You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΑΡΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 6
Ταρατσα σ'εκανε ρομπα (μετα συγχωρησεως!)
Επισκέπτης
Σε τι με έκανε ρόμπα?Ταρατσα σ'εκανε ρομπα (μετα συγχωρησεως!)
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
2thesspunter μπορείς να μου πεις στην κρήτη πόσους έλληνες είχε μέσα η ομάδα σου
εγώ δεν διαφωνώ με το να υπάρχουν ξένοι, φτάνει να είναι εγνωσμένης αξίας και να έχουν αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες του εξωτερικόυ, όπως Κοντρέρας (θέλτα), Μαρκο αντόνιο( οσέρ), βερόν (Σιένα), Γκαρσία (ρεαλ, μίλαν), βιερίνια (πόρτο), κονσεισάο (ίντερ, λάτσιο), μουσλι (Αταλάντα), Μπιζέρα (Κάλιαρι), Ίβιτς (παρτιζάν), Μπακαγιόκο (έβερτον, μαρσέιγ)
Σε αντίθεση με τα γατάκια, μάγιες μέλισσες, ζουζούνια την παπαναστασίου...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
στο γυρισμα,εκτος κι αν μας ξεκαθαρισεις τη θεση σου,θες Ελληνες η ξενους?Εγω θελω καλη ομαδα,δε μ'ενδιαφερει η εθνικοτητα,αλλωστε μην ξεχνας οτι οι πραγματικα καλοι Ελληνες(ελαχιστοι πια)δεν ειναι για το βαλαντιο των ομαδων μας εδω πανω,διαφωνεις?Σε τι με έκανε ρόμπα?
Επισκέπτης
Α δεν έχω πρόβλημα στο αν είναι ξένοι οι έλληνες!στο γυρισμα,εκτος κι αν μας ξεκαθαρισεις τη θεση σου,θες Ελληνες η ξενους?Εγω θελω καλη ομαδα,δε μ'ενδιαφερει η εθνικοτητα,αλλωστε μην ξεχνας οτι οι πραγματικα καλοι Ελληνες(ελαχιστοι πια)δεν ειναι για το βαλαντιο των ομαδων μας εδω πανω,διαφωνεις?
Και απο τον άρη και την αεκ δόξα τον θεό δώσαμε πολλά πιστόλια σε έλληνες παίκτες!
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Συμφωνώ,στο γυρισμα,εκτος κι αν μας ξεκαθαρισεις τη θεση σου,θες Ελληνες η ξενους?Εγω θελω καλη ομαδα,δε μ'ενδιαφερει η εθνικοτητα,αλλωστε μην ξεχνας οτι οι πραγματικα καλοι Ελληνες(ελαχιστοι πια)δεν ειναι για το βαλαντιο των ομαδων μας εδω πανω,διαφωνεις?
γι αυτό εσύ διάλεξες τους χαβίτους και τους ζεντίλ αουρέλιους νέτους που δεν παίζουν ούτε στο εφηβικό της μεγάλης ομάδας της Θεσσαλονίκης
Υ.Γ. Αναφέρομαι συγκεκριμένα σε αυτούς, οι οποίοι είναι και βασικοί σας
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Κρύβε λόγιαΚαι απο τον άρη και την αεκ δόξα τον θεό δώσαμε πολλά πιστόλια σε έλληνες παίκτες!
Επισκέπτης
Τι να κρύβω? την αλήθεια?Κρύβε λόγια
Ότι πιστολιάσαμε τόσο κόσμο αρης και αεκ είναι ψέματα?
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Θες να σου πω ποιους διαλεξες εσυ?Φετος και περυσι?Δε θα χωραει το μυνημα αν αρχισω...καποιους που τρομαξες να τους ξεφορτωθει μηπως?Και μιλας για μας?Συμφωνώ,
γι αυτό εσύ διάλεξες τους χαβίτους και τους ζεντίλ αουρέλιους νέτους που δεν παίζουν ούτε στο εφηβικό της μεγάλης ομάδας της Θεσσαλονίκης
Υ.Γ. Αναφέρομαι συγκεκριμένα σε αυτούς, οι οποίοι είναι και βασικοί σας
Επισκέπτης
Πάρε κανα λεξικό ρε μάγκα μας έχεις κουράσει ή πήγαινε σε κάποιο νυχτερινό!ρε θα μας τρελάνουνε ρε φτινονε και μετά κάθονται πάνω
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Για Πέρυσι μαζί σου είμαι, είναι όμως λάθη που αναγνωρίστηκαν γι αυτό και διορθώθηκαν άμεσα...Θες να σου πω ποιους διαλεξες εσυ?Φετος και περυσι?Δε θα χωραει το μυνημα αν αρχισω...καποιους που τρομαξες να τους ξεφορτωθει μηπως?Και μιλας για μας?
ΑΡΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 6
χοντρέ κόψε να ακούς πολύ radioΠάρε κανα λεξικό ρε μάγκα μας έχεις κουράσει ή πήγαινε σε κάποιο νυχτερινό!
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
σωστα,το λαθος Φερναντεζ ας πουμε διορθωθηκε με Χαλκια...Για Πέρυσι μαζί σου είμαι, είναι όμως λάθη που αναγνωρίστηκαν γι αυτό και διορθώθηκαν άμεσα...
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
ναι ρε μάγκα, στη σύγκριση είμαι στα σύν, 2 χρονιές φάγαμε πάνω από 30 γκολ από δικά του λάθη...σωστα,το λαθος Φερναντεζ ας πουμε διορθωθηκε με Χαλκια...
Ακόμη και αν έχεις δίκιο όμως, είναι 1 λάθος... Συγγνώμη, κάναμε λάθος.
το επόμενο πιο είναι;
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
καλα ρε ακομα δεν ηρθε ο χαλκιας πηρε την γυφτικη νοοτροπια; εκανε προσφυγη για 6000 ευρω; ουτε η καλομοιρα να ητανναι ρε μάγκα, στη σύγκριση είμαι στα σύν, 2 χρονιές φάγαμε πάνω από 30 γκολ από δικά του λάθη...
το επόμενο πιο είναι;
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
αυτο το λαθος βγαζει ματια,τα αλλα θα φανουν στην πορεια,ειναι παντως κριμα να χαραμιζεις τον Ηλιαδη και να'χεις μεσα τον αργοκινητο Βερον που κανει μια σωστη καθετη και μετα λαχανιαζει...αν δε το θες τουλαχιστον ασ'το ελευθερο το Αρειανακι που του'χεις βρισει και τη μανα καποιες φορες(εστω κι απο σποντα!)ναι ρε μάγκα, στη σύγκριση είμαι στα σύν, 2 χρονιές φάγαμε πάνω από 30 γκολ από δικά του λάθη...
το επόμενο πιο είναι;
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
και μαλιστα πληρωμενα,τον επηρεασε ο ζαγορ μαλλον...καλα ρε ακομα δεν ηρθε ο χαλκιας πηρε την γυφτικη νοοτροπια; εκανε προσφυγη για 6000 ευρω; ουτε η καλομοιρα να ηταν
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K