ΑΡΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 6
μια ζωη διαφορετικοι δεν πατε για πρωταθλημα και χαριζεται στον παοΕίπαμε,
δεν ασχολείστε μαζί μας
Α, και να μήν ξεχάσω: Πάμε για πρωτάθλημα και δεν πουλάμε στον Ολυμπιακό
Είπαμε,
δεν ασχολείστε μαζί μας
Α, και να μήν ξεχάσω: Πάμε για πρωτάθλημα και δεν πουλάμε στον Ολυμπιακό
Τι να σου πώ ρε,...χωστε και ενα ΙΠΠΟ στην δικεφαλη πουτανα σας...
2000 κοσμο ειχαμε;
με φωτα παιζαμε η με κερια;
Ρεγκειρο γκο χομ
οταν παιξετε με την μπαοκΣιγα μην ειχαμε τοσο κοσμο ρε γιατρε μου, 65 εισιτηρια κοπηκαν και γυρω στα 170 διαρκειας που εχουμε, με το ζορι περασαμε τα 200 ατομα στο γηπεδο!!!!!![]()
Αααααχχ, ποτε θα κανουμε sold out εμεις????
![]()
![]()
![]()
![]()
Αντε ρε "φιλαρακια", θα μας πειτε πως σας φανηκε????? Οοοοοχιι η πιτσα και η tv, η ομαδα που καθησατε στον καναπε να απολαυσετε εννοω!!!!!!! Αντε, βγαλτε λιγο χολη..... μονο μην ασχοληθειτε με το παλτο το Ρεγκειρο, αυτος κουτσαλογο ειναι, το ξερουμε!!!!![]()
![]()
![]()
2000 κοσμο ειχαμε;
με φωτα παιζαμε η με κερια;
Ρεγκειρο γκο χομ
Σιγα μην ειχαμε τοσο κοσμο ρε γιατρε μου, 65 εισιτηρια κοπηκαν και γυρω στα 170 διαρκειας που εχουμε, με το ζορι περασαμε τα 200 ατομα στο γηπεδο!!!!!![]()
Αααααχχ, ποτε θα κανουμε sold out εμεις????
![]()
![]()
![]()
![]()
Λες να κανουμε οπως εκαναν αυτοι περυσι στο αραχνιασμενο "παλατακι" συγγενων και φιλων που το γεμισαν οταν παιζαν με τον μεγαλο αντιπαλο???? (με το νου τους!!!!)
Τς τς τς, δε νομιζω.....
Φίλτατε maximos555.....
1. Το δεν ασχολείστε μαζι μας φαίνεται μονο απο τις 2 τελευταίες σελίδες(οι οποίες είναι και οι μόνες που διάβασα,δεν άντεξα να παω πιο πισω...με πλακωσε η μιζερια αυτης της πολης) οπου επικρατει ΜΟΝΟ η ομαδα μου...
2. Όσον αφορα το κουτοχορτο συμφωνω εν μερει,αφου μερος ολων των οπαδων ΟΛΩΝ των ομαδων το τρωει..Αλλα μην το παιζεις ψαγμενος και "υποψιασμενος" απ τη στιγμη που σε 2-3 χρονια εχεις φαει Β εθνικη (ακου Β) κι εχεις χασει ΠΑΛΙ σε τελικο κυπελλου μεσα στην πολη σου(κατα τ αλλα εφταιγε η τουμπα) με παθητικο 6-0 σε 3 τελικους και εισαι ακομα Λαμπρος - Λαμπρος οε οε οε!!! Εγω τον Λαμπρο τον "προσκυνω"..πρεπει ή να εισαι "μάγκας" ή να εχεις απεναντι σου γλαστρες για να τις καπουλαρεις απ ολα τα παραπανω και να σε χειροκροτουν κιολας!!!
ΥΓ. Όσον αφορα τον Pablo εχετε για καλο κια για κακο κανεναν να κανει ζεσταμα γιατι μαλλον η πρωτη σας αλλαγη θα ναι στο 30!!!
τωρα εσυ παλι θες να τ'ακουσεις αλλα βαριεμαι να σου τα επαναλαμβανω.Τι εγινε,σου αρεσε η ομαδαρα μας χθες,η ως γνησιος παοκτσης δεν ασχολεισαι?Δεν ασχολούμαστε με τον ΠΑΟΚ (αδιάψευστος μάρτυρας το παρόν thread!!!!)
Δεν πουλάμε στον Ολυμπιακό
Πάμε για πρωτάθλημα
Και εγώ είδα χθές ένα γάιδαρο να πετάει