Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
εγω ευχομαι να τους πετυχαινω μπροστα μου αλλα οι κουφαλες πανε απο αλλο δρομο. γχ που σαι κρυμμενος μωρη πουστρα
Ενώ εσύ δεν κρύβεσαι πίσω από ένα μόνιτορ και ένα κίμποαρντ...
Σαλιάρη, μόνο να βρίζεις ξέρεις και να βγάζεις το κόμπλεξ σου για τον ΠΑΟΚ, κακομοίρη

Υ.Γ.  Ο Καράμπελας (καθόλα συμπαθής, μόλις καταλαβει την σχέση Γκέμπελς με Παπαναστασίου θα έρθει στον ΠΑΟΚ κι αυτός)  ξύπνησε απ' το κώμα ή θα μείνει φυτό;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
καρνταση εχω την εντυπωση οτι ο βαλεντινο δεν σου εδωσε πουρμπουαρ και τα εχεις μαζι του
σεβασμος στα αφεντικα της πολης σου
Ασε ρε μεγάλε,
3 παρμπρίζ και 2 φινιστρίνια του καθάρισα και την έβγαλε με ένα εικοσάλεπτο...  Και μετά λένε εμάς γύφτους...

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ολη η βόρεια ελλάδα ένα απέραντο τσαντίρι είναι, ενας μαχαλάς... οι μόνοι μπαλαμοί που έχουν μείνει είναι αυτοί στη Χαριλάου.  :boobies:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Έλα ρε μη τρελαίνεστε. Όπως λέει και το λαικό άσμα "εγώ Χριστό και συ αλάχ κι'όμως και οι δυό μας αχ και βαχ". Thess δεν είναι θέμα γυφτιάς. Μεσ'τα μυγάκια το άφησες το παρπρίζ.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Λοιπόν, κόψτε τα παράπονα...  Τα τζάμια θα σας τα καθαρίσουμε σε τρείς αγωνιστικές.  Προς το παρόν μαζεύουμε "γαλακτικό οξύ" για να σας τα ραντίσουμε...

Πάει και ο Πασσαλής...  Θα μείνει κανείς ρε λάμπρο ή θα αναγκαστείς να κάνει τον προπονητή στο τέλος και ο κόντης να αναλάβει τη σκάφη με τις φανέλες;

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
καλά εσύ κρατα τον ποικιλίδη μέχρι να έρθει η ώρα που θα φας κάμει 5 αγωνιστικές χωρίς κόσμο με τις μαλακίες που γίνονται και μετά έλα να μιλήσεις τι γίνετε σε μας .........

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
Οικονομική συνέπεια 
Στην καταβολή των μισθών και των δόσεων των συμβολαίων προχώρησε χθες η ΠΑΕ Αρης. Οι διοικούντες φάνηκαν για άλλη μια φορά συνεπείς στις υποχρεώσεις τους προς τους παίκτες, καθώς μοιράστηκαν περίπου 700.000 ευρώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Τα χρήματα αυτά αφορούν και τα πριμ που έχουν λαμβάνειν από την περσινή χρονιά, ενώ δόθηκαν χρήματα και σε παλιές οφειλές. Πλέον, άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο είναι ξοφλημένοι μέχρι και το τέλος Αυγούστου. Η κίνηση αυτή ικανοποίησε τους παίκτες, που διαπιστώνουν πως οι υποσχέσεις που δόθηκαν στο ξεκίνημα της σεζόν υλοποιούνται. 

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
καλά εσύ κρατα τον ποικιλίδη μέχρι να έρθει η ώρα που θα φας κάμει 5 αγωνιστικές χωρίς κόσμο με τις μαλακίες που γίνονται και μετά έλα να μιλήσεις τι γίνετε σε μας .........
Το τί θα γίνει με τον ποικιλίδη θα το δούμε...

Μέχρι να γίνει αυτό που εύχεσαι λοιπόν, πές μου για τον πασσαλή και σταμάτα τις υπεκφυγές και το γύρισμα...

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
ΔΙAΒΑΣΕ ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡA ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜAΘΕΙΣ  :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Πεντε αγωνιστικες?Μα που ζειτε,στον παοκ αναφερεστε,οταν γινει το παραμικρο οι πυλωνες θα εχουν προβλημα...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ασε ρε μεγάλε,
3 παρμπρίζ και 2 φινιστρίνια του καθάρισα και την έβγαλε με ένα εικοσάλεπτο...  Και μετά λένε εμάς γύφτους...
Μπανισε τον ΓΧ στο απεναντι πεζοδρομιο και βιαζοταν να σε ξεφορτωθει...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Πεντε αγωνιστικες?Μα που ζειτε,στον παοκ αναφερεστε,οταν γινει το παραμικρο οι πυλωνες θα εχουν προβλημα...
H αλήθεια είναι οτι παρατήρησα μία αστάθεια στην τάση τους στο τελευταίο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σοφιας.  Μάλλον τους ετοιμάζουν από τώρα...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
H αλήθεια είναι οτι παρατήρησα μία αστάθεια στην τάση τους στο τελευταίο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σοφιας.  Μάλλον τους ετοιμάζουν από τώρα...
ειναι τυχαιο που ορισαν στην Επο τα ντερμπυ του παοκ νυχτα?Λεω εγω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom