Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Όχι και ρε[move]ΑΡΗΣ ΡΕ[/move]
ωπα ριξε λιγο το volume χαλαρωσε τι σε ειπε και αρπαζεσαι ετσι; ηρεμαΜιλα καλυτερα βρε μουνοπανο ρetroβλακα,εχω ουτε καν εβρισα,γκαλακια μονο εγραψα και εσυ δεν σταματησες να μας βριζεις,που θα μας πεις οτι ειμαστε κ 15 χρονων,που εγω οταν επαιζα μπαλα κ πηγαινα στα γηπεδα εσυ ακομα μαλακια δεν τραβουσες πουστοφλωρε.Πραγματικα αυτο που γινεται δε μου αρεσει καθολου,αλλα τα ισοπεδωνεις ολα.Εγω γραφω την αληθεια με λιγο χαβα δεν βριζω συγκικριμενα οπως εσενα.Μονο τωρα το κανω γιατι ξεφυγες.
Εχεις δικιο rossi,κοιτα τι εγραψε το πρωι κατα τις 9.τελος ο.κ ειμαστε σε ενα σαιτ για να κανουμε λιγο χαβα οχι για να βριζει ο ενας τον αλλον,τεσπα καλο μηνα.ωπα ριξε λιγο το volume χαλαρωσε τι σε ειπε και αρπαζεσαι ετσι; ηρεμα
κοιτα μη περιμενεις εδω μεσα Γαλλικα και πιανο και οι δικοι σας δεν λενε και λιγα ουτε στα αλλα των αλλων ομαδωνΕχεις δικιο rossi,κοιτα τι εγραψε το πρωι κατα τις 9.τελος ο.κ ειμαστε σε ενα σαιτ για να κανουμε λιγο χαβα οχι για να βριζει ο ενας τον αλλον,τεσπα καλο μηνα.
Σωστά δεν βρίζεις. Σάλτα και γαμήσου ρε μουνόπανο που θα το παίξεις και τρελίτσα, αρχίδι του κερατά.Γαμησε τα ρε τα ΓΚΑΛΑΚΙΑ,τα τελευταια 3 χρονια μεσα στο ναο εχουν κανει 3 σουτ,θα φανε και μια πουτσα απο τη γρια κ αντε εκει που ανηκουν.ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ.Αστους να τους παραμυθιασει ο λαμπρος εκει στη γειτονια τους.
Δεν γίνεται ρε ταράτσα με την πρώτη στραβή να διώξουμε όλον τον κόσμο. Ακόμα και τον Κίκε που κάνει μαλακίες δεν είμαι σίγουρος ότι πρέπει να φύγει.Διώξτε τον κόντη να δείτε άσπρη μέρα, άφησε την ομάδα χωρίς 10αρι για να κονομήση με τον ζεντιλ και όχι μόνο!
Ο κόντης απο πέρσι κάνει την μια μαλακία πίσω απο την άλλη σε επιλογή παικτών!Δεν γίνεται ρε ταράτσα με την πρώτη στραβή να διώξουμε όλον τον κόσμο. Ακόμα και τον Κίκε που κάνει μαλακίες δεν είμαι σίγουρος ότι πρέπει να φύγει.
Μην βιάζεσαι και συ, είναι νωρίς ακόμα. Και τα μπαόκια στα φιλικά μας λέγαν διάφορα για τον Ίβιτς (πως τρέχει, είναι παιχτάρα κλπ) και τώρα τον βρίζουν. Μην βιάζεσαι να κρίνειςΟ κόντης απο πέρσι κάνει την μια μαλακία πίσω απο την άλλη σε επιλογή παικτών!
Στον παοκ δεν τραβάει μέχρι στιγμής ο ιβιτς και σε εσάς πέρσι άργησε να βρει ρυθμό! Καλός είναι αλλά πολύ αργός για το σύγχρονο ποδόσφαιρο καλύτερα να τον βάζουν μετα το 60΄που είναι κουρασμένοι οι άλλοι για να είναι στα ίσα στον ρυθμό, άσε που έχει πάρει ήδη άλλο παίκτη ο παοκ για την συγκεκριμένη θέση! Τον έχει κλείσει ήδη απο όσο ξέρω, τον ξέρετε και εσείς και οι γριές!Μην βιάζεσαι και συ, είναι νωρίς ακόμα. Και τα μπαόκια στα φιλικά μας λέγαν διάφορα για τον Ίβιτς (πως τρέχει, είναι παιχτάρα κλπ) και τώρα τον βρίζουν. Μην βιάζεσαι να κρίνεις
παπαρια μαντολες ειναι..ο αδελφος του ηταν παιχτουρα..αυτος ειναι για χαστουκια..Καλός είναι αλλά πολύ αργός για το σύγχρονο ποδόσφαιρο
μπα οταν επαιζε σε εμας ηταν μαπα το καρπουζι τωρα που ασπαστηκε τον μωαμεθανισμο εγινε μαραντοναΣπαπαρια μαντολες ειναι..ο αδελφος του ηταν παιχτουρα..αυτος ειναι για χαστουκια..
Μπα Βαλεντίνε και αυτοί τον βρίζουν τώρα. Απλά στα φιλικά μας έλεγαν ότι και καλά τώρα που πήγε στον μπαοκ παίζει μπάλαμπα οταν επαιζε σε εμας ηταν μαπα το καρπουζι τωρα που ασπαστηκε τον μωαμεθανισμο εγινε μαραντοναΣ
Vamos αγόρι μου και η παναγιά μαζί μαςVAMOS ARIS
Ευχαριστω και τον θεο που με εχει κανει Αρειανο κι οχι μωαμεθανοVamos αγόρι μου και η παναγιά μαζί μας