Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6

Ανακοίνωση Συνδέσμων Γερμανίας

http://[URL unfurl="true"]www.super3.gr/images/news/small_2931713.jpg[/img[/URL]]

ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ARIS FANS MÜNCHEN- SUPER 3 GERMANY KAI TOΥ YΠΟ ΙΔΡΥΣΗ ARIS FANATICS STUTTGART.

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ (ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ-FAMILIA-ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ) ΑΠΛΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΠΑΔΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΣΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ.ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ,ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ,ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ.

ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΡΕΙΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ Η FAMILIA ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ.

[b]Υ.Γ.ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ[/b]

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6

Εκδρομή στην Καβάλα

Ο SUPER 3 ανακοινώνει ότι οι τελευταίες εγγραφές για την εκδρομή στην Καβάλα θα πραγματοποιούνται μέχρι νωρίς το βράδυ του Σαββάτου και μετά τον αγώνα του Αυτοκράτορα στο Παλέ.

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Εκδρομή στην Καβάλα

Ο SUPER 3 ανακοινώνει ότι οι τελευταίες εγγραφές για την εκδρομή στην Καβάλα θα πραγματοποιούνται μέχρι νωρίς το βράδυ του Σαββάτου και μετά τον αγώνα του Αυτοκράτορα στο Παλέ.
εισαι σουπερας στον κεντρικο;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μόνο ο πρώτος θα ανέβει στην β κατηγορία;

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Ναι, μόνο ο 1ος κάθε ομίλου ανεβαίνει.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

1. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31
2. ΚΑΒΑΛΑ 29
3. ΑΡΗΣ 28

steffer

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0

φιλε ξερουμε σε ποια χωρα ζουμε,αυτα τα εγγραφα γινονται κωλοχαρτα...ο καλα θελει να το φαει κ τον εφαγε...

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΞΕΡΕΙ.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΞΕΡΕΙ.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
αντε ρε γαμησου ρε μαλακα
μην σε ξαναπετυχω να γραφεις εδω
ντροπη τον μεταλικα
ναυτακι ε ναυτακι
Ψιτ, που σαι πουστροσκώληκα! Θα γράφω όπου θέλω. Το πιασες παλιογκλαμουρομέταλο. Σύρε πάρε τώρα μια πίπα. Και θυμήσου. Πότε θ ανέβεις στη Β Εθνική; ΠΟΤΕ.
Υ.Γ Όσο και να μου τρίβεσαι με τα "ναυτάκι, ναυτάκι" που φωνάζουν οι πουτάνες στα λιμάνια του Αμαζονίου, εγώ αντρικές κωλοτρυπίδες δε γαμώ. Να πας να φωνάξεις "φαντάρε, φαντάρε" έξω από το στρατόπεδο του λοχαγού σου να σε γαμήσουν 3 διμοιρίες

steffer

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0

αστον ρε φιλε τον βλακα να γραφει,δεν υπαρχει λογοκρισια.γουσταρω τα κοροιδακια που ασχολουνται

steffer

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0

δωσε λεπτομερειες φιλος

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Ψιτ, που σαι πουστροσκώληκα! Θα γράφω όπου θέλω. Το πιασες παλιογκλαμουρομέταλο. Σύρε πάρε τώρα μια πίπα. Και θυμήσου. Πότε θ ανέβεις στη Β Εθνική; ΠΟΤΕ.
Υ.Γ Όσο και να μου τρίβεσαι με τα "ναυτάκι, ναυτάκι" που φωνάζουν οι πουτάνες στα λιμάνια του Αμαζονίου, εγώ αντρικές κωλοτρυπίδες δε γαμώ. Να πας να φωνάξεις "φαντάρε, φαντάρε" έξω από το στρατόπεδο του λοχαγού σου να σε γαμήσουν 3 διμοιρίες
εσυ στον αμαζονιο και εγω ζεσταινω το κρεβατι της γκομενιτσας σου
ποτε θα μας στειλεις κανα φραγκο;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom