georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
τι ομαδα εισαι;
βάζελος
τι ομαδα εισαι;
περαστικα ο τεν κατε πλακα εκανε η μου φανηκε; πως δεν εβαλε κανεναν σαλπι σεντερ μπακ;;;βάζελος
Υποτιμησαν την αεκ,αυτο ηταν ολο...περαστικα ο τεν κατε πλακα εκανε η μου φανηκε; πως δεν εβαλε κανεναν σαλπι σεντερ μπακ;;;
Το ειπα ρε φιλε και πιο πανω,ηταν κοκκινη τι να κανουμε?Τα 2 πεναλτυ που επνιξε ο Κακος δεν τα ειδες αυτα η εβλεπες επιλεκτικα τις φασεις?Καλο ειναι οταν σχολιαζουμε εναν αγωνα να βλεπουμε τα παντα,ετσι?Τα πιο οφθαλμοφανη της Κυριακης ηταν η φαση του πεναλτυ της Αεκ,το βολλει του Κονσεισαο και αυτες οι 3 φασεις στο Βικελιδης.Το τριτο γκολ του γαβρου πρεπει να το δω ξανα γιατι δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν οφ σαιτ.
αναστησαν τα νεκρα αυτο εγινεΥποτιμησαν την αεκ,αυτο ηταν ολο...
στο πεναλτυ πανω στον Κοκε ο Κακος ηταν πολυ κοντα,δεν δικαιολογειται,αν δε μπορει να δει αυτη τη φαση ν'αφησει τη σφυριχτρα σπιτι και να αρχισει θεραπεια σε οφθαλμιατρο.Στο πεναλτυ της αεκ ο εποπτης εφαγε φλασια,ετσι το εξηγω.φίλε, είπα ότι δεν διαβάζω το θρεντ, οπότε δεν είδα τι έγραψες πιο πριν. τα πέναλτι που λες, το ένα σίγουρα ήταν, για το άλλο δεν ξέρω ποιο λες, οπότε δεν μπορώ να πω. στα πέναλτι όμως οι διαιτητές έχουν το άλλωθι ότι δεν είδαν καλά (εμείς βλέπουμε 2-3 ριπλέι για να το ξεδιαλύνουμε). φάση που γίνεται μποροστά στα μάτια του επόπτη όμως, δεν έχει άλλωθι. τώρα, σχετικά με το πέναλτι της ΑΕΚ, αυτό μάλλον δεν εντάσσεται σε καμία γνωστή περίπτωση μέχρι τώρα
δεν δικαιολογειται να σφυριζει ο συγκεκριμενος λες για την αποσταση; 1-2 ειναι καλουτσικοι οι υπολοιποι για σουτιαστο πεναλτυ πανω στον Κοκε ο Κακος ηταν πολυ κοντα,δεν δικαιολογειται,αν δε μπορει να δει αυτη τη φαση ν'αφησει τη σφυριχτρα σπιτι και να αρχισει θεραπεια σε οφθαλμιατρο.Στο πεναλτυ της αεκ ο εποπτης εφαγε φλασια,ετσι το εξηγω.
δεν δικαιολογειται να σφυριζει ο συγκεκριμενος λες για την αποσταση; 1-2 ειναι καλουτσικοι οι υπολοιποι για σουτια
κανενας οπως γινετε και τωραμάγκες, δίκιο έχετε, αλλά τι να κάνουμε; αν τους κόψουμε όλους, ποιος θα σφυρίζει;
+φωνω αλλα σαν τον μουνοπανα σταυριδη δεν υπαρχειειναι καποιοι διαιτητες που εχουν μενος με τον Αρη και δυστυχως ειναι αρκετοι.Θα αναφερω τους Κουκουλακη,Γερμανακο,Κακο για αρχη,οταν ξαναπαιξουν με Αρη,προσεξτε τους και πειτε μου τη γνωμη σας.
ο Σταυριδης ηταν λογω παοκ,οι αλλοι μας παιζουν κοντρα, με οποιον αντιπαλο κι αν εχουμε σε βαθμο εξοργιστικο,ευχομαι να μην τους βρουμε μπροστα μας γιατι θα μας κανουν τσαταλια τα νευρα παλι...+φωνω αλλα σαν τον μουνοπανα σταυριδη δεν υπαρχει
εγω ευχομαι να τους πετυχαινω μπροστα μου αλλα οι κουφαλες πανε απο αλλο δρομο. γχ που σαι κρυμμενος μωρη πουστραο Σταυριδης ηταν λογω παοκ,οι αλλοι μας παιζουν κοντρα, με οποιον αντιπαλο κι αν εχουμε σε βαθμο εξοργιστικο,ευχομαι να μην τους βρουμε μπροστα μας γιατι θα μας κανουν τσαταλια τα νευρα παλι...
Φοβαται μην τον δειρεις ρε συ!!!Γιατι τον κυνηγας?Η μαλλον απο ποτε?Μηπως απο τον Μαιο του 2003?εγω ευχομαι να τους πετυχαινω μπροστα μου αλλα οι κουφαλες πανε απο αλλο δρομο. γχ που σαι κρυμμενος μωρη πουστρα
Για δες...Φοβαται μην τον δειρεις ρε συ!!!Γιατι τον κυνηγας?Η μαλλον απο ποτε?Μηπως απο τον Μαιο του 2003?
και πολύ βάζειςΥ.Γ Τραγική στιγμή της διοίκησης του άρη η ανακοίνωση μετά το παιχνίδι ότι ο ποδοσφαιριστής θα έμενε έξω για 1 χρόνο και τελικά πόσο έκατσε έξω? 3 εβδομάδες!
εκλασε κανεις; αντε υπνο αυριο εχεις να πλυνεις τζαμια στο βαρδαριΦοβαται μην τον δειρεις ρε συ!!!Γιατι τον κυνηγας?Η μαλλον απο ποτε?Μηπως απο τον Μαιο του 2003?
Σοβαρά πιστεύεις οτι υπάρχει διαιτητής που ασχολείται μαζί σας;ειναι καποιοι διαιτητες που εχουν μενος με τον Αρη και δυστυχως ειναι αρκετοι.Θα αναφερω τους Κουκουλακη,Γερμανακο,Κακο για αρχη,οταν ξαναπαιξουν με Αρη,προσεξτε τους και πειτε μου τη γνωμη σας.