Επισκέπτης
Εγώ ξέρω εναν βιτολο που έπαιζε στην σαντατερ, αν είναι αυτός είχε πρόβλημα με τις κάρτες γενικά, στοιχηματικά τον ξέρω έβλεπα συχνά πως έτρωγε κόκκινες!
αρειανή περιφάνεια....Αν ημουν ο Λαμπρος παντως θα εκανα τη μαγκια να τον τιμωρησω τον Βιτολο,ετσι να δειξω και καποια ανωτερωτητα σε σχεση με την περσινη σταση Ζαγορακη...
Ναι,σωστα,αυτος ομως κερδισε εστω και με ανυπαρκτο φαουλ...αρειανή περιφάνεια....
μάλλον προς το παρόν άλλος έδειξε ανωτερότητα και δεν πηρε σβάρνα τα κανάλια να κλαίει που μας το "σκότωσαν το παιδί"
Αυτα σκεφτομαι κ εγω..γαμησε τα ξες τι φοβαμαι μη κερδισουμε τις γριες και κατσει κι αλλο! τι να ευχηθω δεν ξερω
βρε βρε ο τουρκοσπορος κομητης πως απο τα λημερια μας; ποια πουτσα; σε αλλο γηπεδο δεν ησουν η αλλο καναλι εβλεπες; διασυρμος ετσι;Σκουλίκια φάγατε την πούτσα και ηρεμήσατε (στην κυριολεξία).
μετα το 1-0 κανατε fair playΈλα βρωμοσκούλικο μπορεί να ήμουν και σε άλλο... πόσο ήρθε το μάτς?
Τους είδα και παλιά πως ήταν, που πετούσαν πέτρες στον Μαραντόνα. Άσχετο ο Thesspunter που είναι;πιστευω καποτε ηταν οι οπαδοι τους οπαδοι με αυτο που εννοουμε τωρα γινανε ψευτομαγκες και ψευτονταηδες.
Δεν έχω άποψη για τα ραδιοφωνικά δρώμενα αλλά την αλήθεια την ξέρουμε λίγο-πολύ και χωρίς το ραδιο της ΠΑΕ.Ένα ράδιο ιδιοκτησίας της παε σε τι θα σας εξυπηρετήσει?
Θα περιμένετε να ακούσετε αλήθειες απο εκεί?