Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
επισης.....
και???Καλά εσύ δεν είσαι γαύρος;
Γαύρος και δεν είναι καλά (γενικώς)Καλά εσύ δεν είσαι γαύρος;
ποιος τους γαμει μωρε???κοιτα ρε τι εγινε,ενωθηκανε για ν αντιμετωπισουνε τον γαβρο,δεν μας πανε με τιποτα πλεζουρα
"γενικώς" έγραψα...Γιατί δεν είναι καλά; Τόσα πρωταθλήματα έχει πάρει. Τι θέλει δηλαδή; Το τσάμπιονς λιγκ;
ετσι ακριβως γι' αυτο φορα τα μπρατσακια σου & τραβα φαε καμια μπουγατσα με ακανεδες μηπως & δεις την ζμπαουγκ πρωταθλητρια πριν πεθανεις..Γαύρος και δεν είναι καλά (γενικώς)
σε λιγο που θα μπει ο γιατρος,θα σου εξηγησει..Τι είναι η ζμπαουγκ;
Kλωναριδη, καθε φορα που διαβαζω το Νικ σου καπου γελαω.Γαματο.Τι και; Χωρίς και.
εσυ που αρεσκεσαι καθε τοσο να γραφεις στο σαιτ των ανυπαρκτων πως χαρακτηριζεσαι αραγε?Οσο για τον Βικελιδη επειδη σε εχω ξαναπιασει να γραφεις την ιδια μαλακια επιπεδου πανινι σα να θες να θυμηθεις τη παιδικη σου ηλικια,θα σου πω οτι περασε κι απο σας,οπως περασε κι απο μας ο Αποστολος Νικολαιδης του παο,αυτο σε τι μειωνει την ομαδα τους δηλαδη,για εξηγησε μου.Αυτα ειναι οι αερολογιες και τα επιχειρηματα αυτων που μονο ντροπιαστικα γεγονοτα εχουν να επιδειξουν στο "παλμαρε"τους τα τελευταια χρονια και ΚΑΜΙΑ επιτυχια αγωνιστικα.Έτσι, έτσι,
γεμίστε το θρεντ των ανύπαρκτων επαρχιωτών της Παπαναστασίου και του (τέως προπονητή του ΠΑΟΚ) Κλεάνθη Βικελίδη με αναφορές στην μεγαλύτερη ομάδα της Β. Ελλάδος
εννοειται...Πες'τα παληκάρι μου Agnious. Τώρα πήρα πρέφα οτι είσαι Αρειανός. Γι'αυτό είσαι καλό παιδί ρε κουφάλα
Πες'τα παληκάρι μου Agnious. Τώρα πήρα πρέφα οτι είσαι Αρειανός. Γι'αυτό είσαι καλό παιδί ρε κουφάλα
εννοειται...
τουλαχιστον εμεις πρωτα γραφουμε στο thread μας και μετα στο τουρκογυφτικο σας ρε ΥΠΟανθρωποι εσεις πρωτα εδω να δειτε τι γινεται ε;Θα φάμε κουφέτα;
ομαδα τουρκικης προελευσης που φιλοξενειτε στην Θεσσαλονικη. ζμπαουγκ ειναι στην προφορα των οπαδων της ομαδας που ανεφερα. στολη ασπρο μαυρο αν και σε λιγο τους βλεπω μονο μαυροΤι είναι η ζμπαουγκ;