Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ετσι ακριβώς,
σε μία πόλη 2 εκατομυρίων, 300χιλ θα υποστηρίζουν τον Αρη και 1700χιλ την μεγάλη μας αγάπη, Σλάβεν Κοπρίβνιτσα, με της οποίας τη φανέλα μεγάλωσα (αλήθεια τί χρώμα έχει;).

Καλημέρα και να μην τρελένεστε.  ειδατε οι άλλοι τί έπαθαν, έτσι;
ξεφτυλα!!!η ομαδουλα σου να παιζει οικογενειακα διπλα και να παρακαλας να χασει ο ΑΡΗΣ για να χαρεις και εσυ λιγο!!βεβαια σε περιπτωση νικης του ΑΡΗ θα αρχισετε τα γνωστα περι νικης επι καποιου καφενειου κτλ κτλ!!πικρααααααα  :2funny:
ΥΓ.πανω απ ολα η ιστορια της παοκ και δεν εισαστε γιουσουφακια του Πατερα  :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Nαι [size=10pt][size=10pt][size=10pt][/size]ρε ΑΡΗΣ[/size][/size]!! :rockon: :rockon: :rockon: :uzi: :uzi: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :ak: :ak:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ξεφτυλα!!!η ομαδουλα σου να παιζει οικογενειακα διπλα και να παρακαλας να χασει ο ΑΡΗΣ για να χαρεις και εσυ λιγο!!βεβαια σε περιπτωση νικης του ΑΡΗ θα αρχισετε τα γνωστα περι νικης επι καποιου καφενειου κτλ κτλ!!πικρααααααα  :2funny:
ΥΓ.πανω απ ολα η ιστορια της παοκ και δεν εισαστε γιουσουφακια του Πατερα  :2funny:
Ξεφτύλα είναι το ύφος με το οποίο απάντησες!!!

Κόψε τη μαλακία, δες τη ζωή με άλλο μάτι και βάλε και λίγο χιούμορ στη ζωή σου. Κοινώς get a life...

Υ.Γ.  Η σλάβεν είναι καλή ομάδα, ομολογουμένως, 2η στην Κροατία

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
έτσι είναι, ότι μας απαρνείται το υποβαθμίζουμε
Η γνωστή γραμμή του λάμπρου...
Κι αυτος μας απαρνηθηκε θεσπαντερ,σοβαρα?Ευτυχως που κανενα παλτο δε θελει να παιζει στην ομαδα μας,μονο αξιοι παιχταραδες.Μου κανει εντυπωση ομως πως δεν εκλεισε σ'εσας αφου κι αυτος ενα βημα πριν την αποσυρση ειναι...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Κι αυτος μας απαρνηθηκε θεσπαντερ,σοβαρα?Ευτυχως που κανενα παλτο δε θελει να παιζει στην ομαδα μας,μονο αξιοι παιχταραδες.Μου κανει εντυπωση ομως πως δεν εκλεισε σ'εσας αφου κι αυτος ενα βημα πριν την αποσυρση ειναι...
Συνέχισε να εκτίθεσαι, εγώ αυξάνω τα κλισε΅:

δεν κάναμε πρόταση τον Ιούνιο στον Κωνσαντίνου και δεν πουλάμε στον Ολυμπιακό

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66

Μηπως εννοεις τη δικη σου ομαδα για τον Μιχαλακη?Οπως και για Καρυπιδη,Μασμανιδη,Λυμπε κ.τ.λ εισπραξατε τη χυλοπιτα και ησυχασατε,εμεις απλως παραπλανουσαμε τη κοινη γνωμη...απο πια πιτσαρια θα παραγγειλεις σημερα?Κερναω τις μπυρες,ενημερωσε με...

Επισκέπτης
Ξεφτύλα είναι το ύφος με το οποίο απάντησες!!!

Κόψε τη μαλακία, δες τη ζωή με άλλο μάτι και βάλε και λίγο χιούμορ στη ζωή σου. Κοινώς get a life...

Υ.Γ.  Η σλάβεν είναι καλή ομάδα, ομολογουμένως, 2η στην Κροατία
πανηγυριζεις με ηττες των αλλων,παρακαλας να χασει ο ΑΡΗΣ,ολη την ωρα γραφεις στο θρεντ μας,και μιλας για ζωη?? :2funny: :2funny:!!!εγω σημερα παιζω στο ουεφα!και στα αρχιδια μου ο παοκ και οι λοιπες ομαδες!γραφε οτι θελεις,βρισε οσο θελεις!δεν αλλαζει τιποτα!εγω στην ευρωπη και εσυ σε οικογενειακα διπλα να κρυβεις το κομπλεξ σου σαν γιουσουφακι!

Επισκέπτης

και δεν χτυπατε οικογενειες στις σερρες και δεν την πεφτετε σε ταβερνες οπου αρειανοι πανε να φανε με τις γκομενες τους!!κοτες με ολη τη σημασια!

Επισκέπτης
αντε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΓΕΡΑ σημερα να κερδισουμε και εκει μεσα η εστω να προκριθουμε....και τη ΚΥΡΙΑΚΗ ,πιτσα ,μπυρα και εξω απο το κλεανθης βικελιδης μαζι με τους υπολοιπους τρελους και πιστους οπαδους σου..ρε ενταγκαρ,ακουσα δε θα παιξει ο καλβο,ο πατιον και ο λεμπο...στη θεση του πατιον θα παιξει το παλτο ?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
άντε παιδιά....καλή πρόκριση απόψε....ΓΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ........... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
μαγκες χαρηκα που τα λεγαμε τοσο καιρο!ομως παμε για αλλα.......!ροσσι και λοιποι μαλλον η συναντηση μας δεν θα πραγματοποιηθει τελικα!καλα να περνατε!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
καλα το γκολ που εφαγε ο αρης ειναι για γελια...... :uglystupid: :2funny:αμα αποκλειστεί ο αρης θα ειναι τρισμεγιστη μαλακια....είναι καλυτερη απο αυτους τους κροατες..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εχει χασει τοσα γκολ και εφαγε τωρα το δευτερο..ΣΛΑΒΕΝ-ΑΡΗΣ 2-0. :'(

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εχει χασει τοσα γκολ και εφαγε τωρα το δευτερο..ΣΛΑΒΕΝ-ΑΡΗΣ 2-0. :'(
επειδη δεν εβλεπα ,ο Αρης εχει χασει τοσα γκολ???Πιστευω οτι ο μοναδικος αντιπαλος του θρυλου φετος θα ειναι ο αρης που παιζει και ομορφη μπαλα με τους λατινους που εχει....
κριμα να μην περασει......

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
παιδια ο αρης παιζει πολυ αργα τη μπαλλα. ειναι εκνευριστικος και χωρις ποικιλια , μακαρι να βαλει ενα  αλλα με τσουκου τσουκου δεν μπαινει η μπαλλα ......

ass-pussy-licking

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αντε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΓΕΡΑ σημερα να κερδισουμε και εκει μεσα η εστω να προκριθουμε....και τη ΚΥΡΙΑΚΗ ,πιτσα ,μπυρα και εξω απο το κλεανθης βικελιδης μαζι με τους υπολοιπους τρελους και πιστους οπαδους σου..ρε ενταγκαρ,ακουσα δε θα παιξει ο καλβο,ο πατιον και ο λεμπο...στη θεση του πατιον θα παιξει το παλτο ?

Μπλακ άουτ πάθατε μωρέ; ένα γκολ άμα βάλετε τους τελειώσατε!! Κρίμα αν δε τα καταφέρετε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom