Εδώ μόνο λαό έχουν πλέον όλοι, βλέπεις εσύ τίποτα άλλο?
Και όταν λέω άλλο εννοώ τίτλους!
Καθίστε να μαλώνετε ποιος έδειρε, ποιος έπεσε Β εθνική και το ποιος βγήκε περισσότερες φορές Ευρώπη!
Καλά έλεγε ο ζαγόρας σήμερα, διάβαζε τα μπάτζετ των ομάδων και έλεγε άντε να πάρεις πρωτάθλημα με 3 εκατ ευρώ μπατζετ όταν οι άλλοι έχουν 28!
Εχει δικιο ο Ζαγορας, που να συναγωνιστεις..... βεβαια τα λεφτα δεν παιζουν μονα τους μπαλα, π.χ. στο μπατζετ του παναθηναικου υπολογιζονται και τα 2-3-4 δεν ξερω ποσα εκ. που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι αγορασε τον Χριστοδουλοπουλο, αντε πες μου οτι ειναι χρηματα αντιπροσωπευτικα της αξιας του παικτη αυτα.....
Και τουλαχιστον περυσι αποδειχθηκε οτι το σκεπτικο του Σκορδα εχει βαση, ομαδα με ξενους ΚΥΡΙΩΣ που με ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ειναι αρκετα ανταγωνιστικη σε σχεση με τους αλλους ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΡΠΑΝΕ ΤΑ ΕΚ. ΕΥΡΩ τους!! Και μη μου πεις για τελικη διαφορα στη βαθμολογια 20+ βαθμων, συμφωνω μεν αλλα ξερουμε πως παιζεται η μπαλα στην Ελλαδα, ειδικα εκτος γηπεδου, ακομα σχολιαζουν κατω το..... "αδικο 50-50 του διαιτητη" του Μιχου στο οσφπ-ανορθωση!!!!!!
Ακους Ζαγορα φιλε μου???? ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ..... ανηγγειλε οτι θα πει -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- το παρασκηνιο της μεταγραφης παμπλο γκαρσια μεχρι να υπογραψει στον μπαοκ, καποιο απο τα επομενα βραδυα στη ζουγκλα........ ετσι για να αποκατασταθει η αληθεια επιτελους, που μου την ειπε κιολας ενα μπαοκοφιλαρακι μου, γιατι μετεφερα στον valentino μεσω pm το παρασκηνιο μια μερα......