Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ο Αρης θα ανέβει τραγούδα εσύ τώρα

:hi:
Έχει 3 ήττες, έχει γίνει ΞΕΦΤΙΛΑ και στη Γ Εθνική. Έτσι και ανέβει έχει να φάει πούτσα στη Β εθνική που δε θα ξέρει από που θα του έρχονται.  :hi:

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6

ARIS ULTRAS GERMANY mounia tha sas gamame opou sas vriskoume

simafizy4twm05_thumb.jpg

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
γαμημενο σκυλι μην ξαναγραψεις εδω
γαμημενο ανδρογυναικο
Ρε σύρε και γαμήσου που θα μου πεις που θα γράφω και που όχι. Γαμημένο σκουλικι. Ρούφα τη ψωλή της Δράμας και μείνε ακόμα μια χρονιά στη Γ εθνική και τουμπεκιάσου

steffer

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ρε σύρε και γαμήσου που θα μου πεις που θα γράφω και που όχι. Γαμημένο σκουλικι. Ρούφα τη ψωλή της Δράμας και μείνε ακόμα μια χρονιά στη Γ εθνική και τουμπεκιάσου

ασε ρε φιλε τον ηλιθιο να γραφει,αυτο θελουμε ν ασχολουνται.εχει ξεχασει ποτε επαιξε α εθνικη τελευταια φορα,καημο το εχει 5 χρονια να την πει σε καποιον

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ασε ρε φιλε τον ηλιθιο να γραφει,αυτο θελουμε ν ασχολουνται.εχει ξεχασει ποτε επαιξε α εθνικη τελευταια φορα,καημο το εχει 5 χρονια να την πει σε καποιον
Εγώ το χρόνου (μετά από 2 χρόνια δηλαδή) θα παίζω στη Σουπερ Λίγδα. Αύριο εναντίων του γαύρου θα έχω 70χιλιάδες κόσμο (πρώτη φορά που ομάδα Β εθνικής κάνει σολντ αουτ στο ΟΑΚΑ). Εσύ του χρόνου που θα παίζεις ΠΑΛΙ Γ εθνική και για να γεμήσεις το Βικελίδης πρέπει να δώσεις το εισητήριο όχι τσάμπα αλλά να το βάλεις και μ εκπτωτικό κουπονι σε σούπερ μάρκετ τι να μας πεις;

steffer

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ το χρόνου (μετά από 2 χρόνια δηλαδή) θα παίζω στη Σουπερ Λίγδα. Αύριο εναντίων του γαύρου θα έχω 70χιλιάδες κόσμο (πρώτη φορά που ομάδα Β εθνικής κάνει σολντ αουτ στο ΟΑΚΑ). Εσύ του χρόνου που θα παίζεις ΠΑΛΙ Γ εθνική και για να γεμήσεις το Βικελίδης πρέπει να δώσεις το εισητήριο όχι τσάμπα αλλά να το βάλεις και μ εκπτωτικό κουπονι σε σούπερ μάρκετ τι να μας πεις;

να γραφτει με χρυσα γραμματα στις σελιδες της ιστοριας σας οτι πρωτη φορα ομαδα Β(ΒΗΤΑ εθνικης) μαζεψε 70000.καταλαβαινεις οτι κ μονο που το αναφερεις μικραινεις το μεγαλο συλλογο που υποστηριζεις ετσι?

steffer

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0

εχω γεμισει το βικελιδης μεχρι κ σε φιλικο(ενημερωτικα)αν θελεις να κανεις σοβαρο διαλογο μαζι μου δε θα χρησιμοποιεις τα θα και τα αμα.εγω γραφω μονο στου αρη το θεμα γτ μονο η ομαδα μου μ ενδιαφερει,σε αντιθεση με σενα.εμενα μ αρεσει που "ασχολειστε"με τον αρη της γ εθνικης

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6

steffer tetia poulakia tous aresi na petane se ala thamata ... isos tous aresi pou tin exoume megali ti na po

bourdeliotis4

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2015
Κριτικές
11
Like
4
Πόντοι
11
steffer tetia poulakia tous aresi na petane se ala thamata ... isos tous aresi pou tin exoume megali ti na po
μεγαλη εχετε την παραμονη σε μικρεσ κατηγοριες  :2funny:
αντε τσακωθειτε για τα εισητηρια μιας και τιτλο δεν εχετε δει ΠΟΤΕ

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6

kai pios se ipe sena pos oli kegonte gia titlous kai paramones exis idea ti simeni na ise ARIS ... ti souleo tora kai go afou ise vlima evroPEE

bourdeliotis4

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2015
Κριτικές
11
Like
4
Πόντοι
11
kai pios se ipe sena pos oli kegonte gia titlous kai paramones exis idea ti simeni na ise ARIS ... ti souleo tora kai go afou ise vlima evroPEE
οκ αν εισαι οπαδος ομαδας και δεν καιγεσαι να παρει η ομαδα σου νικες και τιτλους γιατι ακριβως καιγεσαι?
για να γεμιζεις γηπεδα και να κοβεις εισητηρια?
γινε οπαδος της μαντονα και της λεηντη γκαγκα τοτε  :2funny: μεγαλυτερη χαρα θα σου δινουν  απο τον ατιτλο που ειναι στην γου εθνικη τωρα

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6

FISIKA KAI KEGOME GIA NIKES ALA STIN XORA POU ISE OLA EKSERTOUNTE APO ALOUS KAI ALA ETSI MENIS STO KOMATI ARIS KAI STA @ @ OLA TA ALLA, AFTI DEN MPOROUNE NA MAS KOPSOUNE EMAS TON ARI MAS ME TIPOTA KAI GIA TIPOTA

bourdeliotis4

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2015
Κριτικές
11
Like
4
Πόντοι
11
καταρχην μην εκνευριζεσαι γραφε ελληνικα και με μικρα.
αν πιστευεις οτι τον αρη τον ριξανε στην γου εθνικη τα μεγαλα συμφεροντα που δεν απειληθηκαν ποτε απο τον αρη στο ποδοσφαιρο πηγαινε ψαξτο. εγω ξερω οτι ολυμπιακος-παο-παοκ κλπ θελουνε ομαδες με ονομα και κοσμο οπως αεκ-αρης-ηρακλης στην α εθνικη για να γεμιζουν τα γηπεδα και να κονομανε.
ο αρης επεσε μονος του απο λαθη της δικιας του διοικησης. και διστυχως για εσας τους οπαδους του δεν μπορειτε να κατηγορεισετε κανεναν προεδρο για λαμογιες και απατες γιατι τα τελευταια χρονια που ο αρης συνεχεια πεφτει την διοικηση του αρη την εχετε εσεις οι ιδιοι οι οπαδοι του. αντε γεια

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
ime ektos elados tora etsi den exo dinatotita na grafo elinika oso gia to pou eknevrizome OXI fisika giati; TA IPOLIPA SE AFINO POU IPES NA TA KRINIS MONOS SOU PANE OMOS SE KATHREFTI KAI PESTA NA DOUME AN ANTEXIS NA TA AKOUSIS (fisika otan aksizo na peso prepi na peso ala kseris eno emena me apagorevane na kano metagrafes 2 xronia ali omadoula ekana kai itan se apagorefsi apo evropi na min kani osogia ta xrei mou pou peksane rolo asto asto giati ali xrostani kai tis mixalous ala mounga stin strounga)

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
οκ αν εισαι οπαδος ομαδας και δεν καιγεσαι να παρει η ομαδα σου νικες και τιτλους γιατι ακριβως καιγεσαι?
για να γεμιζεις γηπεδα και να κοβεις εισητηρια?
γινε οπαδος της μαντονα και της λεηντη γκαγκα τοτε  :2funny: μεγαλυτερη χαρα θα σου δινουν  απο τον ατιτλο που ειναι στην γου εθνικη τωρα
γαμω το μουνι της θειας σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom