Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δοξα το θεο,ξυλο στους φλωρους του λιμανιου εχω δει και τον ευχαριστω!Εδω βρε λιγε,χθες με εκραζες για Νικολα και Μαναβη λεγοντας μου για επιπεδο και σημερα πριν λιγο μας παροτρυνες να δουμε τον καρπαζοεισπρακτορα μισθοφορο τσουκαλα!Μπραβο επιπεδο το αγορι μου!
ποσταρε ποτε σε εκραζα για μαναβη και νικολα ρε ψευτη,στα αρχιδια μου τους γραφω
παντως εισαι πολυ τυχερος μια φορα κατεβηκες καραισκακη και ειδες και ξυλο?ευχαριστεις το θεο που ειδες κατι τοσο σπανιο καλα κανεις
εγω το ξυλο που τρωτε το βλεπω καθε φορα που συναντιομαστε πλεον ειναι ρουτινα

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πάντως αχάριστοι να βρίζουμε έναν παικταρά μας που θα έδινε 10 πρωταθλήματα μόνος του επειδή πλέον γέρασε,δεν είμαστε...για τον Τζόρτζεβιτς αναφέρομαι...ούτε φυσικά τν προπονητή που από καφενείο μας έκανε ομάδα και μάλιστα 2 φορές...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
6 γκολ???ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ...ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ...!!!Ρε τι μου θυμισε ο μικρος!!!Εσυ δεν θυμασαι???
μια φορα καραισκακη?2 φορες τουμπα 2 χαριλαου 3 καυταντζογριο 1 καλαμαρια 1 αλεξανδρειο
τσου ρε λακη που θα με πεις και μικρο
ελατε με βανακια μεσα στον πειραια και ξαναμιλαμε,τα πουλμαν πανε μεχρι οακα και μετα τρενακι με ολη την αστυνομια συνοδεια
μαγκες του κωλου

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
μια φορα καραισκακη?2 φορες τουμπα 2 χαριλαου 3 καυταντζογριο 1 καλαμαρια 1 αλεξανδρειο
τσου ρε λακη που θα με πεις και μικρο
ελατε με βανακια μεσα στον πειραια και ξαναμιλαμε,τα πουλμαν πανε μεχρι οακα και μετα τρενακι με ολη την αστυνομια συνοδεια
μαγκες του κωλου
6 ΓΚΟΛ??? ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ...ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ...!Δεν απαντας...gay-ρουλη?ΤΟΥΜΠΑ εσυ δεν εχεις ερθει ουτε απο την τηλεοραση!!!2 φορες ηρθατε τα τελευταια 20 χρονια ρε,πως γινεται αυτο ρε νταη του κωλου?Ρε ισα απο δω,τα μπαλαμουτια σου αλλου!Ακου ηρθε ΤΟΥΜΠΑ!!!ΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
δεν είπα να τα διαλύσετε όλα,απλά απο τους 100 αρειανούς και οι 100 έχουν την ίδια γνώμη,κανένας δεν ξεφεύγει από τη γραμμή...μη μιλάς λοιπόν για πρόβατα...φυσικά αυτό έχει και τα καλά του,για να μην πω ότι έτσι πρέπει να είναι για να υπάρχει ηρεμία...απλά στον ΠΑΟΚ λόγω μάζας υπάρχουν 800 διαφορετικές απόψεις

Μεγαλη κουβεντα..... στη μαζα υπαρχουν και τα προβατα, αλλα καποτε καποιοι ξυπνανε, δε σημαινει οτι ειναι ευαγγελιο οτι σου λεει ο καθενας, εχουμε αποψη και κριση, τωρα αν στους 100 οι 100 λενε οτι ο Αρης περυσι επαιξε πολυ ωραια μπαλα συνολικα και ειχε μια σταθερη καλη πορεια, εκτος απο καποιες εξαιρεσεις-ασχημες εμφανισεις (τουμπα-μπαγερν-τελικος) αυτο δεν ειναι γραμμη, ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ αληθεια, το λενε ολοι οσοι βλεπουν μπαλα και βεβαια ειναι πολλες φορες καλο να υπαρχει κατα καποιο τροπο μια "γραμμη" ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, να ξεπερνιονται οι κρισεις, οπως γινεται μετα την σλαβεν. Και βεβαια εγω που δεν ειμαι superας και ουτε εχω πιο λογο να γινω, σε πολλα συμφωνω, σε πολλα διαφωνω, αλλα δεν υπαρχει λογος να φωναζω ουτε υπερ ουτε κατα του Σαουριδη, απλα εχω την αποψη μου και την κρατω για μενα και τις παρεες μου. Ολοι κρινομαστε ανα πασα στιγμη.... Οσο για εσας, δεν ξερω, αλλες φορες ειναι καλο να υπαρχει ΕΝΑΣ σουπερ 3, αλλες ειναι καλη η πολυφωνια..... αναλογως τις καταστασεις....

