asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
η μαρκελα σε γυρευειαλευρι αντε να δουμε τι μαλακια θα πεις
με κανες και γελασα
η μαρκελα σε γυρευειαλευρι αντε να δουμε τι μαλακια θα πεις
εαν θελει κατι το τηλεφωνο μου το εχει.η μαρκελα σε γυρευει
με κανες και γελασα
ειναι θεμα δημοτικοτητας στα μμε
πως αμα κανει τριπλα ενα παικτης του γαυρου και εχουμε 12 μερες πρωτοσελιδα και συνεντευξεις ακομα και απο τον ψιλικατζη της γειτονιας?
καπως ετσι
στραβος δεν ειναι ο γιαλος αλλα τι να κανουμε ειστε λιγοι.οταν μια ομαδα εχει πολυ λαο ακουγεται.
μαξιμε την πεμτη που θα δεις την παοκαρα;λυσε μου μια απορια.θα ερθουν 150 οπαδοι της μακαμπι.αντιπρωσωπια θα στειλετε για σσυμπαρασταση στους εβραιους ομοιδεατες σας;
δηλαδη στο ποδοσφαιρο αν κινδυνευω να πεσω και ειναι στο χερι σου δεν θα το κανεις;μην μου πεις πως με εσωσες στο μπασκετ γιατι θα σου πω πως η ομαδα σωθηκε χαρις την δυναμικη του κωσμου που εκανε καποια αγκαλιασματα και σουξου -μουξου στα καταλληλα ατομα κατι που η δικη σου ομαδα δεν εχει.
Μαλακια ειπες,δεν τα θυμασαι...δηλαδη στο ποδοσφαιρο αν κινδυνευω να πεσω και ειναι στο χερι σου δεν θα το κανεις;μην μου πεις πως με εσωσες στο μπασκετ γιατι θα σου πω πως η ομαδα σωθηκε χαρις την δυναμικη του κωσμου που εκανε καποια αγκαλιασματα και σουξου -μουξου στα καταλληλα ατομα κατι που η δικη σου ομαδα δεν εχει.
κανουν συνελευση στην παπαναστασιου για να στειλουν αντιπρωσωπεια στην τουμπα για να στηριξουν τους εβραιους ομοοιδεατες τους
Εγώ γελάω που μας λένε ευνοημένους, δηλαδή έχουμε πάρει 10-20 πρωταθλήματα και κύπελλα γιατί σφάξαμε άλλες ομάδες απ'ότι καταλαβαίνω.
Επίσης φίλοι αρειανοί, ξέρετε από τα 3 πρωταθλήματα που λέτε ότι έχετε, πως τα πήρατε???
Να σας πληροφορήσω ότι το πρώτο το πήρατε παίζοντας 2 παιχνίδια, επειδή εκείνη την χρονιά είχε ιδρυθεί η ΕΠΟ και όλες οι ομάδες κάνανε απεργία ΕΚΤΟΣ από τρεις απεργοσπάστες τον Άρη, τον Ατρόμητο και τον Εθνικό Πειραιώς
Το τρίτο σας πρωτάθλημα το πήρατε μετά από τον Β΄Παγκόσμιο πόλεμο, που ενώ όλες οι ομάδες θρηνούσαν νεκρούς ακόμα, κάποιοι αποφάσισαν να παίξουν μπάλα. Άσε που στα χαρτιά από τις τρεις πάλι ομάδες που πήραν μέρος (ΑΕΚ44, θρήνο και Άρη) στα χαρτιά το πήρε η ΑΕΚ
"Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 1945-46, το πρώτο μεταπολεμικό, μετείχαν οι πρωταθλητές των τριων ιδρυτικών Ενώσεων της ΕΠΟ: Ε.Π.Σ. Αθηνών, Ε.Π.Σ. Πειραιώς και Ε.Π.Σ. Μακεδονίας. Να σημειωθεί πως η ΑΕΚ ορίστηκε ως εκπρόσωπος της ΕΠΣΑ, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί το αθηναϊκό πρωτάθλημα, διότι πίεζαν οι ημερομηνίες. Πρωταθλητής στον αγωνιστικό χώρο αναδείχθηκε ο Άρης Θεσσαλονίκης. Όμως, η ΕΠΟ έδωσε το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, μηδενίζοντας τον Άρη σε τρία παιχνίδια για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Σιώτη. Οπότε για κάποιες μέρες η βαθμολογία διαμορφώθηκε "στα χαρτιά" ως εξής: 1) ΑΕΚ 11 β., 2) Ολυμπιακός 9 β., 3) Άρης 1 β. Τελικά, ο Άρης έκανε έφεση και δικαιώθηκε, κατακτώντας και τυπικά τον τίτλο." Από τότε στις εφέσεις...
Στο basket όντως φίλε μου μπορεί να είχατε για καιρό καλή ομάδα, αλλά σαν σύλλογος σε τρία τμήματα έχετε στηριχθεί (basket, ποδόσφαιρο, βόλεϊ). Εσύ βγες και πες ότι ένα πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο έχει την ίδια ισχύ όπως ένα στο basket, ΟΚ.
Εγώ τότε θα σου πω πως με το γυναικείο ποδόσφαιρο, το γυναικείο και το ανδρικό handball σας έχουμε ξεπεράσει στο basket.
Και ένα τελευταίο quiz: Γιατί μετά το 90' που μπήκε στον ελληνικό αθλητισμό το αντι-ντόπινγκ control κάποιοι δασύτριχοι παίκτες με μια συγκεκριμένη ομάδα δεν πήραν ξανά τίποτα παρά ένα κύπελλο το 2006??????