Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Να μην ξεχάσουμε και την 1η θέση του Αρη το 1997 καθώς και την 3η θέση το 2005...

Εξού και το "Vamos campeon" που τραγουδούν...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Να μην ξεχάσουμε και την 1η θέση του Αρη το 1997 καθώς και την 3η θέση το 2005...

Εξού και το "Vamos campeon" που τραγουδούν...
Πετυχημένο σχόλιο το παραδέχομαι. Τραγουδάμε επίσης και το "δικέφαλε μαλάκα, ρουφιάνε του βορρά". Αυτό πως σου φαίνεται

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Πιστευω οτι υπαρχει σοβαρο προβλημα προπονητη.....

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Βρες μου ενα σημειο που αξιζει να παρεμβω...οι ιδιες μαλακιες μια ζωη!
Εντάξει μην περιμένεις και φιλοσοφική συζήτηση. Πάντως και'γω αν δεν ξυνόμουν τόσο πολύ στο γραφείο τον τελευταίο καιρό......

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εντάξει μην περιμένεις και φιλοσοφική συζήτηση. Πάντως και'γω αν δεν ξυνόμουν τόσο πολύ στο γραφείο τον τελευταίο καιρό......
Εγω ετοιμαζομαι να την κανω για εξω,οποτε θα ειμαι ουτως η αλλως αποστασιοποιημενος...

Επισκέπτης
Εγω ετοιμαζομαι να την κανω για εξω,οποτε θα ειμαι ουτως η αλλως αποστασιοποιημενος...
Τι να πω και εγώ που παντρεύομαι σε 18 μέρες! :grin:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Βρες μου ενα σημειο που αξιζει να παρεμβω...οι ιδιες μαλακιες μια ζωη!
ετσι είναι...
αν κέρδιζε το σκουλήκι όμως, ποιός σε άκουγε...
όπως επίσης και όταν κέρδιζες τα κόπρανα με 1-0 (παρά το καμπανάκι του β' ημιχρόνου) ή μετά το φιλικό με τη μπρίζ

οφείλω να ομολογήσω όμως οτι τις τελευταίες 2 εβδομάδες την είχες πάρει χαμπάρι έρχεται κλαρίνο και γενικά απέφευγες...

τώρα το παίζεις και καλά υπεράνω και οτι σου θίγουμε την αισθητική...  τσου ρε...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
A ΜΗ ξεχασω ενα τεραστιο ευχαριστο στα κουμπαρια για την αγνη-παρθενα-τσοντα που προσεφεραν στο πανελληνιο και το συγκλονισαν συθεμελα -δισ-.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ετσι είναι...
αν κέρδιζε το σκουλήκι όμως, ποιός σε άκουγε...
όπως επίσης και όταν κέρδιζες τα κόπρανα με 1-0 (παρά το καμπανάκι του β' ημιχρόνου) ή μετά το φιλικό με τη μπρίζ

οφείλω να ομολογήσω όμως οτι τις τελευταίες 2 εβδομάδες την είχες πάρει χαμπάρι έρχεται κλαρίνο και γενικά απέφευγες...

τώρα το παίζεις και καλά υπεράνω και οτι σου θίγουμε την αισθητική...  τσου ρε...
Αν θυμασαι καλα,εγω βγηκα πρωτος μετα την ηττα μας την Κυριακη,αλλα ειπαμε ο,τι θυμασαι...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
ΤΑΡΑΤΣΑ ξανασκεψου τι πας να κανεις...εμενα 19-10 εχει γενεθλια και επειδη τη τσοντα με το βαζελο δεν τη χανω εχουμε απο τωρα μουτρα... :idiot:αυτες οι γυναικες απλα δεν καταλαβενουν...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ΤΑΡΑΤΣΑ ξανασκεψου τι πας να κανεις...εμενα 19-10 εχει γενεθλια και επειδη τη τσοντα με το βαζελο δεν τη χανω εχουμε απο τωρα μουτρα... :idiot:αυτες οι γυναικες απλα δεν καταλαβενουν...
Θα του χαλασει και τα αρχεια απο ποδοσφαιρικους αγωνες και βαθμολογιες...Ταρατσα ξανασκεψου το.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γυναίκες....πεταμένα λεφτά. Πάνε την στα goody's το μεσημέρι να γιορτάσετε και μετά ματσάκι

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ταράτσα αν είναι και Θεσσαλονικιά η σύζυγος, τον ήπιες. Είμαστε και λίγο σπασαρχίδηδες σ'αυτή την πόλη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom