You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Γιατί 8000 ρε συ. Κάντο 18χιλιάδες. ή ακόμα καλύτερα 80000 χιλιάδες
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Ρε ανωμαλος εισαι? Πρωτον ασχολεισαι με τον Αρη και δευτερον με τον ρεντ που τρολαρει μεχρι και τον εαυτο του
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Όχι θα ασχολούμαστε με το Αεκάκι ρε τύπεΡε ανωμαλος εισαι? Πρωτον ασχολεισαι με τον Αρη και δευτερον με τον ρεντ που τρολαρει μεχρι και τον εαυτο του
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
όλοι έχουμε τις ανωμαλίες μαςΡε ανωμαλος εισαι? Πρωτον ασχολεισαι με τον Αρη και δευτερον με τον ρεντ που τρολαρει μεχρι και τον εαυτο του
antigregory
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρε τι σε ειπα εσενα ρε υπαλληλακοόλοι έχουμε τις ανωμαλίες μας
ρε τιποτενιε δεν σε ειπα μην σε ξαναδω εδω ρε χυμενε κωλε
τελευταια προειδοποιηση κρετινε
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Δε μου λες, όταν ζητάς από τον ταξιτζή να σου ανοίξει το πορτπαγκάζ τι του λες; "Με ανοίγεις από πίσω" ;;;;ρε τι σε ειπα εσενα ρε υπαλληλακο
ρε τιποτενιε δεν σε ειπα μην σε ξαναδω εδω ρε χυμενε κωλε
τελευταια προειδοποιηση κρετινε
Και για να τελιώνουμε. θα γράφω ότι θέλω, όπου θέλω και όποτε θέλω. Κατάλαβες σπερματοδοχείο;
Επιχειρηματα να σου βρω για να σου πω γιατί φέτος δε περνάς; Γιατί έχεις χάσει 3 φορές φέτος (μπορεί και παραπάνω) και από κάτι ομάδες σαν τον Καμπανιακό. Είσαι 3ος και όποτε κατεβαίνεις στο γήπεδο όλα τ αποτελέσματα είναι πιθανά. Δε θα πέσει κανένας από κανένα σύννεφο αν πχ χάσεις πό την 7η ομάδα του ομίλου σου.
Γιατί αντί να κάνετε την ίδια σοβαρή δουλειά που κάνατε και στο μπάσκετ και είσαστε μέσα στους διεκδικητές της πρώτης 5άδας κάθεστε και κάνετε μεσσία τον κάθε τελιωμένο τύπου Γαλανό (πως τον έλεγαν τον μαλάκα που ασχολήθηκε μαζί σας το καλοκαίρι και σας έβαλε και άλλο μέσα) και έχετε τον κάθε παραπληγικό να ασχολείται με το ποδόσφαιρικό σας τμήμα χωρίς ν ξέρει τους βασικούς κανόνες της κατηγορίας μ αποτέλεσμα να σας φεύγουν προπονητές επειδή δεν έχουν δικαίωμα ν καθίσουν στον πάγκο.
Όσο για τις κατηγορίες που λες. Για θύμισέ μου ποιος έχει παίξει 2 φορές στη β εθνική;
o ΑΡΗΣ,αλλα στην ελλαδα υπαρχουν 5-6 "μεγαλες"ομαδες στην ελλαδα ολων οι οπαδοι δικαιουνται να μας πικαρουν για τη γαμα εθνικη εκτος της αεκ.ειναι τραγικη ειρωνια να σου τη λεει ο αεκτζης για γαμα εθνικη.αν θ ανεβουμε η οχι θα το δεξει ο χρονος,εδω θα ειμαστε και θα τα δουμε.μπαινε και γραφε αλλα σε σοβαρο υφος.στην ελλαδα πεφτουν απο συννεφα μονο αν χασει ο γαυρος,ολοι οι υπολοιποι κανουν ηττες "αναμενομενες"
ασε τα 8000 η τα 2000 εχεις να δειξεις κατι αντιστοιχο δικο σου στην αγγλια?
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Μάγκα θυμάσαι όταν έπεφτε η ΑΕΚ Γ εθνική τι έγραφε ο Σούπερ 3. Τραγική ειρωνεία ξέρεις ποια είναι; Ότι όχι μόνο λούζεστε αυτά που μας λέγατε πριν 2 χρόνια, αλλά ότι θα τα φάτε ΚΑΙ του χρόνου (η τύχη του ΑΡΗ είναι στα πόδια των αντιπάλων του). Μόνο που αυτό θ είναι και η ταφοπλακα. Και ξέρεις γιατί θ είναι ταφόπλακα; Γιατί πολύ απλά δε θα βρεθεί κανένας σοβαρός επιχειρηματίας να σας πάρει και να σας κάνει την ΟΜΑΔΑΡΑ που είχατε επί Κούπερ (που τον έφαγαν οι γαμημένοι οι σουπεράδες). Φαντάσου. Θα είσαστε σε ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ και από τον Ηρακλή (γουστάρω να τον δω τελικό κυπέλλου). Εκεί φτάσατε. Οπότε βάλε στην άκρη τις "τραγικές ειρωνίες" και δες ότι σας καμπανιάζουν κάτι Καμπανιακοί. Και άσε την ΑΕΚ. Κοίτα πρώτα μπας και καταφέρεις να γτάσεις τον Ηρα και μετά βλέπεις και για την ΑΕΚo ΑΡΗΣ,αλλα στην ελλαδα υπαρχουν 5-6 "μεγαλες"ομαδες στην ελλαδα ολων οι οπαδοι δικαιουνται να μας πικαρουν για τη γαμα εθνικη εκτος της αεκ.ειναι τραγικη ειρωνια να σου τη λεει ο αεκτζης για γαμα εθνικη.αν θ ανεβουμε η οχι θα το δεξει ο χρονος,εδω θα ειμαστε και θα τα δουμε.μπαινε και γραφε αλλα σε σοβαρο υφος.στην ελλαδα πεφτουν απο συννεφα μονο αν χασει ο γαυρος,ολοι οι υπολοιποι κανουν ηττες "αναμενομενες"
antigregory
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρε πουτανεΜάγκα θυμάσαι όταν έπεφτε η ΑΕΚ Γ εθνική τι έγραφε ο Σούπερ 3. Τραγική ειρωνεία ξέρεις ποια είναι; Ότι όχι μόνο λούζεστε αυτά που μας λέγατε πριν 2 χρόνια, αλλά ότι θα τα φάτε ΚΑΙ του χρόνου (η τύχη του ΑΡΗ είναι στα πόδια των αντιπάλων του). Μόνο που αυτό θ είναι και η ταφοπλακα. Και ξέρεις γιατί θ είναι ταφόπλακα; Γιατί πολύ απλά δε θα βρεθεί κανένας σοβαρός επιχειρηματίας να σας πάρει και να σας κάνει την ΟΜΑΔΑΡΑ που είχατε επί Κούπερ (που τον έφαγαν οι γαμημένοι οι σουπεράδες). Φαντάσου. Θα είσαστε σε ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ και από τον Ηρακλή (γουστάρω να τον δω τελικό κυπέλλου). Εκεί φτάσατε. Οπότε βάλε στην άκρη τις "τραγικές ειρωνίες" και δες ότι σας καμπανιάζουν κάτι Καμπανιακοί. Και άσε την ΑΕΚ. Κοίτα πρώτα μπας και καταφέρεις να γτάσεις τον Ηρα και μετά βλέπεις και για την ΑΕΚ
παλι εδω ρε;;
δεν χαμπαριαζεις απο λογια ρε μηχανικε β'
υπαλληλακο
τι θες να αιμοσταγισω;;
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Ναι πουστροσκώληκα. Εδώ.ρε πουτανε
παλι εδω ρε;;
δεν χαμπαριαζεις απο λογια ρε μηχανικε β'
υπαλληλακο
τι θες να αιμοσταγισω;;
Ρε μαλάκα ανάπηρε, υπάλληλε στο καζίνο των "τέλος οι μάρκες των 100" που για να δεις χιλιάρικο στη τσέπη σου πρέπει να κάνεις πιάτσα στη Συγγρού έξω από τα γραφεία της ΝΔ, τι να αιμοσταγιάσεις ρε μαλάκα; Δε πας ν αλλάξεις σερβιέτα καλύτερα
antigregory
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
1150 μαλακα κλαψε...Ναι πουστροσκώληκα. Εδώ.
Ρε μαλάκα ανάπηρε, υπάλληλε στο καζίνο των "τέλος οι μάρκες των 100" που για να δεις χιλιάρικο στη τσέπη σου πρέπει να κάνεις πιάτσα στη Συγγρού έξω από τα γραφεία της ΝΔ, τι να αιμοσταγιάσεις ρε μαλάκα; Δε πας ν αλλάξεις σερβιέτα καλύτερα
και να σου πω και κατι εγω εχω το κεφαλι μου ησυχο
δεν μου πηδανε την γκομενα οσο λειπω στα καραβια
υγ:ψιτ μαλακακο τελευταια προειδοποιησης
μην σε ξαναδω εδω
ειναι ιερο το νημα δεν θελουμε τραβεστες σαν και σενα
τραβα στο αεκακι
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
1150; Να σου δώσω κανένα 50άρικο να τα κάνεις 1200 φτωχομπινέ!1150 μαλακα κλαψε...
και να σου πω και κατι εγω εχω το κεφαλι μου ησυχο
δεν μου πηδανε την γκομενα οσο λειπω στα καραβια
υγ:ψιτ μαλακακο τελευταια προειδοποιησης
μην σε ξαναδω εδω
ειναι ιερο το νημα δεν θελουμε τραβεστες σαν και σενα
τραβα στο αεκακι
Δεν έχω γκόμενα μαλάκα γελοίε.
Ρε μαλάκα δε ντρέπεσαι; Όλοι ξέρουν ότι σε γαμάει λοχαγός (μετά από δηλωσή σου) υπάρχει βιντεάκι με τον γκομενο σου στο νετ, και λες εμένα τραβεστή! Ρε μαλάκα σε έχω γαμήσει τόσο πολυ και έχεις τόσο κομπλεξ μαζί μου που μέχρι και τ ονομά μου έχεις βάλει σαν όνομα στο προφιλ σου.
Μάγκα θυμάσαι όταν έπεφτε η ΑΕΚ Γ εθνική τι έγραφε ο Σούπερ 3. Τραγική ειρωνεία ξέρεις ποια είναι; Ότι όχι μόνο λούζεστε αυτά που μας λέγατε πριν 2 χρόνια, αλλά ότι θα τα φάτε ΚΑΙ του χρόνου (η τύχη του ΑΡΗ είναι στα πόδια των αντιπάλων του). Μόνο που αυτό θ είναι και η ταφοπλακα. Και ξέρεις γιατί θ είναι ταφόπλακα; Γιατί πολύ απλά δε θα βρεθεί κανένας σοβαρός επιχειρηματίας να σας πάρει και να σας κάνει την ΟΜΑΔΑΡΑ που είχατε επί Κούπερ (που τον έφαγαν οι γαμημένοι οι σουπεράδες). Φαντάσου. Θα είσαστε σε ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ και από τον Ηρακλή (γουστάρω να τον δω τελικό κυπέλλου). Εκεί φτάσατε. Οπότε βάλε στην άκρη τις "τραγικές ειρωνίες" και δες ότι σας καμπανιάζουν κάτι Καμπανιακοί. Και άσε την ΑΕΚ. Κοίτα πρώτα μπας και καταφέρεις να γτάσεις τον Ηρα και μετά βλέπεις και για την ΑΕΚ
ΑΝ ΜΟΥ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ Ο SUPER-3 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΕΚΤΖΗΣ.ΠΟΙΑ ΑΕΚ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΡΕ ΦΙΛΕ?ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΣ ΑΝ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ.ΤΙΣ ΤΑΦΟΠΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ?ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΣ ΤΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΟΝΕΙΡΩΞΗ.ΔΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ(ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ)ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΕΔΑΔΟΣ?
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚΑΝ ΜΟΥ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ Ο SUPER-3 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΕΚΤΖΗΣ.ΠΟΙΑ ΑΕΚ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΡΕ ΦΙΛΕ?ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΣ ΑΝ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ.ΤΙΣ ΤΑΦΟΠΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ?ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΣ ΤΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΟΝΕΙΡΩΞΗ.ΔΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ(ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ)ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΕΔΑΔΟΣ?
Βλέπεις, διαβάζεις, ακούς εδώ και 8 μήνες τα κατορθώματα του Άρη, τις δύσκολες νικες (με τη ψυχή στο στόμα) σ ομάδες που δε τις ξέρουν ούτε στα χωριά που παίζουν, και τις ήττες που έχει (νομίζω 4-5) και μου λες να περιμένω 2 μήνες; Δεν έχεις καταλάβει ότι η υπόθεση άνοδος δεν είναι πλέον στα πόδια σου αλλά στα πόδια των 2 ομάδων που είναι πάνω απ εσένα;
Όσο για την Αγγλία που λες. Τελυεταία φορά που πήγε η ΑΕΚ ήταν με την Εβερτον το 2009. Δε πρέπει να ήταν πάνω από 1000 άτομα (μη λέω και πολλά) αλλά έκαναν τέτοια εντύπωση στους οργανωμένους της Έβερτον που το 2014 ανέβασαν στο φατσοβιβλίο τους βίντεο γράφοντας "οι καλύτεροι οπαδοί που έχουν έρθει". Μετά από 5 χρόνια και ακόμα τους θυμόντουσαν.
Υ.Γ Καλά κάνεις και δεν οραματίζεσαι τον Άρη στο επίπεδο της ΑΕΚ. Και τ οράματα έχουν ένα όριο
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ
Βλέπεις, διαβάζεις, ακούς εδώ και 8 μήνες τα κατορθώματα του Άρη, τις δύσκολες νικες (με τη ψυχή στο στόμα) σ ομάδες που δε τις ξέρουν ούτε στα χωριά που παίζουν, και τις ήττες που έχει (νομίζω 4-5) και μου λες να περιμένω 2 μήνες; Δεν έχεις καταλάβει ότι η υπόθεση άνοδος δεν είναι πλέον στα πόδια σου αλλά στα πόδια των 2 ομάδων που είναι πάνω απ εσένα;
Όσο για την Αγγλία που λες. Τελυεταία φορά που πήγε η ΑΕΚ ήταν με την Εβερτον το 2009. Δε πρέπει να ήταν πάνω από 1000 άτομα (μη λέω και πολλά) αλλά έκαναν τέτοια εντύπωση στους οργανωμένους της Έβερτον που το 2014 ανέβασαν στο φατσοβιβλίο τους βίντεο γράφοντας "οι καλύτεροι οπαδοί που έχουν έρθει". Μετά από 5 χρόνια και ακόμα τους θυμόντουσαν.
Υ.Γ Καλά κάνεις και δεν οραματίζεσαι τον Άρη στο επίπεδο της ΑΕΚ. Και τ οράματα έχουν ένα όριο
αληθεια τα γραψανε αυτα?
προς τα πανω οχι προς τα κατω εχουν οριο...3 ηττες εχει ο ΑΡΗΣ και ειναι δευτερος και εξαρταται 80% απο τον αρη η ανοδος,βιαζεσαι?τελειωσε το πρωταθλημα και δεν το ξερω?κ εσυ στη γαμα εθνικη με χωρια επαιζες...ξεχνας γρηγορα το προσφατο παρελθον σου...οποτε οταν πηγε η αεκ στην αγγλια πηγατε 1000.και ειρωνευεσαι τον αλλον που ειπε 8000....εντελως ειρωνικο οταν ο λαος σου δεν ηταν ουτε το 1/8 απο αυτους που πηγαμε εμεις
και για την ιστορια(οχι οτι εχει σημασια)ειμαι φανατικος πολεμιος του super 3 εδω και 20 χρονια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K