Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Το ειπα ρε φιλε και πιο πανω,ηταν κοκκινη τι να κανουμε?Τα 2 πεναλτυ που επνιξε ο Κακος δεν τα ειδες αυτα η εβλεπες επιλεκτικα τις φασεις?Καλο ειναι οταν σχολιαζουμε εναν αγωνα να βλεπουμε τα παντα,ετσι?Τα πιο οφθαλμοφανη της Κυριακης ηταν η φαση του πεναλτυ της Αεκ,το βολλει του Κονσεισαο και αυτες οι 3 φασεις στο Βικελιδης.Το τριτο γκολ του γαβρου πρεπει να το δω ξανα γιατι δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν οφ σαιτ.

φίλε, είπα ότι δεν διαβάζω το θρεντ, οπότε δεν είδα τι έγραψες πιο πριν. τα πέναλτι που λες, το ένα σίγουρα ήταν, για το άλλο δεν ξέρω ποιο λες, οπότε δεν μπορώ να πω. στα πέναλτι όμως οι διαιτητές έχουν το άλλωθι ότι δεν είδαν καλά (εμείς βλέπουμε 2-3 ριπλέι για να το ξεδιαλύνουμε). φάση που γίνεται μποροστά στα μάτια του επόπτη όμως, δεν έχει άλλωθι. τώρα, σχετικά με το πέναλτι της ΑΕΚ, αυτό μάλλον δεν εντάσσεται σε καμία γνωστή περίπτωση μέχρι τώρα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
φίλε, είπα ότι δεν διαβάζω το θρεντ, οπότε δεν είδα τι έγραψες πιο πριν. τα πέναλτι που λες, το ένα σίγουρα ήταν, για το άλλο δεν ξέρω ποιο λες, οπότε δεν μπορώ να πω. στα πέναλτι όμως οι διαιτητές έχουν το άλλωθι ότι δεν είδαν καλά (εμείς βλέπουμε 2-3 ριπλέι για να το ξεδιαλύνουμε). φάση που γίνεται μποροστά στα μάτια του επόπτη όμως, δεν έχει άλλωθι. τώρα, σχετικά με το πέναλτι της ΑΕΚ, αυτό μάλλον δεν εντάσσεται σε καμία γνωστή περίπτωση μέχρι τώρα
στο πεναλτυ πανω στον Κοκε ο Κακος ηταν πολυ κοντα,δεν δικαιολογειται,αν δε μπορει να δει αυτη τη φαση ν'αφησει τη σφυριχτρα σπιτι και να αρχισει θεραπεια σε οφθαλμιατρο.Στο πεναλτυ της αεκ ο εποπτης εφαγε φλασια,ετσι το εξηγω.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
στο πεναλτυ πανω στον Κοκε ο Κακος ηταν πολυ κοντα,δεν δικαιολογειται,αν δε μπορει να δει αυτη τη φαση ν'αφησει τη σφυριχτρα σπιτι και να αρχισει θεραπεια σε οφθαλμιατρο.Στο πεναλτυ της αεκ ο εποπτης εφαγε φλασια,ετσι το εξηγω.
δεν δικαιολογειται να σφυριζει ο συγκεκριμενος λες για την αποσταση; 1-2 ειναι καλουτσικοι οι υπολοιποι για σουτια

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δεν δικαιολογειται να σφυριζει ο συγκεκριμενος λες για την αποσταση; 1-2 ειναι καλουτσικοι οι υπολοιποι για σουτια

μάγκες, δίκιο έχετε, αλλά τι να κάνουμε; αν τους κόψουμε όλους, ποιος θα σφυρίζει;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ειναι καποιοι διαιτητες που εχουν μενος με τον Αρη και δυστυχως ειναι αρκετοι.Θα αναφερω τους Κουκουλακη,Γερμανακο,Κακο για αρχη,οταν ξαναπαιξουν με Αρη,προσεξτε τους και πειτε μου τη γνωμη σας.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
σχετικά με το ΑΕΚ-ΠΑΟ, εγώ τα είδα έτσι:
χοντρομαλακία Βύντρα και Γκαλίνοβιτς και τρώμε το πρώτο γκολ. μετά η ΑΕΚ ταμπουρώνεται λες και είναι ο Αθηναϊκός μέσα στη Μάντσεστερ και ο ΠΑΟ, όπως κάθε χρόνο, έχει πρόβλημα με τις ομάδες που κλείνονται. έρχεται και το πέτσινο πέναλτι και μας αποτελειώνει. μετά η ψυχολογία είναι στο ναδίρ, αφου ξέρεις ότι δεν είναι εύκολο να βάλεις 2 γκολ σε μια τόσο κλειστή άμυνα

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ειναι καποιοι διαιτητες που εχουν μενος με τον Αρη και δυστυχως ειναι αρκετοι.Θα αναφερω τους Κουκουλακη,Γερμανακο,Κακο για αρχη,οταν ξαναπαιξουν με Αρη,προσεξτε τους και πειτε μου τη γνωμη σας.
+φωνω αλλα σαν τον μουνοπανα σταυριδη δεν υπαρχει

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
+φωνω αλλα σαν τον μουνοπανα σταυριδη δεν υπαρχει
ο Σταυριδης ηταν λογω παοκ,οι αλλοι μας παιζουν κοντρα, με οποιον αντιπαλο κι αν εχουμε σε βαθμο εξοργιστικο,ευχομαι να μην τους βρουμε μπροστα μας γιατι θα μας κανουν τσαταλια τα νευρα παλι...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ο Σταυριδης ηταν λογω παοκ,οι αλλοι μας παιζουν κοντρα, με οποιον αντιπαλο κι αν εχουμε σε βαθμο εξοργιστικο,ευχομαι να μην τους βρουμε μπροστα μας γιατι θα μας κανουν τσαταλια τα νευρα παλι...
εγω ευχομαι να τους πετυχαινω μπροστα μου αλλα οι κουφαλες πανε απο αλλο δρομο. γχ που σαι κρυμμενος μωρη πουστρα

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγω ευχομαι να τους πετυχαινω μπροστα μου αλλα οι κουφαλες πανε απο αλλο δρομο. γχ που σαι κρυμμενος μωρη πουστρα
Φοβαται μην τον δειρεις ρε συ!!!Γιατι τον κυνηγας?Η μαλλον απο ποτε?Μηπως απο τον Μαιο του 2003?

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• paokkalyteresmesa.jpg
    paokkalyteresmesa.jpg
    24 KB · Εμφανίσεις: 34

Επισκέπτης
Αυτή την μαλακία με τον Γεωργιάδη δεν μπορώ να την καταλάβω! :tickedoff:
Έγινε πριν τόσους μήνες, εντάξει απαράδεκτος ο τύπος με αυτό που έκανε αλλά και τι έγινε? Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, αν δεν το αντέχετε δείτε κανα μπαλέτο η καλλιτεχνικό πατινάζ! Είσασταν και άτυχοι που δεν έκατσε παραπάνω έξω ο καράμπελας για να μην τον βάλει στον τελικό ο βάτραχος! :2funny:

Υ.Γ Τραγική στιγμή της διοίκησης του άρη η ανακοίνωση μετά το παιχνίδι ότι ο ποδοσφαιριστής θα έμενε έξω για 1 χρόνο και τελικά πόσο έκατσε έξω? 3 εβδομάδες! :jerking:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Υ.Γ Τραγική στιγμή της διοίκησης του άρη η ανακοίνωση μετά το παιχνίδι ότι ο ποδοσφαιριστής θα έμενε έξω για 1 χρόνο και τελικά πόσο έκατσε έξω? 3 εβδομάδες! :jerking:
και πολύ βάζεις

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Φοβαται μην τον δειρεις ρε συ!!!Γιατι τον κυνηγας?Η μαλλον απο ποτε?Μηπως απο τον Μαιο του 2003?
εκλασε κανεις; αντε υπνο αυριο εχεις να πλυνεις τζαμια στο βαρδαρι

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Σοβαρά πιστεύεις οτι υπάρχει διαιτητής που ασχολείται μαζί σας;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom