AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Μπουζας,Πετρουλακης,Μυρτσος,Βασιλοπουλος,Ζουραρις,Τραπεζανιδης,Γκαγκατσης,Νιονιος,Σαχιδης,σου λενε κατι?Ρε άρχοντες της προπαγάνδας, στο σπίτι του κρεμασμένου κτλ...
Μπουζας,Πετρουλακης,Μυρτσος,Βασιλοπουλος,Ζουραρις,Τραπεζανιδης,Γκαγκατσης,Νιονιος,Σαχιδης,σου λενε κατι?Ρε άρχοντες της προπαγάνδας, στο σπίτι του κρεμασμένου κτλ...
Αντε βρε νιούφη με 30 πόστ που θα κάνεις και υποδείξεις...επειδη σιχαινομαι να γραφω στο μπαογκ thread , μια παρακληση προς ολους τους αρειανους του φορουμ. ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΓΥΦΤΟTHREAD. οτι θελουμε εδω και αφηστε τους να λενε οτι μπαρουφα θελουν εκει. ελεος τους δινουμε και αξια που δεν ξερουν που ειναι τα γραφεια της ομαδας τους....
Εσύ τι κάνεις εδώ; Στο φεστιβάλ και γρήγορα... Έμαθα οτι στο τέλος θα τραγουδήσει και ο λάμπρος...Μπουζας,Πετρουλακης,Μυρτσος,Βασιλοπουλος,Ζουραρις,Τραπεζανιδης,Γκαγκατσης,Νιονιος,Σαχιδης,σου λενε κατι?
ηθελα να παω αλλα με εδιωξαν στην πορτα,μονο παοκτσηδες λεει επιτρεπονται...Εσύ τι κάνεις εδώ; Στο φεστιβάλ και γρήγορα... Έμαθα οτι στο τέλος θα τραγουδήσει και ο λάμπρος...
μην με βρίζεις- καταρχην ΑΡΗΣ εισαι γιατι απαντας?
Θα ρωτήσω τους μόντς, δεν κρατιέμαι απ' την αγωνία- δευτερον ειχα προβλημα με τον λογαριασμο μου και εκανα αλλο πριν 1 μηνα με ενα -e- επιπλεον στο τελος. οι mods μπορουν να το επιβεβαιωσουν.
τζιζ, πιπέρι θα σου βάλω... ξέρεις εσύ που ;)- τριτον αντε παγαινε στο τσαντηρι σου που θα μου κανεις και παρατηρηση λες και εισαι λοχιας στο στρατο. στα ποσα ποστ εχω δικαιωμα να πω οτι εισαι για τον πουτσο , χωρις παρεξηγηση ετσι ? απλα να μαθαινω..
τζιζ, πιπέρι θα σου βάλω... ξέρεις εσύ που ;)
στο κωλί για να σε τσούζειστο πουλι για να σε καιει?![]()
![]()
![]()
κάνω νυχτερινό, 10 η ώρα έχω άλγεβρα σήμερασταματαω γιατι απο οτι φαινεται πας ακομα σχολειο και δεν μπορω να σε κερδισω. ποτε ξεκινατε ?
Ακόμα εδώ είσαι; Μην αργείς γιατί θα αμολησουν το μπουλντόγκ και αλλοίμονό σου μετά...επικοδομητικος διαλογος,εγω ακομη απορω πως σε αφηνει ο παλερμο και γραφεις εδω μεσα.Απο μενα εχεις το ελευθερο αλλα θα υπαρξει εμφυλιος συντομα...
σωστα με τοσες προπονησεις στην ενοργανη που να προλαβει το παιδι το σχολειο του,αναγκαζεται να πηγαινει βραδυ το καημενο...δε πειραζει,ο αθλητισμος απαιτει θυσιες...κάνω νυχτερινό, 10 η ώρα έχω άλγεβρα σήμερα
με τα μπουλντογκ(και καθε λογης "σκυλι") ειμαι εξοικιωμενος,εσυ προσεχε...Ακόμα εδώ είσαι; Μην αργείς γιατί θα αμολησουν το μπουλντόγκ και αλλοίμονό σου μετά...
Ευχαριστώ για την συμβουλή, σε αφήνω τώρα γιατί έχω νυχτερινό...με τα μπουλντογκ(και καθε λογης "σκυλι") ειμαι εξοικιωμενος,εσυ προσεχε...
Αυτά δεν είναι τίποτα, μετά το ανόρθωση - ολυμπιακός μάλωνε ο elvis με τον laplace, κάποια στιγμή λέει ο ένας για τον πατέρα του αλλουνού κάτι και ο άλλος λέει αν έρθει ο πατέρας μου ρε θα σε πλακώσει στο ξύλο! Στο δημοτικό μαλώναμε έτσι!επικοδομητικος διαλογος,εγω ακομη απορω πως σε αφηνει ο παλερμο και γραφεις εδω μεσα.Απο μενα εχεις το ελευθερο αλλα θα υπαρξει εμφυλιος συντομα...
δε τα λες σωστα.Αυτά δεν είναι τίποτα, μετά το ανόρθωση - ολυμπιακός μάλωνε ο elvis με τον laplace, κάποια στιγμή λέει ο ένας για τον πατέρα του αλλουνού κάτι και ο άλλος λέει αν έρθει ο πατέρας μου ρε θα σε πλακώσει στο ξύλο! Στο δημοτικό μαλώναμε έτσι!![]()
καθεσαι και τα βαζεις με τον μεχμετ; ασε ρε Τζιμαρα τον τουρκο και αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας, ασε που τελευταια ολο το ριχνουν επιτηδες κατω το σαπουνισταματαω γιατι απο οτι φαινεται πας ακομα σχολειο και δεν μπορω να σε κερδισω. ποτε ξεκινατε ?