Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Περυσι τα μπουκαλακια που επεφταν σωρηδων στο ζεσταμα,τα εφαγε το σκοταδι,να δουμε φετος...
Έχω μάθει οτι είσαι φανατικός θαμώνας του γηπέδου μας.  Δεν χρειάζεται λοιπόν να σε ρωτήσω τί ομάδα υποστηρίζεις απ΄' τις μεγάλες.  Το καταλάβαμε...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Έχω μάθει οτι είσαι φανατικός θαμώνας του γηπέδου μας.  Δεν χρειάζεται λοιπόν να σε ρωτήσω τί ομάδα υποστηρίζεις απ΄' τις μεγάλες.  Το καταλάβαμε...
παω που και που,μπας και μαθω καμια ξενη γλωσσα...ας οψονται 2-3 κολλητοι που με παρασερνουν.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Ολη η βόρεια ελλάδα ένα απέραντο τσαντίρι είναι, ενας μαχαλάς... οι μόνοι μπαλαμοί που έχουν μείνει είναι αυτοί στη Χαριλάου.  :boobies:
ο Τοτος οι ποντιοι οι ξανθες τωρα και οι γυφτοι λενε ανεκδοτα

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ρε παιδιά ας μου απαντήσει κάποιος εάν ο Καράμπελας ξύπνησε από το κώμα, γιατί ούτε ενδεκάδα ούτε αποστολή τον βλέπω...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Ρε παιδιά ας μου απαντήσει κάποιος εάν ο Καράμπελας ξύπνησε από το κώμα, γιατί ούτε ενδεκάδα ούτε αποστολή τον βλέπω...
λυξαταρε ρε πουστη με τα αρχιδια του Καραμπελα το μουνι της Χαιδως τα sold out μας κτλ δειτε τα χαλια σας και αφηστε τις αλλες ομαδες λυσατε ολα τα προβληματα σας και φαγωθηκατε με εμας και Ολυμπιακο; σαν τον αλλον τον μαλακα σημερα που λεει στο κινητο του χτυπαει αναμεταδοση του Γιουβε ΟΣΦΠ οταν ο Ζαλαγιετα εκανε το 7-0 τετοιο κομπεξ ο τυπος, εσυ ρε απο ποτε εχεις να παιξεις με τετοιες ομαδες; που θα θελες να σε ριξει 15 αρκει να εισαι σαν αυτους

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
λυξαταρε ρε πουστη με τα αρχιδια του Καραμπελα το μουνι της Χαιδως τα sold out μας κτλ δειτε τα χαλια σας και αφηστε τις αλλες ομαδες λυσατε ολα τα προβληματα σας και φαγωθηκατε με εμας και Ολυμπιακο; σαν τον αλλον τον μαλακα σημερα που λεει στο κινητο του χτυπαει αναμεταδοση του Γιουβε ΟΣΦΠ οταν ο Ζαλαγιετα εκανε το 7-0 τετοιο κομπεξ ο τυπος, εσυ ρε απο ποτε εχεις να παιξεις με τετοιες ομαδες; που θα θελες να σε ριξει 15 αρκει να εισαι σαν αυτους
...εμ, ας πάρουμε λίγο το μέρος των πελατών της Ευρώπης, πως αλλιώς θα δικαιολογήσουμε τα 6 από Ρόμα και Μπάγιερν...
Λίγο τσίπα δεν βλάπτει

Φέρτε πίσω τον πασαλή

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
...εμ, ας πάρουμε λίγο το μέρος των πελατών της Ευρώπης, πως αλλιώς θα δικαιολογήσουμε τα 6 από Ρόμα και Μπάγιερν...
Λίγο τσίπα δεν βλάπτει

Φέρτε πίσω τον πασαλή
ενω εσυ πελατη της Φυλης εισαι μες την τιμη ε; προτιμας 6-7 απο μεγαθηρια η απο δευτερες τριτες εθνικες;

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
Λίγο τσίπα δεν βλάπτει

Φέρτε πίσω τον [glow=red,2,300]πασαλή[/glow]

πολύ βιάζεσαι ρε και θα απογοητευθείς στο τέλος με αυτό που θα ακούσεις ............

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
thesspunter έλα έλα σιγά σιγά να πηγαίνεις στο
b]

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
καρνταση εχω την εντυπωση οτι ο βαλεντινο δεν σου εδωσε πουρμπουαρ και τα εχεις μαζι του
σεβασμος στα αφεντικα της πολης σου
Ρε δωρητη πως κανει ΜΠΑΜ οτι εισαι με τους αδυνατους της πολης γιατι ο ΠΑΟΚ σ'εχει βιασει αρκετες φορες στο παρελθον!!!Και ειναι και λογικο,δεν υπαρχει αλλωστε gay-ros που να συμπαθει τον ΠΑΟΚ,για ευνοητους λογους!

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
GAY-ROS K ΕΒΡΑΙΟΙ χερακι χερακι!Τιποτα δεν ειναι τυχαιο!

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Λίγο τσίπα δεν βλάπτει

Φέρτε πίσω τον πασαλή
Ενας ενας πηδανε απο το καραβι!Μονο αυτοι δεν το βλεπουνε!Οσο για τον κατα τ'αλλα συμπαθεστατο παληκαρι τον Καραμπελα,ολοι γνωριζουν οτι η εκταση που δοθηκε στο θεμα ηταν καθαρος αποπροσανατολισμος του κοσμου του αρη για το 3μπαλο της ΤΟΥΜΠΑΣ!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Ρε δωρητη πως κανει ΜΠΑΜ οτι εισαι με τους αδυνατους της πολης γιατι ο ΠΑΟΚ σ'εχει βιασει αρκετες φορες στο παρελθον!!!Και ειναι και λογικο,δεν υπαρχει αλλωστε gay-ros που να συμπαθει τον ΠΑΟΚ,για ευνοητους λογους!
μπουχαχαχαχαχα μπουχαχαχαχα αντε πιασε ενα κιλο πατατε κ 2 καρπουζα. αδυνατοι ειμαστε; εσεις ειστε οι χοντροι; ολο για παρελθον μιλας ομως παρων και μελλον δεν βλεπω φως

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Ενας ενας πηδανε απο το καραβι!Μονο αυτοι δεν το βλεπουνε!Οσο για τον κατα τ'αλλα συμπαθεστατο παληκαρι τον Καραμπελα,ολοι γνωριζουν οτι η εκταση που δοθηκε στο θεμα ηταν καθαρος αποπροσανατολισμος του κοσμου του αρη για το 3μπαλο της ΤΟΥΜΠΑΣ!
3 μπαλο ριξατε 3 μπαλο ριξαμε Χαριλαου δεν το καναμε τοσο θεμα αυτο εχετε να θυμαστε

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
3 μπαλο ριξατε 3 μπαλο ριξαμε Χαριλαου δεν το καναμε τοσο θεμα αυτο εχετε να θυμαστε
Με μια διαφορα ομως valentino,οτι ολοι εβλεπαν οτι ο αρης ειχε σαφως καλυτερη ομαδα απο μενα και φυσικα δεν ημουν το φαβορι!3 γκολ απο εναν ΠΑΟΚ που του εκαναν πλακα οι παντες περσι,και σε 40 λεπτα μαλιστα!

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Να σε ρωτησω και κατι αλλο χωρις καμμια δοση ειρωνιας αλλα γιατι το παρατηρω και δεν εχω απαντηση καθως ειμαι εκτος των ζητηματων του αρη.Πως εξηγεις τις παραιτησεις που παρατηρουνται τελευταια στην ομαδα σου?βλεπε Ντουσαν,Αγγελακης και προσφατα Πασαλης!Φαινεται οτι κατι δεν γινεται σωστα παντως.Και ξαναλεω οτι η ερωτηση μου ειναι ειλικρινης

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Να σε ρωτησω και κατι αλλο χωρις καμμια δοση ειρωνιας αλλα γιατι το παρατηρω και δεν εχω απαντηση καθως ειμαι εκτος των ζητηματων του αρη.Πως εξηγεις τις παραιτησεις που παρατηρουνται τελευταια στην ομαδα σου?βλεπε Ντουσαν,Αγγελακης και προσφατα Πασαλης!Φαινεται οτι κατι δεν γινεται σωστα παντως.Και ξαναλεω οτι η ερωτηση μου ειναι ειλικρινης
οσο παει καλα η ομαδα αγωνιστικα αυτα ειναι ψιλα γραμματα κανεις αναντικαταστατος δεν εχω ακρες μεσα στην ΠΑΕ σε αντιθεση με τις ακρες που εχω στην δικη σου

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
οσο παει καλα η ομαδα αγωνιστικα αυτα ειναι ψιλα γραμματα κανεις αναντικαταστατος δεν εχω ακρες μεσα στην ΠΑΕ σε αντιθεση με τις ακρες που εχω στην δικη σου
Ο ΠΑΟΚ διοικητικα ειναι στην καλυτερη φαση της ιστοριας του!Δεν χρειαζονται ακρες για να το δεις αυτο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom