Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
[move]ΑΡΗΣ ΡΕ[/move]

Συνημμένα

• 3.jpg
    3.jpg
    67,3 KB · Εμφανίσεις: 16
  • 4.jpg
    4.jpg
    77,5 KB · Εμφανίσεις: 21
  • 5.jpg
    5.jpg
    21,4 KB · Εμφανίσεις: 18
  • 1.jpg
    1.jpg
    53,9 KB · Εμφανίσεις: 21
  • 2.jpg
    2.jpg
    55,2 KB · Εμφανίσεις: 19

PARADISE LOST

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Μιλα καλυτερα βρε μουνοπανο ρetroβλακα,εχω ουτε καν εβρισα,γκαλακια μονο εγραψα και εσυ δεν σταματησες να μας βριζεις,που θα μας πεις οτι ειμαστε κ 15 χρονων,που εγω οταν επαιζα μπαλα κ πηγαινα στα γηπεδα εσυ ακομα μαλακια δεν τραβουσες πουστοφλωρε.Πραγματικα αυτο που γινεται δε μου αρεσει καθολου,αλλα τα ισοπεδωνεις ολα.Εγω γραφω την αληθεια με λιγο χαβα δεν βριζω συγκικριμενα οπως εσενα.Μονο τωρα το κανω γιατι ξεφυγες.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Μιλα καλυτερα βρε μουνοπανο ρetroβλακα,εχω ουτε καν εβρισα,γκαλακια μονο εγραψα και εσυ δεν σταματησες να μας βριζεις,που θα μας πεις οτι ειμαστε κ 15 χρονων,που εγω οταν επαιζα μπαλα κ πηγαινα στα γηπεδα εσυ ακομα μαλακια δεν τραβουσες πουστοφλωρε.Πραγματικα αυτο που γινεται δε μου αρεσει καθολου,αλλα τα ισοπεδωνεις ολα.Εγω γραφω την αληθεια με λιγο χαβα δεν βριζω συγκικριμενα οπως εσενα.Μονο τωρα το κανω γιατι ξεφυγες.
ωπα ριξε λιγο το volume χαλαρωσε τι σε ειπε και αρπαζεσαι ετσι; ηρεμα

PARADISE LOST

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
ωπα ριξε λιγο το volume χαλαρωσε τι σε ειπε και αρπαζεσαι ετσι; ηρεμα
Εχεις δικιο rossi,κοιτα τι εγραψε το πρωι κατα τις 9.τελος ο.κ ειμαστε σε ενα σαιτ για να κανουμε λιγο χαβα οχι για να βριζει ο ενας τον αλλον,τεσπα καλο μηνα.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Εχεις δικιο rossi,κοιτα τι εγραψε το πρωι κατα τις 9.τελος ο.κ ειμαστε σε ενα σαιτ για να κανουμε λιγο χαβα οχι για να βριζει ο ενας τον αλλον,τεσπα καλο μηνα.
κοιτα μη περιμενεις εδω μεσα Γαλλικα και πιανο και οι δικοι σας δεν λενε και λιγα ουτε στα αλλα των αλλων ομαδων

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γαμησε τα ρε τα ΓΚΑΛΑΚΙΑ,τα τελευταια 3 χρονια μεσα στο ναο εχουν κανει 3 σουτ,θα φανε και μια πουτσα απο τη γρια κ αντε εκει που ανηκουν.ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ.Αστους να τους παραμυθιασει ο λαμπρος εκει στη γειτονια τους.
Σωστά δεν βρίζεις. Σάλτα και γαμήσου ρε μουνόπανο που θα το παίξεις και τρελίτσα, αρχίδι του κερατά.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Σταματηστε ρε επιτελους,αρκετα με τα μαθηματα Ελληνικων στους αλλοθρησκους,μην ασχολειστε αλλο...εδω μιλαμε για το ΘΕΟ,θα σχολουμαστε με μαλακιες?

