Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αρης Ιnternational,ο vangeli απο που ειναι?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
[youtube=425,350]dMNhgwqZtZg&feature=related[/youtube]
γαμιεται ο παοκ και η τουρκια
doriti μας σηκωσες την τριχα καγκελο ποτε θα ανεβεις να παμε και σε κανα ματσακι και το βραδυ να κανουμε την ζημια μας; ο Κριστι ειναι ο Dr. Alban της ομαδας

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
Εγω παντος ειμαι πικραμενος πολυ...ο Αρης πεταει εστω και για 70λεπτα αλλα εμεις ειμαστε τα παλτα!!!!
Πανηγυριζουμε που νικησαμε την ομαδαρα την Ουντινεζε 3-1 και την παρα αλλη μερα παει και τρωει [size=20pt]4-αρα[/size] απο τον Πανσερραικο :tickedoff:
Ενα σοβαρο παιγνιδι δωσαμε αυτο με την Λατσιο και μας κανανε γιογιο!@!! >:(  :-
Πηραμε και την κουνελα τον Χαλκια-δεν μας βλεπω καλαααααα  :jerking:
Τι κοροιδευουμε τον Αρουλη? :think:
Εμεις που παιζαμε χθες και με ποιον?
Oικογενειαkο διπλο οταν οι αλλοι παιζανε UEFA?  :idiot: :headbang: >:(
Φετος ετοιμαστητε για πικρες μεγαλες...και οσο σκεφτομε τα κοροιδα που δωσανε τα ωραια τους λεφτα για διαρκειας... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
που ειναι οι δικοι σου; που κριφτηκανε; στης Ερατως το τσαντιρι; το ειχα γραψει και παλιοτερα ο ζαγορ ειναι αγραμματος ουτε το ονομα του ξερει να γραφει εχει κατι κορακια η ΠΑΕ σας που οικονομανε και στο μελλον οι οπαδοι τον ζαγορ θα βριζουνε

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
o TUS? ο μουνοδουλος; καγκουροφατσας ο πουστης

Επισκέπτης
Έχω μιά απορία για κάποιο είδος οπαδών που ευτυχώς είναι λίγοι!
Όσοι απο εσάς προσβάλετε ομάδες ανθρώπων και πατάτε πάνω σε εθνικές τραγωδίες, εθνικά προβλήματα και όχι μόνο βρίζοντας οικογένεις και πολλά άλλα ( τούρκοι, βούλγαροι, χανούμια, απόγονοι στόλου κ.λ.π) έχετε φίλους που δεν υποστηρίζουν την ομάδα σας ή το βασικό κριτήριο είναι να είναι αρειανοι παοκτσήδες γαύροι και λοιπά? Εμένα προσωπικά και οι 2 κολλητοί μου είναι αρειανοί και ο ένας μάλιστα superas άρρωστος!
Όποιος θέλει απαντάει!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
Όσοι απο εσάς προσβάλετε ομάδες ανθρώπων και πατάτε πάνω σε εθνικές τραγωδίες και όχι μόνο βρίζοντας οικογένεις και πολλά άλλα ( τούρκοι, βούλγαροι, χανούμια, απόγονοι στόλου κ.λ.π) έχετε φίλους που δεν υποστηρίζουν την ομάδα σας ή το βασικό κριτήριο είναι να είναι αρειανοι παοκτσήδες γαύροι και λοιπά? Εμένα προσωπικά και οι 2 κολλητοί μου είναι αρειανοί και ο ένας μάλιστα superas άρρωστος!
Όποιος θέλει απαντάει!
και εγω εχω κολητους που υποστιριζουν αλλες ομαδες αλλα οταν πανε στο γηπεδο μια χαρα μας βριζουνε, εδω επικρατει η φαση του γηπεδου δεν σε ξερω εισαι ξενος οποτε σε βριζω, σαν να πας γηπεεδο και απεναντι ειναι οι αντιπαλοι θα τους βρισεις η θα τους πεις αντε στην ευχη βρε

Επισκέπτης
doriti μας σηκωσες την τριχα καγκελο ποτε θα ανεβεις να παμε και σε κανα ματσακι και το βραδυ να κανουμε την ζημια μας; ο Κριστι ειναι ο Dr. Alban της ομαδας
ΑΡΗ θυμησου πριν λιγα χρονια μεσ τα ευρωπαικα σαλονια,μοναχο,γανδη και ισπανια οι οπαδοι σου γραψαν ιστορια,και στο Τορινο παλι μαζι σου ολοι εμεις οι χιλιαδες οπαδοι σου,μαστουρωμενοι να τραγουδαμε και οι τουρκαλαδες να παραμιλανε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
και εγω εχω κολητους που υποστιριζουν αλλες ομαδες αλλα οταν πανε στο γηπεδο μια χαρα μας βριζουνε, εδω επικρατει η φαση του γηπεδου δεν σε ξερω εισαι ξενος οποτε σε βριζω, σαν να πας γηπεεδο και απεναντι ειναι οι αντιπαλοι θα τους βρισεις η θα τους πεις αντε στην ευχη βρε
Το τραγικό είναι πως μερικοί κολλημένοι έχουν κριτήριο τις ομάδες για τους φίλους που έχουν!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
εισαι αρρωστια μου μεγαλη
πουθενα δεν εχει αλλη
αν δεν σε δω θα τρελαθω θα τρελαθω θα τρελαθω
σαγαπω και θα στο λεω
ΑΡΗ ολε ολε ολε ο
ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
Το τραγικό είναι πως μερικοί κολλημένοι έχουν κριτήριο τις ομάδες για τους φίλους που έχουν!
αεκ ηρακλης και ολυμπιακος οι κολητοι μου  τι καλα βριζομαστε για την πλακα βεβαια

Επισκέπτης
εισαι αρρωστια μου μεγαλη
πουθενα δεν εχει αλλη
αν δεν σε δω θα τρελαθω θα τρελαθω θα τρελαθω
σαγαπω και θα στο λεω
ΑΡΗ ολε ολε ολε ο
ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ
και βαλτε το καλα μεσ το μυαλο σας ο ΑΡΗΣ θα ειναι μια ζωη το αφεντικο σας,
οεο οεο οεο
τα αφεντικα της πολης ειμαστε σας λεω  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
και ας το μαθει ολη η πολη
ο ΑΡΗΣ ειναι το αφεντικο
και εχει για γκομενα του
ενα δικεφαλο κοτοπουλο

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Όσοι απο εσάς προσβάλετε ομάδες ανθρώπων και πατάτε πάνω σε εθνικές τραγωδίες, εθνικά προβλήματα και όχι μόνο βρίζοντας οικογένεις και πολλά άλλα ( τούρκοι, βούλγαροι, χανούμια, απόγονοι στόλου κ.λ.π) έχετε φίλους που δεν υποστηρίζουν την ομάδα σας ή το βασικό κριτήριο είναι να είναι αρειανοι παοκτσήδες γαύροι και λοιπά? Εμένα προσωπικά και οι 2 κολλητοί μου είναι αρειανοί και ο ένας μάλιστα superas άρρωστος!
Όποιος θέλει απαντάει!
Ταρατσα μαλλον δεν εχεις οπαδικο τροπο σκεψης για αυτο και ρωτας.Αυτα λεγονται στο γηπεδο για πικαρισμα,για αυτο δεν αξιζει να τα λαμβανεις υπ'οψιν.Οταν παω με τα φιλαρακια μου στην Τουμπα σε ματς του παοκ και ακουγονται τα γνωστα για τον Αρη κανω τον καου-μποι(μη σου πω οτι συμμετεχω κιολας)και το γυρναμε στο χαβαλε με τα φιλαρακια και το αντιστροφο γινεται στο Κλ.Βικελιδης στα ματς του Θεου.Κανεις δε βριζει κανεναν προσωπικα αφου στο γηπεδο αντιπαρατιθενται μαζες και οχι ατομα.Το οτι και καλα τα αντιεθνικα συνθηματα δε πρεπει να ακουγονται ειναι βλακειες των παοκτσηδων (δημοσιογραφων)γιατι θιγεται η ομαδα τους(για την παραποιηση του Εθν.Υμνου,μοκο ομως!)θαρρεις και εγινε κατι αν ενας λαος αποκαλεσει Τουρκο τον αλλον.Κι εγω πιστευω πως καποιοι(κι εδω μεσα)κανουν φιλους αναλογα με τις οπαδικες προτιμησεις(φιλοι του χαβαλε βεβαια),οι δικοι μου ειναι κυριως παοκτσηδες(λογω περιοχης τουμπας)και Αρειανοι,οταν ζουσα Αγγλια εκανα και φιλους απο αλλες ομαδες,α ξεχασα κι ενα κολληταρι βαζελο που εχω εδω στη Θεσσαλονικη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom