Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
δεν χρειαζόταν τέτοια μακροσκελής ανάλυση...μικρή ομάδα,μικρή φανέλα που κάθε τρεις και λίγο η ίδια η ζωή και η πραγματικότητα την καταξεφτυλίζει...

Και ο κλασσικος ο μακακας ο ελληνας παντου πεταγεται ως συνηθως.... και παντα με επιχειρηματα :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
κριμα για σημερα,αλλα τιποτα δε τελειωσε ...τωρα ,ξεκιναει μια καινουρια χρονια και την ομαδα δε πρεπει να την επηρεασει αυτο...οι κροατες ηταν χειροτερη ομαδα απο πλευρας παικτων,ομως αξιζε τη προκριση...ΚΑΛΗ αρχη να εχουμε τουλαχιστον την ΚΥΡΙΑΚΗ  στο πρωτο ματς της αγωνιστικης.γενικα,πολλες ελληνικες ομαδες εκτος του ΠΑΟ ,δεν εκαναν κατι το μεγαλο στην ΕΥΡΩΠΗ,ωστε να μιλαμε για ευρωπαικες ομαδες.τι να πουν αλλες αγγλικες,ισπανικες,ιταλικες,γερμανικες κ.α ομαδες???ο ΑΡΗς ,ΕΠΑΙΞΕ ΧΩΡΙς παθος δυστυχως.επρεπε να καθαρισει το πρωτο ματσακι με ενα σκορ ασφαλειας..2-0 γιατι ειναι 1-0,και πας εκτος εδρας και τρως ενα γκολ νωρις ,η ψυχολογια του αντιπαλου εκτοξευεται.τελοσπαντον...Ο ΑΡΗς μπορει φετος να βγει τουλαχιστον 4ος στο πρωταθλημα και να κυνηγησει το κυπελλο...εστω καιαν δε ο παιρνει στους τελικους.ΑΡΗ,ΑΡΗ ,ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ηρθα παλι εδω και τραγουδωωωωωωωω,και για παντα θα εισαι η ζωη μουυ,η πιο γλυκια στιγμη μου,το αλλο μου μισοοοοοοοο,ΑΡΗ ,ΑΡΗΗΗ...και μη ξεχνατε,οι οπαδοι των ομαδων φαινονται κυριως στις ασχημες στιγμες των ομαδων...που πας ρε με ΠΡΙΤΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ????
Επηρεάζει όχι μόνο στην ψυχολογία αλλά και στο ποιο βασικό... το χρήμα μάστορα!!! Ανοίχτηκες πολύ φέτος και χάνεις πολύ χρήμα!!!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εγώ στη θέση σου θα κρυβόμουνα από ντροπή και δεν θα έβγαινα έξω για καμιά 38 χρόνια....

ΥΓ θυμάμαι ακροατή στο ράδιο μετά το φιλικό με Μπρυζ....παίζουμε την καλύετρη μπάλα στην Ελλάδα με διαφορά και με τα χάλια των 3 της Αθήνας πάμε για πρωτάθλημα!!!!...μας λέγανε και για Ευρώπη και για πιτσαρίες....ε ρε γέλιο άφθονο
ξέχασα έλειπε ο Λέμπο...όταν έπαιζε ο Λέμπο και έλειπε ο Γκιάρο λέγανε να γυρίσει επειγόντως ο Γκιάρο να δέσουμε!!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Και ο κλασσικος ο μακακας ο ελληνας παντου πεταγεται ως συνηθως.... και παντα με επιχειρηματα :jerking: :jerking:
μην ασχολεισαι καθολου,τον εχουν μαθει ολοι,μεχρι και οι δικοι του...Ταρατσα,το ξερω οτι υπαρχει οικονομικη απωλεια,τι να κανουμε τωρα,ας προσεχαν στη διοικηση να καλυπταν επαξια καποιες θεσεις οπως αυτη του αριστερου οπισθοφυλακα...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
όπως λέει και ο Βόθρος,χωρίς να ξέρω τί σημαίνει...
38 12 23......

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
εγώ στη θέση σου θα κρυβόμουνα από ντροπή και δεν θα έβγαινα έξω για καμιά 38 χρόνια....

ΥΓ θυμάμαι ακροατή στο ράδιο μετά το φιλικό με Μπρυζ....παίζουμε την καλύετρη μπάλα στην Ελλάδα με διαφορά και με τα χάλια των 3 της Αθήνας πάμε για πρωτάθλημα!!!!...μας λέγανε και για Ευρώπη και για πιτσαρίες....ε ρε γέλιο άφθονο
ξέχασα έλειπε ο Λέμπο...όταν έπαιζε ο Λέμπο και έλειπε ο Γκιάρο λέγανε να γυρίσει επειγόντως ο Γκιάρο να δέσουμε!!!

Τοσο περηφανος εισαι για την ομαδα σου που ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ στις στραβες? Συγχαρητηρια μεγαλε!!!!!

Το τι παπαριες εχουμε ακουσει απο ΟΛΟΥΣ στα ραδιοφωνα δε λεγεται, αν απ' αυτα κρινεις τη σκεψη του κοσμου και τις αποψεις του και κυριως αν ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ τον καθε βλακακο που σηκωνει το τηλεφωνο καθε μερα να πει τη μαλακια του στον αερα τι να σου πω.....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Τοσο περηφανος εισαι για την ομαδα σου που ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ στις στραβες? Συγχαρητηρια μεγαλε!!!!!

Το τι παπαριες εχουμε ακουσει απο ΟΛΟΥΣ στα ραδιοφωνα δε λεγεται, αν απ' αυτα κρινεις τη σκεψη του κοσμου και τις αποψεις του και κυριως αν ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ τον καθε βλακακο που σηκωνει το τηλεφωνο καθε μερα να πει τη μαλακια του στον αερα τι να σου πω.....

απλά όταν απλώνεις τα πόδια σου πιο πολύ από το πάπλωμα,αυτή είναι η κατάληξη...η έπαρση φέρνει ανώμαλη προσγείωση

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
απλά όταν απλώνεις τα πόδια σου πιο πολύ από το πάπλωμα,αυτή είναι η κατάληξη...η έπαρση φέρνει ανώμαλη προσγείωση
παντα μετρημενος ο μΠαοκτζης,μπραβο εισαι πολι σταθερος χαρακτηρ και διακριτικος

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
αυτός ο Βούτσινα τί παιχτάρα...τα βλέπουν οι άχρηστοι σκάουτερ των ομάδων μας

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αυτός ο Βούτσινα τί παιχτάρα...τα βλέπουν οι άχρηστοι σκάουτερ των ομάδων μας
εδω συμφωνω μαζι σου,αλλα αυτο συμβαινει οταν εχεις να επιλεξεις αναμεσα σε ελευθερους η δανεικους...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε αφεντικο της σαλονικης τι σχεση εχεις εσυ με τον αρη????
ο αρης εχει ομαδα και παιζει μπαλα....
γουσταρεις να τον βλεπεις....αυτη ειναι η αληθεια....τι κομπλεξ κουβαλατε ρε....
εγω που στα λεω ειμαι αρης?????
την αληθεια λεω....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
για το μΠΑΟΚ καλος ινε,να το παρετε κε μετα στη μαμα ΒΑΖΕΛΑ οφη νο2

ενώ για σας δεν ταιριάζει...έχετε τον Τοροσίδη που χθες γύριζε συνεχώς γύρω από τον εαυτό του,τέτοιες ζειμπεκιές χρόνια είχα να δω...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Αν απλωσα τα ποδια μου, επειδη ΕΠΡΕΠΕ να περασω απο μια πιο μικρη ομαδα της κροατιας, ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ..... (εστω κι αν στο ποδοσφαιρο ποτε δεν εισαι σιγουρος και δεν κερδιζει παντα η καλυτερη ομαδα και αν αποδειχθηκαν πιο ετοιμοι και πιο παθιασμενοι αυτοι σημερα)

Αν ειπα 'η εγραψα καπου ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ παλι ακουγεσαι..... βρες το που το εγραψα και δειξε το μου..... ΑΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.....ξαναΑΚΟΥΓΕΣΑΙ!!!!

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Σας πήραν στη δύναμη ... ήταν πιο γυμνασμένοι .

Επισκέπτης
παντως περα απο πλακα,ηταν γυμνασμενη ομαδα..μπορει μπαλα να μη τη κατεχουν,αλλα αντοχη και δυναμε ειχαν.μου θυμισαν τον αστερα τριπολης οσον αφορα την αμυνα.

Επισκέπτης
3 ψηλούς επιθετικούς γιατί τους έχει? :idiot:
Έτσι να υπάρχουν? :headbang:
Επαγγελματίες προπονητές σου λέει μετά! :jerking:

Επισκέπτης
ετσι ακριβως ταρατσα.αφου εβλεπε απο το πρωτο ματς ,οτι το πανε τον αγωνα στη δυναμη....εχει μεσα ενα παπαζογλου,εναν βλονταρτσικ που δεν ειναι παικταραδες ,αλλα ουτε και οι αντιπαλοι ηταν.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ετσι ακριβως ταρατσα.αφου εβλεπε απο το πρωτο ματς ,οτι το πανε τον αγωνα στη δυναμη....εχει μεσα ενα παπαζογλου,εναν βλονταρτσικ που δεν ειναι παικταραδες ,αλλα ουτε και οι αντιπαλοι ηταν.
η μαγική λέξη είναι η εξής:

"χαρτάκι"...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom