Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Καλή ήταν η ομάδα σου χθές

Καλή κυκλοφορία,

Πολύς κόσμος

Κόκε, Ρεγκέιρο σούπερ

Η φανέλα χάλια

Με νέτο και Αουρέλιο θα γελάσει ο κάθε πικραμένος, προβλέπω να βάζει βαγκέλη και καράμπελα, τον τελευταίο μόνο αν ξυπνήσει από το κώμα
και η φανελλα δε σου αρεσε ρε Μπιτσιανη?Τετοιο κομπλεξ?Ο Νετο φιλε ειναι καλος,ο αλλος που αναφερεις οντως σουργελιαζει...

Zaharias

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
παοκτση πανε ρωτα τον προεδρο σου αμα εχει τελειωσει δημοτικο που δε μπορει να μιλησει χωρις χαρτακι....
Οσο για το παοκ πανω απο ολα,βγαλτε και κατι δικο σας....εισαστε καλες στις αντιγραφες

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
και η φανελλα δε σου αρεσε ρε Μπιτσιανη?Τετοιο κομπλεξ?Ο Νετο φιλε ειναι καλος,ο αλλος που αναφερεις οντως σουργελιαζει...
6 σχόλια έκανα
4 θετικά και 2 αρνητικά εκ των οποίων με το 1 συμφωνείς
και με λές κομπλεξικό; 
Μην γίνεσαι 1 με την "τσαχπίνα"

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
6 σχόλια έκανα
4 θετικά και 2 αρνητικά εκ των οποίων με το 1 συμφωνείς
και με λές κομπλεξικό; 
Μην γίνεσαι 1 με την "τσαχπίνα"
μα εγω πρωτος μιλαω για τα αρνητικα της ομαδας μου,δε τα βλεπω ολα τελεια σα μερικους...αλλα τη φανελλα ρε φιλε?Ριβερ Πλειτ σταιλ?Ωραιο,ετσι για αλλαγη...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
σε σας αναφερομουν που τους βγαλατε ολους σουπερ σταρ!
όχι όλους
Κοντρέρας, Βερόν, Γκαρσία, Κονσεισάο, Μουσλίμοβιτς
Ανετα βασικοί στην ομάδα που έδωσε 5 εκ ευρώ για τους αναπληρωματικούς των παραπάνω

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
όχι όλους
Κοντρέρας, Βερόν, Γκαρσία, Κονσεισάο, Μουσλίμοβιτς
Ανετα βασικοί στην ομάδα που έδωσε 5 εκ ευρώ για τους αναπληρωματικούς των παραπάνω
ο Βερον ξεχωριζε στον περσινο παοκ,τους αλλους θα τους δουμε στο γηπεδο αυριο(θα ειμαι εκει,ως κατασκοπος)και αντικειμενικα θα τους κρινουμε κι αυτους,οχι μονο τους δικους μας,ετσι?Μονο ο Γκαρσια δε παιζει αυριο,σωστα?

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ούτε ο μούσλι παίζει ολο το ματς, είναι ανέτοιμος
Ανέτοιμος και ο Κονσεισάο

Και επίσης να θυμάσαι τον Βιερίνια, επίτηδες δεν τον έβαλα στη λίστα γιατί δεν είναι σούπερ σταρ, όσοι τον έχουν δει όμως λένε τα καλύτερα, βασικός εθνική ελπίδων Πορτογαλίας

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ούτε ο μούσλι παίζει ολο το ματς, είναι ανέτοιμος
Ανέτοιμος και ο Κονσεισάο

Και επίσης να θυμάσαι τον Βιερίνια, επίτηδες δεν τον έβαλα στη λίστα γιατί δεν είναι σούπερ σταρ, όσοι τον έχουν δει όμως λένε τα καλύτερα, βασικός εθνική ελπίδων Πορτογαλίας
στο γηπεδο κρινονται ολοι φιλε,εχω εμπιστοσυνη στη δικη μου κριση,ας τους δουμε πρωτα ολους στο χορτο και τα λεμε απο μεθαυριο...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Λάμπρος, Γιάννης και γιάννης μερικοί απ τους μερικούς

Ερωτηση κρισεως: Αυτο που πιπιλιζετε τοσο καιρο το αστειακι, Λαμπρος (Σκορδας), Γιαννης (Σαουριδης) και Γιαννης (Κοντης) και το κοροιδευετε κιολας, χωρις να θελω να υπερασπιστω καποιον, τι διαφορα εχει απο την παρεα Θοδωρης, Παναγιωτης, Ζησης, Γιωργακης????? Οεο???

