. Επίσης την επόμενη πως μας το πήρανε και με τι μέσα. Πριν το ματς με θρήνο παίζαμε μαζί. Εμείς φωνάξαμε ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΦΩΝΑΞΤΕ ΠΑΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΟ. Εσείς δεν το κάνατε. Η πολλή περηφάνεια αυτά έχει. Εκτός αν θέλετε να σας προστατεύουμε από την αθήνα οπότε αλλάζει το θέμα, γίνεστε θυγατρική μας και σας παίρνουμε υπό τη προστασία μας. Δε με νοιάζει όυτε ο βορράς όυτε ο νοτιάς ούτε οι άλλες ομαδούλες - γειτονιές που γεωγραφικά ανήκουν στη Θεσσαλονίκη. Με νοιάζει μόνο ο ΠΑΟΚ. Αν και σύμφωνα με τα γεγονότα οι ρουφιάνοι εσείς είστε.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
θα μας γράψεις όλες τις βαθμολογίες τώρα για 50 χρόνια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom