Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
pegasus_LARGE_t_1041_10960357.JPG

steffer

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
μεγαλη εχετε την παραμονη σε μικρεσ κατηγοριες  :2funny:
αντε τσακωθειτε για τα εισητηρια μιας και τιτλο δεν εχετε δει ΠΟΤΕ

ενω εσυ απο τους πολλους τιτλους εφτιαξες νεα αιθουσα τροπαιων

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εχω γεμισει το βικελιδης μεχρι κ σε φιλικο(ενημερωτικα)αν θελεις να κανεις σοβαρο διαλογο μαζι μου δε θα χρησιμοποιεις τα θα και τα αμα.εγω γραφω μονο στου αρη το θεμα γτ μονο η ομαδα μου μ ενδιαφερει,σε αντιθεση με σενα.εμενα μ αρεσει που "ασχολειστε"με τον αρη της γ εθνικης
Ασχολούμαι όταν θέλω να σπάσω πλάκα. τι λε ρε μεγάλε; Γέμισες το Βικελίδης (20000κόσμο) σρ φιλικό; Πότε; Όταν ήσουν Β εθνική ή όταν ήσουν Γ. Και αφού δε θες τα αμα και τ αν διάβασε αυτό. ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ. ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ. Και του χρόνου Γ και χειρότερα

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Ασχολούμαι όταν θέλω να σπάσω πλάκα. τι λε ρε μεγάλε; Γέμισες το Βικελίδης (20000κόσμο) σρ φιλικό; Πότε; Όταν ήσουν Β εθνική ή όταν ήσουν Γ. Και αφού δε θες τα αμα και τ αν διάβασε αυτό. ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ. ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ. Και του χρόνου Γ και χειρότερα
βρε αντε γαμησου μαλακα
κοιτα να δεις τωρα που θα φας -6 ξεκωλιαρη αντρα
20.000 στο φιλικο με μποκα βρωμοκωλε
ντυμενο ζωο

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
βρε αντε γαμησου μαλακα
κοιτα να δεις τωρα που θα φας -6 ξεκωλιαρη αντρα
20.000 στο φιλικο με μποκα βρωμοκωλε
ντυμενο ζωο
Οι μισοί δηλαδή απ αυτούς που είχαμε εμείς με τη Ρόμα το καλοκαίρι. Εσείς με τη Μπόκα ήσασταν Α εθνική εμείς Β, ανάπηρο σπέρμα.
Σε ποια θέση είσαστε είπαμε στη Γ εθνική, μαλάκα κουασιμόδε; Ποιος είπαμε ότι σας αγόρασε βλακογέννητε;
Άντε να παίξεις στα χωράφια και του χρόνου βλακόσπερμα και να λες "ζήτω ο σούπερ 3" γαμημένη αδερφάρα σκουλίκι Εβραίε

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε μαλάκα 3ος είσαι στη Γ εθνική; 3ος;;  :2funny: :2funny: :2funny:

steffer

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0

βρες επιχειρηματα να μιλας μαζι μου φιλε,δεν ειμαι 15.γραφω κατι οταν εχω να πω κατι,δεν ειμαι κανενα παιδακι της φαπας να κανω τσαμπουκαδες με το πληκτρολογιο.μη μιλας για κατηγοριες που πρωτος εσυ περασες ασε να μιλησει κανενας αλλος,λιγη σοβαροτητα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
βρες επιχειρηματα να μιλας μαζι μου φιλε,δεν ειμαι 15.γραφω κατι οταν εχω να πω κατι,δεν ειμαι κανενα παιδακι της φαπας να κανω τσαμπουκαδες με το πληκτρολογιο.μη μιλας για κατηγοριες που πρωτος εσυ περασες ασε να μιλησει κανενας αλλος,λιγη σοβαροτητα
Επιχειρηματα να σου βρω για να σου πω γιατί φέτος δε περνάς; Γιατί έχεις χάσει 3 φορές φέτος (μπορεί και παραπάνω) και από κάτι ομάδες σαν τον Καμπανιακό. Είσαι 3ος και όποτε κατεβαίνεις στο γήπεδο όλα τ αποτελέσματα είναι πιθανά. Δε θα πέσει κανένας από κανένα σύννεφο αν πχ χάσεις πό την 7η ομάδα του ομίλου σου.
Γιατί αντί να κάνετε την ίδια σοβαρή δουλειά που κάνατε και στο μπάσκετ και είσαστε μέσα στους διεκδικητές της πρώτης 5άδας κάθεστε και κάνετε μεσσία τον κάθε τελιωμένο τύπου Γαλανό (πως τον έλεγαν τον μαλάκα που ασχολήθηκε μαζί σας το καλοκαίρι και σας έβαλε και άλλο μέσα) και έχετε τον κάθε παραπληγικό να ασχολείται με το ποδόσφαιρικό σας τμήμα χωρίς ν ξέρει τους βασικούς κανόνες της κατηγορίας μ αποτέλεσμα να σας φεύγουν προπονητές επειδή δεν έχουν δικαίωμα ν καθίσουν στον πάγκο.
Όσο για τις κατηγορίες που λες. Για θύμισέ μου ποιος έχει παίξει 2 φορές στη β εθνική;

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Επιχειρηματα να σου βρω για να σου πω γιατί φέτος δε περνάς; Γιατί έχεις χάσει 3 φορές φέτος (μπορεί και παραπάνω) και από κάτι ομάδες σαν τον Καμπανιακό. Είσαι 3ος και όποτε κατεβαίνεις στο γήπεδο όλα τ αποτελέσματα είναι πιθανά. Δε θα πέσει κανένας από κανένα σύννεφο αν πχ χάσεις πό την 7η ομάδα του ομίλου σου.
Γιατί αντί να κάνετε την ίδια σοβαρή δουλειά που κάνατε και στο μπάσκετ και είσαστε μέσα στους διεκδικητές της πρώτης 5άδας κάθεστε και κάνετε μεσσία τον κάθε τελιωμένο τύπου Γαλανό (πως τον έλεγαν τον μαλάκα που ασχολήθηκε μαζί σας το καλοκαίρι και σας έβαλε και άλλο μέσα) και έχετε τον κάθε παραπληγικό να ασχολείται με το ποδόσφαιρικό σας τμήμα χωρίς ν ξέρει τους βασικούς κανόνες της κατηγορίας μ αποτέλεσμα να σας φεύγουν προπονητές επειδή δεν έχουν δικαίωμα ν καθίσουν στον πάγκο.
Όσο για τις κατηγορίες που λες. Για θύμισέ μου ποιος έχει παίξει 2 φορές στη β εθνική;
ρε γαμημενο μουνοφτιαρο
δεν σου πα να μην ξαναγραψεις εδω
μην σε ξαναπετυχω θα σου δωκω την μητρα παραμασχαλα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι