azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 218
- Like
- 17.792
- Πόντοι
- 38.177
ποτε?
ΠΟΤΕ εγώ είμαι ΠΑΟΚ ρε ! Δεν είμαι γειτονιά!
Τα τσαντιρια εξω απο το τζαμι τα ξεχνας?
Μη μιλας για γειτονιες..
ποτε?
ΠΟΤΕ εγώ είμαι ΠΑΟΚ ρε ! Δεν είμαι γειτονιά!
ΤΑΝΕΣΠΟΥ !! Να μην σηκωσετε κεφάλι ΠΟΤΕ!!!
εισαι σουπερας στον κεντρικο;Εκδρομή στην Καβάλα
Ο SUPER 3 ανακοινώνει ότι οι τελευταίες εγγραφές για την εκδρομή στην Καβάλα θα πραγματοποιούνται μέχρι νωρίς το βράδυ του Σαββάτου και μετά τον αγώνα του Αυτοκράτορα στο Παλέ.
μαλλον θα φυγειαν φανε καμπος θα φανε σουτια....
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΞΕΡΕΙ.
αντε ρε γαμησου ρε μαλακα
Ψιτ, που σαι πουστροσκώληκα! Θα γράφω όπου θέλω. Το πιασες παλιογκλαμουρομέταλο. Σύρε πάρε τώρα μια πίπα. Και θυμήσου. Πότε θ ανέβεις στη Β Εθνική; ΠΟΤΕ.αντε ρε γαμησου ρε μαλακα
μην σε ξαναπετυχω να γραφεις εδω
ντροπη τον μεταλικα
ναυτακι ε ναυτακι
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΞΕΡΕΙ.
εσυ στον αμαζονιο και εγω ζεσταινω το κρεβατι της γκομενιτσας σουΨιτ, που σαι πουστροσκώληκα! Θα γράφω όπου θέλω. Το πιασες παλιογκλαμουρομέταλο. Σύρε πάρε τώρα μια πίπα. Και θυμήσου. Πότε θ ανέβεις στη Β Εθνική; ΠΟΤΕ.
Υ.Γ Όσο και να μου τρίβεσαι με τα "ναυτάκι, ναυτάκι" που φωνάζουν οι πουτάνες στα λιμάνια του Αμαζονίου, εγώ αντρικές κωλοτρυπίδες δε γαμώ. Να πας να φωνάξεις "φαντάρε, φαντάρε" έξω από το στρατόπεδο του λοχαγού σου να σε γαμήσουν 3 διμοιρίες