Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
stefanD και paradise μέχρι να σας ευλογήσει ο αι γαμήσου και πάρετε τον πούλο θα πρέπει όλοι εμείς που προσπαθούμε να μιλήσουμε λίγο σοβαρά και να κάνουμε πλάκα σε λογικά πλαίσια και όχι στο επίπεδο της μαλακίας που έχει ο δεκαπεντάχρονος εγκέφαλός σας, θα πρέπει να σας γαμοσταυριδιάζουμε συνεχώς. Πάρτε φόρα λοιπόν, κλάστε μας δυνατά τα αρχίδια και αιντε στον πούτσο κοπέλες μου.

Ποιος σε γαμάει μωρή κουράδα που θα μας κάνεις και υποδείξεις?

miata954

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Εγώ guys περιμένω τις μεγάλες στιγμές που θα ζήσει ο Τεό μόλις αρχίσουν τα τσιμπούκια και με τα 2 κεφάλια τα κοτόπουλα.Ο Ντέμης κυριλέ την έβγαλε.
Κωλότουρκοι γαμώ τα κόκκαλα του Οζάλ.

Επισκέπτης
Όχι να γίνει μεγάλο θέμα και ο κουνιάδος της πετρουλάκαινας ρε παιδιά. έλεος!!!!!!!

Επισκέπτης
Εγώ guys περιμένω τις μεγάλες στιγμές που θα ζήσει ο Τεό μόλις αρχίσουν τα τσιμπούκια και με τα 2 κεφάλια τα κοτόπουλα.Ο Ντέμης κυριλέ την έβγαλε.
Κωλότουρκοι γαμώ τα κόκκαλα του Οζάλ.
εγω παλι γαμω ολες τις ζμπαουγκ-αδεκαρουλες τουρκαλες & μαλιστα χωρις σαλιο..

Επισκέπτης
Εγώ πάλι γουστάρω πολύ την έπαρση των ζμπαουγκτζήδων. Δε θα είναι απλό διπλοτσίμπουκο αλλά doubledeepthroat με εξαγωγή αμυγδαλών.-και δε θα αργήσει.

Επισκέπτης
Πάω πάσο αδερφέ έχεις κι εσύ τα δικά σου λεβεντόπαιδα.-κάτσε να βαρέσει το κανόνι η MAR##N και θα σου πω εγώ πολυμετοχικός κι αρ@@@ια μάντολες.

Επισκέπτης
Πάω πάσο αδερφέ έχεις κι εσύ τα δικά σου λεβεντόπαιδα.-κάτσε να βαρέσει το κανόνι η MAR##N και θα σου πω εγώ πολυμετοχικός κι αρ@@@ια μάντολες.
δεν χρειαζεται ρε φιλε..μετα απο την ριζουπολη & το 3-0,το 1-4 στην λαγοφλωρο,το περισυνο 4-0 στον ναο & τα 11 στα 12,εχουν μαθει το ποιημα πλεον..οσο για την μαρφιν,τον βγενοπουλο,τον πατερα & το διδυμο των κοντορεβυθουληδων τους ειδαμε στην πραξη..ακομη κουβαλανε το χρημα απο την αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου..΄πολυ χρημα λεμε..αμα σου βρισκεται κανα χρηματοκιβωτιο για πεταμα στειλτο σε παρακαλω στην αμαρτωλων & κλεφτων..
Υ.Γ κατσε να χασουν σημερα & εκει να δεις γλεντια..
παλι θα πηδανε μαντρες οι ντροπες των οπαδων..

Επισκέπτης
Αφού να φανταστείς τους περίσεψε τοοοοόσο χρήμα που άεχισαν να σκορπάνε σε χορηγίες-αγορές υποκαταστημάτων στη συμπρωτεύουσα.
Ξέρεις αυτούς που αδικεί μόνιμα η Αθήνα.

