Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καλα ρε φιλε με δουλευεις?Στο σεφ το 1998 μεσα απο τον πειραια περασαν ολα τα πουλμαν και τα γατια απο τα καφε μπαινανε μεσα μην φανε μαπες!Που ζεις και νομιζεις οτι εισαι ο...γαμαω?Παρτο χαμπαρι ρε,εδω πανω [glow=red,2,300]ισχυει ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ...Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ[/glow]!Μεχρι και ποδοσφαοριστες σου σε εχουν κανει ρομπα λεγοντας οτι ετρεμαν τα ποδια τους απο το αεροδρομιο τι μου λες τωρα εσυ?

Ισχυε φιλε μου... ΙΣΧΥΕ... Οσο πιο γρηγορα το καταλαβετε οτι οι εποχες της ψευτομαγκιας, του τσαμπουκα και του χαους εχουν περασει ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ εχετε ελπιδα να γινετε και σεις ανθρωποι, αν και κατι "παλληκαρακια" σαν αυτα που στειλατε στις σερρες και στο καραβι για κρητη ακομα εκει ζουνε......

Δεν ειπαμε να γινει το γηπεδο θεατρο, φωνη, παλμος ακομα και φανατισμενα ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, γουσταρεις να το ζεις, ακομα και το μπινελικι που πεφτει, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... ξυλο,πετρες,μπουκαλια, καδρονια ειναι πλεον ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ  :jerking: :jerking: :jerking:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Οσο για το ματς που ειπες στο αλεξανδρειο σκεψου ποσο θυματα ειστε και που σας βαλανε ρε!Πρεπει να ειχες περασει καλα εκεινο το απογευμα!Ειχες κανει και γαργαρα!!!Και συ και η γαμιολα ο δημαρχος σου!
στα παπαρια μου πιο πολυ εχω φοβηθει στο χαριλαου,ξεχασα να σου πω οτι ξαναπηγα στο φαιναλ φορ του βολλευ,θυμασαι?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ισχυε φιλε μου... ΙΣΧΥΕ... Οσο πιο γρηγορα το καταλαβετε οτι οι εποχες της ψευτομαγκιας, του τσαμπουκα και του χαους εχουν περασει ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ εχετε ελπιδα να γινετε και σεις ανθρωποι, αν και κατι "παλληκαρακια" σαν αυτα που στειλατε στις σερρες και στο καραβι για κρητη ακομα εκει ζουνε......

Δεν ειπαμε να γινει το γηπεδο θεατρο, φωνη, παλμος ακομα και φανατισμενα ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, γουσταρεις να το ζεις, ακομα και το μπινελικι που πεφτει, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... ξυλο,πετρες,μπουκαλια, καδρονια ειναι πλεον ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ  :jerking: :jerking: :jerking:
συμφωνω
αυτα πρεπει να εκλειψουν και ολοι οι οπαδοι εχουν κανει βηματα μπροστα εκτος απο τους μογγολους της τουμπας

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Τι μαλακας ειμαι, τι καθομαι και γραφω, ενας ζμπαογκτζης και ενας γαυρος μαλωνουν στο thread "μου", ποτε εδειρε ο ενας τον αλλον, που και ποιος εφαγε τις περισσοτερες...... ΡΕ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΤΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ?????? Μας πηρανε τα αιματα.......

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε νταη με τα βανακια(χαχαχαχ!!!),γιατι δεν πανηγυρισες το κυπελλο το Μαιο στο Λευκο πυργο οπως διαλαλουσες δεξια και αριστερα?Η μαγκια σου ηταν μονο μεσα στο φιλικο με τη μειοψηφια της πολης?Η θα επαιζες τελικο με τον ΠΑΟΚ και θα πουλουσες και τρελιτσα με τον υμνο σου στο Καυταντζογλειο?Ρε φιλε γιατι δεν θες να καταλαβεις οτι σαν ομαδα και σαν λαος τα ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ?Και γιατι ανεβηκες πρωτη φορα το 1989 ενω οπαδοι του ΠΑΟΚ κατεβαινουν κατα χιλιαδες απο τη δεκαετια του 70?Μην κλεινεις τα ματια σου ρε,ασε τα κομπλεξ...νιωσε την ΤΟΥΜΠΑ!

