Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το κακο ειναι οτι μαζευτηκε πολυ τεχνη στην ομαδα και δεν υπαρχουν 2-3 παικτες να τσαμπουκαλευτουν να φωναξουν κλπ . καλη η τεχνη αλλα θελει κ λιγο νευρο . μονο με ατομικη προσπαθεια α βαλουμε γκολ γιατι σε κανενα 10 λεπτο θα ταμπουρωθουν .

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
τωρα ανοιξα και δεν εχω δει....πως εχει παιξει ο αρης????
τον αδικει το σκορ????
Παντως λιγο που βλεπω τωρα δεν εχει καλη ψυχολογια....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
μεγαλη ευκαιρια παλι ο αρης.Ο ρεγκειρο! :headbang:

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
οχι παλι ρε γμτ βαλτο ρε

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
ολοι μεσα τωρα ολοι μεσα στην περιοχη

DAFFY7

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
μεγαλη ευκαιρια παλι ο αρης.Ο ρεγκειρο! :headbang:

Φιλε vaso(s)δεν πειραζει...
Καλο ειναι και το ΟΥΕΦΑ αλλα ακομα καλυτερα ειναι να γυριζεις πισω και να καθεσαι σπιτι σου επι του ο καναπεος
Βγαζετε και γλωσσα...

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
κριμα.....καλυτερη ομαδα ο αρης

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Τέρμα η συνέχεια για τον ΑΡΗ ... τελικά οι ώμοι του ήταν αδύναμοι για να σηκώσει το Ευρωπαικό όνειρο .

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σαν ποιοτητα καλυτεροι εμεις αλλα αυτοι ηταν που σκυλιασανε. δικαιο το αποτελεσμα , δεν παιξαμε και αποκλειστηκαμε. θα επαναλαβω οτι ειχα πει πριν 15 μερες . ο ρεγκειρο ως τωρα δεν μου αρεσει , λαδι πολυ και τηγανιτα καθολου. πρεπει να επιστρεψει ο νεμπε να βαλει λιγο φωνη και εξω ο κελεμεν μεσα ο σηφακης.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
σαν ποιοτητα καλυτεροι εμεις αλλα αυτοι ηταν που σκυλιασανε. δικαιο το αποτελεσμα , δεν παιξαμε και αποκλειστηκαμε.

Θα έπρεπε να μπεις σε σκέψεις από το β' ημίχρονο του πρώτου παιχνιδιού.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
σαν ποιοτητα καλυτεροι εμεις αλλα αυτοι ηταν που σκυλιασανε. δικαιο το αποτελεσμα , δεν παιξαμε και αποκλειστηκαμε. θα επαναλαβω οτι ειχα πει πριν 15 μερες . ο ρεγκειρο ως τωρα δεν μου αρεσει , λαδι πολυ και τηγανιτα καθολου. πρεπει να επιστρεψει ο νεμπε να βαλει λιγο φωνη και εξω ο κελεμεν μεσα ο σηφακης.
Θα έπρεπε να μπεις σε σκέψεις από το β' ημίχρονο του πρώτου παιχνιδιού.

Παιδιά συμφωνώ μαζί σας αλλά κάποιοι άλλοι εδώ μέσα μας έλεγαν διάφορα για τους Ρεγκέιρους και τους λατίνους εραστές...
Κανένας δεν σακουλεύτηκε οτι οι κροάτες είχαν σκυλιάσει στο β' πριν 15 μέρες..

Από τη στιγμή που ο άρης δεν σκόραρε στο α' σήμερα, ήταν σκούρα τα πράγματα...

Η ποιότητα θέλει μέτρο, θέλει και καμιά κλωτσιά και λίγο τσαμπουκά, και κανα μπινελίκι.  Αυτά τα είχαν πέρσι οι Νεμπεγλέρας, Αβραάμ και Ιβιτς.  Φέτος τί;

Ο Ρεγκέιρο πολύ λίγος, μου θυμίζει τον Κονσεϊσάο στον ΠΑΟΚ.  Ο Κόκε απέδειξε σήμερα οτι όσο και μεγάλος παίχτης να είσαι, πρέπει να έχεις και τους κατάλληλους συμπαίχτες για να φανείς.  Για τους άλλους τα έχω γράψει, λές και πάιζουν σε τσίρκο.  Ο χαβίτος να μασάς και να φτύνεις.  Ο ζεντίλ είναι δυνατόν να θεωρείται καλύτερος του Ιβιτς;  Πόσες κάθετες έβγαλε σήμερα και πόσες κεφαλιές (τα 2 χαρακτηριστικά του σέρβου) πήρε ο Βραζιλιάνος;

Άσχετα με το τι λέγανε οι άσχετοι από την τβ, οι καλύτεροι του άρη  ήταν σήμερα νατσο και ρονάλντο.

Υ.Γ.  warhol γύρνα πίσω, θα μου λείψει η αιχμηρή (τρομάρα της) επιχειρηματολογία σου.  Μην στεναχωριέσαι, ο φιλοξ δεν θα σου ξαναβρίσει τη μάνα, έφυγε απ το σάιτ...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Παιδιά συμφωνώ μαζί σας αλλά κάποιοι άλλοι εδώ μέσα μας έλεγαν διάφορα για τους Ρεγκέιρους και τους λατίνους εραστές...
Κανένας δεν σακουλεύτηκε οτι οι κροάτες είχαν σκυλιάσει στο β' πριν 15 μέρες..

Από τη στιγμή που ο άρης δεν σκόραρε στο α' σήμερα, ήταν σκούρα τα πράγματα...

Η ποιότητα θέλει μέτρο, θέλει και καμιά κλωτσιά και λίγο τσαμπουκά, και κανα μπινελίκι.  Αυτά τα είχαν πέρσι οι Νεμπεγλέρας, Αβραάμ και Ιβιτς.  Φέτος τί;

Ο Ρεγκέιρο πολύ λίγος, μου θυμίζει τον Κονσεϊσάο στον ΠΑΟΚ.  Ο Κόκε απέδειξε σήμερα οτι όσο και μεγάλος παίχτης να είσαι, πρέπει να έχεις και τους κατάλληλους συμπαίχτες για να φανείς.  Για τους άλλους τα έχω γράψει, λές και πάιζουν σε τσίρκο.  Ο χαβίτος να μασάς και να φτύνεις.  Ο ζεντίλ είναι δυνατόν να θεωρείται καλύτερος του Ιβιτς;  Πόσες κάθετες έβγαλε σήμερα και πόσες κεφαλιές (τα 2 χαρακτηριστικά του σέρβου) πήρε ο Βραζιλιάνος;

Άσχετα με το τι λέγανε οι άσχετοι από την τβ, οι καλύτεροι του άρη  ήταν σήμερα νατσο και ρονάλντο.

Υ.Γ.  warhol γύρνα πίσω, θα μου λείψει η αιχμηρή (τρομάρα της) επιχειρηματολογία σου.  Μην στεναχωριέσαι, ο φιλοξ δεν θα σου ξαναβρίσει τη μάνα, έφυγε απ το σάιτ...

δεν χρειαζόταν τέτοια μακροσκελής ανάλυση...μικρή ομάδα,μικρή φανέλα που κάθε τρεις και λίγο η ίδια η ζωή και η πραγματικότητα την καταξεφτυλίζει...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
χασαμε γιατι εκτος απο τους γνωστους μετριους Αουρελιο,Πριττας στους οποιους ο Κικε επιμενει σκανδαλωδως,υστερησαν και ΟΛΟΙ οι μεγαλοι μας παιχτες.Θεσπαντερ,καταλαβαινω την ευφορια και ευφραδεια που εβγαλες και την δικαιολογω αλλα μην γενικευεις απο μια συνολικα κακη εμφανιση και κρινεις τους παιχτες γιατι ετσι δειχνεις κακοβουλος.Δυστυχως οι Ρεγκειρο,καλβο και Γκαρσια ηταν για λυπηση,οι 2 πρωτοι καναν φουλ σεξ με τη μπαλα και δε την διναν πουθενα,ο αλλος ηταν με συνεχεις κακες μεταβιβασεις και χωρις καθαρο μυαλο.Σε γενικες γραμμες ο αποκλεισμος οφειλεται στην αδυναμια της ομαδας να κανει γκολ τις 120 φασεις περιοχης που ειχε συνολικα στα 2 παιχνιδια.Εκπληξεις συμβαινουν παντοτε και δε θα μπω στο κοπο ν'απαντησω στον γνωστο κομπλεξικο που βγηκε απο τ'αυγο του για να νοιωσουμε οτι υπαρχει,η ζωη συνεχιζεται...

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Αυτο ειναι το προβλημα του Αρη....ΜΙΚΡΗ φανελλα...ΜΙΖΕΡΗ νοοτροπια....

Επισκέπτης
κριμα για σημερα,αλλα τιποτα δε τελειωσε ...τωρα ,ξεκιναει μια καινουρια χρονια και την ομαδα δε πρεπει να την επηρεασει αυτο...οι κροατες ηταν χειροτερη ομαδα απο πλευρας παικτων,ομως αξιζε τη προκριση...ΚΑΛΗ αρχη να εχουμε τουλαχιστον την ΚΥΡΙΑΚΗ  στο πρωτο ματς της αγωνιστικης.γενικα,πολλες ελληνικες ομαδες εκτος του ΠΑΟ ,δεν εκαναν κατι το μεγαλο στην ΕΥΡΩΠΗ,ωστε να μιλαμε για ευρωπαικες ομαδες.τι να πουν αλλες αγγλικες,ισπανικες,ιταλικες,γερμανικες κ.α ομαδες???ο ΑΡΗς ,ΕΠΑΙΞΕ ΧΩΡΙς παθος δυστυχως.επρεπε να καθαρισει το πρωτο ματσακι με ενα σκορ ασφαλειας..2-0 γιατι ειναι 1-0,και πας εκτος εδρας και τρως ενα γκολ νωρις ,η ψυχολογια του αντιπαλου εκτοξευεται.τελοσπαντον...Ο ΑΡΗς μπορει φετος να βγει τουλαχιστον 4ος στο πρωταθλημα και να κυνηγησει το κυπελλο...εστω καιαν δε ο παιρνει στους τελικους.ΑΡΗ,ΑΡΗ ,ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ηρθα παλι εδω και τραγουδωωωωωωωω,και για παντα θα εισαι η ζωη μουυ,η πιο γλυκια στιγμη μου,το αλλο μου μισοοοοοοοο,ΑΡΗ ,ΑΡΗΗΗ...και μη ξεχνατε,οι οπαδοι των ομαδων φαινονται κυριως στις ασχημες στιγμες των ομαδων...που πας ρε με ΠΡΙΤΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ????

miata954

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Ετσι,να ασχολειστε με τη "μικρή" φανέλα μας... :uglystupid:

:rockon:

Stories

Νέο!