Επισκέπτης
Χαλάρωσε ρε πετράν που χαλάς τη ζαχαρένια σου με τον κάθε :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Διώξτε τον κόντη να δείτε άσπρη μέρα, άφησε την ομάδα χωρίς 10αρι για να κονομήση με τον ζεντιλ και όχι μόνο!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Διώξτε τον κόντη να δείτε άσπρη μέρα, άφησε την ομάδα χωρίς 10αρι για να κονομήση με τον ζεντιλ και όχι μόνο!
Δεν γίνεται ρε ταράτσα με την πρώτη στραβή να διώξουμε όλον τον κόσμο. Ακόμα και τον Κίκε που κάνει μαλακίες δεν είμαι σίγουρος ότι πρέπει να φύγει.

Επισκέπτης
Δεν γίνεται ρε ταράτσα με την πρώτη στραβή να διώξουμε όλον τον κόσμο. Ακόμα και τον Κίκε που κάνει μαλακίες δεν είμαι σίγουρος ότι πρέπει να φύγει.
Ο κόντης απο πέρσι κάνει την μια μαλακία πίσω απο την άλλη σε επιλογή παικτών!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ο κόντης απο πέρσι κάνει την μια μαλακία πίσω απο την άλλη σε επιλογή παικτών!
Μην βιάζεσαι και συ, είναι νωρίς ακόμα. Και τα μπαόκια στα φιλικά μας λέγαν διάφορα για τον Ίβιτς (πως τρέχει, είναι παιχτάρα κλπ) και τώρα τον βρίζουν. Μην βιάζεσαι να κρίνεις

Επισκέπτης
Μην βιάζεσαι και συ, είναι νωρίς ακόμα. Και τα μπαόκια στα φιλικά μας λέγαν διάφορα για τον Ίβιτς (πως τρέχει, είναι παιχτάρα κλπ) και τώρα τον βρίζουν. Μην βιάζεσαι να κρίνεις
Στον παοκ δεν τραβάει μέχρι στιγμής ο ιβιτς και σε εσάς πέρσι άργησε να βρει ρυθμό! Καλός είναι αλλά πολύ αργός για το σύγχρονο ποδόσφαιρο καλύτερα να τον βάζουν μετα το 60΄που είναι κουρασμένοι οι άλλοι για να είναι στα ίσα στον ρυθμό, άσε που έχει πάρει ήδη άλλο παίκτη ο παοκ για την συγκεκριμένη θέση! Τον έχει κλείσει ήδη απο όσο ξέρω, τον ξέρετε και εσείς και οι γριές!
Αν κατάλαβες, κατάλαβες για ποιόν λέω! ;)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
παπαρια μαντολες ειναι..ο αδελφος του ηταν παιχτουρα..αυτος ειναι για χαστουκια..
μπα οταν επαιζε σε εμας ηταν μαπα το καρπουζι τωρα που ασπαστηκε τον μωαμεθανισμο εγινε μαραντοναΣ

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
VAMOS ARIS

Συνημμένα

• 10.jpg
    10.jpg
    88,7 KB · Εμφανίσεις: 18
  • 11.jpg
    11.jpg
    62,6 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 12.jpg
    12.jpg
    52,1 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 13.jpg
    13.jpg
    20,8 KB · Εμφανίσεις: 17

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μπα οταν επαιζε σε εμας ηταν μαπα το καρπουζι τωρα που ασπαστηκε τον μωαμεθανισμο εγινε μαραντοναΣ
Μπα Βαλεντίνε και αυτοί τον βρίζουν τώρα. Απλά στα φιλικά μας έλεγαν ότι και καλά τώρα που πήγε στον μπαοκ παίζει μπάλα

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Vamos αγόρι μου και η παναγιά μαζί μας
Ευχαριστω και τον θεο που με εχει κανει Αρειανο κι οχι μωαμεθανο