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
6 ΓΚΟΛ??? ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ...ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ...!Δεν απαντας...gay-ρουλη?ΤΟΥΜΠΑ εσυ δεν εχεις ερθει ουτε απο την τηλεοραση!!!2 φορες ηρθατε τα τελευταια 20 χρονια ρε,πως γινεται αυτο ρε νταη του κωλου?Ρε ισα απο δω,τα μπαλαμουτια σου αλλου!Ακου ηρθε ΤΟΥΜΠΑ!!!ΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑ
Και επειδη πουλας τζαμπα τρελα στους υπολοιπους πες μου μια που ηρθες και αλεξανδρειο σε ποιο ματς,ποια χρονολογια και σε ποια θυρα?Η τελος παντων δωσε καποια στοιχεια για να δω το μπαλαμουτι σου!Μην αργησεις και παιρνεις τηλ τους φιλους σου να σου πουνε

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εγω ηρθα και την μια μαλιστα με βανακι
ρωτα τους φιλους σου τι παθαινατε 5 χρονια μεχρι να ξυπνησετε επιτελους
οταν ερθετε εστω με τα πουλμαν μεσα στην αθηνα(δεν λεω πειραια)τα ξαναλεμε
ρωτα να σου πουνε πως περναγαν τα διοδια των μαλγαρων τα ιχ με κοκκινες σημαιες και που αραζανε τα φορτηγακια πανω?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Και επειδη πουλας τζαμπα τρελα στους υπολοιπους πες μου μια που ηρθες και αλεξανδρειο σε ποιο ματς,ποια χρονολογια και σε ποια θυρα?Η τελος παντων δωσε καποια στοιχεια για να δω το μπαλαμουτι σου!Μην αργησεις και παιρνεις τηλ τους φιλους σου να σου πουνε

εσύ κοίτα κάτι χρωστάς στο Νικοπολίδη 16 Νοεμβρίου....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δεν θυμαμαι χρονια μπαγλαμα,ηταν τοτε που μας εβαλαν πεταλο αναμεσα σε σας και πεταγατε τζαμια

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ο Σουπερ 3 και ο καθε Σουπερ 3 μονο τους πιτσιρικαδες μπορει να καθοδηγησει και παλι οχι ολους.Για μας τους λιγο μεγαλυτερους δε χρειαζεται κανενας συνδεσμιτης να περασει καμια γραμμη,ειμαστε κοντα στον προεδρο και τον στηριζουμε ΚΑΙ στα λαθη γιατι ξερουμε οτι ενεργει για την ομαδα και οχι για παρτη του.Αλλο το να κανεις κριτικη,αλλο να παιρνεις καποιον με τις πετρες μετα απο μπολικο "παραμυθι" απο τα μεσα και τους λοιπους(Θεοδωριδης στις γριες,Παντελακης στον παοκ παλιοτερα).Στον Αρη,δοξα το Θεο,χορτασαμε απο παραγοντες της λεζαντας,μορφονιους και "νεοπλουτους".

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγω ηρθα και την μια μαλιστα με βανακι
ρωτα τους φιλους σου τι παθαινατε 5 χρονια μεχρι να ξυπνησετε επιτελους
οταν ερθετε εστω με τα πουλμαν μεσα στην αθηνα(δεν λεω πειραια)τα ξαναλεμε
ρωτα να σου πουνε πως περναγαν τα διοδια των μαλγαρων τα ιχ με κοκκινες σημαιες και που αραζανε τα φορτηγακια πανω?
Καλα ρε φιλε με δουλευεις?Στο σεφ το 1998 μεσα απο τον πειραια περασαν ολα τα πουλμαν και τα γατια απο τα καφε μπαινανε μεσα μην φανε μαπες!Που ζεις και νομιζεις οτι εισαι ο...γαμαω?Παρτο χαμπαρι ρε,εδω πανω ισχυει ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ...Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ!Μεχρι και ποδοσφαοριστες σου σε εχουν κανει ρομπα λεγοντας οτι ετρεμαν τα ποδια τους απο το αεροδρομιο τι μου λες τωρα εσυ?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Καλα ρε φιλε με δουλευεις?Στο σεφ το 1998 μεσα απο τον πειραια περασαν ολα τα πουλμαν και τα γατια απο τα καφε μπαινανε μεσα μην φανε μαπες!Που ζεις και νομιζεις οτι εισαι ο...γαμαω?Παρτο χαμπαρι ρε,εδω πανω ισχυει ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ...Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ!Μεχρι και ποδοσφαοριστες σου σε εχουν κανει ρομπα λεγοντας οτι ετρεμαν τα ποδια τους απο το αεροδρομιο τι μου λες τωρα εσυ?
στον υπνο σου το ειδες αυτο?ποτε δεν εχετε ερθει με πουλμαν βλακακο και για να πας σεφ δεν περνας μεσα απο πειραια ασχετε  :jerking: :jerking: :jerking:

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν θυμαμαι χρονια μπαγλαμα,ηταν τοτε που μας εβαλαν πεταλο αναμεσα σε σας και πεταγατε τζαμια
Τωρα μαλιστα...εισαι ωραιος!Αυτο ηθελα μονο να μου πεις!Οπως καταλαβες δεν ειμαι κομπλεξικος ουτε να σε τσεκαρω ηθελα αλλα οπως ξερεις και συ απο το ιντερνετ ολοι εχουν παει παντου και εχουν δειρει τους παντες!ΟΚ?

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δωρητη τι ηλικια εχεις ρε?Πρεπει να ημαστε κοντα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ο Σουπερ 3 και ο καθε Σουπερ 3 μονο τους πιτσιρικαδες μπορει να καθοδηγησει και παλι οχι ολους.Για μας τους λιγο μεγαλυτερους δε χρειαζεται κανενας συνδεσμιτης να περασει καμια γραμμη,ειμαστε κοντα στον προεδρο και τον στηριζουμε ΚΑΙ στα λαθη γιατι ξερουμε οτι ενεργει για την ομαδα και οχι για παρτη του.Αλλο το να κανεις κριτικη,αλλο να παιρνεις καποιον με τις πετρες μετα απο μπολικο "παραμυθι" απο τα μεσα και τους λοιπους(Θεοδωριδης στις γριες,Παντελακης στον παοκ παλιοτερα).Στον Αρη,δοξα το Θεο,χορτασαμε απο παραγοντες της λεζαντας,μορφονιους και "νεοπλουτους".

+1000

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Τωρα μαλιστα...εισαι ωραιος!Αυτο ηθελα μονο να μου πεις!Οπως καταλαβες δεν ειμαι κομπλεξικος ουτε να σε τσεκαρω ηθελα αλλα οπως ξερεις και συ απο το ιντερνετ ολοι εχουν παει παντου και εχουν δειρει τους παντες!ΟΚ?
δυστυχως εσυ εισαι απο αυτους γιατι το σεφ εχει απ'ευθειας δρομο απο ποταμι και δεν περνας μεσα απο καφετεριες
λυπαμαι αλλα ξεφτιλιστικες :uglystupid:

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
στον υπνο σου το ειδες αυτο?ποτε δεν εχετε ερθει με πουλμαν βλακακο και για να πας σεφ δεν περνας μεσα απο πειραια ασχετε  :jerking: :jerking: :jerking:
Αστο αυτο ξερω τι σου λεω και στο τονισα και το ποτε εγινε γιατι και γω πρωτη φορα ειχα παει απο κει!Δεν εχω κανεναν λογο να σου πω ψεματα απο που πηγαν τα λεωφορεια

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
δυστυχως εσυ εισαι απο αυτους γιατι το σεφ εχει απ'ευθειας δρομο απο ποταμι και δεν περνας μεσα απο καφετεριες
λυπαμαι αλλα ξεφτιλιστικες :uglystupid:
Αστο σου ειπα μην επιμενεις!Ξερω πολυ καλα απο που πηγα!Ακου δεν πηγαμε ποτε με πουλμαν!!!Καλα ποσα κιλα βλακας εισαι?Μηπως θες να μετρησουμε και εκδρομες δικες μας κατω και δικες σας πανω?Αστο ΘΑ ΧΑΣΕΙς!Και το κακο ειναι οτι το ξερεις και συ!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Αστο σου ειπα μην επιμενεις!Ξερω πολυ καλα απο που πηγα!Ακου δεν πηγαμε ποτε με πουλμαν!!!Καλα ποσα κιλα βλακας εισαι?Μηπως θες να μετρησουμε και εκδρομες δικες μας κατω και δικες σας πανω?Αστο ΘΑ ΧΑΣΕΙς!Και το κακο ειναι οτι το ξερεις και συ!!!
οση ξερουν απο αθηνα και απο σχεδιασμο αστυνομιας καταλαβαν τι μουφες λες
μαλλον εννοεις καφετεριες το σειριο και νομιζες οτι εισαι πασαλιμανι  :2funny: :2funny:
ακομα και ο πιο αντιολυμπιακος δεν μπορει να πιστεψει οτι περασαν απο πασαλιμανι πουλμαν αλλων οπαδων χωρις να παθουν τιποτα

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οσο για το ματς που ειπες στο αλεξανδρειο σκεψου ποσο θυματα ειστε και που σας βαλανε ρε!Πρεπει να ειχες περασει καλα εκεινο το απογευμα!Ειχες κανει και γαργαρα!!!Και συ και η γαμιολα ο δημαρχος σου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom