Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Το τραγικό είναι πως μερικοί κολλημένοι έχουν κριτήριο τις ομάδες για τους φίλους που έχουν!
εγω ειμαι ετσι
εχω φιλους μονο ολυμπιακους και αρειανους,αφου πρωτα ρωταω τι ομαδα ειναι ο αλλος και μετα αποφασιζω αν ειναι φιλος μου :2funny:
λοιπον ακου χοντρε
εχω βρεθει στο μοσχος(κλειστο της αεκ) σε αγωνα μεταξυ ολυμπιακου-αεκ στο οποιο επεσε το ξυλο της αρκουδας πριν μεσα και στο τελος
σε καποια στιγμη απο τους 500 ολυμπιακους που ηταν μεσα ορισμενοι ειπαν ενα συνθημα για εναν φιλο τους που βρισκοταν στους αεκτζηδες και μετα απο λιγο η παρεα του απαντησε στους ολυμπιακους
επεσε πολυ γελιο
τι θελω να πω?οτι δεν αποκλειεται ακομα και φιλοι η γνωστοι μεσα σε ενα γηπεδο να βριστουν η ακομα και να πλακωθουν
το γηπεδο ειναι για να ξεσπας κιολας και οχι μονο για να τρως πατατακια και να χειροκροτας το fair-play
εδω βλεπεις αθλητες(σπανουλης -μπλακνει)να τσακωνοντε στον αγωνα και μετα η πριν απο τον αγωνα να παιζουν σφαλιαρες γιατι ειναι κολλητοι
μην παιρνεις απολυτα και τελειως σοβαρα το πειραγμα μεταξυ οπαδων για τις ομαδες
εμενα προσωπικα και απογονο να με πουνε στα αρχιδια μου,ξερω απο που ειμαι και τι ειμαι και εχω μαθει μετα απο τοσα χρονια πως λειτουργει το πειραγμα στην ελλαδα και σε ποια μορφη ειναι

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ταρατσα μαλλον δεν εχεις οπαδικο τροπο σκεψης για αυτο και ρωτας.Αυτα λεγονται στο γηπεδο για πικαρισμα,για αυτο δεν αξιζει να τα λαμβανεις υπ'οψιν.Οταν παω με τα φιλαρακια μου στην Τουμπα σε ματς του παοκ και ακουγονται τα γνωστα για τον Αρη κανω τον καου-μποι(μη σου πω οτι συμμετεχω κιολας)και το γυρναμε στο χαβαλε με τα φιλαρακια και το αντιστροφο γινεται στο Κλ.Βικελιδης στα ματς του Θεου.Κανεις δε βριζει κανεναν προσωπικα αφου στο γηπεδο αντιπαρατιθενται μαζες και οχι ατομα.Το οτι και καλα τα αντιεθνικα συνθηματα δε πρεπει να ακουγονται ειναι βλακειες των παοκτσηδων (δημοσιογραφων)γιατι θιγεται η ομαδα τους(για την παραποιηση του Εθν.Υμνου,μοκο ομως!)θαρρεις και εγινε κατι αν ενας λαος αποκαλεσει Τουρκο τον αλλον.Κι εγω πιστευω πως καποιοι(κι εδω μεσα)κανουν φιλους αναλογα με τις οπαδικες προτιμησεις(φιλοι του χαβαλε βεβαια),οι δικοι μου ειναι κυριως παοκτσηδες(λογω περιοχης τουμπας)και Αρειανοι,οταν ζουσα Αγγλια εκανα και φιλους απο αλλες ομαδες,α ξεχασα κι ενα κολληταρι βαζελο που εχω εδω στη Θεσσαλονικη.
συμφωνω απολυτα με agnius αν και διαφωνω λιγο με τις παρεες που εχει :2funny: :2funny:

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
99
Πόντοι
1
Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ΠΑΟΚΑΡΑ................

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• toliska3.jpg
    toliska3.jpg
    153,3 KB · Εμφανίσεις: 17

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• ARIS ROCK.jpg
    ARIS ROCK.jpg
    19,1 KB · Εμφανίσεις: 18
  • DODO.JPG
    DODO.JPG
    15 KB · Εμφανίσεις: 20

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 90521817ga6.jpg
    90521817ga6.jpg
    71,4 KB · Εμφανίσεις: 26
  • dsc00407gf9.jpg
    dsc00407gf9.jpg
    79,3 KB · Εμφανίσεις: 19

Επισκέπτης
η εκδρομη για τον επαναληπτικο αγωνα του κυπελλου ουεφα κοστιζει 80 ευρω!πληροφοριες σε ολους τους συνδεσμους!
παμε παρακατω τωρα,
καποιοι στην πολη κανανε ονειρα να δουνε τον γκαρσια με φανελλα αλλης ομαδας!να παρουνε χαμπαρι οτι ο ΑΡΗΣ εχει ξεφυγει απο τον ανταγωνισμο της θεσσαλονικης!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
η εκδρομη για τον επαναληπτικο αγωνα του κυπελλου ουεφα κοστιζει 80 ευρω!πληροφοριες σε ολους τους συνδεσμους!
παμε παρακατω τωρα,
καποιοι στην πολη κανανε ονειρα να δουνε τον γκαρσια με φανελλα αλλης ομαδας!να παρουνε χαμπαρι οτι ο ΑΡΗΣ εχει ξεφυγει απο τον ανταγωνισμο της θεσσαλονικης!
Warhol, ο καλός Γκαρσία φοράει ασπρόμαυρα...

Αναφέρομαι σε αυτόν που τον ήξερε η μάνα του πριν έρθει Ελλάδα

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αυτος που κ αναθεμα να ηξερε σε ποια ομαδα ηρθε? που εβγαλε ματια με την ΩΣ ΤΩΡΑ αποδοση του? αυτος που ΔΕΝ εκανε τις κλισε δηλωσεις "ηρθα σε μεγαλη ομαδα , θα τα δωσω ολα κλπ" ??

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66

Αχαχαχαχαχαχαχα,ΟΥχουχουχουχουχου,κλαιω ρε πουστη μου...τι λενε ρε σεις,τα'χουν παιξει μετα το χθεσινο υπερθεαμα της τουμπας,εσυ θεσπαντερ ποιον Γκαρσια εβλεπες να παιζει τα τελευταια χρονια?ποιον ειχες τρελλαθει να δεις να αλλαζει φανελλα?και τελος,ποιον Γκαρσια θα δεις να βγαζει τη χρονια?Αχαχαχαχαχαχα,μας φτιαξατε παλι.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16

καλα εσυ μας αφησες νωρις....... την προηγουμενη βδομαδα μας ζαλισες τα παπαρια οτι στο καφενειο σας τους Γκαρσιες θα τους φωναζετε με το μικρο για να μη τους μπερδευετε και τωρα δεν το ξερει η μανα του; ο δικος μας κανει παπαδες να δουμε και τον δικο σας

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.609
Πόντοι
6.495

Μετα την κατραπακια με την δηθεν μετακομιση του Νατσο στον γυφτο του χρονου ο παικτης κρινεται ανεπαρκης για τους καυμενους συμπολιτες..
Ο Νατσο εχει αποδειξει οτι παραειναι καλος κ ας μην τον ηξερε κανεις οταν ηρθε..Αληθεια ποσοι παικτες που ερχονται Ελλαδα ειναι γνωστοι στους Ελληνες???Εκτος αν εχουμε το Καμπιονατο κ ερχονται ολοι οι διασημοι :P

Παικτες τυπου Κονσεισαο κ Αμοροζο που τους ηξεραν οι παντες ειδαμε τι προσφεραν...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

[glow=red,2,300]Αναφέρομαι σε αυτόν που τον ήξερε η μάνα του πριν έρθει Ελλάδα[/glow]

:2funny: :2funny: :2funny: Αρχισαν οι κωλοτουμπες??????????? :jerking: :jerking:

Αυτος ο "καλος Γκαρσια"  :jerking: :jerking: το πηρε αποφαση σε ποια ομαδα θα υπογραψει και θα παιξει τελικα φετος 'η ακομη το σκεφτεται και τον ψηνετε????? :2funny: :2funny: :2funny:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Μπράβο κορίτσια,

Παρελάσατε όλες με τη σειρά κάνοντας την ίδια παράθεση...

Γελάει και το παρδαλό κατσίκι...

Έτσι σας θέλω:

Και τώρα πάμε όλοι μαζί:

-Πετάει ο γάιδαρος;
-Μάλιστα κ. λάμπρο

Επισκέπτης
Μπράβο κορίτσια,

Παρελάσατε όλες με τη σειρά κάνοντας την ίδια παράθεση...

Γελάει και το παρδαλό κατσίκι...

Έτσι σας θέλω:

Και τώρα πάμε όλοι μαζί:

-Πετάει ο γάιδαρος;
-Μάλιστα κ. λάμπρο
για τα επομενα 5 χρονια ο γκαρσια θα ειναι παιχτης μας και συμπαιχτης με κοκε,καλβο,χαβιτο,λεμπο κτλ κτλ  :birdman:!!και τωρα μας συγχωρεις αλλα εχουμε και εναν επαναληπτικο αγωνα για το κυπελλο ουεφα!

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τι γιδι εισαι ρε παιδι μου. ρε εσυ δεν ελεγες πριν 10 μερες οτι θα εχετε 2 γκαρσια του χρονου? και μετα απο 10' ανανεωσε ο νατσο και εξαφανιστηκες? μετα εμφανιστηκες στο thread του γαβρου για να τους δουλεψεις που χασανε απο την ανορθωση λες κ εσυ εχεις χορτασει πορειες στην ευρωπη. και μετα ξαναεξαφανιστηκες. αντε στη φωλια σου....

Επισκέπτης
αντε γερα ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ...φετος πετυχημενη θα ειναι η χρονια αν βγουμε 3οι τουλαχιστον και φτασουμε στους 16 του uefa

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
διαφωνω. πρεπει να βγουμε παλι ουεφα και να παμε καλα στους ομιλους και να περασουμε αν γινεται. προτιμω σταθερα βηματα απο το να βγω μια φορα τσαμπιονς λιγκ και να αποκλειστω απο ανυπαρκτη ομαδα και να με μηδενισουν κιολας λογω μαλακιας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom