Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
έχουμε κάνει μαλακίες με κορυφαία την Παρί Σεν Ζερμαίν...όσο για επενδυτή,δεν ξέρω,συνήθως αυτοί τέτοιους οπαδούς θέλουνε,στρατούς όπως ο Κόκκαλης

Θελουν να εχουν στρατους ψηφοφορων για να εχουν τα κονε οταν εχουν δοσοληψιες με το κρατος, το οποιο ΣΗΜΑΙΝΕΙ οτι ερχονται ΕΦΗΜΕΡΑ σε μια ομαδα για να οφεληθουν τα επιχειρηματικα τους συμφεροντα.... βλ. περιπτωση υποτιθεμενης εμπλοκης των αγγελοπουλων με τον παοκ.... ο κοκκαλης ειναι αλλη περιπτωση, οπως και οι γιαννακοπουλοι, γιατι εκτος απο ολα αυτα, ειναι και ΟΠΑΔΟΙ των ομαδων που διοικουν, εδω δεν υπαρχει αυτο και ουτε θα υπαρξει, δεν υπαρχουν ανθρωποι που: ειναι οπαδοι, εχουν αναλογη οικονομικη επιφανεια, εχουν διαθεση να "πολεμησουν" αφου ειναι σιγουρο οτι δε θα αφησουν οι κατω ευκολα το "μελι" να φυγει απο τα χερια τους και το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ για εμας εδω, δεν ειναι διατεθιμενοι να ακουσουν αυτοι και οι οικογενειες τους το ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ της ζωης τους απο "τον υπεροχο λαο" στην πρωτη-δευτερη-τριτη το πολυ ΣΤΡΑΒΗ.....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
o Kόκκαλης έχει τον Ολυμπιακό για ασπίδα,αφού αν δεν τον είχε θα ήτανε σίγουρα φυλακή...δεν υπάρχει επιχειρηματική του κίνηση που να μην προκάλεσε δικαστική έρευνα,αλλά όλες μπήκανε στο αρχείο...το 90 δεν προφυλακίσθηκε αφού κατέβαλε εγγύηση 400 εκ δρχ...και μετά πήρε τον ολυμπιακό
όσο για το μπινελίκι,θα το ακούσει ο πονηρός,αυτός που πάει να βγάλει από την ομάδα κέρδος πχ Γούμενος κλπ...αν κάνει σοβαρές κινήσεις αλλά κάτι στραβώσει κανείς δεν θα τον πει τίποτα βλέπε μπάσκετ Βεζυρτζής

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Περιμενεις να απαντησουμε σε ΜΑΛΑΚΙΕΣ ????? Περιμενεις να ασχοληθουμε μαζι σου???? Και αυτο το ενα post δε φανταζεσαι ποση ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ!!!!

Προβατακι...... μπεεεε

Μαλάκα μαζί μου ασχολήθηκες αλλα δεν ξέρεις τι να απαντήσεις γιαυτό δεν απαντάς και κάνεις σαν γκόμενα.
μπορεί ένας σκώληκας να απαντήσει ? (χωρίς να πάρει τηλέφωνο στον κεντρικό)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
o Kόκκαλης έχει τον Ολυμπιακό για ασπίδα,αφού αν δεν τον είχε θα ήτανε σίγουρα φυλακή...δεν υπάρχει επιχειρηματική του κίνηση που να μην προκάλεσε δικαστική έρευνα,αλλά όλες μπήκανε στο αρχείο...το 90 δεν προφυλακίσθηκε αφού κατέβαλε εγγύηση 400 εκ δρχ...και μετά πήρε τον ολυμπιακό
όσο για το μπινελίκι,θα το ακούσει ο πονηρός,αυτός που πάει να βγάλει από την ομάδα κέρδος πχ Γούμενος κλπ...αν κάνει σοβαρές κινήσεις αλλά κάτι στραβώσει κανείς δεν θα τον πει τίποτα βλέπε μπάσκετ Βεζυρτζής
Εγω θα σου'λεγα βλεπε μπασκετ Πανελουδης-Οικονομιδης-Αλεξοπουλος(και Βεζυρτζης αν κι αυτος λογω προιστοριας σωζεται καπως).Μηπως δεν πεσαν ολοι να τους φανε?(και χωρις να εχουν κανενα ιδιαιτερο κερδος απο τον παοκ εκτος κι αν γνωριζεις περισσοτερα,οποτε παω πασο)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
έκαναν εγκλήματα αυτοί οι 3...για τον Πανελούδη δεν το συζητάω ανεκδιήγητος,Οικονομίδης διέλυσε την ομαδάρα με Μπέρι και έφερε Λάμπλει,ο Αλεξόπουλος χρεώθηκε το διωγμό Πρέλεβιτς και κάποια τσιγκουνιά που διέκρινε ο κόσμος
για Βεζυρτζή δεν βγάλαμε κιχ,γιατί ο άνθρωπος τα έδωσε όλα και κόντεψε και να καταστραφεί και να πεθάνει ακόμα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Απο τη μια ειναι καλο ενας παραγοντας που θελει να επενδυσει να εχει το φοβο του κοσμου,για να μη κανει του κεφαλιου του,απο την αλλη ομως αυτος ο φοβος ειναι αποτρεπτικος και για οσους σοβαρους εχουν κατα καιρους σκεφτει να μπουν στον χωρο και γνωριζοντας οτι οι παγιδες ειναι πολλες κι επομενως οι πιθανοτητες(αμεσης)αποτυχιας μεγαλες την κανουν τελικα.Οσο και να σκεφτουμε εσυ κι εγω δυσκολα θα βρουμε αλλον παραγοντα πλιν ζαγορακη να εχει τετοια στηριξη απο τον κοσμο μετα την περσινη αποτυχημενη χρονια.Το ιδιο και με τον Λαμπρο στον Αρη μετα τον αποκλεισμο φετος κι ολα οσα εγιναν το καλοκαιρι.Δεν υπαρχει υπομονη απο τον κοσμο,αυτο ειναι ολο.

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.588
Πόντοι
6.495
Κικε ηταν δεδομενο οτι εισαι πολυ λιγος για τους στοχους που εχουμε..
Αλλα τετοιο χαλι σε τετοια ανετη εδρα απεναντι σε ενα τετοιο αντιπαλο ειναι πραγματικα ΝΤΡΟΠΗ!!!
Αλλαγη στον παγκο οσο ειναι καιρος..

υ.γ.Μπαογκια ξεσαλωστε!!!

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αλλα τετοιο χαλι σε τετοια ανετη εδρα απεναντι σε ενα τετοιο αντιπαλο ειναι πραγματικα ΝΤΡΟΠΗ!!!

τώρα σας περιμένουμε τούμπα και εκεί δεν θα την βγάλετε με λιγότερο απο 3 μπαλάκια.Θα παίζει και ο γκαρσία.Φτού σας! :boobies: :'(

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Εφυγε ο Ντούσκο και έγιναν όλα ρημαδιό ...

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.588
Πόντοι
6.495
τώρα σας περιμένουμε τούμπα και εκεί δεν θα την βγάλετε με λιγότερο απο 3 μπαλάκια.Θα παίζει και ο γκαρσία.Φτού σας! :boobies: :'(
Εκει θα παιζουν παντως κ οι...Νατσο,Καλβο,Ζεντιλ,Λεμπο...
Απεχεις παρα πολυ ακομα μεχρι το σημειο να μπορεις να μου την πεις ανυπαρκτε!!

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Δίκιο έχεις μεγάλε γιατί εμείς δεν έχουμε πέσει στην Β εθνική! τι να σου πούμε οι ανύπαρκτοι?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλωσήλθατε στο Πούτσα Γκράντε. Άντε αδέλφια βγάλτε τον από μέσα σας, φτάνει ολόκληρο βράδυ. Καλά αυτή η γρανιτένια άμυνα με εντυπωσίασε.

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16

πως να ξεσαλώσεις, άμα φέρνεις χι με τα χανουμάκια ε? :jerking: :think: :S :S

Συνημμένα

• index.jpg
    index.jpg
    43,4 KB · Εμφανίσεις: 16

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ασ ασχοληθούμε με τα χάλια μας ως ομάδα και ας αφήσουμε τους Τούρκους

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Γειά σας παιδιά.

