Δεν είναι αυτό το πρόβλημα!
Άμα τους κερδίζω δεν έχει κοκο για 1 μήνα!
Θα φας καλά χονδρούλη :-* :-* :-* :-* :-*
Δεν είναι αυτό το πρόβλημα!
αν δει αυτα που γραφεις για την αρσεναλ(θα της τα στειλω ολα) θα εχει καθε μερα κοκο αλλα θα εχετε παρεα το στραπ ον και εσυ θα εισαι παθητικο αγοριΔεν είναι αυτό το πρόβλημα!
Μπα δυτικό Λονδίνο δύσκολα να πάω! Ξέρεις εκεί οι αποστάσεις δεν είναι για βόλτα και πολύ κοσμοπολίτικο μέρος, εγώ γουστάρω ρεμάλια!Σιδεροκέφαλος ταράτσα και μη μασάς. την έχω βάλει την κουλούρα εδώ και 8 χρόνια.τραβάτε με κι ας κλαίω είναι η ιστορία.
Α.... να δώσεις χαιρετίσματα σε κάτι φιλαράκια μου στη basewater αν πας για φραπεδάκι (κανονικό).
Το υπόσχεσαι?αν δει αυτα που γραφεις για την αρσεναλ(θα της τα στειλω ολα) θα εχει καθε μερα κοκο αλλα θα εχετε παρεα το στραπ ον και εσυ θα εισαι παθητικο αγορι
[youtube=425,350]-43f1rYZOdA&feature=related[/youtube]
ουστ λουγκραΤο υπόσχεσαι?
Για αυτό σου κάθομαι όποτε θέλεις! Αν και με τους 2 πόντους δεν με ικανοποιείς!βασάνισε με καύλα μου...κάνε με να πεθάνω.....στον...κωλο σου επάνω........γαμώ τις οποιοκαταληξίες ο πούστης....
5 είπαμε ρε μαλάκα....εσύ πας να με βγάλεις μικροψώλη.....Για αυτό σου κάθομαι όποτε θέλεις! Αν και με τους 2 πόντους δεν με ικανοποιείς!
Μπραβο παληκαρι μου,RUSTYMOON!!!Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα.ΑΔΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ!!!!!!
Πότε είπαμε φεύγεις μωρή κακίστρω; ;)Ο επαναστάτης αρης που κρατάει το λάβαρο της Μακεδονίας ψηλα, ο άρης που είναι επαναστάτης και ενάντια στο κατεστημένο, ο αρης της καρδιάς μας που δεν είναι παραμάγαζο κανενός ψήφισε Γκαγκατση για την επο και πήρε χορηγία απο την cosmote!
Για θύμησε μου λίγο και τις χορηγείες του ΠΑΟκ ρε καμένε???Ο επαναστάτης αρης που κρατάει το λάβαρο της Μακεδονίας ψηλα, ο άρης που είναι επαναστάτης και ενάντια στο κατεστημένο, ο αρης της καρδιάς μας που δεν είναι παραμάγαζο κανενός ψήφισε Γκαγκατση για την επο και πήρε χορηγία απο την cosmote!
Αυτό ακριβώς λέω άσχετε, πως φωνάζουν για αυτούς και κάνουν τα ίδια!Για θύμησε μου λίγο και τις χορηγείες του ΠΑΟκ ρε καμένε???
Πονάει η αλήθεια ε?Πότε είπαμε φεύγεις μωρή κακίστρω; ;)
Ποτέ όταν την αποδέχεσαι και κάνεις πλάκα μαζί τηςΠονάει η αλήθεια ε?
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΚουφάλα σκατόβλαχε bull δεν απαντάς!
Κότα!!!
ετσι μωρη γυφτογρια;;;ΗΡΑ............
ΗΡΑ............
ΗΡΑ............
ΗΡΑ............
Εκεί εκεί στων Λύκων το μαντρί...
Ηρακλάρα ρίξε τους, όπως μόνο εσύ ξέρεις...
έτσι και χειρότεραετσι μωρη γυφτογρια;;;
Έτσι είναι αγόρι μου. Οι μικροί με τους μικρούςετσι μωρη γυφτογρια;;;