AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Merci ρε Πετρο,αλλα δε χρειαζεται να διαβασουμε τα οποια κειμενα,το προβλημα ειναι πολυ ορατο,βγαζει ματια.Διωξτε τον ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!(Ωπα,βραχνιασα!)
Merci ρε Πετρο,αλλα δε χρειαζεται να διαβασουμε τα οποια κειμενα,το προβλημα ειναι πολυ ορατο,βγαζει ματια.Διωξτε τον ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!(Ωπα,βραχνιασα!)
Ξέρεις ποιός είναι ο πιο διάσημος Άγιος;Τα πανιά, τα πάνια........σκουλήκια......
Ο Άι ΓαμήσουΞέρεις ποιός είναι ο πιο διάσημος Άγιος;
Θέλω εχθρούς!χοντρε με εχεις κουρασει
χτιζω ενα προφιλ εδω και μηνες και μεσα σε 1 βδομαδα με κανεις να φαινομαι του κατηχητικου
αι σιχτιρ
Πέρσι έκανε την δήλωση της χρονιάς!
[youtube=425,350]PVJLF9rJGOY[/youtube]
Χθες έκανε την μαλακία της χρονιάς!
Ακούστε και δείτε όσοι δεν το είδατε να γελάσετε!
[youtube=425,350]PWGcsCf1_TY[/youtube]
Είδατε να κάνει φάσεις κανεις?
Όχι ρε ομορφόπαιδο, αν εξαιρέσεις τις 3 που είχε ο παοκ καμία άλλη δεν είδαμε!
Υποστηρίζετε απο τα ΜΜΕ το ποδόσφαιρο με την παλικαριά και την αντρεία!
Σιγά βρε μπούλη μην σκίσεις κανένα καλτσον, άμα δεν την αντέχεις την παλικαριά πήγαινε στο σπίτι να ρίξεις ένα πλέξιμο ή πάρε την ομάδα και πήγαινε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπαλέτου!
Δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να πάιζουμε τέτοιο ποδόσφαιρο!
Σιγά βρε Λαπόρτα με την Μπαρτσελόνα της παπαναστασίου που μάγεψες την Ελλάδα πέρσι μένοντας 20 βαθμούς πίσω!
Σκόραρε ένας μην πω τι!
Κοντρέρας τον λένε αυτόν μου σου πέταξε τα μάτια έξω!
Ήταν ένα παιχνίδι πέρα απο την λογική του ποδοσφαίρου!
Για να ξέρεις την λογική του ποδοσφαίρου πρέπει να ξέρεις και ποδόσφαιρο!
Είσαι άσχετος το ξέρουμε σταμάτα να λες μαλακίες!
Τι κομπλεξάρα είσαι ρε τέρας της φύσεως, προσπαθεί να περάσει η διοίκηση του σουπερ3 την γραμμή ασχολούμαστε μόνο με τους πάνω αλλά όπου βρεθείς ρίχνεις χολή για τον παοκ, ο ζαγοράκης μιά φορά ασχολήθηκε μαζί σου είπε την αλήθεια και τέλος!
Άντε γεια με μαθήματα απο πράγματα που νομίζετε ότι δεν καταλαβαίνουμε!
ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ
Βασισμένος στις αρχές της προπαγάνδας του Goebbels από τον Leonard W. Doob, που δημοσιεύεται για την κοινή γνώμη και την προπαγάνδα. Ένα βιβλίο των αναγνώσεων που εκδίδονται για την κοινωνία για την ψυχολογική μελέτη των κοινωνικών ζητημάτων..
1. Ο προπαγανδιστής πρέπει να έχει πρόσβαση στη νοημοσύνη του "φυτού - πελάτη - οπαδού" σχετικά με τα γεγονότα και την κοινή γνώμη.
2. Η προπαγάνδα πρέπει να προγραμματιστεί και να εκτελεσθεί από μόνο μια αρχή.
***Ο πρόεδρος της ΠΑΕ αρης ξεκινά το παραλλήρημα αμέσως μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με της δηλώσεις του στα ΜΜΕ
α. Πρέπει να εκδώσει όλες τις οδηγίες προπαγάνδας η αρχή
β. Πρέπει να εξηγήσει τις οδηγίες προπαγάνδας στους σημαντικούς ανώτερους υπαλλήλους και να διατηρήσει το ηθικό τους.
