Μάξιμε [glow=red,2,300]μπερδεύεσαι[/glow],
εδώ είναι το θρεντ της σκουληκαντέρας και κατα δήλωση των [glow=red,2,300]σουπεράδων[/glow] (όλοι τέτοιοι είστε το θέλετε ή μη) δεν ασχολείστε με άλλες ομάδες
...πλην αυτών που [glow=red,2,300]θέλετε να μοιάσετε[/glow], λέω εγώ
1ον δε μπερδευομαι
2ον δεν ημουν, δεν ειμαι, ουτε θα ειμαι, συμφωνω σε πολλα απο αυτα που υποστηριζουν, σε πολλα διαφωνω, αλλα δεν εχω λογο να ανηκω σε καποιον συνδεσμο, το διαρκειας μου, στο γηπεδο και μεχρι εκει ειναι οι ομαδες για εμενα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ.... ενας πολυ καλος χαβαλες ειναι...
3ον εκ των πραγματων ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ δηλαδη τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ...... ΠΟΙΟΣ θελει να μοιασει ΠΟΙΟΝ????? Για σκεψου το λιγο..... Ο 4ος που παιζει ωραια μπαλα, ειναι καθαρος απο χρεη και εχει βρει τον - οποιο - δρομο του να θελει να μοιασει τον 9ο με τις σαρδελες, τα υπερβολικα ΧΡΕΗ και τα μμε να τον εχουν στραγγαλισει????? Δε νομιζω....
Παρεξηγειτε το γεγονος οτι ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ και ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ πραγματα που συμβαινουν σε σας 'η για εσας, μην ξεχνας ομως οτι το αθλημα ειναι ανταγωνιστικο και οταν υπαρχουν παραγοντες εξωγενεις που ειτε "σπρωχνουν ενα αλογο" 'η "βαζουν τρικλοποδιες σε καποιο αλλο", τοτε δε μιλαμε για ΙΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ......
Τι να κανουμε.... Η ΖΩΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ, αλλα δεν πρεπει να κλεινουμε και τα ματια 'η τα στοματα..... ;)
Φιλικα παντα!