doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εγω ειμαι ετσιΤο τραγικό είναι πως μερικοί κολλημένοι έχουν κριτήριο τις ομάδες για τους φίλους που έχουν!
εχω φιλους μονο ολυμπιακους και αρειανους,αφου πρωτα ρωταω τι ομαδα ειναι ο αλλος και μετα αποφασιζω αν ειναι φιλος μου
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
λοιπον ακου χοντρε
εχω βρεθει στο μοσχος(κλειστο της αεκ) σε αγωνα μεταξυ ολυμπιακου-αεκ στο οποιο επεσε το ξυλο της αρκουδας πριν μεσα και στο τελος
σε καποια στιγμη απο τους 500 ολυμπιακους που ηταν μεσα ορισμενοι ειπαν ενα συνθημα για εναν φιλο τους που βρισκοταν στους αεκτζηδες και μετα απο λιγο η παρεα του απαντησε στους ολυμπιακους
επεσε πολυ γελιο
τι θελω να πω?οτι δεν αποκλειεται ακομα και φιλοι η γνωστοι μεσα σε ενα γηπεδο να βριστουν η ακομα και να πλακωθουν
το γηπεδο ειναι για να ξεσπας κιολας και οχι μονο για να τρως πατατακια και να χειροκροτας το fair-play
εδω βλεπεις αθλητες(σπανουλης -μπλακνει)να τσακωνοντε στον αγωνα και μετα η πριν απο τον αγωνα να παιζουν σφαλιαρες γιατι ειναι κολλητοι
μην παιρνεις απολυτα και τελειως σοβαρα το πειραγμα μεταξυ οπαδων για τις ομαδες
εμενα προσωπικα και απογονο να με πουνε στα αρχιδια μου,ξερω απο που ειμαι και τι ειμαι και εχω μαθει μετα απο τοσα χρονια πως λειτουργει το πειραγμα στην ελλαδα και σε ποια μορφη ειναι