Με ενδιαφέρον διάβασα τα χθεσινο απογευματινά γραφόμενά σας, σε μια προσπάθεια να δείξετε οτι έχετε επίπεδο.  Επειδή όμως το κόμπλεξ σας φαίνεται καθαρά πίσω από τα γραφόμενά σας, παρά την προσπάθεια που κάνετε να το κρύψετε, βλέπω οτι δεν σας αξίζει τίποτα περισσότερο από χλευασμό και ύβρη. 

Η πληροφορία οτι όλη αυτή η προσπάθεια σοβαρότητας σταμάτησε απότομα μόλις την πέταξε έξω ο ξανθός αράπης κρίνεται ως αναληθής...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γειά σας παιδιά.

Με ενδιαφέρον διάβασα τα χθεσινο απογευματινά γραφόμενά σας, σε μια προσπάθεια να δείξετε οτι έχετε επίπεδο.  Επειδή όμως το κόμπλεξ σας φαίνεται καθαρά πίσω από τα γραφόμενά σας, παρά την προσπάθεια που κάνετε να το κρύψετε, βλέπω οτι δεν σας αξίζει τίποτα περισσότερο από χλευασμό και ύβρη. 

Η πληροφορία οτι όλη αυτή η προσπάθεια σοβαρότητας σταμάτησε απότομα μόλις την πέταξε έξω ο ξανθός αράπης κρίνεται ως αναληθής...
Κάτσε να βγάλω την ψώλα από το λαρύγγι μου για να μιλήσω. Γιατί εν Χριστό αδελφέ μας αποκαλείς κομπλεξικούς; Δεν είχαμε εικόνα μεγάλης ομάδας; Παρεπιπτόντως σας γλίτωσε ο Κωστάκης η μου φάνηκε;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Κάτσε να βγάλω την ψώλα από το λαρύγγι μου για να μιλήσω. Γιατί εν Χριστό αδελφέ μας αποκαλείς κομπλεξικούς; Δεν είχαμε εικόνα μεγάλης ομάδας; Παρεπιπτόντως σας γλίτωσε ο Κωστάκης η μου φάνηκε;

Δεν θέλω παράπονα.
Είπαμε:

"Ο Χαλκιάς είναι πουλί και ο Σηφάκης ο μελλοντικός τερματοφύλακας της εθνικής"

Τώρα που αποδεδειγμένα ο Σηφάκης έφαγε τρία μπαλάκια και στα 3 κάνοντας τον τροχονόμο, είναι καλός ο Κωστάκης που μας έσωσε, ε;

"Ο Αβραάμ είναι απλώς ένας καλός παίχτης και τον αντικατέστησα επάξια"

Τώρα που η άμυνα μπάζει ενώ πέρυσι ήταν το δυνατό σου σημείο φταίει ο Ερνάντεθ, έ;

"Ο Μπατιόν είναι καλύτερος του Νεμπεγλέρα"
Τώρα που ο κομπλεξισμός και εγωισμός του λάμπρου σε  αναγκάζει να παίζεις με τον, αναπληρωματικό μέχρι και στις γριές, Σάκη Πρίτα πως σου φαίνεται;

"Ο Ίβιτς είναι παλτό, τον άφησα να φύγει γιατί έχω τιάγκο ζεντήλο"
Που είναι ο ζεντήλ ρε παιδιά;

"Ο Ρεγκέιρο είναι ο καλύτερος ξένος στη Θεσσαλονίκη"

Αυτόν και αν το χάσαμε...

"Ο Ερνάντεθ είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής του Αρη στην μετά β' εθνική περίοδο, τί να μας κλ@σει ο Μπάγεβιτς"

Να τον χαίρεστε τον προπονηταρά σας

"Ο λάμπρος δεν έχει κάνει ούτε ένα λάθος"

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο

"Ο ερνάντεθ δεν παίρνει χαρτάκι"

Αυτό κι αν είναι σίγουρο

"Ο Γιάννης δεν γράφει το χαρτάκι"

Το γράφει και το παρα-γράφει...

Πάρτε τώρα το ριπαπά του μαύρο ψωλαρά, αλλά μην ακούσω τίποτα - καμία δικαιολογία για τις επιλογές του ερνάντεθ και του λαμπρογιάννη κοντοσκόρδα διότι αυτές στηρίξατε τόσο καιρό όταν και σας έκραζε όλη η ελλάδα πλην των θαμώνων γνωστής καφετέριας σε πάροδο της Παπαναστασίου...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν θέλω παράπονα.
Είπαμε:

"Ο Χαλκιάς είναι πουλί και ο Σηφάκης ο μελλοντικός τερματοφύλακας της εθνικής"

Τώρα που αποδεδειγμένα ο Σηφάκης έφαγε τρία μπαλάκια και στα 3 κάνοντας τον τροχονόμο, είναι καλός ο Κωστάκης που μας έσωσε, ε;

"Ο Αβραάμ είναι απλώς ένας καλός παίχτης και τον αντικατέστησα επάξια"

Τώρα που η άμυνα μπάζει ενώ πέρυσι ήταν το δυνατό σου σημείο φταίει ο Ερνάντεθ, έ;

"Ο Μπατιόν είναι καλύτερος του Νεμπεγλέρα"
Τώρα που ο κομπλεξισμός και εγωισμός του λάμπρου σε  αναγκάζει να παίζεις με τον, αναπληρωματικό μέχρι και στις γριές, Σάκη Πρίτα πως σου φαίνεται;

"Ο Ίβιτς είναι παλτό, τον άφησα να φύγει γιατί έχω τιάγκο ζεντήλο"
Που είναι ο ζεντήλ ρε παιδιά;

"Ο Ρεγκέιρο είναι ο καλύτερος ξένος στη Θεσσαλονίκη"

Αυτόν και αν το χάσαμε...

"Ο Ερνάντεθ είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής του Αρη στην μετά β' εθνική περίοδο, τί να μας κλ@σει ο Μπάγεβιτς"

Να τον χαίρεστε τον προπονηταρά σας

"Ο λάμπρος δεν έχει κάνει ούτε ένα λάθος"

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο

"Ο ερνάντεθ δεν παίρνει χαρτάκι"

Αυτό κι αν είναι σίγουρο

"Ο Γιάννης δεν γράφει το χαρτάκι"

Το γράφει και το παρα-γράφει...

Πάρτε τώρα το ριπαπά του μαύρο ψωλαρά, αλλά μην ακούσω τίποτα - καμία δικαιολογία για τις επιλογές του ερνάντεθ και του λαμπρογιάννη κοντοσκόρδα διότι αυτές στηρίξατε τόσο καιρό όταν και σας έκραζε όλη η ελλάδα πλην των θαμώνων γνωστής καφετέριας σε πάροδο της Παπαναστασίου...
1. Ο Σηφάκης δεν έφταιγε σε κανένα μπαλάκι
2. Έχω πει πολλές φορές ότι χαλάστηκα πολύ που έφυγε ο Αβραάμ και ότι λείπει πολύ ο Νεμπεγλέρας
3. Τον ιβιτς τον γράφω στα αρχίδια μου. Είναι παλτό και θα το δεις
4. Ο Ρεγκέιρο έχεις δίκιο είναι προς το παρόν για τον πούτσο

Και τέλος μην βιάζεσαι να μας υποβιβάσεις από την δεύτερη αγωνιστική. Κοίτα τα προβλήματά σας που μετά το α΄ ημίχρονο σέρνεστε

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
petro δεν τα γράφω για σένα...

Ξέρουν αυτοί σε ποιούς αναφέρομαι...

Όσο για το Σηφάκη, έκανε ζεϊμπεκιές και στα 3 γκολ, στο πρώτο αν δεν αργούσε να βγεί θα είχε καθαρίσει τη φάση, στο δεύτερο η μπάλα πέρασε κάτω απ τα χέρια του και στο τρίτο κάτω απ τα πόδια του...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom