κριμα για σημερα,αλλα τιποτα δε τελειωσε ...τωρα ,ξεκιναει μια καινουρια χρονια και την ομαδα δε πρεπει να την επηρεασει αυτο...οι κροατες ηταν χειροτερη ομαδα απο πλευρας παικτων,ομως αξιζε τη προκριση...ΚΑΛΗ αρχη να εχουμε τουλαχιστον την ΚΥΡΙΑΚΗ στο πρωτο ματς της αγωνιστικης.γενικα,πολλες ελληνικες ομαδες εκτος του ΠΑΟ ,δεν εκαναν κατι το μεγαλο στην ΕΥΡΩΠΗ,ωστε να μιλαμε για ευρωπαικες ομαδες.τι να πουν αλλες αγγλικες,ισπανικες,ιταλικες,γερμανικες κ.α ομαδες???ο ΑΡΗς ,ΕΠΑΙΞΕ ΧΩΡΙς παθος δυστυχως.επρεπε να καθαρισει το πρωτο ματσακι με ενα σκορ ασφαλειας..2-0 γιατι ειναι 1-0,και πας εκτος εδρας και τρως ενα γκολ νωρις ,η ψυχολογια του αντιπαλου εκτοξευεται.τελοσπαντον...Ο ΑΡΗς μπορει φετος να βγει τουλαχιστον 4ος στο πρωταθλημα και να κυνηγησει το κυπελλο...εστω καιαν δε ο παιρνει στους τελικους.ΑΡΗ,ΑΡΗ ,ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ηρθα παλι εδω και τραγουδωωωωωωωω,και για παντα θα εισαι η ζωη μουυ,η πιο γλυκια στιγμη μου,το αλλο μου μισοοοοοοοο,ΑΡΗ ,ΑΡΗΗΗ...και μη ξεχνατε,οι οπαδοι των ομαδων φαινονται κυριως στις ασχημες στιγμες των ομαδων...που πας ρε με ΠΡΙΤΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ????