Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μην κάνεις κρίσεις χωρίς να ξέρεις
Ο Πετρουλάκης (το ποιόν του οποίου γνωρίζει η μισή αθλητική θεσν/ικη) έχει τον τρόπο του να βγάζει συνέχεια συνεντεύξεις.  Είχε λοιπόν κατά σειρά  Φαρφαλη (μέλος διοίκησης ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μπαλλή και Πεδουλάκη)
Τι κρισεις,το πραγμα μιλαει απο μονο του...εδω ρε θεσπαντερ ουτε εγω ακουω Μπαλλη(υπαρχει και χειροτερο,Γιαννης βενος)και σια,τι να μου πουν ρε φιλε,ολοι αυτοι τη ψαχνουν για καμια εξυπηρετηση,σε τετοιου ειδους¨"συνεντευξεις" κουναω τη βελονα,ακουω καμια ροκια κι επανερχομαι μπας κι ακουσω τιποτα σοβαρο.Κιεσυ τωρα βγηκες να μας πεις τι ειπε ο Μπαλλης?Και ποιον νοιαζει στο κατω κατω...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Επειδη ακομα κι αυτο το κλισε-παπας "ανετοιμος", εχει κουρασει, σταματηστε να το τρωτε!! Οχι μονο για τους συγκεκριμενους εν προκειμενω, γενικοτερα το αναφερω, αν δεν τιθεται θεμα τραυματισμου 'η υπερκοπωσης δεν υπαρχει "ανετοιμος" ειδικα σε φιλικα που σκοπος ειναι να παιξουν οσο γινεται περισσοτεροι παικτες για να δοκιμαστουν συστηματα και τακτικες, ειδικα αυτοι που θεωρουνται βασικα στελεχη! Για παραδειγμα ο Ρεγκειρο στο φιλικο με τη Βρεμη στην Αυστρια ειχε 3 μερες που πηγε και 2 προπονησεις με την ομαδα, αλλα μπηκε να παιξει, να αρχισει να εξικοιωνεται με τους συμπαικτες του και στο φιναλε ανετοιμος 'η κουρασμενος εδειξε οτι το τοπι το ξερει καλα, απο εκεινη τη μερα!
Σωστό αλλά

μερικοί προπονητές έχουν την άποψη πως για να παίξεις πρέπει να είσαι σε ικανοποιητικό επίπεδο φ. κατάστασης, ειδικά όταν η ομάδα είναι 1,5 μήνα προετοιμασία και εσύ έχεις έρθει τις τελευταίες 5 μέρες.

Επίσης παίζει ρόλο ΤΙ είδους προετοιμασία έκανες με την ομάδα σου πριν έρθεις.  
Πχ ο Μάρκος Αντόνιο που ήρθε στον ΠΑΟΚ, ενώ έκανε κανονικά με Οσερ, τραυματίστηκε με τράβηγμα διότι στην Οσερ δεν έιχαν κάνει ακόμη το στάδιο με τα ανοίγματα, κάτι που είχε γίνει ήδη στον ΠΑΟΚ.
Ο μουσλίμοβιτς ξεκίνησε προετοιμασία με την αταλάντα 5 μέρες πρίν έρθει στον ΠΑΟΚ
ο Γκαρσία έκανε χαβαλέ στην ουρουγουάη

Και για να καταλάβεις οτι δεν γίνεται παίξε-γέλασε προετοιμασία στον ΠΑΟΚ, ούτε και έχουμε κανέναν Πρόεδρο άσχετο μεν με τα αγωνιστικά αλλα να παρεμβαίνει σε θέματα που απτονται του προπονητή, σε ενημερώνω πως χθες το πρωί Δευτέρα ο Μουσλι και ο Γκαρσία έκαναν εργομετρικό τεστ για να φανεί το αν και για πόσο είναι σε θέση να αγωνιστούν

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ντίνος Μπαλλής σήμερα σε Πετρουλάκη: Με αυτά που είδα χθες στο φιλικό θεωρώ πως το ταβάνι μας φέτος είναι το πρωτάθλημα...

Τ' ακούς Γιάννη τί δήλωσε ο [glow=red,2,300]YESMAN; [/glow]  

[glow=red,2,300]αντε δώστου και αυτουνού καμιά θέση-ξεροκόματο στην ΠΑΕ.....[/glow]

Και επειδη δεν τα ξερεις τοσο καλα τα δικα μας, ο Μπαλλης αποχωρησε καποια στιγμη μονος απο την ΠΑΕ και ηλθε σε κοντρα με τους διοικουντες αρκετες φορες και μαλιστα ο Ευρουλακης πολλες φορες τον εβγαλε να ριξει λιγη "χολη" σε ασχημες στιγμες της ομαδας, οποτε αυτο περι yesman που αναφερεις δυσκολα παιζει..... Μαλλον περιεργα μου φαινονται κολακευτικα σχολια του Ντινου προς τον Σκορδα, απ' αυτα που ξερω πως εχουν συμβει, οσο αρρωστος αρειανος κι αν παραμενει ο Μπαλλης....

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Τι κρισεις,το πραγμα μιλαει απο μονο του...εδω ρε θεσπαντερ ουτε εγω ακουω Μπαλλη(υπαρχει και χειροτερο,Γιαννης βενος)και σια,τι να μου πουν ρε φιλε,ολοι αυτοι τη ψαχνουν για καμια εξυπηρετηση,σε τετοιου ειδους¨"συνεντευξεις" κουναω τη βελονα,ακουω καμια ροκια κι επανερχομαι μπας κι ακουσω τιποτα σοβαρο.Κιεσυ τωρα βγηκες να μας πεις τι ειπε ο Μπαλλης?Και ποιον νοιαζει στο κατω κατω...
Ούτε εμάς μας νοιάζει ρε φίλε εάν κάποιος Παοκτσής κάνει καραγκιοζιλίκια με φιλάκια στον Γκαρσία, ούτε εάν κάποιος διέκοψε το ματς στις Σέρρες, τα αναφέρετε όμως λες και εκφράζουν την πλειοψηφία των οπαδών.

Παρατήρησες η αντιπαράθεση εδώ μεσα να κυμαίνεται σε διαφορετικά επίπεδα;
Γι αυτό κάτσε και άκου τα και μην παραπονιέσαι

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Σωστό αλλά

μερικοί προπονητές έχουν την άποψη πως για να παίξεις πρέπει να είσαι σε ικανοποιητικό επίπεδο φ. κατάστασης, ειδικά όταν η ομάδα είναι 1,5 μήνα προετοιμασία και εσύ έχεις έρθει τις τελευταίες 5 μέρες.

Επίσης παίζει ρόλο ΤΙ είδους προετοιμασία έκανες με την ομάδα σου πριν έρθεις.  
Πχ ο Μάρκος Αντόνιο που ήρθε στον ΠΑΟΚ, ενώ έκανε κανονικά με Οσερ, τραυματίστηκε με τράβηγμα διότι στην Οσερ δεν έιχαν κάνει ακόμη το στάδιο με τα ανοίγματα, κάτι που είχε γίνει ήδη στον ΠΑΟΚ.
Ο μουσλίμοβιτς ξεκίνησε προετοιμασία με την αταλάντα 5 μέρες πρίν έρθει στον ΠΑΟΚ
ο Γκαρσία έκανε χαβαλέ στην ουρουγουάη

Και για να καταλάβεις οτι δεν γίνεται παίξε-γέλασε προετοιμασία στον ΠΑΟΚ, ούτε και έχουμε κανέναν Πρόεδρο άσχετο μεν με τα αγωνιστικά αλλα να παρεμβαίνει σε θέματα που απτονται του προπονητή, σε ενημερώνω πως χθες το πρωί Δευτέρα ο Μουσλι και ο Γκαρσία έκαναν εργομετρικό τεστ για να φανεί το αν και για πόσο είναι σε θέση να αγωνιστούν

Σε τετοιες περιπτωσεις συμφωνω απολυτα, απλα πολλες φορες μπορει να παιζει και κατι αλλο και μας πουλανε τον παπα του "ανετοιμος" και φυσικα ριχνω τη μομφη στους δημοσιογραφους κυριως, που οπως καταλαβαινεις δεν τους παω μια!!! Προπονητες και διοικουντες ξερουν καλυτερα και θελουν το καλο των παικτων και της ομαδας.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Και επειδη δεν τα ξερεις τοσο καλα τα δικα μας, ο Μπαλλης αποχωρησε καποια στιγμη μονος απο την ΠΑΕ και ηλθε σε κοντρα με τους διοικουντες αρκετες φορες και μαλιστα ο Ευρουλακης πολλες φορες τον εβγαλε να ριξει λιγη "χολη" σε ασχημες στιγμες της ομαδας, οποτε αυτο περι yesman που αναφερεις δυσκολα παιζει..... Μαλλον περιεργα μου φαινονται κολακευτικα σχολια του Ντινου προς τον Σκορδα, απ' αυτα που ξερω πως εχουν συμβει, οσο αρρωστος αρειανος κι αν παραμενει ο Μπαλλης....
Μάλλον εσύ δεν έχεις καταλάβει πως όσοι κατουρούσαν στην ποδιά της Β' εθνικής (που δεν μπορούσε να τους προσφέρει τίποτα), τώρα τη γλείφουν γιατί έχει τη στάμπα του Ουέφα από πάνω

Η τσίκνα όμως δεν φεύγει με τίποτα, ειδικά αν την ξανα κατουράς κάθε 4-5 χρόνια

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ούτε εμάς μας νοιάζει ρε φίλε εάν κάποιος Παοκτσής κάνει καραγκιοζιλίκια με φιλάκια στον Γκαρσία, ούτε εάν κάποιος διέκοψε το ματς στις Σέρρες, τα αναφέρετε όμως λες και εκφράζουν την πλειοψηφία των οπαδών.

Παρατήρησες η αντιπαράθεση εδώ μεσα να κυμαίνεται σε διαφορετικά επίπεδα;
η φωτο αξιζε τον κοπο να αναφερθει εστω και για χαβαλε,οσο για τα επεισοδια,αν δε κανω λαθος και δικοι σας(παλερμο)αναφερθηκαν σε αυτα οποτε τα σχολιασαμε ευλογως,το τι λεει ο καθε Μπαλλης και Ορφανος,ενδιαφερουν αυτους που δεν εχουν να ασχοληθουν με τιποτε καλυτερο...εκτος αν εσυ βρισκεις ενδιαφερον σε τετοιου ειδους συνεντευξεις και τις ακους ανελλιπως...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μάλλον εσύ δεν έχεις καταλάβει πως όσοι κατουρούσαν στην ποδιά της Β' εθνικής (που δεν μπορούσε να τους προσφέρει τίποτα), τώρα τη γλείφουν γιατί έχει τη στάμπα του Ουέφα από πάνω

Η τσίκνα όμως δεν φεύγει με τίποτα, ειδικά αν την ξανα κατουράς κάθε 4-5 χρόνια

Αυτο ακριβως εννοουσα με την εκφραση "περιεργα τα κολακευτικα σχολια", με καλυψες πληρως, απλα δεν ηθελα να το πω τοσο χοντρα! Καταλαβαινεις γιατι και ο AGNIUS σου μιλησε ετσι για τα λογια του Μπαλλη και πολλες φορες του Βεννου, η πολη ειναι μικρη μαθαινονται ολα και δεν ξεχναμε ευκολα συμπεριφορες και λογια....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ούτε εμάς μας νοιάζει ρε φίλε εάν κάποιος Παοκτσής κάνει καραγκιοζιλίκια με φιλάκια στον Γκαρσία, ούτε εάν [glow=red,2,300]κάποιος διέκοψε το ματς στις Σέρρες[/glow], τα αναφέρετε όμως λες και εκφράζουν την πλειοψηφία των οπαδών.

[glow=red,2,300]Παρατήρησες η αντιπαράθεση εδώ μεσα να κυμαίνεται σε διαφορετικά επίπεδα;[/glow]

Αυτες ειναι ομως οι διαφορες μας, οι ορδες τρεχανε να δειρουν γυναικοπαιδα γιατι δερναν καποιον δικο τους στα επισημα και καλα, σπασανε,ριμαξανε,διακοψανε τον ΦΙΛΙΚΟ αγωνα και ο τραγικος διαιτητης ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ προβλημα στους πυλωνες και δεν ΑΝΕΦΕΡΕ τιποτα αλλο στο φ. αγωνα!!

Και μια και φαινεσαι και συ προχωρημενος και γνωστης, ο αρχηγος της Εθνικης που παρατησε το ποδοσφαιρο για να γινει προεδρος στην ομαδα που ΑΓΑΠΑΕΙ και καταστρεφοταν τοτε -μεχρι εδω δεν αμφισβητω κατι και ειμαι μαζι του εως εδω- ΔΕΝ ΠΗΡΕ τα λεφτα που του χρωστουσε η ομαδα του, απο τις αγωνιστικες υπηρεσιες του οσο επαιζε??????  Εδω σε θελω....

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
η φωτο αξιζε τον κοπο να αναφερθει εστω και για χαβαλε,οσο για τα επεισοδια,αν δε κανω λαθος και δικοι σας(παλερμο)αναφερθηκαν σε αυτα οποτε τα σχολιασαμε ευλογως,το τι λεει ο καθε Μπαλλης και Ορφανος,ενδιαφερουν αυτους που δεν εχουν να ασχοληθουν με τιποτε καλυτερο...εκτος αν εσυ βρισκεις ενδιαφερον σε τετοιου ειδους συνεντευξεις και τις ακους ανελλιπως...
Ακρίβώς το ίδιο σου λέω και εγώ
Κάτι που αποτελεί δικαιολογημένα σημείο χλευασμού για εσάς είναι ενας άγνωστος χοντρούλης με τον Γκαρσία και κάτι που αποτελεί σημείο χλευασμού για εμάς (ή εμένα αν θέλεις) είναι 2 επώνυμοι να λένε οτι ο Αρης πάει για πρωτάθλημα.  

Ενας εκ των ανωτέρω 2 δήλωσε επίσης πως δεν πουλάει στον www.sport24.gr/ast/cov/os/osfpgetafe3_b.jpg]Ολυμπιακό[/url]

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Και μια και φαινεσαι και συ προχωρημενος και γνωστης, ο αρχηγος της Εθνικης που παρατησε το ποδοσφαιρο για να γινει προεδρος στην ομαδα που ΑΓΑΠΑΕΙ και καταστρεφοταν τοτε -μεχρι εδω δεν αμφισβητω κατι και ειμαι μαζι του εως εδω- ΔΕΝ ΠΗΡΕ τα λεφτα που του χρωστουσε η ομαδα του, απο τις αγωνιστικες υπηρεσιες του οσο επαιζε??????   Εδω σε θελω....
Ο ΠΑΟΚ επίσημα δηλώνει πως του χρωστάει 500χιλ
Και αυτός (ζαγοράκης) επίσημα δηλώνει πως δεν τα θέλει, τουλάχιστον προς το παρόν

Εσύ υποννοείς ΤΙ;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ακρίβώς το ίδιο σου λέω και εγώ
Κάτι που αποτελεί δικαιολογημένα σημείο χλευασμού για εσάς είναι ενας άγνωστος χοντρούλης με τον Γκαρσία και κάτι που αποτελεί σημείο χλευασμού για εμάς (ή εμένα αν θέλεις) είναι 2 επώνυμοι να λένε οτι ο Αρης πάει για πρωτάθλημα.  

Ενας εκ των ανετέρω 2 δήλωσε πως δεν πουλάει στον www.sport24.gr/ast/cov/os/osfpgetafe3_b.jpg]Ολυμπιακό[/url]
Το θεμα δεν ειναι τι λενε αυτοι(ο καθεις εχει τις αποψεις του)αλλα ποσο σημαντικα ειναι αυτα που λενε για ολους εμας.Εγω ξερω που μπορουμε να φτασουμε και δε περιμενω κανενα Λαμπρο η κανενα Μπαλλη για να με πεισει.Για αυτο και δε δινω αξια περισσοτερη απ'οσο τους αναλογει.Εσυ εχεις κανει τα λεγομενα καποιων ευαγγελιο(παοκ πανω απ'ολα,δεν ασχολουμαστε με ομαδες μικροτερου βεληνεκους και τετοιες βλακειες.)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Το θεμα δεν ειναι τι λενε αυτοι(ο καθεις εχει τις αποψεις του)αλλα ποσο σημαντικα ειναι αυτα που λενε για ολους εμας.Εγω ξερω που μπορουμε να φτασουμε και δε περιμενω κανενα Λαμπρο η κανενα Μπαλλη για να με πεισει.Για αυτο και δε δινω αξια περισσοτερη απ'οσο τους αναλογει.Εσυ εχεις κανει τα λεγομενα καποιων ευαγγελιο(παοκ πανω απ'ολα,δεν ασχολουμαστε με ομαδες μικροτερου βεληνεκους και τετοιες βλακειες.)
Δεν μπορείς να λες οτι τα λόγια του προέδρου σου δεν έχουν αξία ενώ την ίδια στιγμή ταυτίζεσαι με την ομάδα...  Πολύ οξύμωρο