Επισκέπτης
Αφού να φανταστείς τους περίσεψε τοοοοόσο χρήμα που άεχισαν να σκορπάνε σε χορηγίες-αγορές υποκαταστημάτων στη συμπρωτεύουσα.
Ξέρεις αυτούς που αδικεί μόνιμα η Αθήνα.
σωσιβια ομως δεν τους αγορασαν & θα εχουμε παλι πνιγμους φετος..

Επισκέπτης
Και να πνιγούν δε θα καταλάβουν μία. όλη τους η κάψα είναι να μας δουν β'εθνική
Δεν καταλαβαίνουν ούτε ότι μερκά πράγματα άλλαξαν ανεπιστρεπτί ούτε ότι με δεκανίκια
το μόνο που γίνεται είναι να χαρείς για λίγο και μετά πάλι κλαρίνο.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Και να πνιγούν δε θα καταλάβουν μία. όλη τους η κάψα είναι να μας δουν β'εθνική
Δεν καταλαβαίνουν ούτε ότι μερκά πράγματα άλλαξαν ανεπιστρεπτί ούτε ότι με δεκανίκια
το μόνο που γίνεται είναι να χαρείς για λίγο και μετά πάλι κλαρίνο.

ανεπιστρεπτί?...βρε πως τα φέρνει η πουτάνα η ζωή,πως τα φέρνει η πουτάνα η ζωή...

[youtube=425,350]rXrmD5tX7Zk[/youtube]

Επισκέπτης
παλι εδω εισαι ρε παρλιακο???
παλι χτυπησες τις μαλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλαματινες σου & ηρθες στα αφεντικα σου για τσιμπουκακι μωρη κωλοξεσκισμενη τουρκαλα???

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
παλι εδω εισαι ρε παρλιακο???
παλι χτυπησες τις μαλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλαματινες σου & ηρθες στα αφεντικα σου για τσιμπουκακι μωρη κωλοξεσκισμενη τουρκαλα???

Σε ποιά αναφέρεσαι για να ξέρω αν θα γελάσω η θα ξεκαρδιστώ;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Καλημέρα σας σουπεράδες.  Απ ότι καταλαβαίνω ετοιμάζεστε για το ντέρμπι ουραγών με την δεύτερη ομάδα της πόλης μας...

Εγώ πάλι ζαλίζομαι εκεί ψηλά που βρίσκομαι και όσο φαντάζομαι οτι Σάββατο βράδυ μπορεί να μην έχω τον κόκκινο γκέι να μου κρατάει το χέρι τόσο με πιάνει ίλιγγος.  Από την άλλη πρέπει να προσέχω διότι ο κουτσιανικούλης και ο ξανθός αράπης παραμονεύει.  Αλλά τι σας γράφω τώρα, εσείς τα ξέρετε καλύτερα...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.480
Πόντοι
2.606
Ξεκωλι-ΑΡΗΣ...Τον πιο καυλα προεδρο εχετε-σας παραδεχομαι.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.480
Πόντοι
2.606
Ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι καλυτερος και απο το παλιο αρχιδι το δικο μας(βατμαν).Ευγε...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα σας σουπεράδες.  Απ ότι καταλαβαίνω ετοιμάζεστε για το ντέρμπι ουραγών με την δεύτερη ομάδα της πόλης μας...

Εγώ πάλι ζαλίζομαι εκεί ψηλά που βρίσκομαι και όσο φαντάζομαι οτι Σάββατο βράδυ μπορεί να μην έχω τον κόκκινο γκέι να μου κρατάει το χέρι τόσο με πιάνει ίλιγγος.  Από την άλλη πρέπει να προσέχω διότι ο κουτσιανικούλης και ο ξανθός αράπης παραμονεύει.  Αλλά τι σας γράφω τώρα, εσείς τα ξέρετε καλύτερα...
Έτσι καυλιάρη σε θέλω. Υπερόπτη. Να σπάσεις καλά την κεφάλα σου όταν αρχίσει η κατρακύλα :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom