Edgar να σου γράψω και κάτι για την Ευρώπη:
Πραγματικά με ενοχλεί που δεν παίζω ευρώπη, διότι ως οπαδός του ΠΑΟΚ έχω συνηθίσει αλλιώς.
Όμως:
Εγώ όποτε έπαιξα στην Ευρώπη αποκλείστικα με ψηλά το κεφάλι, και ΠΟΤΕ δεν διασύρθηκα. Εκτός αυτού, έχω και το ρεκόρ για αγώνα εκτός έδρας με 0-7. Οκ, ήταν καφενείο, αλλά όλα αυτά τα χρόνια που παίζουν οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη αυτή είναι η χειρότερη που αντιμετώπισαν; Δεν νομίζω...
Και για να ενισχύσω αυτό που λέω για διασυρμό, ποτέ ο ΠΑΟΚ δεν έφτασε στην απόλυτη ξεφτίλα του να κάνει καθυστέρηση ενώ είναι πίσω με 6 γκόλ διαφορά, και μάλιστα σε 2 συνεχόμενες συμμετοχές (οκ στην Ρώμη ήταν 6-1, 5 γκόλ διαφορά)
Και αν κάποτε έγινε το απευκταίο με την Μακάμπι, αυτό θεωρείται εξωαγωνιστικός διασυρμός και προήλθε από 2 άτομα που τους κυνηγάει όλος ο ΠΑΟΚ (αντε τον 1 τον γουστάρει μόνο ο παλέρμο), ενώ οι δικοί σας διασυρμοί + η πτώση στη β' + η 3 θέση στη β' + η άνοδος το τελευταίο λεπτό με 2 γκολ οφσάιντ προέρχονται από 1 άτομο που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κοπρίβνιτσα και απολαμβάνει την πλήρη εμπιστοσύνη σας.
Αυτή είναι η ένσταση μου... και στο γράφω με κάθε ειλικρίνια, είναι πολύ λίγος για τον Αρη αλλά περικυκλώνεται από τους γνωστούς προστάτες του που δεν σηκώνουν ούτε μύγα στο σπαθί τους περί της αξίας του (γιατί άραγε)...
Αυτά και χλεύασε όσο θέλεις
αν σε ενοχλει καντε κατι για να επανελθετε στην ευρωπη!!!το να καθεσαι και να περιμενεις ποτε θα χασω για να βγεις να γραψεις,ειναι ανοητο κατα τη γνωμη μου!!
στην ευρωπη περυσι τι πορεια εκανα?ποιες ομαδες απεκλεισα?την σαραγοσα που ηταν φαβορι για την κατακτηση του κυπελλου!ναι εφαγα συντριβη και με ενοχλησε!απο ποια ομαδα ομως εχασα?απο καποιο καφενειο?οχι βεβαια,αλλα απο την μπαγερν εχασα!να σου πω οτι οποτε βγαινουμε ευρωπη κανουμε αξιοπρεπεστατες πορειες!
ο λαμπρος που κοροιδευεται εχει κανει τον ΑΡΗ να εχει ξεφυγει απο τον ανταγωνισμο της πολης και βαθια μεσα σου το ξερεις!εκανε καλες επιλογες σε προπονητες και παιχτες!και κρατησε τον βασικο κορμο της ομαδας διχως να ξεπουλαει!
μιλας για β εθνικη και συντριβες!οταν επεσα εγω εσεις στηνατε παιχνιδια!ζηταγατε απο τους παιχτες σας να χασουν!σηκωνατε πανο και ζηταγατε να μας κερδιζουν οι αλλες ομαδες!πηγαινατε στην ΕΠΟ και ζηταγατε την τιμωρια μας!θελετε να πεσουμε και ηταν δικαιωμα σας!εγω ομως σαν ΑΡΗΣ σε κρατησα στην κατηγορια στο μπασκετ!εγω σου εδωσα το τελευταιο πρωταθλημα σου κερδιζοντας την ΑΕΚ την τελευταια αγωνιστικη!
επισης δεν εχετε αφανιστει επειδη ειχατε και εχετε βοηθεια απο την ΕΠΟ και τις διαφορες χορηγιες που παιρνετε!
το να μου δινουν χορηγιες αλλες ομαδες,και να γινω μαγαζακι τους,ειναι κατι το οποιο δεν θα το δεχτω για την ομαδα μου!
ΥΓ.τελικα ειναι θεμα φιλοσοφοφιας και στασης ζωης των 2 ομαδων!
ΥΓ1.επεσα 2 φορες β εθνικη αλλα και στα χωρια κατεβαζα 3000 κοσμο!παντα ειμασταν κοντα στην ομαδα και ειμαστε περηφανοι!και τωρα ειμαστε πολυυυυ μπροστα απο ολες της ομαδες της θεσσαλονικης!στοχος μας να μπουμε σφηνα στην τριαδα!
ΥΓ2.μην γραφεις για το μπασκετ,ξερεις οτι ειστε πολυ λιγοι εκει!