Το "δεν ασχολούμαστε με ομάδες μικρότερου βεληνεκούς" το πιστεύω, πιστεύω δηλαδή οτι το κάνουν αυτοί που το δήλωσαν, όχι εμείς οι φίλαθλοι, αλλίως δεν θα συζητούσαμε εδώ τώρα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ο ΠΑΟΚ επίσημα δηλώνει πως του χρωστάει 500χιλ
Και αυτός (ζαγοράκης) επίσημα δηλώνει πως δεν τα θέλει, τουλάχιστον προς το παρόν

Εσύ υποννοείς ΤΙ;

Εγω λεω ξεκαθαρα οτι περα απο την αγαπη τους για την ομαδα υπαρχει στη μεση και το μελι..... και πολυ πιθανο να φροντιζουν να περισσευει μελι για ολους. Οσο λοιπον στα πλαισια της καζουρας υπονοειτε οτι πιθανοτατα καποιοι στον Αρη "τσιμπανε" το περισσευμα μιας οικονομικης σαιζον, ετσι σου αναφερω και γω τι πιστευω.... Και να σημειωσω βεβαια οτι εμενα ουτε με αφορουν αυτα τα θεματα, ουτε με νοιαζουν, ουτε τα ζηλευω επειδη δε μπορω να ειμαι και γω μεσα στην "παρεα", δοξα τω θεο μια χαρα τα βολευω στη ζωη μου... Απλα οταν γινονται εις βαρος της ομαδας ενοχλουμαι, αν η ομαδα δε ζημιωνει τοσο και γινονται κινησεις που θα μ' ευχαριστησουν σα φιλαθλο και εξακολουθω να βλεπω οσο γινεται καλους παικτες και ποδοσφαιρο.... χαλαλι τους...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δεν μπορείς να λες οτι τα λόγια του προέδρου σου δεν έχουν αξία ενώ την ίδια στιγμή ταυτίζεσαι με την ομάδα...  Πολύ οξύμωρο

Το "δεν ασχολούμαστε με ομάδες μικρότερου βεληνεκούς" το πιστεύω, [glow=red,2,300]πιστεύω δηλαδή οτι το κάνουν αυτοί που το δήλωσαν,[/glow] όχι εμείς οι φίλαθλοι, αλλίως δεν θα συζητούσαμε εδώ τώρα

Μπα, φτηνο λαικισμο κανανε στην προκειμενη περιπτωση, οντας σε κατασταση συναγερμου ο Ζαγορ και με επερχομενο δυσκολο παιχνιδι που επρεπε [glow=red,2,300]ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ [/glow] να το κερδισει (και εκανε [glow=red,2,300]ΤΑ ΠΑΝΤΑ [/glow] γι αυτο) εκανε και μια δηλωση για να πορωσει και να [glow=red,2,300]συσπειρωσει[/glow] τον κοσμο ενοψει αυτου του ([glow=red,2,300]υπερ παντων[/glow]) αγωνα..... Δε δινω τοση αξια στο παιχνιδι επειδη ηταν με εμας, αλλα επειδη τοτε ο Ζαγορ [glow=red,2,300]ειχε πολλα προβληματα να λυσει [/glow] και ΑΝ ΤΥΧΟΝ εχανε ακομη περισσοτερα!!!!!

Υ.Γ. Τα μαρκαρισμενα αν δεν τα καταλαβαινεις 'η δεν τα ξερεις, μπορω να σου τα εξηγησω!!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66

Το "δεν ασχολούμαστε με ομάδες μικρότερου βεληνεκούς" το πιστεύω, πιστεύω δηλαδή οτι το κάνουν αυτοί που το δήλωσαν, όχι εμείς οι φίλαθλοι, αλλίως δεν θα συζητούσαμε εδώ τώρα
Μη με παρερμηνευεις,δεν ειπα οτι δεν εχουν αξια,αλλα οτι δεν τους δινω περισσοτερη αξια απ'οση εχουν.Καταλαβαινω το λογο για τον οποιον γινονται αλλα για το που μπορουμε να φτασουμε εχω αποψη διαμορφωμενη,πιστευω μαλιστα οτι φετος θα μεγαλωσει ακομη περισσοτερο η ψαλιδα με τους πανω(ειδικα τους αιωνιους).Με ποιον τροπο πιστευεις οτι αυτοι που δηλωσαν"δεν ασχολουμαστε με ομαδες μικροτερου βεληνεκους"το κανουν?