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τι μαλακας ειμαι, τι καθομαι και γραφω, ενας ζμπαογκτζης και ενας γαυρος μαλωνουν στο thread "μου", ποτε εδειρε ο ενας τον αλλον, που και ποιος εφαγε τις περισσοτερες...... ΡΕ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΤΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ?????? Μας πηρανε τα αιματα.......
Ναι ρε συ γαμησε τα,δικιο εχεις.Απλα ξεκινησε ολη η φαση εδω και εδω μειναμε!Αντε την κανω εγω

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εχει δικιο ο μαξιμος

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ευχαριστω κυριοι..... (ρε μηπως να παταω καμια φωνη που και που??????) :2funny: :2funny: :2funny:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ο Σουπερ 3 και ο καθε Σουπερ 3 μονο τους πιτσιρικαδες μπορει να καθοδηγησει και παλι οχι ολους.Για μας τους λιγο μεγαλυτερους δε χρειαζεται κανενας συνδεσμιτης να περασει καμια γραμμη,ειμαστε κοντα στον προεδρο και τον στηριζουμε ΚΑΙ στα λαθη γιατι ξερουμε οτι ενεργει για την ομαδα και οχι για παρτη του.Αλλο το να κανεις κριτικη,αλλο να παιρνεις καποιον με τις πετρες μετα απο μπολικο "παραμυθι" απο τα μεσα και τους λοιπους(Θεοδωριδης στις γριες,Παντελακης στον παοκ παλιοτερα).Στον Αρη,δοξα το Θεο,χορτασαμε απο παραγοντες της λεζαντας,μορφονιους και "νεοπλουτους".
Ρε συ μπόγια, αυτοί τα πιστεύουν όσα λένε...
Φέρε την απόχη και γρήγορα...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Το αβατάρ μου αλλάζει και μπαίνει ο γαμιάς και ο μεγαλύτερος εφιάλτης σας τους τελευταίους 2 μήνες...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ακούω Ραπ και μόλις είπε: "οι Αρειανοί είναι λίγο γυριστρούλες..."

Αντε ρε ψέφτη ραπ, από πότε;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Το αβατάρ μου αλλάζει και μπαίνει ο γαμιάς και ο μεγαλύτερος εφιάλτης σας τους τελευταίους 2 μήνες...

Βιαζεσαι.... στο εχω ξαναπει..... παρακολουθα λιγο τη ζουγκλα του ζαγορα τα επομενα βραδυα, κατι θα σου πει για το avatar σου... το εχει ταξει σημερα το μεσημερι..... αντε, μπας και σας βγαλει λιγη απο την τσιμπλα!!!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ακούω Ραπ και μόλις είπε: "οι Αρειανοί είναι λίγο γυριστρούλες..."

Αντε ρε ψέφτη ραπ, από πότε;   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αααα.....  καλα....... αν ακους ραπ, παω πασο.... εχεις επιπεδο εσυ παλληκαρι μου!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Βιαζεσαι.... στο εχω ξαναπει..... παρακολουθα λιγο τη ζουγκλα του ζαγορα τα επομενα βραδυα, κατι θα σου πει για το avatar σου... το εχει ταξει σημερα το μεσημερι..... αντε, μπας και σας βγαλει λιγη απο την τσιμπλα!!!!
Λές να πεί τίποτα ο ζαγόρας και εντελώς ξαφνικά να γίνει ΤΊ ρε γκιόζη να ούμε;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Λές να πεί τίποτα ο ζαγόρας και εντελώς ξαφνικά να γίνει ΤΊ ρε γκιόζη να ούμε;

Ετσι στο λεω, για να μαθαινεις ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ και ΤΙ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ορισμενοι για να σε κρατανε στον υπνο του δικαιου...... αλλα τι κοροιδο που ειμαι.... θα σας ανοιξουμε τα ματια στο τελος εμεις :headbang: :headbang: :headbang:.... κοιμηθειτε..... ζμπαουουουγκγκγκγκ  και ξερο ψουμι τοντορα να ουμε ξερω γω ενταξει.....

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Λοιπόν,
εχουμε και λέμε

Στην αντίπερα όχθη:

http://[URL unfurl="true"]www.arisfc.gr/images/players/NETO.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.arisfc.gr/images/players/AOURELIO.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.arisfc.gr/images/players/VANGELJI.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.arisfc.gr/images/players/CALVO.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.arisfc.gr/images/players/GENTIL.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.arisfc.gr/images/players/DELORTE.jpg[/img[/URL]]

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ρε ηλίθιοι, αυγά σας καθαρίζουνε;

thesspunter