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ερωτηση κρισεως: Αυτο που πιπιλιζετε τοσο καιρο το αστειακι, Λαμπρος (Σκορδας), Γιαννης (Σαουριδης) και Γιαννης (Κοντης) και το κοροιδευετε κιολας, χωρις να θελω να υπερασπιστω καποιον, τι διαφορα εχει απο την παρεα Θοδωρης, Παναγιωτης, Ζησης, Γιωργακης????? Οεο???
Ελα μου ντε, εδώ σε θέλω...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ντίνος Μπαλλής σήμερα σε Πετρουλάκη: Με αυτά που είδα χθες στο φιλικό θεωρώ πως το ταβάνι μας φέτος είναι το πρωτάθλημα...

Τ' ακούς Γιάννη τί δήλωσε ο YESMAN;  

αντε δώστου και αυτουνού καμιά θέση-ξεροκόματο στην ΠΑΕ.....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ντίνος Μπαλλής σήμερα σε Πετρουλάκη: Με αυτά που είδα χθες στο φιλικό θεωρώ πως το ταβάνι μας φέτος είναι το πρωτάθλημα...

Τ' ακούς Γιάννη τί δήλωσε ο YESMAN;  

αντε δώστου και αυτουνού καμιά θέση-ξεροκόματο στην ΠΑΕ.....
Παιδια,αυτος η ειναι αρρωστο αρειανακι η βιτσιοζος,μονο ετσι εξηγειται το οτι καθησε κι ακουσε Ντινο Μπαλη μαζι με Πετρουλακη(ακα γλυφω τους παντες για να αγοραζουν τη φυλλαδα μου!),δεν εξηγειται διαφορετικα.Σα να κατσω εγω και ν'ακουσω Κωστα ορφανο,ελεος ρε !!!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Μηπως οτι ακολουθουν την τακτικη των "δικων μας", ειναι ενα κοινο στοιχειο??
Από τη στιγμή που δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά, δεν υπάρχει νόημα να στο εξηγήσω γιατί δεν πρόκειται να συμφωνήσεις

Ρώτα κάποιους ομοϊδεάτες σου όμως που ξέρουν τι συμβαίνει...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ούτε ο μούσλι παίζει ολο το ματς, είναι [glow=red,2,300]ανέτοιμος[/glow]
[glow=red,2,300]Ανέτοιμος [/glow] και ο Κονσεισάο

Επειδη ακομα κι αυτο το κλισε-παπας "ανετοιμος", εχει κουρασει, σταματηστε να το τρωτε!! Οχι μονο για τους συγκεκριμενους εν προκειμενω, γενικοτερα το αναφερω, αν δεν τιθεται θεμα τραυματισμου 'η υπερκοπωσης δεν υπαρχει "ανετοιμος" ειδικα σε φιλικα που σκοπος ειναι να παιξουν οσο γινεται περισσοτεροι παικτες για να δοκιμαστουν συστηματα και τακτικες, ειδικα αυτοι που θεωρουνται βασικα στελεχη! Για παραδειγμα ο Ρεγκειρο στο φιλικο με τη Βρεμη στην Αυστρια ειχε 3 μερες που πηγε και 2 προπονησεις με την ομαδα, αλλα μπηκε να παιξει, να αρχισει να εξικοιωνεται με τους συμπαικτες του και στο φιναλε ανετοιμος 'η κουρασμενος εδειξε οτι το τοπι το ξερει καλα, απο εκεινη τη μερα!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Παιδια,αυτος η ειναι αρρωστο αρειανακι η βιτσιοζος,μονο ετσι εξηγειται το οτι καθησε κι ακουσε Ντινο Μπαλη μαζι με Πετρουλακη(ακα γλυφω τους παντες για να αγοραζουν τη φυλλαδα μου!),δεν εξηγειται διαφορετικα.Σα να κατσω εγω και ν'ακουσω Κωστα ορφανο,ελεος ρε !!!
Μην κάνεις κρίσεις χωρίς να ξέρεις
Ο Πετρουλάκης (το ποιόν του οποίου γνωρίζει η μισή αθλητική θεσν/ικη) έχει τον τρόπο του να βγάζει συνέχεια συνεντεύξεις.  Είχε λοιπόν κατά σειρά  Φαρφαλη (μέλος διοίκησης ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μπαλλή και Πεδουλάκη)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Από τη στιγμή που δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά, δεν υπάρχει νόημα να στο εξηγήσω γιατί δεν πρόκειται να συμφωνήσεις

Ρώτα κάποιους ομοϊδεάτες σου όμως που ξέρουν τι συμβαίνει...

Ειναι πολυ πιθανο οτι δε θα συμφωνησουμε, αλλα καποια πραγματα ειναι ξεκαθαρα και αντικειμενικα σωστα και λαθος! Πιστεψε ξερω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ που συμβαινουν ΚΑΙ στην ομαδα μου ΚΑΙ στη δικη σου, ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ στην πολη αυτη.

Και μη μου πεις αυτα τα αστεια περι αναγνωρισημοτητας, διεθνων ποδοσφαιριστων και ασημων οπαδων-οδοντιατρων, αυτα ειναι για μικρα παιδακια και φυτα των ραδιοφωνων και το ξερεις....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom