gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Όσο για χθες. Δόξα οι μεν, δράμα οι δε. 3η θέση και συνεχίζεται ν είστε περίγελος ΚΑΙ στη Γεθνική.
ο Αρης θα ανέβει τραγούδα εσύ τώρα
Όσο για χθες. Δόξα οι μεν, δράμα οι δε. 3η θέση και συνεχίζεται ν είστε περίγελος ΚΑΙ στη Γεθνική.
Έχει 3 ήττες, έχει γίνει ΞΕΦΤΙΛΑ και στη Γ Εθνική. Έτσι και ανέβει έχει να φάει πούτσα στη Β εθνική που δε θα ξέρει από που θα του έρχονται.ο Αρης θα ανέβει τραγούδα εσύ τώρα
γαμημενο σκυλι μην ξαναγραψεις εδω
ARIS ULTRAS GERMANY mounia tha sas gamame opou sas vriskoume
Ρε σύρε και γαμήσου που θα μου πεις που θα γράφω και που όχι. Γαμημένο σκουλικι. Ρούφα τη ψωλή της Δράμας και μείνε ακόμα μια χρονιά στη Γ εθνική και τουμπεκιάσουγαμημενο σκυλι μην ξαναγραψεις εδω
γαμημενο ανδρογυναικο
Ρε σύρε και γαμήσου που θα μου πεις που θα γράφω και που όχι. Γαμημένο σκουλικι. Ρούφα τη ψωλή της Δράμας και μείνε ακόμα μια χρονιά στη Γ εθνική και τουμπεκιάσου
Εγώ το χρόνου (μετά από 2 χρόνια δηλαδή) θα παίζω στη Σουπερ Λίγδα. Αύριο εναντίων του γαύρου θα έχω 70χιλιάδες κόσμο (πρώτη φορά που ομάδα Β εθνικής κάνει σολντ αουτ στο ΟΑΚΑ). Εσύ του χρόνου που θα παίζεις ΠΑΛΙ Γ εθνική και για να γεμήσεις το Βικελίδης πρέπει να δώσεις το εισητήριο όχι τσάμπα αλλά να το βάλεις και μ εκπτωτικό κουπονι σε σούπερ μάρκετ τι να μας πεις;ασε ρε φιλε τον ηλιθιο να γραφει,αυτο θελουμε ν ασχολουνται.εχει ξεχασει ποτε επαιξε α εθνικη τελευταια φορα,καημο το εχει 5 χρονια να την πει σε καποιον
Εγώ το χρόνου (μετά από 2 χρόνια δηλαδή) θα παίζω στη Σουπερ Λίγδα. Αύριο εναντίων του γαύρου θα έχω 70χιλιάδες κόσμο (πρώτη φορά που ομάδα Β εθνικής κάνει σολντ αουτ στο ΟΑΚΑ). Εσύ του χρόνου που θα παίζεις ΠΑΛΙ Γ εθνική και για να γεμήσεις το Βικελίδης πρέπει να δώσεις το εισητήριο όχι τσάμπα αλλά να το βάλεις και μ εκπτωτικό κουπονι σε σούπερ μάρκετ τι να μας πεις;
Εγώ το χρόνου (μετά από 2 χρόνια δηλαδή) θα παίζω στη Σουπερ Λίγδα. Αύριο εναντίων του γαύρου θα έχω 70χιλιάδες κόσμο (πρώτη φορά που ομάδα Β εθνικής κάνει σολντ αουτ στο ΟΑΚΑ). Εσύ του χρόνου που θα παίζεις ΠΑΛΙ Γ εθνική και για να γεμήσεις το Βικελίδης πρέπει να δώσεις το εισητήριο όχι τσάμπα αλλά να το βάλεις και μ εκπτωτικό κουπονι σε σούπερ μάρκετ τι να μας πεις;
μεγαλη εχετε την παραμονη σε μικρεσ κατηγοριεςsteffer tetia poulakia tous aresi na petane se ala thamata ... isos tous aresi pou tin exoume megali ti na po
οκ αν εισαι οπαδος ομαδας και δεν καιγεσαι να παρει η ομαδα σου νικες και τιτλους γιατι ακριβως καιγεσαι?kai pios se ipe sena pos oli kegonte gia titlous kai paramones exis idea ti simeni na ise ARIS ... ti souleo tora kai go afou ise vlima evroPEE
γαμω το μουνι της θειας σουοκ αν εισαι οπαδος ομαδας και δεν καιγεσαι να παρει η ομαδα σου νικες και τιτλους γιατι ακριβως καιγεσαι?
για να γεμιζεις γηπεδα και να κοβεις εισητηρια?
γινε οπαδος της μαντονα και της λεηντη γκαγκα τοτε μεγαλυτερη χαρα θα σου δινουν απο τον ατιτλο που ειναι στην γου εθνικη τωρα