Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
[youtube=425,350]Kh_bwAH72fc&feature=related[/youtube] :rockon:
βρε δωρητή...

γι αυτό σου λέω αγόρι μου, αφού δεν ξέρεις τι παίζει εδώ πάνω, γιατί δεν ρωτάς και κάθεσαι και ξεφτιλίζεσαι;
κάτσε εκεί στο γαυρογκέι θρεντ σου και άσε μας εμάς...

Ξέρεις τί σύνθημα είναι αυτό και ποιου συνθήματος 5qrjR3FK-W8]απομίμηση[/url[/MEDIA]] είναι;

Μία ζωή δεύτερες έρχονται οι ρούλες.  Μόνο στο πισοκωλητό τρέχουν πρώτες.  Για να πάρουν θέση...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
εσυ που τα ξες καλα εδω πανω τι γινεται δλδ; σας πηραν χαμπαρι και απο κατω και σας την λενε ρε!!! οσο για τις πισωκολλητα σαν τις τουρκαλες δεν εχει, εχει; εσεις τα ξερετε καλα, αρε doriti ωραιο το βιντεακι σου, ωραιες καταστασεις

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
εσυ που τα ξες καλα εδω πανω τι γινεται δλδ; σας πηραν χαμπαρι και απο κατω και σας την λενε ρε!!! οσο για τις πισωκολλητα σαν τις τουρκαλες δεν εχει, εχει; εσεις τα ξερετε καλα, αρε doriti ωραιο το βιντεακι σου, ωραιες καταστασεις
ποιος μας πήρε χαμπάρι;  δεν ξέρουν τι τους γίνεται... βγάζουν δικά μας συνθήματα και τα πασάρουν για δικά σας

Και σταμάτα να τους γλείφεις... Οτι και να κάνεις ο γκαλέτι θα ξαναέρθει θεσσαλονίκη.  Προτείνω στο επόμενο αγώνα με τον γαύρο να βρεις μια γκόμενα με μεγαλύτερα βυζιά από την προηγούμενη για να μην κοιτάς στο γήπεδο...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καλημερα σας κυριοι, μην ξανακοροιδεψει κανεις τον thess, φιλαρακι μου ειναι και τον εχω και σε βιντεακι πριν απο λιγα χρονια στο λεωφορειο........

νταξει???? αντε ξερω γω ναουμ ξερω γω, τα χετε βαλει με το λαο του μπαοκ να ουμε και ξερω γω......

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ποιος μας πήρε χαμπάρι;  δεν ξέρουν τι τους γίνεται... βγάζουν δικά μας συνθήματα και τα πασάρουν για δικά σας

Και σταμάτα να τους γλείφεις... Οτι και να κάνεις ο γκαλέτι θα ξαναέρθει θεσσαλονίκη.  Προτείνω στο επόμενο αγώνα με τον γαύρο να βρεις μια γκόμενα με μεγαλύτερα βυζιά από την προηγούμενη για να μην κοιτάς στο γήπεδο...
αντε μασα καλυτερα γιατι οταν το ανοιγεις, στα παπαρια μου που ρεζιλευεις την ομαδα σου αλλα ρεζιλευεις και την πολη μας την Ελληνικη,αντε πατε να παρετε την πολη να κανετε κανα γηπεδο εκει να ξεβρωμισουμε. 10 μπαουκια ειναι υπεραρκετα ειστε κομμαντο εσεις με νυχοκοπτη τα βαζετε με ολοκληρο στρατο

Συνημμένα

• vividentrc3.jpg
    vividentrc3.jpg
    14,5 KB · Εμφανίσεις: 19

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Καλημερα σας κυριοι, μην ξανακοροιδεψει κανεις τον thess, φιλαρακι μου ειναι και τον εχω και σε βιντεακι πριν απο λιγα χρονια στο λεωφορειο........

νταξει???? αντε ξερω γω ναουμ ξερω γω, τα χετε βαλει με το λαο του μπαοκ να ουμε και ξερω γω......
ξαδερφάκι μου είναι αυτό που δείχνεις

θα τον βρεις κάθε Πέμπτη στην λαϊκή της Πολίχνης

πουλάει πατάτες παπαναστασίου... 

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Και ενα ωραιο τραγουδακι μου ηρθε να σας αφιερωσω, παλιο αλλα καλο...... προσεχετε μη φυγετε για το 7 και σεις αυριο, περυσι σταματησατε στο 4......με το Αεκ-ακι!!!!!!!!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Και ενα ωραιο τραγουδακι μου ηρθε να σας αφιερωσω, παλιο αλλα καλο...... προσεχετε μη φυγετε για το 7 και σεις αυριο, περυσι σταματησατε στο 4......με το Αεκ-ακι!!!!!!!!

Επειδή μόνο φιλικό έχεις να παραθέσεις,

σου στέλνω 2 εχθρικά για να έχεις να θυμάσαι:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μας επεισες τωρα..... για τις ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ μοκο??? Ετσι λεει Η ΓΡΑΜΜΗ σας???? :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ρε παιδιά μια ερώτηση για όποιον μπορεί να ξέρει!
Αυτοί που βγαίνουν συνέχεια σε όλα τα ραδιόφωνα (λιγότερο στο libero) όπως ο επταλοφίτης και ο ηγεσίας λέτε να τα παίρνουν απο τις διοικήσεις? Πολύ πιθανόν μου φαίνεται!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ρε παιδιά μια ερώτηση για όποιον μπορεί να ξέρει!
Αυτοί που βγαίνουν συνέχεια σε όλα τα ραδιόφωνα (λιγότερο στο libero) όπως ο επταλοφίτης και ο ηγεσίας λέτε να τα παίρνουν απο τις διοικήσεις? Πολύ πιθανόν μου φαίνεται!
τί λένε;

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ζμΠαοκια 2 εσις 3 ο Αρουλις,κερναο λουκουμια

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σας περιμένουμε σκουληκαντέρες σε 2 βδομάδια! :birdman:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
[youtube=425,350]lcDL0xthAsk&feature=related[/youtube]
το τελευταιο πρωταθλημα του παοκ ηταν αυτο στο οποιο ανοιξε τα ποδια στους αθηναιους λαγους

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Κε δωρητα, τι ειναι αυτα που λετε?????????  Τς τς τς....θα σας μαλωσω.... Ο μπαοκ, ο ενδοξος, ο λαοφιλης, με τον καλυτερο λαο στον κοσμο.... ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ???? Ααα ολα κι ολα κυριε δωρητα, θα σας μαλωσω..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
βρε δωρητή...

γι αυτό σου λέω αγόρι μου, αφού δεν ξέρεις τι παίζει εδώ πάνω, γιατί δεν ρωτάς και κάθεσαι και ξεφτιλίζεσαι;
κάτσε εκεί στο γαυρογκέι θρεντ σου και άσε μας εμάς...

Ξέρεις τί σύνθημα είναι αυτό και ποιου συνθήματος 5qrjR3FK-W8]απομίμηση[/url[/MEDIA]] είναι;

Μία ζωή δεύτερες έρχονται οι ρούλες.  Μόνο στο πισοκωλητό τρέχουν πρώτες.  Για να πάρουν θέση...
αλλο ενα συνθημα που "εβγαλαν" οι παοκτζηδες :2funny: :2funny:
[youtube=425,350]_VvSvHDscKI&feature=related[/youtube][youtube=425,350]5qrjR3FK-W8[/youtube]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom