Επισκέπτης
Α΄Εθνική ποδοσφαίρου αντρών 1977-1978
2ος παοκ 46
6ος αρης 36
2ος παοκ 46
6ος αρης 36
Εγώ σας το έλεγα ότι με βρίζει και αυτός και δεν το πιστεύατε!σταμάτα ρε καραγκιόζη και πάνε να παίξεις με τη φιλενέδα σου την περσόνα και την οχιά...αυτά τα πούστικα τα αθηναικά αστεία δεν τα γουστάρουμε εμείς...αμέ
Ε όχι ρε μαλάκα, μην μου το κάνεις αυτό τώρα11-10 ο παοκ στο τέλος της δεκαετίας του 70!
Η συνέχεια άλλη ώρα βαριέμαι τώρα!![]()
Μην ανησυχείς, τον μάλωσαΕγώ σας το έλεγα ότι με βρίζει και αυτός και δεν το πιστεύατε!![]()
Κάτι έλεγαν ότι μόνο 6 φορές φορές τους πέρασες σε 50 χρόνια!Ε όχι ρε μαλάκα, μην μου το κάνεις αυτό τώρα
Το ξέρω, 37 χρονών σκατόγερος είμαι. Ξέρεις τι πίκρες έφαγα στο δημοτικό;Κάτι έλεγαν ότι μόνο 6 φορές φορές τους πέρασες σε 50 χρόνια!
Μετά το 80 ανοίγει πολύ η ψαλίδα για τον παοκ όμως!
Δεν σε πιστευω θελω να δω ντοκουμεντα.Κάτι έλεγαν ότι μόνο 6 φορές φορές τους πέρασες σε 50 χρόνια!
Μετά το 80 ανοίγει πολύ η ψαλίδα για τον παοκ όμως!
Είσαι μεγάλη κουφαλίτσα bruceΔεν σε πιστευω θελω να δω ντοκουμεντα.![]()
Εσύ βρε κουφάλα θα την πληρώσεις!Δεν σε πιστευω θελω να δω ντοκουμεντα.![]()
Μη ξηγιέσαι έτσι τώρα. Όχι εδώκάνε και μια σύγκριση Μάντσεστερ Λίβερπουλ προ Φέργκιουσον...
Δεν χρειάζεται, ακόμα και τότε τους πηδούσα, όχι με τόση διαφορά αλλά πάνω ήμουν στις νίκες!κάνε και μια σύγκριση Μάντσεστερ Λίβερπουλ προ Φέργκιουσον...
Και μια μετα Φεργκι...κάνε και μια σύγκριση Μάντσεστερ Λίβερπουλ προ Φέργκιουσον...
Πέστο ρε ταράτσα γιατί είχα πολύ άγχος μην τυχόν ισχύει το αντίθετο...Μετά το 80 ανοίγει πολύ η ψαλίδα για τον παοκ όμως!
Που'σαι αδελφέ; Έχουμε πήξει στην μαλακία. Μας καμαρώνεις σιωπηλά τόση ώρα;Και μια μετα Φεργκι...