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Εγω λεω ξεκαθαρα οτι περα απο την αγαπη τους για την ομαδα υπαρχει στη μεση και το μελι..... και πολυ πιθανο να φροντιζουν να περισσευει μελι για ολους. Οσο λοιπον στα πλαισια της καζουρας υπονοειτε οτι πιθανοτατα καποιοι στον Αρη "τσιμπανε" το περισσευμα μιας οικονομικης σαιζον, ετσι σου αναφερω και γω τι πιστευω.... Και να σημειωσω βεβαια οτι εμενα ουτε με αφορουν αυτα τα θεματα, ουτε με νοιαζουν, ουτε τα ζηλευω επειδη δε μπορω να ειμαι και γω μεσα στην "παρεα", δοξα τω θεο μια χαρα τα βολευω στη ζωη μου... Απλα οταν γινονται εις βαρος της ομαδας ενοχλουμαι, αν η ομαδα δε ζημιωνει τοσο και γινονται κινησεις που θα μ' ευχαριστησουν σα φιλαθλο και εξακολουθω να βλεπω οσο γινεται καλους παικτες και ποδοσφαιρο.... χαλαλι τους...

Αυτά που γράφεις περισσότερο θα σε σύμφεραν να συμβαίνουν παρά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα

Επι του προκείμενου τώρα, όταν έγραφα για ομάδα των 3 δεν εννοούσα αυτό που κατάλαβες, αλλά την (παραδεχόμενη από σχεδόν όλους) αρρωστημένη κατάσταση που επικρατεί στον Αρη με το στρατό της 3 πίσω από τη διοίκηση και τις επιλογές της, καθώς και τη χουντικές συνθήκες που επικρατούν στο γήπεδο, όσον αφορά συνθήματα, πανό, ποιοί παίρνουν εισητήρια κτλ.  Αν δεν το γνωρίζεις εσύ, μπορείς να ρωτήσεις κάποιον φίλο σου ομοϊδεάτη να στο επιβεβαιώσει.  Εγώ έχω φίλους Αριανούς που δεν πατάνε στο γήπεδο γι αυτό το λόγο...

Αυτό είναι που δεν μου αρέσει σε εσάς, η έπαρση που πηγάζει από το γεγονός οτι στα 50κάτι μας μας έμαθε η Ελλάδα εκεί που δεν μας ήξερε ούτε η μάνα μας, οι συνεντεύξεις με τις στημένες ερωτήσεις, τα στημένα χειροκροτήματα στις συνεντεύξεις τύπου (αλήθεια, ποιοί είναι αυτοί που χειροκροτούν, οι δημοσιογράφοι;), ο στρατός των 5 χιλ στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν τους άγνωστους Βλονταρτσικ και Λέμπο, το γεγονός οτι 3 χρόνια τώρα η διοίκηση ΠΟΤΕ δεν παραδέχτηκε οτι έχει κάνει έστω και 1 λάθος...

Δεν σου φαίνεται παράξενο που ΚΑΝΕΝΑΣ παίχτης και προπονητής δεν έχει φύγει υπό καλές συνθήκες απ' την ομάδα σου;  Ολοι έχουν να λένε για το αρρωστημένο κλίμα, για έπαρση κτλ.

Παίχτες προπυλακίζονται, βρίζονται και χτυπιούνται υπό την ανοχή της διοίκησης

Μπράβοι μέσα στ' αποδυτήρια δέρνουν αντιπάλους παίχτες (δηλώσεις Τσακίρη πέρυσι)

και άλλα πολλά, θα μπορούσα να σου γράφω ώρες

Αν δεν σε πείθω, δοκίμασε να μιλήσεις με ένα δημοσιογράφο (όχι απο αυτούς που ταϊζονται από τις διοικήσεις) και θα σου τα επιβεβαιώσει και με το παραπάνω

Zaharias

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε σεις σταματηστε αλλο να λερωνετε το thread,εχετε και δικο σας,παντε πειτε τα εκει

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
την καλυτερη μεταγραφη κανανε οι τανες της παιανιας ο γκαγκατσακος που πηρανε ηταν οτι καλυτερο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom