Εγω λεω ξεκαθαρα οτι περα απο την αγαπη τους για την ομαδα υπαρχει στη μεση και το μελι..... και πολυ πιθανο να φροντιζουν να περισσευει μελι για ολους. Οσο λοιπον στα πλαισια της καζουρας υπονοειτε οτι πιθανοτατα καποιοι στον Αρη "τσιμπανε" το περισσευμα μιας οικονομικης σαιζον, ετσι σου αναφερω και γω τι πιστευω.... Και να σημειωσω βεβαια οτι εμενα ουτε με αφορουν αυτα τα θεματα, ουτε με νοιαζουν, ουτε τα ζηλευω επειδη δε μπορω να ειμαι και γω μεσα στην "παρεα", δοξα τω θεο μια χαρα τα βολευω στη ζωη μου... Απλα οταν γινονται εις βαρος της ομαδας ενοχλουμαι, αν η ομαδα δε ζημιωνει τοσο και γινονται κινησεις που θα μ' ευχαριστησουν σα φιλαθλο και εξακολουθω να βλεπω οσο γινεται καλους παικτες και ποδοσφαιρο.... χαλαλι τους...
Αυτά που γράφεις περισσότερο θα σε σύμφεραν να συμβαίνουν παρά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα
Επι του προκείμενου τώρα, όταν έγραφα για ομάδα των 3 δεν εννοούσα αυτό που κατάλαβες, αλλά την (παραδεχόμενη από σχεδόν όλους) αρρωστημένη κατάσταση που επικρατεί στον Αρη με το στρατό της 3 πίσω από τη διοίκηση και τις επιλογές της, καθώς και τη χουντικές συνθήκες που επικρατούν στο γήπεδο, όσον αφορά συνθήματα, πανό, ποιοί παίρνουν εισητήρια κτλ. Αν δεν το γνωρίζεις εσύ, μπορείς να ρωτήσεις κάποιον φίλο σου ομοϊδεάτη να στο επιβεβαιώσει. Εγώ έχω φίλους Αριανούς που δεν πατάνε στο γήπεδο γι αυτό το λόγο...
Αυτό είναι που δεν μου αρέσει σε εσάς, η έπαρση που πηγάζει από το γεγονός οτι στα 50κάτι μας μας έμαθε η Ελλάδα εκεί που δεν μας ήξερε ούτε η μάνα μας, οι συνεντεύξεις με τις στημένες ερωτήσεις, τα στημένα χειροκροτήματα στις συνεντεύξεις τύπου (αλήθεια, ποιοί είναι αυτοί που χειροκροτούν, οι δημοσιογράφοι;), ο στρατός των 5 χιλ στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν τους άγνωστους Βλονταρτσικ και Λέμπο, το γεγονός οτι 3 χρόνια τώρα η διοίκηση ΠΟΤΕ δεν παραδέχτηκε οτι έχει κάνει έστω και 1 λάθος...
Δεν σου φαίνεται παράξενο που ΚΑΝΕΝΑΣ παίχτης και προπονητής δεν έχει φύγει υπό καλές συνθήκες απ' την ομάδα σου; Ολοι έχουν να λένε για το αρρωστημένο κλίμα, για έπαρση κτλ.
Παίχτες προπυλακίζονται, βρίζονται και χτυπιούνται υπό την ανοχή της διοίκησης
Μπράβοι μέσα στ' αποδυτήρια δέρνουν αντιπάλους παίχτες (δηλώσεις Τσακίρη πέρυσι)
και άλλα πολλά, θα μπορούσα να σου γράφω ώρες
Αν δεν σε πείθω, δοκίμασε να μιλήσεις με ένα δημοσιογράφο (όχι απο αυτούς που ταϊζονται από τις διοικήσεις) και θα σου τα επιβεβαιώσει και με το παραπάνω