You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Οι μαλακιες που γραφεις δεν αφηνουν κανενα ασυγκινητο.Ο Ριζος(το πουλεν μου)υπεγραψε τελικα.Συμπληρωθηκε το τριο Στουτζες.Μπράβο κορίτσια,
Παρελάσατε όλες με τη σειρά κάνοντας την ίδια παράθεση...
Γελάει και το παρδαλό κατσίκι...
Έτσι σας θέλω:
Και τώρα πάμε όλοι μαζί:
-Πετάει ο γάιδαρος;
-Μάλιστα κ. λάμπρο
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ο επαναληπτικος με την τσσκα σοφιας ποτε ειναι?για τα επομενα 5 χρονια ο γκαρσια θα ειναι παιχτης μας και συμπαιχτης με κοκε,καλβο,χαβιτο,λεμπο κτλ κτλ!!και τωρα μας συγχωρεις αλλα εχουμε και εναν επαναληπτικο αγωνα για το κυπελλο ουεφα!
Μπράβο κορίτσια,
Έτσι σας θέλω:
Και τώρα πάμε όλοι μαζί:
-Πετάει ο γάιδαρος;
-Μάλιστα κ. λάμπρο
ο δικος σας με τα ροζ μπλουζακια και με τη σταμπα του μικι μαουζ που βρισκεται?
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
ερχονται αποκριες θα ντυθω thesspunter, απο πουτσοσκαμπιλο σε πουτσοσκαμπιλο πατε και βγαζετε υστερια κωλαδερφαρες τελειωμενες!ανορθωση και Γκαρσια και τα αρχιδια μου κουνιουντε δεν κοιτατε την κωλοτρυπα σας που δεν μπορειτε να την μαζεψετε πουτανες του βγενο μιλατε και απο πανωΜπράβο κορίτσια,
Έτσι σας θέλω:
Και τώρα πάμε όλοι μαζί:
-Πετάει ο γάιδαρος;
-Μάλιστα κ. λάμπρο
Επισκέπτης
λευτερια λευτερια στον ρουφιανο του βορρα!!!!!!!!!!!!!!!!!γέλιο με τους ανύπαρκτους...σαν κάτι μικρά σκυλάκια του καναπέ που πάνε να πηδήξουν κάτι μεγαθήρια και ο κόσμος στο δρόμο γελάει...
Συνημμένα
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
ουτε ομαδα που ξεκωλιασε ο Θρασυβουλας δεν υπαρχει ΚΑΗΜΕΝΟΙ αλλα δεν το κανουμε και θεμα εκτος αν ο βουλης εχει μεγαλυτερη αξια απο την γρια, ατνιτουρκος ημουν στο στρατο ειμαι και εδω υποστιριζω ΜΟΝΟ Ελληνικες ομαδεςo γνωστός κομπλεξικός...θα ανοίξει τον υπολογιστή του και θα μπει να ποστάρει το αντι παοκτσήδικο κόμπλεξ του και στα δύο θρεντ...πάρτο χαμπάρι,ομάδα που την ξεφτυλίσανε οι γριές ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΓΗ...
Επισκέπτης
ελα ρε τωρα με τα ρουφιανακια......ανυπαρκτοι μια ζωη!!!ουτε ομαδα που ξεκωλιασε ο Θρασυβουλας δεν υπαρχει ΚΑΗΜΕΝΟΙ αλλα δεν το κανουμε και θεμα εκτος αν ο βουλης εχει μεγαλυτερη αξια απο την γρια, ατνιτουρκος ημουν στο στρατο ειμαι και εδω υποστιριζω ΜΟΝΟ Ελληνικες ομαδες
Συνημμένα
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)