γ. Πρέπει να επιτηρήσει τις δραστηριότητες άλλων αντιπροσωπειών που έχουν τις συνέπειες προπαγάνδας
***Ξεκινά η προπαγανδιστική γραμμή του super3 σε όλα τα ΜΜΕ σύμφωνα με της αρχικές δηλώσεις του Προέδρου της ΠΑΕ
3. Για να γίνει αντιληπτή, η προπαγάνδα πρέπει να προκαλέσει το ενδιαφέρον του ακροατηρίου και πρέπει να μεταδοθεί μέσω των ΜΜΕ
4. Πρέπει να χρησιμοποιηθούν επανειλημμένως στα ΜΜΕ
***Για 2 συνεχόμενες μέρες μετά την λήξη του παιχνιδιού σε χρήση της προπαγάνδας βγαίνουν ανακοινώσεις προς πάσα κατεύθυνση με απότερο σκοπό των αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης με δικαιολογία τον τραυματισμό ενός παίχτη σε ένα αντρικό άθλημα
5. Η προπαγάνδα πρέπει να επιτρέψει την αύξηση των ελπίδων που μπορούν να παρουσιαστούν από τα μελλοντικά γεγονότα ώστε να αποπλανήσει το κοινό άισθημα.
6. Η προπαγάνδα στο εσωτερικό μέτωπο πρέπει να δημιουργήσει ένα βέλτιστο επίπεδο ανησυχίας.
6-α. η προπαγάνδα πρέπει να ενισχύσει την ανησυχία σχετικά με τις συνέπειες της ήττας
6-β. η προπαγάνδα πρέπει να μικρύνει την ανησυχία (εκτός από να αφορέσει τις συνέπειες της ήττας) που είναι πάρα πολύ υψηλή και που δεν μπορεί να μειωθεί από τους ανθρώπους
γ. Η προπαγάνδα στο εσωτερικό μέτωπο πρέπει να μικρύνει τον αντίκτυπο της απογοήτευσης.
***Kανείς στην αντίπαλη ομάδα δεν ασχολείται με τον λόγο που η ομάδα τους σερνόταν στον γήπεδο και προσπαθούν να φορτώσουν την ήττα σε τρίτους ενώ σε αντίθετη περίπτωση Νίκης με την βοήθεια διαιτησίας δεν γίνεται αναφορά
γ-α. οι αναπόφευκτες απογοητεύσεις πρέπει να προσδοκηθούν
γ-β. οι αναπόφευκτες απογοητεύσεις πρέπει να τοποθετηθούν στην προοπτική
7. Η προπαγάνδα πρέπει να διευκολύνει τη μετατόπιση της επιθετικότητας με τη διευκρίνιση των στόχων για την έχθρα.
***Άνανδρη επίθεση μέσω ραδιοφονικών σταθμών στον ποδοσφαιριστή και αρχηγό του ΠΑΟΚ, με τηλεφωνικές απειλές στην οικογένεια του και τον ίδιο με διαροή των προσωπικών του στοιχείων μέσα από το superforum.gr και οι εισσαγελεία δεν έχει καταλλάβει το πώς!!!
Μου αρέσει όταν λες μαλακίες μόνο και μόνο για να μου την πείς!οτι πιο αδικο εχει ειπωθει για σκορδα εδω μεσα
πες μας για την σφαγη του αρη χθες απο τους διαιτητες
και σταματα να εισαι κομπλεξικος με τον αρη,εισαι χειροτερος και απο τον παλερμο
Γιατι νομιζεις αυτος εχει παρει χαμπαρι τι λεει?
Ερώτηση για λίγους:
χτύπησε σε δεν ξερω γω τί να ουμε ρε;
Για όσους δεν κατάλαβαν τι εννοώ:
video :
Στα 00:50
sorry, δεν είπε "δεν ξέρω γω τι" αλλά "να μην πω τι"
να μην πεις τί ρε;
ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ
Για όσους δεν κατάλαβαν τι εννοώ:
video :
Στα 00:50
sorry, δεν είπε "δεν ξέρω γω τι" αλλά "να μην πω τι"
να μην πεις τί ρε;
ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ
[youtube=425,350]EoPFR-O9rYw[/youtube]
πισω στα τσαντιρια σας τουρκακιαόχι στα 50...στην αρχή τί λέει ο γελοίος...ένα κακό παιχνίδι,όπως συνηθίζει να παίζει ο ΠΑΟΚ!!!..τέτοια ανυπαρξία...η πολλή συναναστροφή με τους gay αυτά φέρνει...τεράστιο κόμπλεξ με τον ΠΑΟΚ...τέτοια παοκτσήδικη γαλούχηση που έχουν δεχτεί οι καημένοι
αυτοκριτικη κανεις για τους οπαδους σας και το μπουρδελο σας?τέτοια έλλειψη ανδρισμού...μια φορά να βγούνε και να πούνε παίξαμε και χάσαμε και να μην τους φταίει ο καιρός,η βροχή,η Μαντόνα ή ο Τατούλης...για αυτό μια ζωή θα είναι σωματείο της καρπαζιάς και της πλάκας...αυτός ο πρόεδρός τους πρέπει κάθε βράδυ να κάνει προσευχές να καταστραφείο ΠΑΟΚ,για τέτοιο κόμπλεξ μιλάμε...και όσο τους γαμάς,τόσο πιο πολύ κλαψομουνιάζουνε
Καλημέρα παιδιά
Δυστυχώς για εσάς ήρθε αυτό για το οποίο ήμουν σίγουρος και είχα και το θάρρος να βάλω στοίχημα με τον εαυτό μου. Επίσης δυστυχώς κανείς από εσάς δεν είχε το θάρρος να κάνει πλάκα όλη αυτή την εβδομάδα που πέρασε, κάποιοι με 1000 ποστ στο συγκεκριμένο θρεντ κρύφτηκαν τις τελευταίες μέρες...
Το τελευταίο που ανέφερα με κάνει να μην έχω διάθεση να σας καζουρέψω... Θα γράψω όμως λίγα πράγματα για το παιχνίδι, για τις 2 ομάδες και την ατμόσφαιρα...
Οσον αφορά το παιχνίδι, ήταν ένα κλασσικό παιχνίδι μίας ομάδας της superleauge με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ του Σάντος, δηλαδή ο ΠΑΟΚ να δίνει χώρο στον αντίπαλο και να περιμένει πίσω για να βγεί μπροστά είτε κλέβοντας την μπάλα στην άμυνα του αντιπάλου είτε παίζοντας κάθετα από το κέντρο με βαθιές μπαλιές των αμυντικών (2κεντρικών ή 2 χαφ). Έτσι έγινε το γκολ με την αεκ, έτσι έγινε με το θρασύμβουλο, έτσι χάθηκε και η ευκαιρία με τον Κων/δη στο 1ο ημίχρονο.
Αυτό που μου αρέσει αφάνταστα όμως ως οπαδό, και σε αντίθεση με το τι πιστεύουν κάτι αγγελικοί, είναι η προσήλωση στα αμυντικά καθήκοντα και στην γενική αμυντική λειτουργία της ομάδας. Το μόνο που θυμάμαι στα 4 αυτά ματς είναι: 1 σουτ του σίμιτς με τον όφη, το γκολ της αεκ και το λάθος του δάρλα με το σου του σκόκο, μηδέν από θρασύμβουλα και σχεδόν 0 από άρη (ενα σου από πλάγια θέση του νέτο και ένα έξω απ την περιοχή του μεγάλου παιχταρά αντικαταστάτη του ίβιτς).
Και αν για τον ΟΦΗ δεν έχω και την καλύτερη άποψη, ο Θρασύμβουλας έκανε 6 κλασσικές με τον βάζελο και άλλες τόσες με τον εργοτέλη, η ΑΕΚ κέρδισε ΠΑΟ, έβαλε 2 γκόλ στον Πανιώνιο και της ακυρώθηκε ένα κανονικό και ο Αρης έκανε ευκαιρίες και με τον λεβαδειακό και με τον παο και με τον εργοτέλη (έστω και μετά το 3μπαλο)
Ο αρης δυστυχώς (το εννοώ) πληρώνει τα σφάλματα της υπερβολικής αγάπης του Προέδρου του, που σκέφτεται ως σουπεράς και όχι ως πρόεδρος. Αυτό είναι μεγάλη κατάντια διότι όταν βγαίνεις στα μικρόφωνα και είσαι ΠΡΟΕΔΡΟΣ τότε πρέπει να σκεφτείς οτι μιλώντας στα κανάλια αντιπροσωπεύεις όλους τους φιλάθλους του ΑΡΗ και όχι τον σουπερ 3 λάμπρο μου... Αυτά που είπες και το ύφος σου δεν αρμόζουν και σίγουρα δεν εκφράζουν την πλειοψηφία των Αρειανών...
Επίσης ένα απο τα λάθη του λάμπρου είναι που έδωσε το δικαίωμα στον ντούσαν για να του την κάνει αφού άρχισε την προετοιμασία. Από την στιγμή που έγινε το θέμα με τον ΠΑΟ έπρεπε να τον διώξει αμέσως μετά τον τελικό πέρυσι... Ο εγωισμός του έφερε την παραίτηση μετά την έναρξη της προετοιμασίας, με αποτέλεσμα να έρθει ένας άνεργος, με παίχτες όχι δικούς του, με πρόγραμμα προετοιμασίας, φιλικών κτλ όχι δικά του επίσης... Από αυτόν τον προπονητή εσείς ζητάτε να γίνει ντούσαν στην θέση του ντούσαν, όχι για κανενα άλλο λόγο, αλλά απλά για να ρίξετε το φταίξιμο από τη διοικηση...
Για να το συνοψίσω, το ματς πήγε όπως το φανταζόμουν (φυσικά ότι έγραφα για 4,5-0 τα έγραφα για να σας τσιγκλίσω...), και είμαι περήφανος διότι ως φίλαθλος βλέπω αυτό που πρέπει να βλέπω από την ομάδα μου. Μία ομάδα που δεν αφήνει τον αντίπαλο να μπει στην περιοχή και περιμένει την ευκαιρία να τον χτυπήσει. Άλλοι μπορεί να προτιμούν τα σκόρ τύπου 5-4 του άγγελου και να τρέμουν ανεβάζωντας 200 σφυγμούς όταν ο αντίπαλος έχει τη μπάλα. Εγώ είμαι ρεαλιστής και βλέπω οτι στην ευρώπη η μόνη ομάδα που καταφέρνει θέαμα + άμυνα είναι η μάντσεστερ...
υ.γ. π@υτσα πάλι....
τελευταία φορά που γράφω εδώ μέσα.το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι άτομα σαν τον πρόεδρο σας απλά προσβάλουν το ποδόσφαιρο και είναι επικίνδυνα γενικώς.Ψάξτε να βρείτε αλλού τα αίτια της πορείας σας και δείτε λίγο λογικά την θέση σας και την πορεία σας, δεν μπορεί να φταίνε πάντα οι άλλοι.
Κατι δεν παει καλα εδω.τέτοια έλλειψη ανδρισμού...μια φορά να βγούνε και να πούνε παίξαμε και χάσαμε και να μην τους φταίει ο καιρός,η βροχή,η Μαντόνα ή ο Τατούλης...για αυτό μια ζωή θα είναι σωματείο της καρπαζιάς και της πλάκας...αυτός ο πρόεδρός τους πρέπει κάθε βράδυ να κάνει προσευχές να καταστραφεί ο ΠΑΟΚ,για τέτοιο κόμπλεξ μιλάμε...και όσο τους γαμάς,τόσο πιο πολύ κλαψομουνιάζουνε
τελευταία φορά που γράφω εδώ μέσα.το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι άτομα σαν τον πρόεδρο σας απλά [glow=red,2,300]προσβάλουν το ποδόσφαιρο και είναι επικίνδυνα γενικώς[/glow].Ψάξτε να βρείτε αλλού τα αίτια της πορείας σας και δείτε λίγο λογικά την θέση σας και την πορεία σας, δεν μπορεί να φταίνε πάντα οι άλλοι.